- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #54.541
kızlar gece gece ne çok konuşmuşsunuzinanın geçmişi oku oku bitiremedim
öncelikle özür diliyorumm.. gelemedimm merakta bıraktım siziii
dün doktora gittik doktor herşeyy çok güzel dedi.. kesemizin şekli güzelmişş (ilk defa duydum güzeli oluyomuşş.. kenarları düzgünmüşş)
bizim pirinç tanesi göründü.. pirinçten küçük, ama kalp atışı duyulmuy daha haftaya duyucazz dedi.
sat ile uyumluymuşş büyüklüğüüü.. 1mm dedi ama ben bişi anlamadımm heyecandan 6 haftalıkmışızz..
soracaklarımı hep unuttum..haftaya not tutup ölee gitcemm.. sorcam herşeyiii ..
doktor sonra fotoğraflarımızı ve verdi ve bombayı patlattı herşey serbest, ilişki de dedi... tabi bunu eşim duydu...
eve geldik yemek yedik, hadii serbestmişş dedii :26::26: iyi dedim kıramadımm.. sonraa bebeğin fotosunu koyalım diyee albüm aramaya gittik.. oradan markete gittik.. akşam eve geri döndüğümüzde ben yığılıp kaldım uyumuşumm..gözüm açılmıyoo uykudan.....
sabah girdin mete tam yazacaktım iş bastırdı.. sonra da bi sürü aksilik olduu.. yazamadım..
geçmişi okuyarak geldim ancak yazdımm.. tekrardan kusura bakmayın kızçelerim.. hakkınızı helal edin....
yaa sorma kuzummm ne kaynatmışlarrr
üzüldüm kaçırdığımaaa
kızlar rumuzumu degıstırmek ıstıyorum bu rumuzumu tanıdıklardanda buraya gırenler var o yuzden ama nasıl olcak o ıs:44:
hadi hayırlısı canım bebişinide gördün inşallah kalp atışlarını da duyursın rabbim melegini korusun sağlıkla kucağına alırsın darısı tümm kızçelerin başına inşallah...
bize ulaşın diye bi bölüm var ya canım.. oradan yaz.. olmadı yönlendirirler seni..
saol kuzum buldum sımdı ama rumuzu bulamadım:44:
geldim ama herkesler gitmisleruyuzlar nolcak
buaralar oyle bunalimdayimki derdimi sıkıntımı anlatacak hic kimsem yok
buaralar oyle bunalimdayimki derdimi sıkıntımı anlatacak hic kimsem yok
canimin asiri derecede tatli cekmesi kirmizilarin habercisi galibacok umitlenmistim oysaki nolur ALLAHIM isteyen herkese nasip et
Nasilsin karam iyi aksmlar.eline saglik.iyi fikir valla domatesler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?