Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızçemmm iyidir herhalde kızçem haftası haftasına tutmuyo sırayla her hafta farklı bişey oluyo hormonlardabu haftaki menüde ağlama krızı mevcut genel olarak ıyıyım ama bulantılar cok aza düştübu hafta gidicez akalım ıkılı test ıcın
yok kızçem benim sadece 2.5 yıl oldu bi yanlış anlaşılma var düzeltmek isterimama kızlar sunu soylım fazla sıkıntı stres yapmayın.evet elde değil bılıyorum ama örnek olarak ben ve bir çok arkadaşım var en ummadık anda hamile kalan.eğerki bir sorununuz yoksa tedavisiz hamile kalabılıyorsanız elbet bı zamanı vardır ki dahada cok yeni zaten.normalde tedavi için bile 1 sene lazım sizlerde biliyorsunuzdurben 3 yıla yakın bekledim tüp bebeğe başlıyacagım ay geldi üstelik mayın tarlası gibi kistlerimle hamile kaldım herşey rabbimden..emin olun sızlerde gun gelınce tadıcaksınız bu duyguyu..sadece sabır ve dua arkadaslarım

malesef kzcem son ihtimali dusunmek istemiyorum fos cikiyor cunku batim 17 haziran.bakalm kismet.kiscem yaz geldi tv izlemiyorum ondan farketmemisim diziyi.normalde izlerm cok severm
aci biberi bnde hic kullanamam o yuzden cok rahattm megerse aciyms ay cok kotuydu demek herifin geldi cok sevindm gozun aydn aman ha tartismayin onlar bizm herseyimiz onlarda olmasa biz nederdik dimi

Selammmm kizlar nasilsinizzz
habıbtemmmmmmmmmmmmmm

canım cok gecmıs olsun rabbım tekrarını yasatmasın ıns..ovu testını sormuşun kullanmanda fayda var fakat jeli bilmiyorum nasıl bişey sanırım spermin kaymasını saglıyormus 1 defa okumustum:26:

günaydın kuzuuteyzoşum nasıll
alışır canım merak etme ama yok ben seni dışarıda bekliycem falan deme çocuğa anlat ona evdeykeninşallah çabuk alışır rabbım kolaylık versın

günaydınnn canbonlarımmmmm
kavaltımızı yaptık şimdik biraz evi toparlamam lazım
ee haftasonu bir şey yapmazsan böyle pazartesi temizliği önünde durur
bu priorim nerdeki gelmemiş daha
hemşirem günaydın kızçem

Son düzenleme:
yorma kendini kızçem bende birazdaha iyi sayılırım başım ağrıyo biraz:26:sabahtan beri durduk yere ağlamalar başladı napcamı bilemedim

hayalotumm siz hamilelik psikolojisinsen agliyorsunuz bizde hamilesizlik psikolojisinden agliyoruz nolcek bu psikolojimizin halleri yaw

gunaydin kiscem nasilsin kolay gelsin kendini cok yorma priorimi bnde merak ettim yaw nerdesin prioriiiiimmm!!!!

slm arkadaslar ben gecen ay cocuk ıcın doktora gıttım yumurtamın olmadıgı ıcın klomen verdı bıttıktn sonra gıttım 16 bı yumurtam oldugunu ertesı gun ılıskıye grmemı ıns olacagnı dedı o ay olmadı adet oldugumda tekrar gttm catlamanın olmadıgını 18 mm yukseldıgını eger tedavıye devm ederse kırs olacgnı soyledı tedavı ye devam etmedı ama acıklamada yapmadı bnm cocugum olmayacagı anlamına mı gelıyo

hayalotumm siz hamilelik psikolojisinsen agliyorsunuz bizde hamilesizlik psikolojisinden agliyoruz nolcek bu psikolojimizin halleri yaw
ya kızçem valla bu dengesizce bişey:26lur olmadık ne varsa ağlıyorum komık olsa bıle ben ıcınden bişey cıkartıyorumaz kaldı hemşire m inş sizlerde böyle şeyler için aglıcaksınız
gunaydin kiscem nasilsin kolay gelsin kendini cok yorma priorimi bnde merak ettim yaw nerdesin prioriiiiimmm!!!!

iyiyim kızçem cok şükür sabah uyandım belim agrıyodu dedim bir duş alıyım ama o esnada üşüttüm sanırım hapşırıp duruyorum şimdi:2::2:inş şifayı kapmamsen nassın

canım ne alakası var ..büyük ihtimal sende yumurta tembelliği var .bunun içinde bir takım ilaçlarla yumurtalarının uyarılması gerek..klomen yumurta geliştirici bi ilaçtır genelde klomeni tek deneyip daha sonra çatlamassa çatlatma iğnesiyle beraber denenir.demekki sende çatlamıyor yumurta bunun sonundada çatlamayan yumurtanın kiste dönüşmesi çok normal.sen şimdi bu ayı atlatcaksın büyük ihtimal bu adetinde o kist gidecektir.daha sonra yeni bir doktor bul yada aynı doktorda devam etmek ıstersen klomen ve çatlatma iğnesi uygulanıcak ..benim anlamıdıgım yumurtan 18 mm şuan zaten yumurta 18-22mm arasında catlar.sana çatlatma ıgnesı yapması gerekıyordu suan.çocugun olur elbet ama ıyı bı sekılde kontrol olup yumurtlama takibi yapılarakaynı sorunu ben yasadım hakkında hayırlısı olsun inşallah

yaaa ben bugünde göremedim kırmızıları adet günümde gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı kan testi yaptırıyım mı bekliim mi biraz daha bebek yoksa da olayım artık adet olmamakda kötüymüş

aman Allah korusun dikkat et kendine bnde ne olsn dun cok guzel brgun gecrdim.esimin akrabalaryla piknige gittim annmle babamida gdip aldk.cok eglendim sulu bi yerdi suda oynadk ne guzel ama bugun cok agrasifim stresliyim.onune gelen bebek varmi dye soruyor.artik ucuncu kisiye cok bagrdim. ustelik cuma gunu ayni kisi bi daa sormustu.ona cok kzdm yeter artk olursa soylerim sorup durmayn yeter dedm.normalde cok sakin yumsak biriymdir goren sasirdi.susup kaldi valla kscem kimseyi krmak istemiyorum ama napim yaa

Son düzenleme:

canm hemen idrarda cikmaz ki kan testi yaptirman lazim ama kac gun gectiki istrsen braz bekle.ins vardir bebis

4 gün gecikti beklim mi biraz daha. daha önceki gebeliğimde adet günümde idrarda çıkmıştı ama bu sefer çıkmadı geç döllenme falan olmuş olabilir mi? birde benim adet olmadan sivilce çıkar yüzümde bu sefer tık yok

evt bazen cikmayabiliyor.bende bi kere gebe kalmstm ama dusuk yaptm snra.on gun gecince ancak o zaman silik cizgi cikmisti idrarda.hemen kan testi yaptrmistim ki varmis.idrar testine fazla guvenme.vardir bellimi olur kanda baktr emin ol.guzel hberlerini bekliyoruz..

bi kaç gün daha bekle canım en azından 1 hafta geçsin toplamda sonra kan testi yaptır derim

kızçem konuşanları takma desemde bılıyorum zor.ama tüpe başlıycam ay beni okadar sıkıştırdılarki anlatamam.ne ağladım o ayama bak rabbim büyükki işte o ay hamile kaldımgün gelşcek kızçem sonunda o çok konuşanlar susacak.
hem zaten inan bana hamile olsan bile yine konuşuyorlar en azından benim çevremdekiler böyle.mesela daha şimididen sen bu çocuğu zor yaptın doğar doğmaz korunmayın diyorlar 2.yi yap diyorum 3.yüde onun peşinden yapımmıbu insanlar neden bukadar cahil anlayışsız anlamıyorumRabbim akıl fikir inşallah:26:sende sıkma canını veren de alanda rabbim kimseye dert anlatmak zorunda değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…