Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

anaaaaammm aboooww nasil yaptinki bunu sen :26::26::26: anam ne maharetli kiscelerm var bu arada cok gusel bir agac olmussun arkadasim
ben yaparımmmevet sayenizde çok güzel bir ağaç oldum
tesekkür ederim canım bende iyiyim....hayırlı olsun canım hamişsin demi

çok sağol kızçem evet 11 haftalık olduk teyzesidarısı başınıza inşallah

çok sağol kızçem evet 11 haftalık olduk teyzesidarısı başınıza inşallah[/QUOTE]

amin inş canım...allah kucagın almayı nasıp etsın canım

bak.. bitmemis ama bitirmis.. halının altına süpürüym, öyle güzel oluyo, sende yap dediğinden belliydi çabuk bitiridği az daha devam edersem, hayalotm soluğu burda alacakk tabi o zmn ben soluksuz kalacam hahaha

napam napam de bana
geçen gün sen bana halının altına at gıtsın dedin şimdi ablaları dınleyınce sucmu oluyormus
soluksuz kalacan kalacannnngelıyommm baakkkkkkkkkkkkk

bak.. bitmemis ama bitirmis.. halının altına süpürüym, öyle güzel oluyo, sende yap dediğinden belliydi çabuk bitiridği az daha devam edersem, hayalotm soluğu burda alacakk tabi o zmn ben soluksuz kalacam hahaha

hayalotumm gercekmi dyor bu kiscemm.yok yaw hayalot oyle yapmas ki ama solugu orda alip senin solugunu kesebilir dogru soyluyon

çok sağol kızçem evet 11 haftalık olduk teyzesidarısı başınıza inşallah

amin inş canım...allah kucagın almayı nasıp etsın canım[/QUOTE]
aminnnn ep beraber inş
görüyonuz mu yeni kızlar, ne kadar huysuz bi hayalot bu
eskiler bilirler, o yüzden yeni kızlar didim

üstüme iyiylik sağlıkkk
kızçeler ilk beni tanıdı neka usluydum halbukiii

napam napam de bana
geçen gün sen bana halının altına at gıtsın dedin şimdi ablaları dınleyınce sucmu oluyormus
soluksuz kalacan kalacannnngelıyommm baakkkkkkkkkkkkk

kızlaaaaarrr yetişş bacımm.. burada bir katliamın gerçek yazısı var... herkes şahitt.. alooooooo o o o

Son düzenleme:
hayalotumm gercekmi dyor bu kiscemm.yok yaw hayalot oyle yapmas ki ama solugu orda alip senin solugunu kesebilir dogru soyluyon

yokk hemşirem geçen gün umut hanım ev yerleştiriyodudedim sakın halının altına atma didimoda didiki bana kızçem çok kolay oluyooo zaten 185 kiloyumnasıl yapcam yoksa ev işini ddidi bana
bende didim çok ayıpev hanımlığı öyle olmaz ddidimmm demekki bana gıcık oldun şimdi iftira atıyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…