- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #54.321
selam kızlar ben geldim naparsınız bea[/QUOT
alykm slk hosgeldin naslsin
selam kızlar ben geldim naparsınız bea
hoşgeldin umutummm.napam bee kös kös oturuyorum sizleri bekliyodumselam kızlar ben geldim naparsınız bea
biliyorum karamım devlet işi zor iş.rabbim kimseyi düşürmesin inşallah o kapılaraeğer durumun varsa sende özele başla kızçem inşallah olumlu güzel sonuçlar alıcaksın en kısa zamanda
hoşgeldin umutummm.napam bee kös kös oturuyorum sizleri bekliyodum
zaten özele gidiyodum canım bide devlete gideyim dedim ama ağzım yandı. bu ay doktorumuda değiştircem bakalım 2 doktor var birini seçicem. inşallah canımm tez zamanda bizlerede evlat sahibi olmak nasip olur. siz hamişlerimmiz dua edin bizlere...
alykm slm hosgeldin naslsin
canbonlarım ben geldimmmsanıyorum abartısız berbat durumdayım mesela dizi seyredemiyorum sürekli konuşuyor insan 5 dakkacık susmazmı pcyi açım dedim şimdi en azından beli dala giderim:44:karşı koltuktan kalktı yanı başıma oturdu zaten sıcak hava bunalıyorum ve hala konuşuyor inanmassanız yaşlanınca acaba genetik olarak babaneme çekme olasılığım sizce yüzde kaçtır
canbonlarım ben geldimmmsanıyorum abartısız berbat durumdayım mesela dizi seyredemiyorum sürekli konuşuyor insan 5 dakkacık susmazmı pcyi açım dedim şimdi en azından beli dala giderim:44:karşı koltuktan kalktı yanı başıma oturdu zaten sıcak hava bunalıyorum ve hala konuşuyor inanmassanız yaşlanınca acaba genetik olarak babaneme çekme olasılığım sizce yüzde kaçtır
Bu arada gecenlerde bisey sormustum neden yardmci olan olmadiki aceppgormedinizmi acaba :26:
hsbuldum gulbisim nerelerdesin bugünden beri yoksun , iyi misin :26::26:
hsgeldin yorgun savaşçı, babanezede
gelsem , bende yamacına oturcakdım, hiç hava sıcak deme fururum bak
sen kesin çekersin ona hahahaha
hoş geldin gonzalezimmm
hoşgeldin umutummm.napam bee kös kös oturuyorum sizleri bekliyodum
Bu arada gecenlerde bisey sormustum neden yardmci olan olmadiki aceppgormedinizmi acaba :26:
yamacımama girecedin illakineysem canım idare ederiz artıkın 140 kilo sun sen nasıl sığcazki bizim koltuğa beraber sonuçta bende artık eskisi gibim zayıf degılım
hemşirem ne sormuştun kusura bakma görmedimmi acaba:26:birde bi ara sıkıntın vardı sordum cevap vermedın sanırım yada gormedımmı yıneBu arada gecenlerde bisey sormustum neden yardmci olan olmadiki aceppgormedinizmi acaba :26:
hayalotum.. ovu testinin markası ne olucakdı. biz dün aksam 30+5 lik siparis ettik gittigidiyor'dan enistenle ama :26::26::26:
ah canım benim Allah yardımcın olsun yaşlıyla yaşamak zorrrrr çok zorrr hep muhabbet etmek isterler eskilerden bahsedip sanki tanıyomuşun gibi anlatırlarr
yanından ayrılmıyomuşş demek çok seviyo seni hayalotummmvalla sana duam Allah benzetmesin o zaman canımmm senin torunlarda senden çekmesinnn
hee giremem mi
sığarız, ben atarım seni aşşa
öyle öylede bizimkisi biraz daha başkaamin kuzum aminn gonzalezimimde yaşlanınca kesin böyle olur
sormak lazım umutuma babannnesi nasılmışşş benzeme ihtimali var mı. ama inşallah ben benimkine benzemem Allah benzetmesin kendisini hiç sevmem hazetmemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?