- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #5.321
Ahh bitanemm, sen de mi gurbettesinnnn
Kimse beni gormuyomu
loorim hani kimse yokki..daha kizlar gelmemis.hayalot belki gec gelir onun misafiri var...medcezirim okuldan gelmistir..yemekle neyle mesguldur...scorpionsumda ayni isten geldi...mutfaktadir....sümeyye annesinde.aybish annesinde olmasi lazim yanlista olabilir.......baska kim vardi simdi unutursam eyvah basima geleceklere bak.....
bide umudumuz var tabii..beni yakaladiginda :18::18::18::18::18::18::18::18::18:bisey yapmazsa eger......
kizlar sürekli girenleri yazdim kusura bakmayin unuttuugum varsa....
ne geldi anlat bakalim...kiz senin yüzünden zaten aklima düstükce o hamile kalmak icin yaptigina gülüyorum alalala
Ayyy canim simdi duygulandim annemi cooook ozledimmm
loori bi bak unuttugum varmi...hemen düzenleme paneli gitmeden düzenlim....
aglama loorim yaw...ne mutluki hayatta olmayanlarda var bak
bak mutluyumki yi unuttun
loorim yasakhayalim bide hemseri olcak koca benı unuttu
Koskoca Ankaraliyi unuttun yasakhayal cik cik cik
gercekten cik cik cik yaniiii
kızlar bilginiz var mı idrar yolu ıltabı hamıle kalmaya engel mı ? dogru mu buu :44::44::44::44:
bende ıstıyorum lakın cocugum olunca komsuma benzemek ıstemıyorum bugun gozumun onunde cok kotu dovdu yavruyu ben bagırdım ama ne fayda psıkopat klıklı allahım ısteyene cocuk nasıp etsın kızlar . ben rıa mı gecen ay cıkarttım asırı heyecanla bekledım ama olmadı kendıme bu ay soz verdım ve nıhayet sozumu tutuyorum heyecan yok panık yok herseyı oluruna bıraktım bırakınca dahada guzel oluyor sızede tavsıye ederım
Valla canim bilmiyorum ama ben sanmiyorum antibiyotik verdimi verdiyse eger diger adetini gec olursun bunuda soyliyim antibiyotik geciktiriyo
verdi bi hap ama antibiotık mı bılmıorum bide igrenc bi cay verdi
verdi bi hap ama antibiotık mı bılmıorum bide igrenc bi cay verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?