- 15 Eylül 2012
- 8.435
- 6.897
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #52.121
herkese slm ancak girebiliyorum foruma 1 tane yumos cıktı bugun de haberını aldım hızla gelişiyormus ıyıymıs sağlıklıymıs :) yarına yada obur gune alacaklarmıs transfere hastanede yatarken duyduklarımı paylaşayım ıstedım herkes bugday çımının hapından bahsettı bunu kullanan varmı transferden sonra kullan mutlaka dıyorlar organık bı urun ama doktora sormadım daha tecrubesı olan varsa cevap yazabılırmı bana doktor onay vermeden kullanmam bı arkadasımda kızına oyle hamıle kalmıs oda tup bebektı ne dıyorsunuz cok fazla yararı var okudum cok sasırdım ama rıskmıdır bılemedım yardım lutfen
canım ne alakası var ..büyük ihtimal sende yumurta tembelliği var .bunun içinde bir takım ilaçlarla yumurtalarının uyarılması gerek..klomen yumurta geliştirici bi ilaçtır genelde klomeni tek deneyip daha sonra çatlamassa çatlatma iğnesiyle beraber denenir.demekki sende çatlamıyor yumurta bunun sonundada çatlamayan yumurtanın kiste dönüşmesi çok normal.sen şimdi bu ayı atlatcaksın büyük ihtimal bu adetinde o kist gidecektir.daha sonra yeni bir doktor bul yada aynı doktorda devam etmek ıstersen klomen ve çatlatma iğnesi uygulanıcak ..benim anlamıdıgım yumurtan 18 mm şuan zaten yumurta 18-22mm arasında catlar.sana çatlatma ıgnesı yapması gerekıyordu suan.çocugun olur elbet ama ıyı bı sekılde kontrol olup yumurtlama takibi yapılarakaynı sorunu ben yasadım hakkında hayırlısı olsun inşallah
herkese slm ancak girebiliyorum foruma 1 tane yumos cıktı bugun de haberını aldım hızla gelişiyormus ıyıymıs sağlıklıymıs :) yarına yada obur gune alacaklarmıs transfere hastanede yatarken duyduklarımı paylaşayım ıstedım herkes bugday çımının hapından bahsettı bunu kullanan varmı transferden sonra kullan mutlaka dıyorlar organık bı urun ama doktora sormadım daha tecrubesı olan varsa cevap yazabılırmı bana doktor onay vermeden kullanmam bı arkadasımda kızına oyle hamıle kalmıs oda tup bebektı ne dıyorsunuz cok fazla yararı var okudum cok sasırdım ama rıskmıdır bılemedım yardım lutfen
ayy cok sevindim canım benim hadi bakalım insallah annesinede tutunur daha fazla bekletmez bekleyenlerini
Rabbim gonlune gore versın insallah...
o dediklerini hic bilmiyorum daha tup bebek asamalarına gelmedıkbanada doktorum asılama onerdı bi kac ay daha beklıcem bakalım hayırlısı hepımızn hakkından
hadi hayırlısı olsun.. ins. güzel sonuç alırsın..
bnde tüp yaptırdım ama hiçbirinde öyle bisey kullanmadım.. ilk defa duyyom senden hatta :26:
arada olur canım öyle.düzene girer inşdüzenlidir canım ama yolculuk falan yapınca bikac gün ileri atıyo.tatile gidince uzadı sanırım
baktım kızçem ama peynir çok yiyorum ama özellikler kız gibi çoğuben geldim herkesler gitmis
Hamilelik Belirtilerine Göre Cinsiyet Tahmini | Anneler Kulübü
hamile arkadaslarıma baksanıza
ben tedavıye yenı basladım cnm ılk kez klomen kullandım tamam yumurtan olusmus bu ay olur dedı ama olmadı bıdaha gıttıgımde fazla buyumus tedavı yaparsak kırst olur dedı bu ay cocugum olmaz mı yanı catlama ıgnesımı yapması lazm adetıme 5gun var test yaptım negatıf cıktı
maşallah kuzuma çok sevındım canım Rabbim boş çıkarmasın inş bu tedaviden. ualarım senınle kızçem ama bu dediğin şeyi hiç duymadım ben nedesem yalan olur:26:
valla aynen bende duymamıstım ama cok faydaları var bakın bı arastırın pekı ben sımdı transferden sonra ne yapsam ne etsem ne yısem de ne içsem bı akıl ver bakalım
günaydınnn canbonlarımmmmm
kavaltımızı yaptık şimdik biraz evi toparlamam lazım
ee haftasonu bir şey yapmazsan böyle pazartesi temizliği önünde durur
bu priorim nerdeki gelmemiş daha
hemşirem günaydın kızçem
gunaydin kiscem nasilsinkolay gelsin kendini cok yorma priorimi bnde merak ettim yaw nerdesin prioriiiiimmm!!!!
maşallah kuzuma çok sevındım canım Rabbim boş çıkarmasın inş bu tedaviden. ualarım senınle kızçem ama bu dediğin şeyi hiç duymadım ben nedesem yalan olur:26:
valla aynen bende duymamıstım ama cok faydaları var bakın bı arastırın pekı ben sımdı transferden sonra ne yapsam ne etsem ne yısem de ne içsem bı akıl ver bakalım
canım ananas ye ben cok duydum ve ananası ve çörekotu kaışımını..
ben tüpe başlamış olsaydım eğer ananas yicektimAllahım yardımcın olsun canım..senin dediğini hiç duymadım ama bakarım bi nasıl bişey inan hiç bilmiyorum:26:
şekerimmm günaydınn...yaww bizim müdür değiştiii dün koşuşturmacadan giremedim toplantı üstünee toplantıı... çok yoruldummmm ... bu arada 3 hazıran bat... ama ben de bişi yok... bi de dün sabah erken gebelik testi yaptım bişi çıkmadı bu ay da yok galibaaa
Slm kizlar ben geldim kac gundur giremiyodum sehir disindaydim nasilsiniz gorusmeyeli ben dunden beri agri cekiyom kasikta basliyo yumurtaliklarima geciyo gezip diruyo adetimin 13 idi dun yumurtalik catlamasi olabilirmi ben bugune kadar hic dikkat etmedim ne gibi belirtiler oluyo bilmiyom bide ayaklarimda cok agridi beni bilgilendirirseniz cok sevinirim tesekkurler. Dualarimdasiniz sevgiler
canımıniçi nasılsın nasıl gidiyo hamişlik. nasıl benim teyzoşummm özledim siziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?