Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Hayirdir kuzum hastaniz kiim gecms olsn ins kotu bisi deildir:26:
ahh kuzum ikiside yaşlı aslında biri sanırım mide kanaması diğeri kanser ama kanser olanın artık pek bi zamanı kalmadı gibirabbim hayırlı güzel ölümle karşılaştırsın yataklarda bırakmasın inşallah..şuan o kanser olan acı çektikçe evlatları bile ölsün artık diye dua ediyor.ne acıdırki evladı bile bunu istiyebiliyor artık.rabbım düşürmesin çok zor.

Gunaydin kisceler.. yagmurlu bir sabaha uyandim. Disarda sip sip yagan yagmurun sesi ne guzel geliuo yatarken duymak
Ewlerde sanki smdiden sogudu..kazak giyme zamani geldi sanki :26:

sürekli yattığını nasılda kend itiraf etti yine
aaahhhh ahhhhhhhhh eniştem çalışsın bu yağmurda kışta bizim hanım kız yan gelip yatsın yağmuru izlesinnn oohhhhh hayat gonzaleze güzelll

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyy dün gece yine bir karın ağrısı dedim şimdi ortadan ikiye bölüncem herhaldedemekki karın iyice büyüdükçe nasıl ağrılar olucak:18::18:
eee kimse yok yine

datlımmmm güzel haberlerle gel inşallahhhhh... iyi düşünelim iyi olsunn
sagol kuzum evet iyi düşünmek her zaman iyi geliyor
iyim kuzum ama çok yorgunluk var uzerımde
saolun kızlarrr bakalım hala beklemedeyım adet sancısı gıbı sancılarım var ama hala olmadım 1 gün gecıktım
tatlım bi test yap o zaman
evet cnm dun gittim doktorum onemsemedı myomları klomen kullandıgım ıcın baya bı yumosum olusmus 2gune catlar dedı 1 hafta gun asırı ılıskı dedı belkıde asılamaya gerek kalmaz dedı cok umutlandırdı benı
Gunaydin kisceler.. yagmurlu bir sabaha uyandim. Disarda sip sip yagan yagmurun sesi ne guzel geliuo yatarken duymak
Ewlerde sanki smdiden sogudu..kazak giyme zamani geldi sanki :26:
evet yagmur burdada vardı cok guzel sabah esım kalkmıs 6da gece zannettım o hazırlanmıs ben hala yatıyorum her zaman kalkıp yolcu edıyorum hazırlanmasına yardım edıyorum ama oyle bı uyumusumkı
gecmiş olsun canım hayırdır neden agrıyokı karnın gerılmelerdenmı acaba Allah sıfalar versın kızcem

günaydın canlar gerçi öğlen olmuş ama
ben dün çok yoğundum sabah gitttik doktora baya bi koşuşturdum hastanede çok yoruldum smear testi verdim doktorum myomlarıma takılmadı fakultenın dırek tup bebk merkezıne gıttım butun tahlıllerımı tekrarlamamı ıstedı esimede hemen randevu verdıler cok begendım cok guzel hastane aklınıza gelebılecek her turlu hızmet var cok sukur ben bastan nasılda gıtmemısım oraya keske oraya gıtsymısım en son bezmıalee gıttım adetımın 3 gunu test yaptırmak ıcın yaptırmadı doktor sımdı bır ayım heba oldu sımdı bıdahakı adette kan vermem lazım o kadar ısrar etmem ragmen kan veremedım ama klomene baglı 5-6 yumusum varmıs belkıde hıc bıseyegerek kalmaz bu ay kalabılırsın dedı cokk umut verdı hadı bakalım hayırlısı dua edın lutfen

kuzummm geçmişler olsun şimdi nasılsın

kuzucummmm hadi gözümüzz aydın olsunnnnn.... inşallahhhh hiçbişeyciklere gerek kalmadan gelir bizim melekk

Kusum bnce senin asilAmaya gerek kalmadan kalirsin.
Icimden bi ses ole diyo. Hadi hayirlisi. .esden yana hersey iyiyse tabi ki

Hadi gozunaydin canm bencede kendiliginden olcak gbi asilamaya filan gerek kalmicak gbi sen braz rahatla derin nefes al ve oluruna birak braz .hiic stres yapma.oyle yada byle gelck sonunda ins melegin.hep dua ediyorum kizcem hepimize kucaklar dolsun dyee

Gecmis olsn kuzum dikkat et kendine yat dinlen surekli. normal heralde byle seyler.smdi naslsin

Tmm canm cok saol bir ara yaparim bnde

he gülüm yaklaştı bize nasipse kurbana gelio bebemm..sana tek beddduamm evinde bangır bangır bebek sesleri ile dolsun kuzum..inşallah faydası olur canım benimm

Iyi aksamlar kizlar..nassiniz bakim bugn yagmurluydu hep..arada durdu yine yagdi..
Snra sıkıntı basti...hazirlandim ckdim..biraz yagmurda yurudum..semsiyeyle tabi ki..
Yalnizlik zor..can sıkıntısını bastitmak daha zor..
bndan snra hawalar hep bozuk gder..bsryler olur ins. Yoksa sıkılıyorum ole hawalarda (

Sernesim.. seremcemim..hsgeldniz kuzular..netelerdesinuz yaw..
Yatygim yerden bakiim dedim kimse yokdu biraz topik kariatrdim :)
Uykum var sanki ole tebellk ediim dedim canim istemedi makina bosalcak duruyio...Uff pufff

kuzucummmm hadi gözümüzz aydın olsunnnnn.... inşallahhhh hiçbişeyciklere gerek kalmadan gelir bizim melekk
sagol canımcım inşallah artık sabrım tukenıyo doktorumda oyle dedı cok mutlu oluyorum boyle yumurta görunce dedı cok guzel tam ıstedıgım gıbı nasıl oluyosa cok umut verdı

Kusum bnce senin asilAmaya gerek kalmadan kalirsin.
Icimden bi ses ole diyo. Hadi hayirlisi. .esden yana hersey iyiyse tabi ki
inşallah canım benim inşallah eşimde ciddi bi sıkıntı yok cok sukur bakalım haftaya vercek esım tekrar o zaman kac olacak degerımız gorcez inşallah bi sıkıntı cıkmaz
evet ya bı yandan kızıyorum doktorlara ümit niye veriyolar sonra olmuyo diye görümcemde diyoki şükretki umut veriyolar ya vermeseler aklımı actı saolsun çok şükürsüzüm galiba Rabbim affetsin hayırlısını versın

çok şükür havalr serinledi geceleri baya bi serin oluyo üstümü örtmeye başladım hiç örtemedim yaz boyunca cokkk bunaldım bu yaz..
yalnızlık cok zor kafa dengı kımsede olmayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…