- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #5.341
canim bu cayla ne gecmez..antibiotik kullanmaliydin bence...git sende bi baska doktora....
loorim hani kimse yokki..daha kizlar gelmemis.hayalot belki gec gelir onun misafiri var...medcezirim okuldan gelmistir..yemekle neyle mesguldur...scorpionsumda ayni isten geldi...mutfaktadir....sümeyye annesinde.aybish annesinde olmasi lazim yanlista olabilir.......baska kim vardi simdi unutursam eyvah basima geleceklere bak.....
bide umudumuz var tabii..beni yakaladiginda :18::18::18::18::18::18::18::18::18:bisey yapmazsa eger......
kizlar sürekli girenleri yazdim kusura bakmayin unuttuugum varsa....
ama bunun alaksi yokmus ki yaw.....kutu icini degistiremiyorum yinede
bide hemserim olan mutluki var...yaw bu kizin anlattigini nasil unutacam aklima düsünce kendi kendime gülme krizi geliyo....
antibiyoktirdir canim iltihabi antibiyotik geciriyo.. Gecmis olsunn bu arada
alinti yaptimki düzenleme kaybolmasin diye
Canim bi hap kullaniyomus ama antibiyotik mi bilmiyo
Yasakhayalim ya valla guluyorum suanda sen supersinn alttaki msj anladin herhalde
alinti yaptimki düzenleme kaybolmasin diyeama yaw kutu icini yine yapamiyorimki olmadi bu plan yatar
k.bakmayın cvplar gec gelıo kızlarhızınıza ancak yetısıorum vallahı
1 sene öncede olmustum buarada hayatımda ıkıncı kez oluo idrar yolu ıltabı gecen sefer verdıklerının aynısını verdı hapı bıtene kadar kullan dedı cayıda süreklı ıc dedı bıde bol su ıc dedı uyguluyorum gecen seferde kalmamıstı bısey ertesi gün agrı falan yoktu
ay tam yumurtlama dönemınde olacak sey mı bu yaaa
bide duymustum bı ara hamıle kalmaya engel oluomus dıye onun korkusuda var tam kasıma hazırlık ıcındeydım
unutma seeen
ay napıyım onu denıyıom bunu denıom tutmuo bende bıde öyle denıyelım dedım yıne tutmadı :44::44::44: tuhaf
yaw unutsam iyi olur..bisey anlatimmi...gecen gün meryem suresi okurken aklima düsmesin....zor bitirdim yaw duayi..
Hadi ya yumurtlama gunlerinmiydi benim de bu hafta yumoslarin gunu ama senin idrar yollarinda enfeksiyon var tatlim ya bilmiyorum antibiyotik fln da kullancaksin ne biliyim sen ilk once bi iyilesmeye bak
Mutluyum ki neyi denedin soyleyin yaa
mutluyumki canim benim idrar yollari enfeksiyonu engel degilde belki vajinal enfeksiyonu engel olabilir...
öyle yapcam artıkın
yaw unutsam iyi olur..bisey anlatimmi...gecen gün meryem suresi okurken aklima düsmesin....zor bitirdim yaw duayi..
zaten o anlarda dürtür seytan
vajınal majınal bısey yok kız aman o bu ara uzak dursun mümkünse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?