Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

alinti yaptimki düzenleme kaybolmasin diyeama yaw kutu icini yine yapamiyorimki olmadi bu plan yatar

Son düzenleme:
Canim bi hap kullaniyomus ama antibiyotik mi bilmiyo

k.bakmayın cvplar gec gelıo kızlar hızınıza ancak yetısıorum vallahı

1 sene öncede olmustum buarada hayatımda ıkıncı kez oluo idrar yolu ıltabı gecen sefer verdıklerının aynısını verdı hapı bıtene kadar kullan dedı cayıda süreklı ıc dedı bıde bol su ıc dedı uyguluyorum gecen seferde kalmamıstı bısey ertesi gün agrı falan yoktu

ay tam yumurtlama dönemınde olacak sey mı bu yaaa

bide duymustum bı ara hamıle kalmaya engel oluomus dıye onun korkusuda var tam kasıma hazırlık ıcındeydım

Hadi ya yumurtlama gunlerinmiydi benim de bu hafta yumoslarin gunu ama senin idrar yollarinda enfeksiyon var tatlim ya bilmiyorum antibiyotik fln da kullancaksin ne biliyim sen ilk once bi iyilesmeye bak

unutma seeen

ay napıyım onu denıyıom bunu denıom tutmuo bende bıde öyle denıyelım dedım yıne tutmadı :44::44::44: tuhaf

yaw unutsam iyi olur..bisey anlatimmi...gecen gün meryem suresi okurken aklima düsmesin....zor bitirdim yaw duayi..

Son düzenleme:
mutluyumki canim benim idrar yollari enfeksiyonu engel degilde belki vajinal enfeksiyonu engel olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…