Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ayy cok sevindim canım benim hadi bakalım insallah annesinede tutunur daha fazla bekletmez bekleyenlerini
Rabbim gonlune gore versın insallah...
o dediklerini hic bilmiyorum daha tup bebek asamalarına gelmedık banada doktorum asılama onerdı bi kac ay daha beklıcem bakalım hayırlısı hepımızn hakkından

ben tedavıye yenı basladım cnm ılk kez klomen kullandım tamam yumurtan olusmus bu ay olur dedı ama olmadı bıdaha gıttıgımde fazla buyumus tedavı yaparsak kırst olur dedı bu ay cocugum olmaz mı yanı catlama ıgnesımı yapması lazm adetıme 5gun var test yaptım negatıf cıktı

hadi hayırlısı olsun.. ins. güzel sonuç alırsın..
bnde tüp yaptırdım ama hiçbirinde öyle bisey kullanmadım.. ilk defa duyyom senden hatta :26:

cnm hayırlısı olsun arastırıyoruz duyuyoruz bır umut bızımkısıde ınsallah Allah herkes hayırlısını nasıp etsın

hadi hayırlısı olsun.. ins. güzel sonuç alırsın..
bnde tüp yaptırdım ama hiçbirinde öyle bisey kullanmadım.. ilk defa duyyom senden hatta :26:

tesekkur ederım umut inşallah bi umut yatıyorum kalkıyorum dua edıyorum ıns bende ılk defa duydum ama arastırdım bı dunya faydası var bı ara cok gundemde tutulmus farklı sıtelerde ama sonuc alanda var almayanda (

düzenlidir canım ama yolculuk falan yapınca bikac gün ileri atıyo.tatile gidince uzadı sanırım
arada olur canım öyle.düzene girer inş
ben geldim herkesler gitmis

Hamilelik Belirtilerine Göre Cinsiyet Tahmini | Anneler Kulübü
hamile arkadaslarıma baksanıza
baktım kızçem ama peynir çok yiyorum ama özellikler kız gibi çoğu kalp atış hızını bılmıyorum doktor hıc soylemedı bana oyle bıseyhayırlısı bakalım sağlıklı olsunlardabu arada hoş geldin sernesim

maşallah kuzumaçok sevındım canım Rabbim boş çıkarmasın inş bu tedaviden.ualarım senınle kızçem ama bu dediğin şeyi hiç duymadım ben nedesem yalan olur:26:

adetine 5 gün kalmış yumurtan çatlamamışsa buyuk ıhtımal kıste donusmustur ama korkma ılacla oluşan kıst olduğu ııcın adetle gıder..hamıle kalman için oluşan yumurtanın çatlayıp 1 spermin bu yumurtaya gırıp döllenmesi gerek canım..şuan çatlatma iğnesi çok geç sanırım.senin bundan sonra düzenli olarak yumurta takiibine alınman lazım kızçem

şekerimmm günaydınn... yaww bizim müdür değiştiii dün koşuşturmacadan giremedim toplantı üstünee toplantıı... çok yoruldummmm ... bu arada 3 hazıran bat... ama ben de bişi yok... bi de dün sabah erken gebelik testi yaptım bişi çıkmadı bu ay da yok galibaaa

günaydın kızçem hoşgeldinnn
ben o müdürün tepesine atlarım valla
kızçem üzülme hayırlısı olsun..inanıyorum en ummadığın,hatta test bile yapmak istemediğin anda gelicek..Alllahtan ümit kesilmez kırmızıları bi görelim

Slm kizlar ben geldim kac gundur giremiyodum sehir disindaydim nasilsiniz gorusmeyeli ben dunden beri agri cekiyom kasikta basliyo yumurtaliklarima geciyo gezip diruyo adetimin 13 idi dun yumurtalik catlamasi olabilirmi ben bugune kadar hic dikkat etmedim ne gibi belirtiler oluyo bilmiyom bide ayaklarimda cok agridi beni bilgilendirirseniz cok sevinirim tesekkurler. Dualarimdasiniz sevgiler

hoş geldin canımevet canım büyük gün olabilir ben şuaana kadar hiç hissetmedim kendimde okadar dinlememe rağmen gerçi benimkinin çatlama sorunu vardıhadi bakalım hayırlısı beyaz akıntıya dikkat et bu arada kendini üşütmemeye bak.inşallah şu spoşlar yolunu bulur

hepinize slm olsun canlarım ciğerleri. nasılsınız bakalım var mı yeni hamişlerimiz... ben bayadır giremiyrm 1 haftadır tatildeydim daha öncesindede internetim yoktu şükür internetimede sizlerede kavuştumm. umarım hepiniz iyisinizdirr. haber verin bakalım bana ne oldu geçmişte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…