Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

tamma canım bulcam bu numan hocayı. ücret falan alıyo mu ne kadar alıyo ne vercez bileyimde önceden

canımmmmmmmmmm çok mutluyum varya sanki ben hamile kaldımda haberini aldım hala ağlıyorum yaaaa.... maşallah canımmmm çok dikkat et kendine tamam mı yorma kendini yat uzan. çifte düğün yaptınız bygün demekk

tamma canım bulcam bu numan hocayı. ücret falan alıyo mu ne kadar alıyo ne vercez bileyimde önceden

öyle belirli bi ücret almıyor istemiyor bile biz sadece çıkarken masasına bırakırız elimizde ne varsa 10-20 öyle bişe yani.. zaten görünce insan anlıyor Allah rızası için yaptığını inş sanada fayda eder

inşallah faydasını görürüm canım öyle çok istiyorum ki Allahım biliyooo.... Allah razı olsun senden ben buraları pek bilmiyorum pztesi Allahtan bişey olmazsa giderimmm. tekrar çok sağolll

inşallah faydasını görürüm canım öyle çok istiyorum ki Allahım biliyooo.... Allah razı olsun senden ben buraları pek bilmiyorum pztesi Allahtan bişey olmazsa giderimmm. tekrar çok sağolll

önemli değil ne demek hepimiz aynı günlerden geçiyor yeri geliyor... hayırlı haberlerini alırız inş ben çıkıyorum hepinize iyi geceler Alaha emanetsizi canlar

Canm benim Allah razi olsn..bnde agliyorum hem oynadm hem agladim.bu sonuc bir mucize.hep 30 larla 7 ,8 lerle ugrastik.sukurler olsn rabbime.dugun snrasi acile gittik dra tatli alp goturduk.insss sende hamilesindir bu ay ins ins Rabbim lutfn.

Canm benim Allah razi olsn..bnde agliyorum hem oynadm hem agladim.bu sonuc bir mucize.hep 30 larla 7 ,8 lerle ugrastik.sukurler olsn rabbime.dugun snrasi acile gittik dra tatli alp goturduk.insss sende hamilesindir bu ay ins ins Rabbim lutfn.

Rabbim hep mutluluktan ağlatsın canımmm. evet hep düşük rakamları gördük ama bak sonunda gördün sende 900leri 100leri. hep tatlı geçsin hayatınız Rabbim evladınızı eşinle sana bağışlasın.
bugün bi arkadaşıma konuştum o da daha yeni hamile dedi 1000 küsür değerlerde öğrendim diye kendime çok üzüldüm o an ben hiç o rakamları görmedim nasip olmadı diye ağladım... ama çok şükür sana nasip oldu dualarımız kabul oldu....
inşallah canım inşallah bende hamileyimdir neler vermem ki bu haber için....
ama şimdi yeni annemiz sensin alcam kızım elinden yeni annelik ünvanınıı yanımda olsannn sana sarılıp deli gibi ağlarımm herhaldee... elini karnına koy bebeğine dokun benim bizim içinde dua et canım. söyle çabucak gelsin bizim meleklerimizde tamam mı annesii

kuzum inşallah bu sefer artık tutunur Rabbim gönlüne göre versin inşallah kan testi vermedinmi hala bide saglıkcısın calıstıgın yerde yapmıyolarmı sen personelsın sonucta:26:

Tutundu simdilik cok sukur kizcem benm calistgim yer diliz nerkezi hastane deil burda kanlar istanbula merkez labaratuara gonderiliyor gec cikiyor onun icn gndermedik.esim kac kere dedi kani tupe alaym acilden baktraym dedi ben ydedm :)) obur ay sra sende inss kizcem darisi sana olsn..

kuzummm iyiyzz biz çok şükürr... sen napıyosunnn .. ama o kadar yorma kendini.. olduu kadar canım benimmm..

gülbişş bu ne güzel bir değer maşallah ya ben bile öğrendiğim de 226 lardaydı kat kat artar değerin inşallah 1000 geçince zaten ultrasyonda görürsün ama hemen duyumassın kalp atışlarını sabredebilirsen biraz bekle sonra git iki heyecanı bir arada yaşarsın kuzum ...darısı diğer kızçelerimin başına inşallahh...

Canimmm.Allah razi olsun.sizlerin dualari sayesinde cok sukur Allahima sabretmezmiyim kizcem beklerim benn.cok heycanliyim ama yeterki saglikli olsn.cok korkuyorum ama degerin yuksek cikmasi rahatlatiyor beni.yaa ben boyle cikartirim degeri aminnn darisi diger kizcelere inss..aminn amin..

Gulbişim tebrik ederim sonunda geldi meleğin darısı başımıza inşallah dua et bize bide belirtin filan varmıydı

Gulbişim tebrik ederim sonunda geldi meleğin darısı başımıza inşallah dua et bize bide belirtin filan varmıydı

Tsk ederim canm benim evt geliyo sonunda :) darisida size ins dua etmezmiyim hic her namazdan snra soz sizlere hep dua etcm mesela.belirerim hep adet olckmisim gbi karnm kasiklarim agriyo bide hep islaklik var seffaf kaygan sivi geliyor :26: istahsizlik var bde smdilik baska bisi yok kizcem ins darisida sana bitanemm o

Veeeeeeee iste sonuc 948 artk kesinlikle hamileyimmmm

oy kuzzum benim masallah hadi hayırlısı olsun ınsallah bende dun gıttım hocaya bakalım nasıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…