Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canbonummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayy halay çekmeliyim değerinde çok güzel kızçem Rabbim tamamına erdirir inşallahay nedıyeegımı bılemedım çokkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmaz bi şoku atlatayım yine döncem ben sana ve göbüşteki bıdığınaaaa

Son düzenleme:
canbonlarım çok şükür evimdeyimmmmmmmmmmmmmmmdöndük evimizeeegeleli 1 saat kadar oluyo öyle yorgunumki anlatamambiraz ortalığa çeki düzen vereyim gelicem yine olurmu geçmişi anca bitirdim gelince yazarım cevaplarımı çok özlemişim öpüyorum hepinizi
meddim hala gelmemiş bu arada:26::26:

Ayyy canimm benim Allah razi olsn iyiki varsinizz.darisida sana ins dualarimdasin...en yakin zamanda bnde senin halayi cekcem inssssss

Hayalotuumm hosgeldinnnn cok ozledim senii hayqlotum gelsede guzel haberi alsa halay cekse diyordum siz bole seyler yazdikca ben burda agliyorumm tmm dinlen gel bnim teyzosda dinlensin braz

kuzukulaklarım nasılsınızz??? hepinizi öpüyorum tek tekkk
hayalotum gelmişin sonunda hoşgeldin bitanem özledim valla seni dur bi sarılayımmm doya doya
ben bugün çok üzgünümmmm bu sabah idrarda test yaptım ne yazık ki yine o tek çizgiyi gördümm ağlıyorum sürekli kendimi evden dışarı attım.... dayanamıyorum artık hiç bi işe yaramıyorummm bi bebeğim bile olmuyooo. her ayım hüsran hayal kırıklığı. dolandım dolandım görümceme gittim. bi sürü hamile haberi aldım yine 4 tanıdık daha hamileymiş... dayanamadım ağladım benim olmuyo diyeee... olmayacakta sanırım ne bebeğim oluyo ne adet oluyorum. bu gidişle aklımı kaybetcemmm. Allahım ne olur bi evladım olsa koklasam sarsam... dua edin bana ne olur kızlarrr Allah rızası içinnn gücüm kalmadı artıkkkk

Canim benim uzulmwmek eld:e deil.biliyorum ama braz sakin ol bitanem.hem daha adet olmadin belki kanda yapsan cikabilir bi dr a gitsen keske

Dua etmezmiyoz hiccc .canm benm yaa guclu ol kaeam ne kadar oluruna birakirsan o kadar cabuk olurmus.

oluruna bırakayım desemde olmuyo gülbişim hep aklımdaki o hiç çıkıyo ki keşke atsam kafamdan kurtulsam ama olmuyo ben unutmaya çalışsam çevremdekiler sağolsun unutturmuyo hiç

bnde de adet düzensizliği var iki aydır. bu ay adet olmadım. bi gün oldum ve bitti. doktora gittim tahlil yapıldı. daha göstermedim doktora tahlilleri ama sanırım süt hormonum yüksek. netten araştıra araştıra sonuçları yorumlamaya çalıştım. benim gibi olan var mıydı aranzıda ?

slmm kızlarr nasılsınız ...

hoşgeldin hayalotumm bu arada evine gelmişin

gülbişim sernesim nasılsınnız bakalımm...

karam ne olur üzülme canım allah büyük demek ki hayırlısı değilmiş daha zamanı var rabbim hayırlısıyla bir bebek verecek inşallahh...

umudum yok ortalıklarda daha....

kızlarr benimde gece bacağımda kasılma oluyorr birden uykumdan uyandırıyor 1 kaç saniye sürüyor ama çok kötü ya

hoşgeldin canımm... benimde yüksekti prolaktin ilaç veriyolar canım bana doktor dostinex diye ilaç vermişti onu kullandım 1 ayda düştü. geçmiş olsun. üzülme ilaçlarda kontrol ediliyo

evet canım benimde bir ara süt hormonum yükselmişti süt hormonu yükselince adette düzensizlik yapıyor ama ilaçla tedavisi mümkün korkulacak bir şey değil yani

hoşgeldin canımm... benimde yüksekti prolaktin ilaç veriyolar canım bana doktor dostinex diye ilaç vermişti onu kullandım 1 ayda düştü. geçmiş olsun. üzülme ilaçlarda kontrol ediliyo

karam tekrardan baktırdın mı süt hormonuna çünkü dostinexi bıraktığın zaman tekrar yükseliyorr pek etkili değil o yüzden

elimde değil canımmm üzülmemek. elim kolum bağlı bişey yapamıyorum biliyorum Rabbim ol dediğinde olacak ama dayanamıyorum. isyan etmek istemiyorumm... psikoloji diye bişey kalmadı darmadumanım... benmde kaderim bu demek kii... en büyük korkum gerçek oldu...
günlerin ilerledikçe oluyomuş canım bacakta falan kasılmalar hamileliğin cilveleri diyelim sabretcen biraz annesiii

h.b canım inşallah düzelir. sende inşallah hamiş kalırsın

evet canım benimde bir ara süt hormonum yükselmişti süt hormonu yükselince adette düzensizlik yapıyor ama ilaçla tedavisi mümkün korkulacak bir şey değil yani

çok korkmuştum canım ya rahatlattın beni, ayın 9unda ultrasyon çektircem. 10unda doktora göstercem bütün sonuçları. idrarla ilgili de problemim var çünkü yanlış anlamadıysam eğer idrar kültürümde kan çıktı. tabi ben kendimce yorumluyorum. sırtımda ağrı var ve sık idrara çıkıyorum. böbrekten şüpheleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…