- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #54.561
çok şükür iyiyim canım birazcık yorgunluk dışında. valla iyi oluyo canım yaa geçen sende yapmıştım baya işime yaradı kışın domates almıyorum ben bunları hem yemeklere hem kahvaltıya kullanıyorum. nasip olursa haftayada salça yapcam bakalımm.... sen nasılsın bitanemmmmm
Oo kizimiz baya marifetliymis salcalar filanbmde iyin cok sukur ayni gene uykm kacti
hayırdır sernesim neyin var... hem aşk olsun biz varız ben varım burda anlat dinlerim elimden bişey geldiğince yardımcı olamaya çalışırız yavrukuşumm
Hayirdir kuzumm.ne olduhepimzde bisiler var bu sralar ama ltfen derdini bize anlat icine atma biz ne gune duruyoz aaa
Tmm canm benim simdi anlasildi.bitanem daha dur gelmedi deilmi kirmizilar.gelse bile yilmak yok biliyorsun bak ne guzel dilimizden dualar eksik olmuyor cok sukur
saolun kızlar sorunum aılemden uzak olmam ve ıstedıgım an gıdememem
esim ilk tanıstıgımızda sorun olmayacagını soluyodu ama sımdıhep bi bahane işin kotu yanı esimin ailesi surekli bizdeler ve kendi yasamımız yok barı onlarda uzakta olsaydıda dengeyı saglasaydık bayramdada gıdemedım buaralar cok tartısıyoruz Allah sonumuzu hayır etsin
ah sernesim uzakta olmak çok zor benim ailemde çok uzağımda 6 ayda bir görüyorum nerdeyse o da 1 hafta o 1 haftada da eşim oflayıp puflayıp burnumdan getiriyo ama bizde haftada en az 2 gün kayınvalidemlerdeyiz ya da onlar bizde... ama yapıcak bişeyimiz yok kuşum sabretcez bile bile evlendik dimien azından telefonlar var hergün konuşabiliyoruz... tartışmalar hep oluyo canım ama uzatmayın biliyosun bizim asıl sıkıntımız başka o yüzden eşlere sarıyoruz onlarda bize
çok haklısın canım ama evlenmden once boyle degıldı malesefsenin 2 gun benım hergun ben pişiriyorum bana geliyolar ve yatana kadar bizdeler birazda bu beni bunaltıyor esim bastan alıstırdı simdide diyoki bende sıkılıyorum ama yapcak bişe yok git diyemem anneme kayınpderim yemegi yiyip gidiyo evine kaynanam yok illa bizi uyutcak sonra gitcek nefret dercesine geldim artık kendımden korkuyorum
çok şükür bizim mesafe var biraz canım yoksa hergün hergün çekilmez Allah kolaylık versin.madem eşinde bende bunalıyorum diyor sende arada laf sok kayınvalidene belki işe yarar...kendinide üzme canım anlayışsız insanlar işte
aaah ah bi becerebilsem
biraz daha sabır inanki artık evliliğime odaklanamıyorum malesef yaş gelmiş 28e artık bu yastan sonra insan kendi anne babasına sabredemiyo malesef ama bunlara sesimiz çıkmıyo nerden bulduysa bunlar beni
karamım sen neden ayaktasın bide yorulmuşsun bayağı bende yapıcam kaynanam gecen sene aldı getirdi bi tanesine bile eline surmedi tek basıma tursusunu kıslık domatesını bıberını yaptım guya bana almış ama onlarda bızle yıyo off yıne aynı konuya geldım ıcınızı baydım kusura bakmayın
kuzucum bende yatayım artık kocıs kanepede uyumus garıbım yorgunluktanAllah rahatlık versin öpüyorum
insan yeri geldiğinde kendini çekemiyo canım ya. ama artık sende söyle bişeyler bence ohh bulmuşs senin gibi gelini gel keyfim gel yemek hazır herşey hazır. ben yeri gelince söylüyorum ama tabi anlayana
canım uyku tutmuyo ya yorgunluktanda uyuyamıyorum bide eşim işte gece vardiyasında öğlen geliyo bende ezandan sonra yatıyorum eşimin gelme saatine uyanıyorumahh ahh insanın canı yanınca sürekli aynı şeye dönüyo. canım benim ne şişcek kafam anlat sen dinlerim ben olur mu öyle şey.
iyi uykular canım Allah rahatlık versin bende uyuycamda korkuyorum eşimde yok yanımda bide bu gece depremin yıldönümü aklıma kötü kötü şeyler geliyo Allah korusun....
esim ilk tanıstıgımızda sorun olmayacagını soluyodu ama sımdıhep bi bahane işin kotu yanı esimin ailesi surekli bizdeler ve kendi yasamımız yok barı onlarda uzakta olsaydıda dengeyı saglasaydık bayramdada gıdemedım buaralar cok tartısıyoruz Allah sonumuzu hayır etsin
buaralar oyle bunalimdayimki derdimi sıkıntımı anlatacak hic kimsem yok
ben geldim ama kimsecikler bu akşam neredesiniz bal kaymaklarımmm.... ben çok yoruldum bugün yaaa tam 3 kere pazara gittim geldim 20 kg domates aldım menemen yaptım kış için kavanozlara koydum ama öldüm yawwwwtotoşumu ancak koymaya fırsatım olduuu. bu arada hayalotum neredesin babaanne bayılttı mı seni yoksammm umutum sede yoksun huuuuuu kzlar gelin iki laflayalımmmm
günaydın canbonlarımmm
gonzalezi günaydın
geldim ama hemn çıkıcam kavaltı yappı doktor yolu var bugünartık gelince yazarım oldumu.
gecede gelemedim çok yoğundum ne konuştunuz geçmişe gelince bakarım artıkın
sizi seviyorum öğlen görüşürük
aminnn kızçemmm aminnn... darısı başlarına olsun inşallahhhh tüm bekleyen kızçeleriminn..
sen nasılsın... bi sıkıntı yok inşallahh.. minnak nasılll ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?