- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #5.361
loori 476.sayfayi oku
Mutluyum ki banada anlat lufenn gulmekten karnim agrisinnn
kiz vajina yok mu..olmasi lazim onsuz bebek neyim olmaz..bi iyice bak sen
anlatıyım tatlım saglam bi yere otur yanına bı bardak su al
ehu ehu
simdi bak ılıskıden sonra ayakları dik kalkma falan dıolar ya ben he ay bısey denıyordum ayakları dıkdım 30 dk falan ındırdım gerıye geldı spermler sonra hem dıktım ayakları hemde kalkmadım yatakdan sonra ayakları ındırınce yada kalkınca aynı sekılde geldıler
baktık durum vahım cocuk olmuo napsak ne etsek en son birgün esime dedim dıkıldı yatagın ortasına tuttu ayaklarımdan kaldırdı yukarı 1 saat falan kaldık öle
sen artık benım ve kocısımın halını düsün
ama garip olanda su ondan sonra hala kalamadım
demekkı olay ayaklarla falan alakalı degılmıs
Ayyy okudum okudummm mutluuu valla supersin bebegim biz adamlara kok soktururuz devam hayatimm
loori ne devami kiz adama yazik yaw..bi düsünsene
Allah napmasin kiz bizleri
Ama bisey soyliyim mi ayaga kalkinca fln geri geliyo ya gelen gelsin giden gitti bile o gelenler mecbur gelicek
Ama herseyi denemek istiyoruz iste
Ama yasakhayal baksana adamda da Peygamber sabri var he 30 dk nasil da durdu kiz oyle
Ama yasakhayal baksana adamda da Peygamber sabri var he 30 dk nasil da durdu kiz oyle
mutluyumki valla bebek icin yapilan faaliyetler diye bi oylama yapilsa kesin acikara yilin birincisi olursunuz
Ohoooo ben oylamaya bile sunmam mutluyum ki yi direk 1.
mutluyumki valla bebek icin yapilan faaliyetler diye bi oylama yapilsa kesin acikara yilin birincisi olursunuz
valla Allah kocama sabır vermıs hem benı cekıo hemde böle seylerii
öyle ama ya gitmedıyse dıye bıseyde varrr:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?