- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #52.081
anam kız beni gördü, bülbül kesildi
:90:
ilahi umudum neka komiksin öyleeee :90::90::90::90::90::90:
hoşbulduk canım sağol canım benim size çay ikram edbilirim kızçeler
öyle tabi.. assolist olmak kolay değil.. sonradan gelirik
amin inş canım...allah kucagın almayı nasıp etsın canım
kızlaaaaarrr yetişş bacımm..burada bir katliamın gerçek yazısı var... herkes şahitt.. alooooooo o o o
yokk hemşirem geçen gün umut hanım ev yerleştiriyodudedim sakın halının altına atma didim oda didiki bana kızçem çok kolay oluyooo zaten 185 kiloyum nasıl yapcam yoksa ev işini ddidi bana
bende didim çok ayıpev hanımlığı öyle olmaz ddidimmm demekki bana gıcık oldun şimdi iftira atıyor bana
kızlar bişey sormak istiyorum size....benim adet tarihimden 6 gün gecti adet oldum .öncesindede 2 kere test yaptım cıkmamştı ama kan testi yaptırmadım....ben kimyasal gebelik yaşamamısımdır demi....yada bunu nasıl anlarız ?
kızlar bişey sormak istiyorum size....benim adet tarihimden 6 gün gecti adet oldum .öncesindede 2 kere test yaptım cıkmamştı ama kan testi yaptırmadım....ben kimyasal gebelik yaşamamısımdır demi....yada bunu nasıl anlarız ?
yokk hemşirem geçen gün umut hanım ev yerleştiriyodudedim sakın halının altına atma didim oda didiki bana kızçem çok kolay oluyooo zaten 185 kiloyum nasıl yapcam yoksa ev işini ddidi bana
bende didim çok ayıpev hanımlığı öyle olmaz ddidimmm demekki bana gıcık oldun şimdi iftira atıyor bana
sorma kuşum.. DHEA içe içe. dheam yükseldi
önce bi kan testi yaptırsana cnm.. neyi bekliyon.. ?
bizde 2gün geçsede kan versek diye bakıyoz
ancak kan testinden snra ne olduğu belli olur
yuhh yanii:44::44:
ben bi gidipşunun sesini kesip geliymm çok çıkıyo sesi
canım kimyasal yaşayıp yaşamadığın anlaşılırmı bilmiyorum.ama anlaşılmaz gibime geliyor..çünkü hcg düşüyo adet oluyosun diye biliyorum yanlış değilse:26:
ama 6 gün normal canım..kimyasalda belli bir gebelik gözüküyor değer artmayınca kimyasal yaşanmış oluyor..beim bildiğim bu şekil yanlış değilse:26:seninki normal adet gecikmesidir büyük ıhtımal..
:52 ehe ehe ben ikinizin arasina girmesem arada ben gitmim sona bu arada umudum gercek kac kilo ki
anladım canım tesekkür ederim cevabın için
hoşbulduk canım sağol canım benim size çay ikram edbilirim kızçeler
:52 ehe ehe ben ikinizin arasina girmesem arada ben gitmim sona bu arada umudum gercek kac kilo ki
210 duuu kızçem ama eniştem bunu yürüte yürüte anca bukadara indi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?