- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #52.061
ben yaparımmmanaaaaammm abooowwnasil yaptinki bunu sen :26::26::26: anam ne maharetli kiscelerm var bu arada cok gusel bir agac olmussun arkadasim
tesekkür ederim canım bende iyiyim....hayırlı olsun canım hamişsin demi
alışırsın canım merak etme
sen beni tanı yeternapcan bu kızçelerii
hsg cnm nassın bakim..
hahahahaha ilahi hayalotum alemsin yaa.. böyle bisi beklemiyodum.. bizim pc huysuz biliyon, öyle hemen aç deyince açmıyo
selammmm ben gelldimmm biraz öncede gelmiştim tam yazacaktım eşim acıktım dedi çıkmak zorunda kaldımm nasılsınız bakalımmm
çekilmiyom işteee
umutt nasilsin canm hosgeldinumutsuz olma hep umutlu ol ki umudun bizlere de umut olsun umudum (siir gbi konustum he )
bak.. bitmemis ama bitirmis.. halının altına süpürüym, öyle güzel oluyo, sende yap dediğinden belliydi çabuk bitiridğiaz daha devam edersem, hayalotm soluğu burda alacakk tabi o zmn ben soluksuz kalacam hahaha
şükür iyiyim canım sen nasılsın bakalım
bak.. bitmemis ama bitirmis.. halının altına süpürüym, öyle güzel oluyo, sende yap dediğinden belliydi çabuk bitiridğiaz daha devam edersem, hayalotm soluğu burda alacakk tabi o zmn ben soluksuz kalacam hahaha
hoş geldin kuzubende dedim bu kızçe nere kaçtı afıyet olsun
beni tanısa , seni hepten unutur hahahah
şimdi bidaha baktımda harbiden komik olmuşum
açılmaz tabi sahibine çekmişşş
çok sağol kızçem evet 11 haftalık olduk teyzesidarısı başınıza inşallah
çok sağol kızçem evet 11 haftalık olduk teyzesidarısı başınıza inşallah
görüyonuz mu yeni kızlar, ne kadar huysuz bi hayalot bu
eskiler bilirler, o yüzden yeni kızlar didim
napam napam de bana
geçen gün sen bana halının altına at gıtsın dedinşimdi ablaları dınleyınce sucmu oluyormus
soluksuz kalacan kalacannnngelıyommm baakkkkkkkkkkkkk
hayalotumm gercekmi dyor bu kiscemm.yok yaw hayalot oyle yapmas ki ama solugu orda alip senin solugunu kesebilir dogru soyluyon
hayalotumm gercekmi dyor bu kiscemm.yok yaw hayalot oyle yapmas ki ama solugu orda alip senin solugunu kesebilir dogru soyluyon
hoşbulduk canım sağol canım benim size çay ikram edbilirim kızçeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?