Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Havuç kürü ne işe yarıyor nasıl yapılıyor umudum

cnm spermler için..
net den bak istersen bi.
havuç sıkmak için, katı meyca sıkacağı aldık. bunun için sırf.
aksamları yatmadan 1-2 havuç, bi barğak gbi oluyo yaklasık. taze sıkıp içiyorsun..
spermlere fln çok faydası varmıs.
eşim kendisine bunun daha iyi geldiğini söylemisdi

ben yarın bi başlayayım o zaman canım adete 10 gün var. sabahları içmeye çalışayım bakayım. hem üzülme umutum belki açık denizde en büyük balığı vurcaz kim bilir belki 1 değil 2 tane

he tamam bak. 10 varsa, içmeye basla.
birde arısütü+bal+polen bunu da ye sen..
eşin için de. arısütü oluyo.. kutunun içinde. küçük kapsuller var..
bunu içsin eşinde..
birde ovu testi yaptın mı, işlem tamamdır Allahın izniyle

yıllardır düşünüp dururduk, bbek nasıl olmaz diye
bak böyle anlatınca ne kolay giib geliyo insana

o zaman bismillah deyip yarın başlayayım bide ovu testi alayım internetten. aktarlarda vardır dimi bu polenle arı sütü canım yaa. çok sağol Allah razı olsun ben ilaçtan başka bişey içmedim soğan hariç. bide bitkisel şeyler deneyeyimmm

başla cnm başla..
ama geç mi yumurtluyon, erken mi onu yakalayabiliyir misin., adetine de 10gün kalmış ya cnm :26:
hani net den siparis etcen, sana gelcek fln..
neyse olmadı bi sonra ki ay..
aktarlarad olmaz olur mu cnm.. almayanı dövüyolar, var tabi sen yeter ki al
snden de Allah razı olsun cnm, gönlünün muradı gelsin tez zamanda

Şeftalinin en etkili faydaları arasında kalsiyum, demir ve sodyum faktörlerini, yüksek tozda bünyesinde barındırır ve sindirim kolaylığı yer almaktadır. Hazmı kolaylaştıran meyve aynı zamanda böbrek taşı düşürmede kolaylık sağlamaktadır. Böbrek taşını eritmede de önemli etkisi bulunmaktadır. Kabızlık, basur gibi sorunlara olumlu çözümler üretir. Doğal idrar söktürücüdür. Böbrekleri korur ve zararlı maddelerden arınmasını sağlar. Ağız kokusunu gidermekte çok başarılıdır. Gut hastalığının tedavisi için bire bir yararlıdır. İdrar haznesini ve kanda bulunan zehirli maddeleri temizlemektedir. Uyku problemi yaşayanlara olumlu etkilerde bulunur. Kanser, kalp, şeker gibi ciddi hastalıklara karşı korumaktadır. Cilt güzelleştirir, nemlendirir ve canlanmasına katkı sağlamaktadır. Bağışıklık sistemini güçlendirir ve vücudun hastalıklara karşı direncini artırır. Göz sağlığından etkin rol taşır. Safra kesesinin işlevini düzene sokar. Sinir sistemini düzene sokma meziyetine ve sakinleştirme etkisine sahiptir. Bağırsak kurtlarını ve solucanlarını düşürmektedir.

kızlar şeftalinin ne çok faydası varmıs.. bol bol yiyin hazır mevsimindeyken, bana çok faydası oldu bugünlere. hele kabızlığıma, şişkinliğime

ben geç yumurtluyorum canım 17-20 günleri arasında gerçi benim yumoşlarada belli olmuyo ikinci gebelik nasıl oldu anlamadım 40 gün adet olmayıp testler negatifken 50. gün pozitif çıktı bende hep geç döllenme oluyo... bu ay geçti artık canım zaten dedim ya eşimde mesaili adamı göremiyorum artık eylül çalışmaları için denerim şimdiden başlarım. sürekli soru soruyorum canım ama bu balın polenin arı sütünün oranı ne olcak kaç gün yencek..
hepimizin muradı tez zamanda gerçek olsun canım rabbim önce sana versin sonra bana sırayla hamiş olalımmm...

cnm bildiğim kadarıyla,. her ay geç yumurtlamazmıs insan..
bu yumurtlama işini. ovu testinden anlarız ancak.. bende hiç yapmadım simdiye kadar ovu testi.. gerçi bu kk da duydum ovu testi nedir, ne değildir diye.. bu kez bunu da denemek istiyom işte.

adamı eve bağla cnm, en iyisi

sor cnm ne olcak.. bildiğim kadarıyla söylerim nolcak ki.. keske bi fayda olsa.
kln i hamis ettim, sıra sende olabilir bak
arı sütü dediğimin üzerinde yazıyor. bi çaykasığı her gün yesin bitene kadar, yemek öncesi yencekti sanırım.. üstüne bakarsın cnm, yazıyor.
insaAllah cnm, insaAllah

adama dün aksam. net de kileri aldırıyom ya kızlar, proxeed plus hani sperm için vitamin hapı ya.. bana diyo bunun bayan için olanı da varmıs, bunu da sana alalım..
iyi dedim, ikimiz de vitamin küpü olup çıkarız

o zaman yarın bana çarşı yolları göründü canım aktardan şu balları sütleri alayım gittigidiyordanda ovu testi siparişi vereyim hayalotum bi marka demişti o iyiymişşş tekrardan burdan hayalotuma sesleniyorum neydi ovu testinin markası yavru kuşummmmm bu ay kullancazda biz umutumla
adamın iş yerini basıcam ben bu gidişle canım, adamda güç kuvvet hal bırakmıyolar posası bana kalıyo

haydin bakalım. adımlar atılsın
sütler, ballar, kaymaklar alınsın,

yaa bana denilen, 30+5 lik ovu testi .. bakınca. içimize sineni aldık. marka hangisiydi hatırlamıym şuan :26::26::26:
olmadı bidaha alırız.,

iş yerini basınca,. posası sizin olsun de

valla bende hatırlamıyorum canım bakalım hayalot gelsinde soralım tekrardan.
ben sürekli istemiyorum 1 hafta 10 günlüğüne kocamı ban bırakın dicem canımmmm

hemde nasıl eğlence nurlum kafamı duvardan duvara vurucam şimcikbenim günüm berbat geçiyor baş ağrısıda cabasıteyzoşlarım nasıllarr:13::13:bende öpüyorum hepinizi

biliyorum karamım devlet işi zor iş.rabbim kimseyi düşürmesin inşallah o kapılaraeğer durumun varsa sende özele başla kızçeminşallah olumlu güzel sonuçlar alıcaksın en kısa zamanda

hayalot desen babannesinle sohbetin dibine vurmuslardır

piriorim dr yolundadır
hiç sorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…