Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Oo kizimiz baya marifetliymis salcalar filan bmde iyin cok sukur ayni gene uykm kacti

Oo kizimiz baya marifetliymis salcalar filan bmde iyin cok sukur ayni gene uykm kacti

napayım canım sıkıntıdan kendimi salçaya menemene verdim. eşime kalsa boş işler boşver yapma hazırları var diyo ama hem ktkısız doğal iyi oluyo hem kafamı dağıtıyorum böyle şeylerle.... aman iyi ol canım valla bende de uykular yok dün 5 buçukta uyudum bu gece ya nasip bakalım saati kaç yapcam

hayırdır sernesim neyin var... hem aşk olsun biz varız ben varım burda anlat dinlerim elimden bişey geldiğince yardımcı olamaya çalışırız yavrukuşumm

Hayirdir kuzumm.ne oldu hepimzde bisiler var bu sralar ama ltfen derdini bize anlat icine atma biz ne gune duruyoz aaa

Tmm canm benim simdi anlasildi.bitanem daha dur gelmedi deilmi kirmizilar.gelse bile yilmak yok biliyorsun bak ne guzel dilimizden dualar eksik olmuyor cok sukur

saolun kızlar sorunum aılemden uzak olmam ve ıstedıgım an gıdememem
esim ilk tanıstıgımızda sorun olmayacagını soluyodu ama sımdı hep bi bahane işin kotu yanı esimin ailesi surekli bizdeler ve kendi yasamımız yok barı onlarda uzakta olsaydıda dengeyı saglasaydık bayramdada gıdemedım buaralar cok tartısıyoruz Allah sonumuzu hayır etsin

ah sernesim uzakta olmak çok zor benim ailemde çok uzağımda 6 ayda bir görüyorum nerdeyse o da 1 hafta o 1 haftada da eşim oflayıp puflayıp burnumdan getiriyo ama bizde haftada en az 2 gün kayınvalidemlerdeyiz ya da onlar bizde... ama yapıcak bişeyimiz yok kuşum sabretcez bile bile evlendik dimi en azından telefonlar var hergün konuşabiliyoruz... tartışmalar hep oluyo canım ama uzatmayın biliyosun bizim asıl sıkıntımız başka o yüzden eşlere sarıyoruz onlarda bize

çok haklısın canım ama evlenmden once boyle degıldı malesef senin 2 gun benım hergun ben pişiriyorum bana geliyolar ve yatana kadar bizdeler birazda bu beni bunaltıyor esim bastan alıstırdı simdide diyoki bende sıkılıyorum ama yapcak bişe yok git diyemem anneme kayınpderim yemegi yiyip gidiyo evine kaynanam yok illa bizi uyutcak sonra gitcek nefret dercesine geldim artık kendımden korkuyorum

çok şükür bizim mesafe var biraz canım yoksa hergün hergün çekilmez Allah kolaylık versin.madem eşinde bende bunalıyorum diyor sende arada laf sok kayınvalidene belki işe yarar... kendinide üzme canım anlayışsız insanlar işte

aaah ah bi becerebilsem
biraz daha sabır inanki artık evliliğime odaklanamıyorum malesef yaş gelmiş 28e artık bu yastan sonra insan kendi anne babasına sabredemiyo malesef ama bunlara sesimiz çıkmıyo nerden bulduysa bunlar beni

karamım sen neden ayaktasın bide yorulmuşsun bayağı bende yapıcam kaynanam gecen sene aldı getirdi bi tanesine bile eline surmedi tek basıma tursusunu kıslık domatesını bıberını yaptım guya bana almış ama onlarda bızle yıyo off yıne aynı konuya geldım ıcınızı baydım kusura bakmayın

kuzucum bende yatayım artık kocıs kanepede uyumus garıbım yorgunluktan Allah rahatlık versin öpüyorum

insan yeri geldiğinde kendini çekemiyo canım ya. ama artık sende söyle bişeyler bence ohh bulmuşs senin gibi gelini gel keyfim gel yemek hazır herşey hazır. ben yeri gelince söylüyorum ama tabi anlayana
canım uyku tutmuyo ya yorgunluktanda uyuyamıyorum bide eşim işte gece vardiyasında öğlen geliyo bende ezandan sonra yatıyorum eşimin gelme saatine uyanıyorumahh ahh insanın canı yanınca sürekli aynı şeye dönüyo. canım benim ne şişcek kafam anlat sen dinlerim ben olur mu öyle şey.

kuzucum bende yatayım artık kocıs kanepede uyumus garıbım yorgunluktan Allah rahatlık versin öpüyorum

iyi uykular canım Allah rahatlık versin bende uyuycamda korkuyorum eşimde yok yanımda bide bu gece depremin yıldönümü aklıma kötü kötü şeyler geliyo Allah korusun....

aynen canım ya aslında bana bi kötülükleri yada bana karışmaları falan yok daha kotu bı sozlerı olmadı ben sabredemıyorum sevemıyorum bı turlu ısınamadım malesef
sanada Allah kolaylık versın canım gece yalnız olunca bende uyuyamam.buarada cok saol canım dınledııgn ıcın

iyi uykular canım Allah rahatlık versin bende uyuycamda korkuyorum eşimde yok yanımda bide bu gece depremin yıldönümü aklıma kötü kötü şeyler geliyo Allah korusun....

Allah korusun hepimizi inşallah bir daha yaşamayız.ben yaşadım o anı çok şükür bizim oralarda yıkım falan olmadı ama 14 yasındaydım o sarsıntı uzun sure aklımdan çıkmadı hepimiz Allaha emanet olalım inşallah

Anliyorum canm cok zor Allah yardmcin olsn.o giciklarda nee hergun sendeler yaa.Benm esim bazen dyor skldm tayin isteyelim uzaklara gidelim onun ailesnden uzak olurum braz ama kendi ailemdende olurum.en azndan iki stlik mesafe var armzda ayni sehrde olmasakda.onun icn kayganalarada katlaniyorum iste.Ama seninkiler gbi gelmiyorlar oyle arada gelirler cok sukur.Allh sana sabir versin..

günaydın canbonlarımmm
gonzalezi günaydın
geldim ama hemn çıkıcam kavaltı yappı doktor yolu var bugünartık gelince yazarım oldumu.
gecede gelemedim çok yoğundum ne konuştunuz geçmişe gelince bakarım artıkın
sizi seviyorum öğlen görüşürük

buaralar oyle bunalimdayimki derdimi sıkıntımı anlatacak hic kimsem yok

sernesim noldu yavrukusum sana

oh maşşaAllahh karama bak hele, nasılda marifetli bu kısçe daha bnde yapmadım,. elin değmişken banad bi yardım et hele hayalot bu kimbilir hangi alemlerde babannesi ayakda uyutmustur onu ama bugün onun için büyük gün,ş babanne evden gidicek
bnde gelemedim kusum yaa yürüyüş yaptık saat 9 gibi.. 1saat yürümüşüz, gelince kanepeye bi uzanmışım, umud kütt uykuya gitmis tabi ordan da yatağa geçiş yaptım saatin kaç oldğnu bilmiyom o sıra aklıma geldiniz ama, gözümü açamadım, nasıl yazacakdım size artık kısmet bu geceye inşaAllah burada bulusalım

ah sernesim.. yakında olsan, uzakta olsan hep bi sorun oluyor mutlaka.. zamanla hersey düzelir de işte, insan kendini sıkıntıya girdiğin bildiğinle kalıyo..
yada onlar varken, ......... " benim ailemle hiç gelip oturamıyoz böyle " ...... desen biseyler çakarlar mı ki
yada annemler olsa çok durmazdı, yemek yer giderlerdi .. de
oooo biz kaç senedir ne tartısmalar ettik, halen oluyor .. kaç kere ayrılalım olmuyo dedik.. ama ayrılınca hersey daha kötü olucak bunu biliyorum ..
üzme sernesim kendini.. Allah görüyor herseyi, O'na sığın, O'na duat et ki, hersey istedğin gibi olsun cnm benim

gunaydın kusum gene beni geçti bu kısçe yaww sabah sabah damlamış bura ben alıntıları yapıp yazıncaya kadar.. e tabi çene bol, eli de bol maşaşşaAllahh DD
haydi güle güle simdiden, teyzosrdan haberler getir bize
gece gonzalezinde yokdu üzülme hadi görüsürük bakam, seviorum seni sevmesem mi acaba ne :44::44:

gunaydınlar herkeslere gece gelemeyince sabah ki hakkımı kullanayım dedim
daha kahvaltı yapmadık,. esim uyuyo,. bnde uykum kaçınca, e ne de olsa 10dan beri uyuyom dimi bi kalkayım artık dedim.. mtfakat biraz biseyler yaptım, dedim kk girem bi
karnım da acıkmaya baslıyo.. yavaştan kalkayım da hazırlıyım.. enistenzi de kaldıram böle artık nasıl kalkar en sonunda bilemiyom adetimde yakınlaşıyo günden güne ya.. salı günü olucam sanırım.. belim de bi ağrıyo ki bide dün aksam ki yürüyüşümde, belime bi ağrı saplandı bacağımdan beri , bikaç dk zor yürüdüm tuhaf bise oldu sanki :26::26:
neysem bakalım. haydin kaçtım bende. mama hazırlıyım, sizi seveyrum

Son düzenleme:
aminnn kızçemmm aminnn... darısı başlarına olsun inşallahhhh tüm bekleyen kızçeleriminn..

sen nasılsın... bi sıkıntı yok inşallahh.. minnak nasılll ...

iyiyiz teyzesi bir sıkıntımız yok çok şükür arada hissediyorum hareketlerini...pazartesi
alacacağız üçlü test sonuçlarımızıda hayırlısı bakalım ...sen nasılsın uykudan kalkamassın sen şimdi baya halsizlik oluyor ilk aylarda..inşallah buluntın olmazz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…