- 14 Aralık 2012
- 686
- 5
- 118
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #55.141
:)normaldir valla şöyle diyeyim ben bekarlığımdan beri giderim hamile kaldım yine gittim kötü rüyalar görüyordum,çocuk oldu 3.5 yaşında hala ara ara gideriz nazar i.in falan kendi inancınıda işe yarayack diye sağlam tutarsan Allahın izniyle olur bize kendide söylemişti sübyan var diye ondan sonrada oldu zaten hamileilik gerçi ben o arada bi çok şey denedim hangisi işe yaradı bilinmez belki de hepsi birden
evet gülbişim sonuç neeeeeeehadi hayırlara vesile olsun bu dualar canım dikkat et kendine. bak yazmışın yazmışın sonucu yazmamışın çatlıcam uyku tutmucak cevappp ver canımmmmmmmm
Veeeeeeee iste sonuc 948 artk kesinlikle hamileyimmmm
tamma canım bulcam bu numan hocayı. ücret falan alıyo mu ne kadar alıyo ne vercez bileyimde önceden
öyle belirli bi ücret almıyor istemiyor bile biz sadece çıkarken masasına bırakırız elimizde ne varsa 10-20 öyle bişe yani.. zaten görünce insan anlıyor Allah rızası için yaptığını inş sanada fayda eder
inşallah faydasını görürüm canım öyle çok istiyorum ki Allahım biliyooo.... Allah razı olsun senden ben buraları pek bilmiyorum pztesi Allahtan bişey olmazsa giderimmm. tekrar çok sağolll
önemli değil ne demek hepimiz aynı günlerden geçiyor yeri geliyor... hayırlı haberlerini alırız inşben çıkıyorum hepinize iyi geceler Alaha emanetsizi canlar
canımmmmmmmmmm çok mutluyum varya sanki ben hamile kaldımda haberini aldım hala ağlıyorum yaaaa.... maşallah canımmmmçok dikkat et kendine tamam mı yorma kendini yat uzan. çifte düğün yaptınız bygün demekk
Canm benim Allah razi olsn..bnde agliyorum hem oynadm hem agladim.bu sonuc bir mucize.hep 30 larla 7 ,8 lerle ugrastik.sukurler olsn rabbime.dugun snrasi acile gittik dra tatli alp goturduk.insss sende hamilesindir bu ay ins ins Rabbim lutfn.
Gözünüz aydıııınnn Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın inş. tebrik ederim :)))
kuzum inşallah bu sefer artık tutunur Rabbim gönlüne göre versin inşallah kan testi vermedinmi hala bide saglıkcısın calıstıgın yerde yapmıyolarmı sen personelsın sonucta:26:
slmm kızlar nasılsınız iki günden beri giremedimm geçmişi okudum da geldimm ama keserim belki yumurtluyosundur tekrardan olabiliyor çünkü ben adetine bir hafta kala evlenip hamile kalanları biliyorumm bol bol çalışın tutarsa gelmez adetin belkide gebelik ttestinde yükselecek kadr çıkmamıştır kırmızılar gelmediği müddetçe sorun yok hayırlısı ise gelsin bebişin canımm...
karammm neden test yapmıyorsun kuzumm inşallah hamilesindir hadi sendenden de hayırlı haberler alalım inşallahh...
bu arada bebeğin düşmemesi için okunacak dualar var sürekli düşük yapıp tutunamayanlar için hocaya gitmeye gerek yok kuzum hocanız var burada allahın izniyle o duaları okursanız bir şey olmaz bir ara girdiğimde yazarımm...
priori miniğin nasıl sen nasılsın bakalımm...
hayalott yok ortalıklardaa...
umudum nerelerde girmedi bir daha..
sernes canım sen nasılsın ...her şeyin bir zamanı var kuzum inşallah hayırlı zamanda gelir meleğin burda bir tanıdığım var ikiz hamileydi bebekler karnında öldü sonra kadın 2 sene hamile kalamadı hiç bir sorun olmadığı halde rabbim biliyor dualarımdasınız hayırlısıyla sende iyi haberler alırsın en yakın zamanda...
bende uğraşıyorum evde temizlikle güya yorulmayayım diye halıları verdik yıkamaya halı bir geldi sapsarı tekrar yıkadık bügün eşimle..mutfak yerler falan derken oturamadım bir türlü ...herkesi öptümm canlar
beybimmmmmmmmmmm tebrikk ederimmmmmmmmmmmmtilililililililili
gülbişş bu ne güzel bir değer maşallah ya ben bile öğrendiğim de 226 lardaydı kat kat artar değerin inşallah 1000 geçince zaten ultrasyonda görürsün ama hemen duyumassın kalp atışlarını sabredebilirsen biraz bekle sonra git iki heyecanı bir arada yaşarsın kuzum ...darısı diğer kızçelerimin başına inşallahh...
Gulbişim tebrik ederim sonunda geldi meleğin darısı başımıza inşallah dua et bize bide belirtin filan varmıydı
Bugun dayanamadim is cikisi dr a gittim kan verdm.snra hocaya gittim.biseler yapti gene okudu ufledi tam zamaninda gelmissin dedi.el acti dualar etti tesbihler cekti.bir hafta perhiz verdi iliski acidan :) bir ay snra gene gel dedi.gebelik varsami yoksami gelcem dedm sen kaygisiz ol rahat ol dedi guldu cok emin konustu.neyse sehre donduk sehrin girisinde gelinle damadi aldk kuafore gittik suslendik puslendik.bisiler yedik.tabi dr coktan gitmsti.dugun salonuna girmeden esime dedim bi ara ogren sonucu.acilden dr arkadasi vardi aradi ogrendi sonucu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?