- 15 Eylül 2012
- 8.389
- 6.844
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #55.381
tatlım benim senin sevinçli günlerinde gelemedim ama aklım sizlerdeydi keseyi görmüşsünüz hadi hayırlısı olsun pıt pıtlarıda duydunmu ooohh darısı bize inşallah
Kizlar ya bugun acayip rahatsizlandm.nedir bndeki bu sans ya bi sevinemedim.tobe tobe isyan etmim.atesim 39 bucuklari gordu.langir langir usuyordum soguk dus aldm dusmedi kalktk acile gittk crp ve beyazkure tavan yapmis.yani kanmda enfeksiyon varms.idrarda da bol lokosit vat.serum falan yedim atesim dustu suan braz rahatm ama karnim sancilaniyor.cok korkuyorum cokk :26: yarn erknden druma gitcm tekrar.Allahim nolur bisi olmasn yuksek ates riskliymis ilk aylarda.bnde uyumusum baya ama hep usuyordum basm kalkmiyordu yastktan..iki yorgan ortmusum.esimde evde yoktu.dahq beter yuksrltmisim atesi yani uzun surdu yuksk atesli halim .dua edin ltfenn
gunaydin canlar
gulbisim hic biseycikler olmaz sen kafaya takma cok cok gecmis oksun bitanem dikkat et kendine.bende simdi cikcam fakulteye gitcem gorumcemi bekliyom saolsun esi ise giderken birakcakmis.yoksa dolmusla nasil gitcektim tek basima.neyse kizceler ben cikicam birazdan bakalim bu doktor ne dicek dua edinde miyomlarimi aldir diye tutturmaz cok korkuyorum
gulbisiimmm... balım gözünaydın..Hayırlı zaman olmus ve gelmis senin de minicikin... Allahım hep yüzünü güldürür insaAllah böyle.. bizlere de çoookk dua et kusum... öpüyorum seniii çook
karamımm ağlama kusum yaa..
gücüm kalmadı diye her düsündüğünde, beni düşün .. bilmiyorum böyle dediğim için beni haksız bulan da olabilir ..
hani diyşeceğim, evliliğin 1 yili geçmis.. ben naapim ölim o zmn :;((
bazen öyle bunalıyorum ki.. Allahım olmıycak heralde.. insaAllah kısçelerimiin olur diye dua ediyorum..
bazen diyorum, evlilikte 16 yıl dolmus, 4 tüp geçmis.. onca ağlamalar, stresler, hayal kırıklıkları, moral bozukluğu hat safhalarda olan biri olarakdan öyel yorgunum ki aslında, hiç olmıcak heralde., ömrüm gelid geçiyor desem de bazen, bazen de istiyorum yaa.. can bu istiyoorrr
kln iimmm.. cnm hayırıl olsun oğlunuzun adı, güzel günlerini de göstersin Mevlam sana insaAllah..öpüyorum kısçem., oğlusunla seni
hayalotum balım beni.. tatil kuşu seniiiii :))
snde güzel günlerini gör insaAllah balım.. öpüyorum seni kısçem oğlusunla
keserim benim... evlilik yıldönümüzünüz daha nice nice yıllarınız olur insaAllah, sağlıkla mutlulukla..Rabbim bu mutluluğunuzu bu yıl içinde daha da büyütür insaAllah.. seneye ki yıldönümüzünde, artık bebisinle girersin, Allahım sen kabul eyle inş. öpüyorum kısçem
gumusum hsgeldin.. nassın bakim..
hadi bakalım .. bu kez sağlıklan ilerlersin insaAllah ..
iğne konusu benimde olucak eğer olursa bigün :26::26:
insanın kendine iğne yapması gerçekten zor bi durum.. ben her tüpte kendim yaptım, kimi yapamadım, baskaları yaptı.. çok zor ..
hatat 2. tüp de elim titredi yapamadım , esim de yapamıyo.. yengem yapmısdı..
Allahım tezzamanda isteyen herkese taddırsın insaAllah..
bu oldu-olacak diye olandüsünce yorgunu insanı gerçekten çok yıpratıyor(((
napıyon kusum.. geldim .. benim misafirlerim vardı.. dün geldiler.. bu aksamüstü de gittiler evelirne..
şmdi bn bi bakayım sizlere ddeim.. enisten geldi dikildi basıma..hemen oturdun mu basına dedi.. Dedim kızlara bakim ne zamandır hiç bakamadım.. dedim smdi benim de moral bozukm, iki de bir yazıp yazıp sizinde keyfinizi kaçırmıyım dedimm.. o yüzden girmedim ..
hemşirem gözün aydın gerisi pıtpıtlara inşGunaydin kizcelerr.bugun dra gittim keseyi gorduk sukurler olsn Rabbime.dunden beri belim cok kotu agriyor o yuzden korkuyordum ama dr bisi olmaz normaldir dedi.lekelenmede olabilir korkma dedi progestan dozunu arttirdi gunde uc ogun oral yatarkende uc tana alttan alckmisim.bide diaformine devam dedi.cok mutluyum Allahim butun kizcelerime yasatsin bu duygulari.aminnnn...
esilam hoşgeldınızzzzmerhaba kızlar.nasılsınz?
babası futbolcu olsun diyo adam akıllı para onda varmışannesiii merak etme sen diyeeee paşa tekmelemişş... futbolcu mu olacak nee
ceylanım çok yorma kendini olduğu kadar....
bak kızarım sonra
tatlım hoşgeldin 4gün oldu sen geleli ama bi görüşemedik tatil nasıl geçti minnak nasıl tekmelıyomuş seni oyy tatlım bnm yesin deyzesi onu yegenlerim bana deyze der z peltek bide
aynısını bende yapıyorum esımde aynısını dıyo ben neden gormuyorum dıyo az önce kızkardesımle konustum oda 2yıllık evlı nerdeyse bı bos gebelık gecırdı oda kalamıyo ama o bana dıyokı sen kafayı sıyırmıssın masallah o bnm kadar takmıyo
hhehheeh kızcem gelırımkı
canım bnm hayırlısı olsun test falan hemen yapma bence ben cok uzulmustum bekle adetın gecsın 1 gun hemen o zaman yap Rabbim gönlune gore versın kızcem
Hosgeldin canm hakknda hayirlisi olsn ins gelir bebisin bu ay stres yapma sakn.braz bekle istersen hemen cikmayabiliyor.ama erken gebelik testi varya onda cikabilir kacgun var adetine.bnce sakin ol ve bekle :))
saolun kızlarrr bakalım hala beklemedeyım adet sancısı gıbı sancılarım var ama hala olmadım 1 gün gecıktım
canbonlarım anca geldım hastamız vardı:26:
nasılsınız nerdesiniz ki ama
hemşirem gözün aydın gerisi pıtpıtlara inşçok geçmiş olsun kızçem hastaymısın telaş yapma doktor kontrolünde ol ama hep evde bekleme sakın çabuk atlatırsın inş
Saol canm amin aminn darisi butun kizcelerime.dra gittm gene kizcem antibiyotik verdi bakalim ins bebisim zarar gormez.
kuzucummm çok çokkk geçmişler olsun... stres yapma bebemmm bişicik olmazzzzz.. doktoruna git sen hemen..ve bol bol dinlennn
gunaydin canlar
gulbisim hic biseycikler olmaz sen kafaya takma cok cok gecmis oksun bitanem dikkat et kendine.bende simdi cikcam fakulteye gitcem gorumcemi bekliyom saolsun esi ise giderken birakcakmis.yoksa dolmusla nasil gitcektim tek basima.neyse kizceler ben cikicam birazdan bakalim bu doktor ne dicek dua edinde miyomlarimi aldir diye tutturmaz cok korkuyorum
Hayirlisi olsn canm iyi iyi aman adetin gelmesin.gwbeliktede sanci gelip gelip gider olcakmissin gbi hissedersin ama olmazsin.ins sendede oyle tabi umutlanmada snra uzulmeyesin ama ins vardir
Saol canm benimm ins bitanem.ne bilim ister istemez stres oluyor cok korktm ama smdi rahatim.bu arada bebisin cokk guzel olmuss.hamilelik takviminde yani.artik belli oluyor bebis oldugu.dmek bu haftada byle oluyormus esime gostrdim seninkini snde yap bakim dyor ama teldende nasil oluyor bilmiyom ki :26:
Gulbisiimmm... gecmislet olsun balimm..bebis rahme duaru ya ates agir basiyodur.. hepsi birbirini tetikledi sanirim.. drun cate bulacakfir kusum.sikma canini..duzelecek ins opuyorum seni..Kizlar ya bugun acayip rahatsizlandm.nedir bndeki bu sans ya bi sevinemedim.tobe tobe isyan etmim.atesim 39 bucuklari gordu.langir langir usuyordum soguk dus aldm dusmedi kalktk acile gittk crp ve beyazkure tavan yapmis.yani kanmda enfeksiyon varms.idrarda da bol lokosit vat.serum falan yedim atesim dustu suan braz rahatm ama karnim sancilaniyor.cok korkuyorum cokk :26: yarn erknden druma gitcm tekrar.Allahim nolur bisi olmasn yuksek ates riskliymis ilk aylarda.bnde uyumusum baya ama hep usuyordum basm kalkmiyordu yastktan..iki yorgan ortmusum.esimde evde yoktu.dahq beter yuksrltmisim atesi yani uzun surdu yuksk atesli halim .dua edin ltfenn
umudummm nasılsın hiçç görüşemez olduk yaaaaaaaaa
gunaydin canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?