Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlar rumuzumu degıstırmek ıstıyorum bu rumuzumu tanıdıklardanda buraya gırenler var o yuzden ama nasıl olcak o ıs:44:

Son düzenleme:

hadi hayırlısı canım bebişinide gördün inşallah kalp atışlarını da duyursın rabbim melegini korusun sağlıkla kucağına alırsın darısı tümm kızçelerin başına inşallah...

hadi hayırlısı canım bebişinide gördün inşallah kalp atışlarını da duyursın rabbim melegini korusun sağlıkla kucağına alırsın darısı tümm kızçelerin başına inşallah...

aminnn kızçemmm aminnn... darısı başlarına olsun inşallahhhh tüm bekleyen kızçeleriminn..

sen nasılsın... bi sıkıntı yok inşallahh.. minnak nasılll ...

Priorim canım tekrar tekrar tekrar hayırlı olsun. Çok sevindim herşey yolunda maşallah .Uğuruyla , kısmetiyle gelsin înşallah .
Güzel bir hamilelik geçir , sağlıkla kucağına canım.
Allah ım bu mucizeyi isteyen herkese nasip etsin , hayırlı kılsın inşallah.
Çok öpüyorum.

canimin asiri derecede tatli cekmesi kirmizilarin habercisi galiba cok umitlenmistim oysaki nolur ALLAHIM isteyen herkese nasip et

ben geldim ama kimsecikler bu akşam neredesiniz bal kaymaklarımmm.... ben çok yoruldum bugün yaaa tam 3 kere pazara gittim geldim 20 kg domates aldım menemen yaptım kış için kavanozlara koydum ama öldüm yawwww otoşumu ancak koymaya fırsatım olduuu. bu arada hayalotum neredesin babaanne bayılttı mı seni yoksammm umutum sede yoksun huuuuuu kzlar gelin iki laflayalımmmm

Nasilsin karam iyi aksmlar.eline saglik.iyi fikir valla domatesler :)

çok şükür iyiyim canım birazcık yorgunluk dışında. valla iyi oluyo canım yaa geçen sende yapmıştım baya işime yaradı kışın domates almıyorum ben bunları hem yemeklere hem kahvaltıya kullanıyorum. nasip olursa haftayada salça yapcam bakalımm.... sen nasılsın bitanemmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…