- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #52.021
kızçemmm iyidir herhaldeEvet cnm calisan hamile olmak zormusyaz gelince daha da zor
Tatlim ayrintili usg genellikle 18-22. Haftalar arasi yapilyor.ggerci arkadasimin dr u 25. Haftada yaptirdi.benimki gecen kontrolde 1 ay sonra yaptir demisti.be 19+6 da yaptiricam.insallah heraey yolundadir ve insallah cinsiyeti de kesinlestiririz artik
Hosbuldum tatlimmm.teysesinin.kuzusu nasill.yoruyomu annesini.nasil geciyo hamilelik kuzum
yok kızçem benim sadece 2.5 yıl oldu bi yanlış anlaşılma var düzeltmek isterimben seni ne söylesemde teselli edemyeceğim galiba bence sen umudunu çok erken kaybetmişin gördün belki hayalot var 5 yıl sonra verdi rabbim ona sen daha 6 ay olmuş neyi dert ediyosun 15 yıl bekleyenler var allah herkese nasip etsin ...benim eşimde yüzü asılıyodu ben köyde oturuyorum ve dedi kodu bol burda eşimin yanında benden için karını doktora götür dediler ne kadar ağır geliyor insana sağlam olduğun halde kısır muamelesi görüyorsun ama yapcak hç bir şey yok rabbim vermese olmuyor işte onun için üzülmecanım aynı şeyleri bende yaşdım soğan suyu içtim doktora gittim ovulasyon testi kullandım klomen içtim olmadı yatakta saatlerce bekledim avuda kalktım olmadı...
ve hiç bir şey yapmadığım an rabbim o sevinci yaşattı ve o mucizeyi allah vermesse olmaycağını öğrendim ...her zaman dua ediyorum bana nasip etti rabbim herkes nasip etsin inşallah ...
oo negüzel gözün aydın kızçemmniye çıkardın ki öyle:26:bende hayatta kusamam kızçem olay gerçekleşirken titreme geliyor elim ayağım kesiliyor bayılcakmışım gibi evlendiğimden beri 1 kez çıkadım şu evde ondada eşim Aman sen kusma nolur diyo kızçem ya havadan yada yediğin bişey dokunmuştur bide son ihtimal batın nezamandı
hemşirem yok sen tekrarını izlemişin.geçen haftalarda finaldi.sonra ertesi gününe tekrar verdiler bide izlediğin günde tekrar verdiler 3ünüde izledim oyüzdenkızçem acı biber almayın ben hiç kullanmam valla hep çarli alıyorum ...geldi bizim herifff çok özlemişim vallahi çok şükür kavuştuk şimdi uyanınca tartışmaya başlarız
habıbtemmmmmmmmmmmmmmSelammmm kizlar nasilsinizzz
stres yapma ama arkadaşım biz evleneli 2 yıl bitecek 3 yıl çocuk istemiyorduk herkezde bilio 1 yıl sonra kaynanamlar başladı benim çocuğum olmuyomuş falan die. eşime yalvarıodum nolur söle onlara korunuyoruz die bana ben kimseye açıklama yapmak zorunda değilim diodu. sonra allah verdi hemde ikiz ondada gözleri kaldı öldü ikiside bebişlerimin bende çok zor dönemler atlattım ki benimkiler cahil diil yani anne baba emekli sınavımızz ne yapalım bnada şükür allahım inşallah hepinize en sağlıklısından en güzelinden verir...
Günaydın herkese nasılsınız:))) bende oğlumun uyanmasını bekliyorum birazdan onu okula götüreceğim yarım gün yaz okulu.. Dua edin inşallah alışır sever daha önce 1 saat dahi biryere bırakmadım ve benden ayrılmaya hiç alışkın diil ancak kardeşi doğduktan 7 8 ay sonra okula baslaması gerekiyor oda annem kardeşim olunca beni evden uzaklsstırdı hissi yaratabiliyormus cocuklarda o yuzden hafta 3 defa yarım gün okula bırakalım alıssın yavas yavas istedik.... Umarım doğru bir karardır yaz okulu programları hafif oldugundan onunla denicez bzm sitedeki bir anaokulunda..
yorma kendini kızçembende birazdaha iyi sayılırım başım ağrıyo biraz:26:sabahtan beri durduk yere ağlamalar başladı napcamı bilemedim
gunaydin kiscem nasilsingünaydınnn canbonlarımmmmm
kavaltımızı yaptık şimdik biraz evi toparlamam lazım
ee haftasonu bir şey yapmazsan böyle pazartesi temizliği önünde durur
bu priorim nerdeki gelmemiş daha
hemşirem günaydın kızçem
ya kızçem valla bu dengesizce bişey:26hayalotumm siz hamilelik psikolojisinsen agliyorsunuz bizde hamilesizlik psikolojisinden agliyoruznolcek bu psikolojimizin halleri yaw
gunaydin kiscem nasilsinkolay gelsin kendini cok yorma priorimi bnde merak ettim yaw nerdesin prioriiiiimmm!!!!
slm arkadaslar ben gecen ay cocuk ıcın doktora gıttım yumurtamın olmadıgı ıcın klomen verdı bıttıktn sonra gıttım 16 bı yumurtam oldugunu ertesı gun ılıskıye grmemı ıns olacagnı dedı o ay olmadı adet oldugumda tekrar gttm catlamanın olmadıgını 18 mm yukseldıgını eger tedavıye devm ederse kırs olacgnı soyledı tedavı ye devam etmedı ama acıklamada yapmadı bnm cocugum olmayacagı anlamına mı gelıyo
ya kızçem valla bu dengesizce bişey:26lur olmadık ne varsa ağlıyorum komık olsa bıle ben ıcınden bişey cıkartıyorum az kaldı hemşire m inş sizlerde böyle şeyler için aglıcaksınız
iyiyim kızçem cok şükürsabah uyandım belim agrıyodu dedim bir duş alıyım ama o esnada üşüttüm sanırım hapşırıp duruyorum şimdi:2::2:inş şifayı kapmam sen nassın
yaaa ben bugünde göremedim kırmızıları adet günümde gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı kan testi yaptırıyım mı bekliim mi biraz daha bebek yoksa da olayım artık adet olmamakda kötüymüş
yaaa ben bugünde göremedim kırmızıları adet günümde gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı kan testi yaptırıyım mı bekliim mi biraz daha bebek yoksa da olayım artık adet olmamakda kötüymüş
aman Allah korusun dikkat et kendinebnde ne olsn dun cok guzel brgun gecrdim.esimin akrabalaryla piknige gittim annmle babamida gdip aldk.cok eglendim sulu bi yerdi suda oynadk ne guzel ama bugun cok agrasifim stresliyim.onune gelen bebek varmi dye soruyor.artik ucuncu kisiye cok bagrdim. ustelik cuma gunu ayni kisi bi daa sormustu.ona cok kzdm yeter artk olursa soylerim sorup durmayn yeter dedm.normalde cok sakin yumsak biriymdir goren sasirdi.susup kaldi valla kscem kimseyi krmak istemiyorum ama napim yaa
ngasgım,hemşirem,ebrosrian
nassınız canbonlarımmm
umudumda gelmemiş daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?