Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canbonlarım ben geldimmmsanıyorum abartısız berbat durumdayımmesela dizi seyredemiyorum sürekli konuşuyor insan 5 dakkacık susmazmıpcyi açım dedim şimdi en azından beli dala giderim:44:karşı koltuktan kalktı yanı başıma oturduzaten sıcak hava bunalıyorum ve hala konuşuyor inanmassanızyaşlanınca acaba genetik olarak babaneme çekme olasılığım sizce yüzde kaçtır

selam kızlar ben geldim naparsınız bea
hoşgeldin umutummm.napam bee kös kös oturuyorum sizleri bekliyodum
biliyorum karamım devlet işi zor iş.rabbim kimseyi düşürmesin inşallah o kapılaraeğer durumun varsa sende özele başla kızçeminşallah olumlu güzel sonuçlar alıcaksın en kısa zamanda

zaten özele gidiyodum canım bide devlete gideyim dedim ama ağzım yandı. bu ay doktorumuda değiştircem bakalım 2 doktor var birini seçicem. inşallah canımm tez zamanda bizlerede evlat sahibi olmak nasip olur. siz hamişlerimmiz dua edin bizlere...

aminn kızçem aminnnnn

alykm slm hosgeldin naslsin

hsbuldum gulbisim nerelerdesin bugünden beri yoksun , iyi misin :26::26:

hsgeldin yorgun savaşçı, babanezede

gelsem , bende yamacına oturcakdım, hiç hava sıcak deme fururum bak

sen kesin çekersin ona hahahaha

hayalotum.. ovu testinin markası ne olucakdı. biz dün aksam 30+5 lik siparis ettik gittigidiyor'dan enistenle ama :26::26::26:

Son düzenleme:

ah canım benim Allah yardımcın olsun yaşlıyla yaşamak zorrrrr çok zorrr hep muhabbet etmek isterler eskilerden bahsedip sanki tanıyomuşun gibi anlatırlarr
yanından ayrılmıyomuşş demek çok seviyo seni hayalotummm valla sana duam Allah benzetmesin o zaman canımmm senin torunlarda senden çekmesinnn

hsbuldum gulbisim nerelerdesin bugünden beri yoksun , iyi misin :26::26:

hsgeldin yorgun savaşçı, babanezede

gelsem , bende yamacına oturcakdım, hiç hava sıcak deme fururum bak

sen kesin çekersin ona hahahaha

yamacımama girecedin illakineysem canım idare ederiz artıkın 140 kilo sun sen nasıl sığcazki bizim koltuğa berabersonuçta bende artık eskisi gibim zayıf degılım

hoş geldin gonzalezimmm

husbuldum bea

hoşgeldin umutummm.napam bee kös kös oturuyorum sizleri bekliyodum

hsbuldum kusum .. he geldik geldik karamım
gelirkene hayalotu da çekeledim pesimden

Bu arada gecenlerde bisey sormustum neden yardmci olan olmadiki acepp gormedinizmi acaba :26:

kusum ne sormustun, ben çok girememistim son günlerde, görmedim :26::26::26:

Bu arada gecenlerde bisey sormustum neden yardmci olan olmadiki acepp gormedinizmi acaba :26:
hemşirem ne sormuştun kusura bakma görmedimmi acaba:26:birde bi ara sıkıntın vardı sordum cevap vermedın sanırım yada gormedımmı yıne
hayalotum.. ovu testinin markası ne olucakdı. biz dün aksam 30+5 lik siparis ettik gittigidiyor'dan enistenle ama :26::26::26:

laboquick benim aldığım budu gonzalezim

öyle öylede bizimkisi biraz daha başkaamin kuzum aminn gonzalezimimde yaşlanınca kesin böyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…