Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

tatlım hoşgeldin 4gün oldu sen geleli ama bi görüşemedik tatil nasıl geçti minnak nasıl tekmelıyomuş seni oyy tatlım bnm yesin deyzesi onu yegenlerim bana deyze der z peltek bide

Kizlar ya bugun acayip rahatsizlandm.nedir bndeki bu sans ya bi sevinemedim.tobe tobe isyan etmim.atesim 39 bucuklari gordu.langir langir usuyordum soguk dus aldm dusmedi kalktk acile gittk crp ve beyazkure tavan yapmis.yani kanmda enfeksiyon varms.idrarda da bol lokosit vat.serum falan yedim atesim dustu suan braz rahatm ama karnim sancilaniyor.cok korkuyorum cokk :26: yarn erknden druma gitcm tekrar.Allahim nolur bisi olmasn yuksek ates riskliymis ilk aylarda.bnde uyumusum baya ama hep usuyordum basm kalkmiyordu yastktan..iki yorgan ortmusum.esimde evde yoktu.dahq beter yuksrltmisim atesi yani uzun surdu yuksk atesli halim .dua edin ltfenn

gunaydin canlar

gulbisim hic biseycikler olmaz sen kafaya takma cok cok gecmis oksun bitanem dikkat et kendine.bende simdi cikcam fakulteye gitcem gorumcemi bekliyom saolsun esi ise giderken birakcakmis.yoksa dolmusla nasil gitcektim tek basima.neyse kizceler ben cikicam birazdan bakalim bu doktor ne dicek dua edinde miyomlarimi aldir diye tutturmaz cok korkuyorum

kuzucummm çok çokkk geçmişler olsun... stres yapma bebemmm bişicik olmazzzzz.. doktoruna git sen hemen..ve bol bol dinlennn

datlımmmm güzel haberlerle gel inşallahhhhh... iyi düşünelim iyi olsunn

umudummm nasılsın hiçç görüşemez olduk yaaaaaaaaa

hemşirem gözün aydın gerisi pıtpıtlara inşçok geçmiş olsun kızçem hastaymısın telaş yapma doktor kontrolünde ol ama hep evde bekleme sakınçabuk atlatırsın inş
merhaba kızlar.nasılsınz?
esilam hoşgeldınızzzz
annesiii merak etme sen diyeeee paşa tekmelemişş... futbolcu mu olacak nee

ceylanım çok yorma kendini olduğu kadar....

bak kızarım sonra
babası futbolcu olsun diyo adam akıllı para onda varmıştamam kuzum dinlene dinlene bitirdim zaten
tatlım hoşgeldin 4gün oldu sen geleli ama bi görüşemedik tatil nasıl geçti minnak nasıl tekmelıyomuş seni oyy tatlım bnm yesin deyzesi onu yegenlerim bana deyze der z peltek bide

oyy kuzum süperdi darısı sizlere minnakta iyi çok şükür darısı başına inş sernesimmm ssen nasılsınnn

Hosgeldin canm hakknda hayirlisi olsn ins gelir bebisin bu ay stres yapma sakn.braz bekle istersen hemen cikmayabiliyor.ama erken gebelik testi varya onda cikabilir kacgun var adetine.bnce sakin ol ve bekle :))

saolun kızlarrr bakalım hala beklemedeyım adet sancısı gıbı sancılarım var ama hala olmadım 1 gün gecıktım

saolun kızlarrr bakalım hala beklemedeyım adet sancısı gıbı sancılarım var ama hala olmadım 1 gün gecıktım

Hayirlisi olsn canm iyi iyi aman adetin gelmesin.gwbeliktede sanci gelip gelip gider olcakmissin gbi hissedersin ama olmazsin.ins sendede oyle tabi umutlanmada snra uzulmeyesin ama ins vardir

kuzucummm çok çokkk geçmişler olsun... stres yapma bebemmm bişicik olmazzzzz.. doktoruna git sen hemen..ve bol bol dinlennn

Saol canm benimm ins bitanem.ne bilim ister istemez stres oluyor cok korktm ama smdi rahatim.bu arada bebisin cokk guzel olmuss.hamilelik takviminde yani.artik belli oluyor bebis oldugu.dmek bu haftada byle oluyormus esime gostrdim seninkini snde yap bakim dyor ama teldende nasil oluyor bilmiyom ki :26:

Ay canm kizcem benim saol kuzum.inssss dr guzel seyler soyler canm ins dualarim seninle bitanemm gelnce haber ver mutlaka

Son düzenleme:
Hayirlisi olsn canm iyi iyi aman adetin gelmesin.gwbeliktede sanci gelip gelip gider olcakmissin gbi hissedersin ama olmazsin.ins sendede oyle tabi umutlanmada snra uzulmeyesin ama ins vardir

Aynen cnm saol hepımız ıcıın hayırlısı gelısmelerı haber verırım :)

kuzum forum ayarlarına gel..onu tıkla 3 satır çıkıyor en alttaki satır profil ayarları.... orada bebeğinizin tahmini doğum tarihi var....eğer tahmini tarihi bilmiyorsan doğum tarihi hesaplama linki var hemen altında.. sat ı giriyorsun tarihi veriyor sana.. onu yaz kaydet de.. bitti bu kadar

Gulbisiimmm... gecmislet olsun balimm..bebis rahme duaru ya ates agir basiyodur.. hepsi birbirini tetikledi sanirim.. drun cate bulacakfir kusum.sikma canini..duzelecek ins opuyorum seni..
umudummm nasılsın hiçç görüşemez olduk yaaaaaaaaa

Ahh ... klnimm sorma..son gunlerde pek giremedim. Girdigim zamnda da denk gelmedik kuşum yaa ..
Sen napiyon epey sona yaklastin hadi bakalim..insallah bebis sağlıkla dgucak..bize de dua et balim..
Bnde bu ara yine sogansyuna basladm.sabhlariac karnina yapip iciyom.alistim sayilir.
Bide arisutubal polen yiyorum bi tatli kaşığı. Belkim biseyler fayda eder
Opuyorum seni ve melegini. ..

Sernesim..hadi inş fayda geleck...myomlar cok degilse ve buyuk degolse alalim demezler.
O sekilde de hamile kalanlar varmış. Benimde var bi kki tane ama sukur ki kuck oldklarndan amelyat demiuolar.
Optum seni kiscem. Allah yardimcn olsun balim.

Gunaydin kisceler.. yagmurlu bir sabaha uyandim. Disarda sip sip yagan yagmurun sesi ne guzel geliuo yatarken duymak
Ewlerde sanki smdiden sogudu..kazak giyme zamani geldi sanki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…