Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

O dedigin olur canm bnde yasadim.evlnmeden once ablamlarda kaliyordum ilk evlernde bisi yoktu tasndiklari evde uyuyamuyordm ozellkle cocuklarin odasnda cok korkuyordum.kendi evmde bisi olmadi cok sukur ama kocis nobete gittignde hala ablmlarda kalamiyordum ama evde de tek izn vermiyolardi kalmama.cok sukur gecti hocaya gittkten snra

günaydınnnnnnnn canbonlarımmmmmmmmmm
dün gece yine karın ağrısından öldüm ama uyuyunca unuttum tabiihemşirem normal sanırım karın büyüdüğü için bide kremde sürmüyorum geriliyomu anlamadım akşam birazda eşim beni yürütünce rahatladım:26:sabah bişeyim yoktu şükür hemde saat 5te minnakımın tekmeleriyle uyandım teyzeleriçok şükür yavrum iyi tekme atıyodu valla hızlı hızlıdarısı sizlere inşallah.şimdi o saatten sonra daha hissetmedim tekmelerini kavaltı yaptım biraz uzanıyım bugün kendimizi yormadan mutfagımızı temizleyelim tatilden geldık parça parça yapıyorum oda bitmek bilmedi bi türlü bi görseniz daha çamaşırları bile yerleştirmedim dolaba yıkandı katlandı o şekil duruyor dolap içlerindeyavaş yavaş napalım öpüyoruım hepinizi gelirim yine ben biraz işimi hafifletiyim
başş başşşş

Gunaydin kizcelerr.bugun dra gittim keseyi gorduk sukurler olsn Rabbime.dunden beri belim cok kotu agriyor o yuzden korkuyordum ama dr bisi olmaz normaldir dedi.lekelenmede olabilir korkma dedi progestan dozunu arttirdi gunde uc ogun oral yatarkende uc tana alttan alckmisim.bide diaformine devam dedi.cok mutluyum Allahim butun kizcelerime yasatsin bu duygulari.aminnnn...

Hayalotum sukurler olsun teyzos kendini hissettirmis oyun oynamis annesiyle demekki normalmis canm sakin yorma kendini olsn parca parca ya acelesi yok kizcem

kızçemmm o ağrı olurr.. yine de sen bilirsin ama topuklu ayakkabıyı bırak derimmm... ben bizim sıpayı öğrendiğimden beri babetleri çıkarmıyorum ayağımdan....

Evt kizcem normalmis dr bisi olmz dedi.bi daa giyermiyim hic topuklu zaten fitikta var.mecburen giydm yakn arkadasimin dugunu ydu herifte uzun olunca bnden

canım benimmmm gözün aydınnnnnn... kuzummmm dinlen iyicee.. ağır falan kaldırmaaaa çokk kızarımmm... eve falan dokunmaaaa.. işgüç yokkk.. sultan sensin artık...

annesiii merak etme sen diyeeee paşa tekmelemişş... futbolcu mu olacak nee

ceylanım çok yorma kendini olduğu kadar....

bak kızarım sonra

canım benimmmm gözün aydınnnnnn... kuzummmm dinlen iyicee.. ağır falan kaldırmaaaa çokk kızarımmm... eve falan dokunmaaaa.. işgüç yokkk.. sultan sensin artık...

Yasasinn sultan benim bizm herif mac haberden ve kurtlar vadisnden baska bisi izlemez.izletmezde.artik kumanda senin dyor smdi.dedm sen varyaa cok fenasin cocuk hatiri icn byle yapiyorsn .8 ay dayancam dyor bnde bari 8 ay i iyi degerlendreyim dedm

Yasasinn sultan benim bizm herif mac haberden ve kurtlar vadisnden baska bisi izlemez.izletmezde.artik kumanda senin dyor smdi.dedm sen varyaa cok fenasin cocuk hatiri icn byle yapiyorsn .8 ay dayancam dyor bnde bari 8 ay i iyi degerlendreyim dedm

ooohhhhhh sefan olsun şekerimmm.. ben de eski yeşilçam filmlerini izliyorum.. eşim sevmez onları ama ben 20 kere izlesem 21.yi yine izlemek istiyorum... hangi kanalı açimmm diyoo..önceden hep spor kanallarını izlerdik....

merak etmesin artık bitti padişahlığı kocişlerin .... şimdi biz izlicess...sonra bebe büyüyünce de arada o çizgi film izlerrr ..

bizim evli arkadaşların kocişleri izleyemiyoo... tv bitti diyolarrrr

Oh iyi oluyor onlara gitsin maclar gelsn yesilcamlar pembe diziler

selamun aleyküm canlar ben geldim nasılsınız bakalım kimsecikler yok topikte yine
benimde o kadar çok işim var ki....
bense bi bakıp çıkayım dedim eşim 3 gündür evdeydi o oluncada koca bebğimle ilgilenmekten vakit bulup acamadım pc..
cok yoruldum bu 3 günde çamaşır bulaşık hala ev almış başını gidiyo ben bu haldeyim

şimdi bi 5 dakka gireyim dedim evde yapacak bi iş bulamzken şimdide buraya gelecek vaktim yok :105::105::105:
özledim hepinizi kızcelerim

bu ay doktor klomen vermişti ya bana bende yogunluktan son gunu içemedim sonrasındada fazla gün olur diye içmedim inşallah büyümüştür benim yumoşlar geçen ay 9.günümde ovulasyon testim çift çizgi olmuştu şu 3 günlük tatilde onu bile unuttum yapmayı malesef bugun yaptım 11.günümdü silik çıktı geçmi çatlıcak yoksa çatladıda benmi kaçırdım yine:26:

tatlım benim senin sevinçli günlerinde gelemedim ama aklım sizlerdeydi keseyi görmüşsünüz hadi hayırlısı olsun pıt pıtlarıda duydunmu ooohh darısı bize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…