- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #55.361
kızçemmm o ağrı olurr.. yine de sen bilirsin ama topuklu ayakkabıyı bırak derimmm... ben bizim sıpayı öğrendiğimden beri babetleri çıkarmıyorum ayağımdan....
Gunaydin kizcelerr.bugun dra gittim keseyi gorduk sukurler olsn Rabbime.dunden beri belim cok kotu agriyor o yuzden korkuyordum ama dr bisi olmaz normaldir dedi.lekelenmede olabilir korkma dedi progestan dozunu arttirdi gunde uc ogun oral yatarkende uc tana alttan alckmisim.bide diaformine devam dedi.cok mutluyum Allahim butun kizcelerime yasatsin bu duygulari.aminnnn...
merhaba kızlar.nasılsınz?
merhaba kızlar.nasılsınz?
günaydınnnnnnnn canbonlarımmmmmmmmmm
dün gece yine karın ağrısından öldüm ama uyuyunca unuttum tabiihemşirem normal sanırım karın büyüdüğü için bide kremde sürmüyorum geriliyomu anlamadım akşam birazda eşim beni yürütünce rahatladım:26:sabah bişeyim yoktu şükür hemde saat 5te minnakımın tekmeleriyle uyandım teyzeleri çok şükür yavrum iyi tekme atıyodu valla hızlı hızlı darısı sizlere inşallah.şimdi o saatten sonra daha hissetmedim tekmelerini kavaltı yaptım biraz uzanıyım bugün kendimizi yormadan mutfagımızı temizleyelim tatilden geldık parça parça yapıyorum oda bitmek bilmedi bi türlü bi görseniz daha çamaşırları bile yerleştirmedim dolaba yıkandı katlandı o şekil duruyor dolap içlerinde yavaş yavaş napalım öpüyoruım hepinizi gelirim yine ben biraz işimi hafifletiyim
başş başşşş
canım benimmmm gözün aydınnnnnn... kuzummmm dinlen iyicee.. ağır falan kaldırmaaaa çokk kızarımmm... eve falan dokunmaaaa.. işgüç yokkk.. sultan sensin artık...
Yasasinn sultan benimbizm herif mac haberden ve kurtlar vadisnden baska bisi izlemez.izletmezde.artik kumanda senin dyor smdi.dedm sen varyaa cok fenasin cocuk hatiri icn byle yapiyorsn .8 ay dayancam dyor bnde bari 8 ay i iyi degerlendreyim dedm
iyiyzzz tatlımmm sen nasılsın... minnak nasıllll.. sıkıntı yoktur inşallahhh
bizde iyiyiz cnm.iyi çok şükür bebiş.2li testimizi yaptırdık.sonucunu bekliyoz inş. iyi çıkar sonuçları.
datlımmmm iyi çıkacak inşallahh,... sen gönlünü ferah tut....
ooohhhhhh sefan olsun şekerimmm.. ben de eski yeşilçam filmlerini izliyorum.. eşim sevmez onları ama ben 20 kere izlesem 21.yi yine izlemek istiyorum... hangi kanalı açimmm diyoo..önceden hep spor kanallarını izlerdik....
merak etmesin artık bitti padişahlığı kocişlerin.... şimdi biz izlicess...sonra bebe büyüyünce de arada o çizgi film izlerrr ..
İ
bizim evli arkadaşların kocişleri izleyemiyoo... tv bitti diyolarrrr
bizde iyiyiz cnm.iyi çok şükür bebiş.2li testimizi yaptırdık.sonucunu bekliyoz inş. iyi çıkar sonuçları.
kalp atışlarını duydunuzmu bebişin tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?