- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #54.581
günaydın canbonlarımmm
gonzalezi günaydın
geldim ama hemn çıkıcam kavaltı yappı doktor yolu var bugünartık gelince yazarım oldumu.
gecede gelemedim çok yoğundum ne konuştunuz geçmişe gelince bakarım artıkın
sizi seviyorum öğlen görüşürük
Anliyorum canm cok zor Allah yardmcin olsn.o giciklarda nee hergun sendeler yaa.Benm esim bazen dyor skldm tayin isteyelim uzaklara gidelim onun ailesnden uzak olurum braz ama kendi ailemdende olurum.en azndan iki stlik mesafe var armzda ayni sehrde olmasakda.onun icn kayganalarada katlaniyorum iste.Ama seninkiler gbi gelmiyorlar oyle arada gelirler cok sukur.Allh sana sabir versin..
ah canim ya neler yapmadimki surat asdim cay vermedim ama yok iyi niyetliler heral alinmiyolar oyle herseyden bide cok rahatlar o olduruyo beni bazen boyle geliyo kecilerim cok agliyorum dayanamiyorum ama sonra gidiyo kecilerim agladigim uzuldugum yanima kar kaliyo aslinda herkeste bi sıkıntı var ama bizimkiler suyunu cikardi bazende diyorumki aceba benmi cok kotuyum
ooohhh hamarat kızçem.ben geldim ama kimsecikler bu akşam neredesiniz bal kaymaklarımmm.... ben çok yoruldum bugün yaaa tam 3 kere pazara gittim geldim 20 kg domates aldım menemen yaptım kış için kavanozlara koydum ama öldüm yawwwwotoşumu ancak koymaya fırsatım olduuu. bu arada hayalotum neredesin babaanne bayılttı mı seni yoksammm umutum sede yoksun huuuuuu kzlar gelin iki laflayalımmmm
gunaydınlar herkesleregece gelemeyince sabah ki hakkımı kullanayım dedim
daha kahvaltı yapmadık,. esim uyuyo,. bnde uykum kaçınca, e ne de olsa 10dan beri uyuyom dimibi kalkayım artık dedim.. mtfakat biraz biseyler yaptım, dedim kk girem bi
karnım da acıkmaya baslıyo.. yavaştan kalkayım da hazırlıyım.. enistenzi dekaldıram böle artık nasıl kalkar en sonunda bilemiyom adetimde yakınlaşıyo günden güne ya.. salı günü olucam sanırım.. belim de bi ağrıyo ki bide dün aksam ki yürüyüşümde, belime bi ağrı saplandı bacağımdan beri , bikaç dk zor yürüdüm tuhaf bise oldu sanki :26::26:
neysem bakalım. haydin kaçtım bende. mama hazırlıyım,sizi seveyrum
maşallah canım ya tahlil sonucun ne çıktı hayalotum minik güzel besleniyorcanbonlarım biz geldikkkçok iyiymişiz teyzeleri tabi doktor biraz bana güldü :26:fazla kilo almışız dedi bende biliyorum dedim 1,5 kilo almam gerekirken ben 3 kilo almışım nasıl oluyo anlamıyorum ya neysem benim kilaları boşverelimde gfelelim sıpaya
260 gram olmuş 21 cm de boyu olmuşsattan 2 gün daha büyük çıktık yine.güzel besleniyo bebek dedi. beslencek tabi dedim bende anası bu haldeyken onun kemik torbası çıkması komik olurdu değilmi
%100 erkek dedi artık9 ile 15 eylül arası ayrıntılı ultrosana gırcez bakalım oda iyi çıkar inşallah.kepçe dedi çocuğuma belli olurmu ya soramadımda o ara:26:kepçe olmasın çocuğum ya ailedede yok ama darısı sizlere kızçelerim
kasıklarım çok agrıyo çok yürüdüm bugünbiraz uzanayım yine damlarım ben
kuzum cepten yaziyorum alinti yapamadim cok saol dogru soyluyosun senin gibi evlilikte tecrubeli olanlar hep ayni seyi soyluyo zamanla duzelir diye ama erken evlenseydim o laf gecerli olurdu yasi kucuk olunca insanin daha farkli oluyo sanki.ben 28 yasindayim sabir tasim catlamak uzere birine bi laf soliyim hakkimi koruyayim dedigimde elim ayagim sesim titriyo hakliyken haksiz duruma dusuyorum o kadar cok sey varki anlatacak...
ama daha kotu aileler var doktora gittigim zamanlarda bi bayan 3 aile yasiyoruz bi evde dedi tedavi icin geliyodu oda nasil bi zihniyet ve tek banyo varmis evde sok oldum ve eltisinin 3 cocugu valla yinede sukurluguz ama iste sabir yok bizde
Yok canm sen kotu deilsin sonuna kadar haklisin.dusuncesizlik onlardainsan braz dusunceli olur yaa.bizm derdimiz bze yeter bde bunlarlq ugrasiyoz.genede bisey dyemiyoz iste esimizn ailesi.sukur halimize daha kotuler var ama inan seni cok iyi anliyorum.
Cnm bnm.. bende küçük evlendm yani ewlendirildm..ama her yaşta her girdigin ortamda cok seyler ogreniyosun..hele 30 undan snra sabir katsayisin ikiye katlaniyo..
Napacan cnm..kimi yerde susacan..kimi yerde tavrını koyacan..bndd 30 umdan önce herseye susuuodum..ama artik susmamiyom cunku yillardir bseylere fazlasıyla sustum..senin demen gbi, zamaninda sabrettgim şeylere artik tahammilum kalmadığı icin kendmi sawunurken ya sesim titriyor yada elim..bu kez de kendimi ifade edemedgme sinir oluyorum. .
Sernesim sen her durumda Allah a Sığın.. yaradan bir çıkış yolu gösterecektir sana.. Öpüyorum seni
Kızlar bu arada yeni telefonumdan ilk defa kk ya girmis bulunmaktayım
Once ki telefonumdan giremiyodum.girsem de atıyordu hemen disari
Ilk sernesime cvp vermis oldum
Enisteniz de , artik diyo cepten girersin aksamlari pc benm olur dyo
Modemi de kablosuz yaptk bgun.. artik cepten paso kk..paso face
Ya kızlar bde benm adet erken mi geliyo ne :26: kverengi lekeler gelmye basladi..ama bgun beklemiyodum..17. Gün bgun :26: normalde bu salı olmam lazimdi
Bu arada net ten siparis ettllermiz bgun geldi...Artık tamamen adet olup bittgnde calismalar baslicak kismetse ..Allahim ins hersey güzel gelisir ve o bekldgmiz mutlulugmuza 17.senemizin baslarinda kawusabiluriz artik
canbonlarım biz geldikkkçok iyiymişiz teyzeleri tabi doktor biraz bana güldü :26:fazla kilo almışız dedi bende biliyorum dedim 1,5 kilo almam gerekirken ben 3 kilo almışım nasıl oluyo anlamıyorum ya neysem benim kilaları boşverelimde gfelelim sıpaya
260 gram olmuş 21 cm de boyu olmuşsattan 2 gün daha büyük çıktık yine.güzel besleniyo bebek dedi. beslencek tabi dedim bende anası bu haldeyken onun kemik torbası çıkması komik olurdu değilmi
%100 erkek dedi artık9 ile 15 eylül arası ayrıntılı ultrosana gırcez bakalım oda iyi çıkar inşallah.kepçe dedi çocuğuma belli olurmu ya soramadımda o ara:26:kepçe olmasın çocuğum ya ailedede yok ama darısı sizlere kızçelerim
kasıklarım çok agrıyo çok yürüdüm bugünbiraz uzanayım yine damlarım ben
canim kac gunde bi adet oluyosun ben 25 gunde oluyorum onceki ay 28 gunde oldum ramazandada 22 gunde oldum 14 gun borcum oldu :) bazen oyle 3 gun once 3 gun sonra olabiliyo belkide lekelenmedir sadece belkide gelmez bu ay artik :)
canim benim insallah rumuzun gibi umutlu ol her ay cunku ayet var bizden ümidi kesen bizden degildir diye bende dun gece tvde cubbeli hocadan duyunca agladim cok bazen kaybediyoruz ümidimizi cunku ALLAHIM hayirli kapilar acsin sebep olsun insallah aldiklarin ben kullandim ovulasyonuda yakaldim ya nasip artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?