Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yapmaya niyetlendim umutum ama benim mide fazlasıyla hassas 2günden sonra içemedim sürekli yediklerimi çıkardım. düşün dktor glukofen verdi geçende tekrar başlayayım dedim içim dışıma çıktı yattım bütün. napıcam bilmiyorum içemiyorum ki burnumu falan kapatıyorum ama olmuyooo

efendiiiimmmmmmmmmmmm.. gelelim bağa

herkese kucak dolusu selamlar .. benden

naparsınız şekercikler.. bu kez böyle bi giriş yapam dedim..
ruh halimi sorarsanız, her türden ne ararsan var.. onun için, fazla karıstırmayın

----------
kendimden bikaç biseyler diyim size..
dün aksam net den, epey biseyler aldık..
bakalım ne kadar faydasını görücez..

preseed siparisi verildi.. proxeed plus esim için., birde ovulasyon testi.. ( bari gününü tutturalım dedik ) belkim tutar

birde şu günlere adet olmam lazım ayın 19 u gibi hesapladığıma göre..
adetimden sonra son hız şu saydığım çalısmalar baslıycak..
birde soğan kürü yapcam bu ay .. bunun faydasının geldiğine inanıyorum ben ..
esime de dedim.. şunları 1-2 ay süresinde yapalım.. eğer olmazsa.. yolumuz 5. tüp yolu..
yinede Allahım insaAllah körün taşı gibi nasip eder de.. cünkü yorgunluğumu anlatacak kelime bulamıyorum
---

birde bu gece sabaha karşı rüyamda ;

- kınayı getir aney, parmağın batır aney,,
- bu gece misafir et, koynunda yatır aney..

bunu duydum.. neydi bilmem :26::26::26: hepinizi kına geceme bekliyom dicem olmıycak simdik

cnmmm.. başlarda bende zorlanmıstım..

ama sana şunu söyliyim..
geçen ekim ayında, neredeyes bi sene olucak

ben yapmıstım, gerçekten iyi gelmisti..
hemed öyle hergün de yapmadım.. adetimin 10gününden itibaren, bir sonrası adetime kadar toplasan içtiğim soğan suyu, 3-5 çay bardağı felandır.. öyle sabahına aksamına da dikkat etmemisdim.. arada 1-2gün geçsin, bida yap, belkim iyi gelir kuşum beee :26::26:

ruyan hayıra çıksın inş canım.....
aldığınız şeylerde denk gelir inş

umutumm inşallah tüpe gerek kalamdan bu aldıkların vesile olur meleğin gelir konar göbüşüne canım. bende 25.de adet olcam. bakalım sende kullan şu preseedi işe yarayacak mı bende alcam hem ovu testi hemde bu jelden. bu arada rüyanda hayra çıksın canımm ne demek ki aceppp... sen bu ay hamiş kal inş. ben düğün yapcam burda ne halaylar ne halaylarrr bende bi arkadaşımı hamile gördüm canım. arkadaşım ikinci çocuğu düşünmüyo ama hamile kalmış 8 aylık olmuş maşallah hamiş olmuşun fatma diyorum oldu işte diyo hem seviniyorum hem üzülüyodum rüyamda bende daha bişey yok diye ben iyice yedim kafayııı

benim soğana sarımsağa lahanaya karşı antipatim var canım birbirimizden hiç hazetmeyiz ama dur bakam belkim denerim bu ay canımmm

ah insaAllah cnm yeter ki biseyler vesile olsa.. ne ruh hali kaldı ne para pul.. çok zor çookk
bi deneleyim, hadi onu da yapalım, ne kaybederiz dimi
demek halay başı sen olcan he.. ahh kuşum.. nerede o günleeerrrrrrrrrr ...Rabbim hepimize versin insaAllah
benim soğana sarımsağa lahanaya karşı antipatim var canım birbirimizden hiç hazetmeyiz ama dur bakam belkim denerim bu ay canımmm

ne biliyon kuzum, belik onun sayesinde olacak ..
valal doğal antibiyotik derler soğan için ..
kln e de yaptırıncaya kadar ne çekmişdim aahhh ahh.. smid doğumda ah ah dicek yakında

çok zor umutum çok seni senden başka kimse anlayamaz. rabbim sağlık güç versin maddi manevi. inşallah bunlar vesile olurr kaybedicek bişey yok sonuçta... ramazanda hepimizin adını söyleyerek çok dua ettim bak demek ki hepimizin ettiği dualar kabul oldu priorim hamiş demek ki bizlerde sırayla hamiş olucaz inşallah prioriden sonraki hamiş sen olursun... 40 gün 40 gece düğün yapcaz sırayla geçcez halayın başına
bakam bi adet olayımda canım olmadı diğer kürle beraber denerim sabah akşam içemesemde günde 1 kere 3-5 gün deneyeyim. inş.. kln gibi hamiş oluruzda doğumda ahhh da demeye razıyım vahhdaa:18::18:

amin cnm amiin..
Rabbim biseyleri uygun görüyorda, bizler bilemiyoz işte.. bizleri neler bekliyo bundan sonra onu bilmiyoz işte..

evde zaman geçmiyo benim de

yap cnm yap.. tam zamanı zamanına yapmasan bile, bir diğer adetine kadar 3-5 kere yapmaya çalıs. ovu testiyle beraber
çok uğrasmassın hemde, 3 günde çift kırmızı gördüğünde, :18::18:voleyi vuracaz , büyük vurgun bu sonuçta

Umudum ve karamım keçiboynuzu kürü de deneseniz ben başladım geçen aylarda da yaptım fayda görmüştük bu ayda başladım bu kür pekmezden %70 daha yararlıymış pekmezde katkısal ve ışın olduğundan daha az yarar sağlıyomuş ben sabah pkmez akşamda bir büyük bardak kür içiriyorum 😃

eşim onu çok yaptı cnm.. artık bırakdı
o herkese iyi gelmiyomus..
en son havuç kürünü yapmya baslamısdık.. bunu yaptıktan sonra esim dedi ki, keçiboynuzundan daha iyi hissediyom kendimi

hakkımızda hayırlısı olsun canım. valla benimde evde zaman hiç geçmiyo evlendiğimden beri evdeyim sıkıldım bunaldım. kocamda mesaili çalışıyo onun bile yüzünü göremiyorum geliyo yatıyo işe gidiyo.. umutum sen bu soğan kürüne ne zaman başlıyosun kaç gün kullanılıyo unuuttum ben netten birazda baktım herkes farklı şeyler yazmışşş:26::26: inşallah büyük balığı yakalarız canımmmm

belki bileniniz vardır.. spermler, 74 gün üstüne, yeni sperm üretiyormus vücut..
hani erkek için ilaç kullanırken 3 ay kullanılcak deniliyor ya, demek ki, bir sonra ki sprem üretiminde canlı olsunlar diyeymiş..
bunu da aksam biseyler arastırırken. okudum..

cnm, saraçoğlunun dediğiin uyguluyom ben..
gerçi tam tamına uygulamamıştım ama fayda oldğna inanıyorum.

adetin bitiminden 10gün sonra baslıyosun..
bir sonraki adetine 15 gün fln kalıyor ya,. o ara sabah aç karnına.. içiyosun. hep taze yapısoyun ama..
birde aksam aç karnı var.. kimi yerde yatarken için diyor ama..
ben tam yapmadım dediğim zaman, sabahı geçti, öğle yaptım..bi iki gün geçti, sabah yaptım..

balıklar hep kaçıyo napim, hangisini yakalacaz ki

Son düzenleme:
blmiyorum canım ya belki denerim benim annem kendisi yaptı şeker pancarı pekmezi hiç katkısı yok o da işe yarar mı acaba bu ay adama ne kadar pekmez varsa yedircemm. sonumuz hayırolsunnnn

bu kısçeler nerde ki yaaa :44::44::44: hepsi çil yavrusu gibi dağılmısss yoıklar

ben yarın bi başlayayım o zaman canım adete 10 gün var. sabahları içmeye çalışayım bakayım. hem üzülme umutum belki açık denizde en büyük balığı vurcaz kim bilir belki 1 değil 2 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…