- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #55.401
ahh kuzum ikiside yaşlı aslında biri sanırım mide kanaması diğeri kanser ama kanser olanın artık pek bi zamanı kalmadı gibiHayirdir kuzum hastaniz kiim gecms olsn ins kotu bisi deildir:26:
hemşirem gözün aydın gerisi pıtpıtlara inşçok geçmiş olsun kızçem hastaymısın telaş yapma doktor kontrolünde ol ama hep evde bekleme sakın çabuk atlatırsın inş
Saol canm amin aminn darisi butun kizcelerime.dra gittm gene kizcem antibiyotik verdi bakalim ins bebisim zarar gormez.
görmez kuzum onlar zaten hamılelıktede kullanılan ilaçlardır merak etme sen.
Gunaydin kisceler.. yagmurlu bir sabaha uyandim. Disarda sip sip yagan yagmurun sesi ne guzel geliuo yatarken duymak
Ewlerde sanki smdiden sogudu..kazak giyme zamani geldi sanki :26:
sagol kuzum evet iyi düşünmek her zaman iyi geliyordatlımmmm güzel haberlerle gel inşallahhhhh... iyi düşünelim iyi olsunn
iyim kuzum ama çok yorgunluk var uzerımdehemşirem gözün aydın gerisi pıtpıtlara inşçok geçmiş olsun kızçem hastaymısın telaş yapma doktor kontrolünde ol ama hep evde bekleme sakın çabuk atlatırsın inş
esilam hoşgeldınızzzz
babası futbolcu olsun diyo adam akıllı para onda varmıştamam kuzum dinlene dinlene bitirdim zaten
oyy kuzum süperdidarısı sizlere minnakta iyi çok şükür darısı başına inş sernesimmm s sen nasılsınnn
tatlım bi test yap o zamansaolun kızlarrr bakalım hala beklemedeyım adet sancısı gıbı sancılarım var ama hala olmadım 1 gün gecıktım
evet cnm dun gittim doktorum onemsemedı myomları klomen kullandıgım ıcın baya bı yumosum olusmus 2gune catlar dedı 1 hafta gun asırı ılıskı dedı belkıde asılamaya gerek kalmaz dedı cok umutlandırdı benıSernesim..hadi inş fayda geleck...myomlar cok degilse ve buyuk degolse alalim demezler.
O sekilde de hamile kalanlar varmış. Benimde var bi kki tane ama sukur ki kuck oldklarndan amelyat demiuolar.
Optum seni kiscem. Allah yardimcn olsun balim.
evet yagmur burdada vardı cok guzel sabah esım kalkmıs 6da gece zannettım o hazırlanmıs ben hala yatıyorum her zaman kalkıp yolcu edıyorum hazırlanmasına yardım edıyorum ama oyle bı uyumusumkıGunaydin kisceler.. yagmurlu bir sabaha uyandim. Disarda sip sip yagan yagmurun sesi ne guzel geliuo yatarken duymak
Ewlerde sanki smdiden sogudu..kazak giyme zamani geldi sanki :26:
gecmiş olsun canım hayırdır neden agrıyokı karnın gerılmelerdenmı acaba Allah sıfalar versın kızcemgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyy dün gece yine bir karın ağrısı dedim şimdi ortadan ikiye bölüncem herhaldedemekki karın iyice büyüdükçe nasıl ağrılar olucak:18::18:
eee kimse yok yine
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyy dün gece yine bir karın ağrısı dedim şimdi ortadan ikiye bölüncem herhaldedemekki karın iyice büyüdükçe nasıl ağrılar olucak:18::18:
eee kimse yok yine
günaydın canlar gerçi öğlen olmuş ama
ben dün çok yoğundum sabah gitttik doktora baya bi koşuşturdum hastanede çok yoruldum smear testi verdim doktorum myomlarıma takılmadı fakultenın dırek tup bebk merkezıne gıttım butun tahlıllerımı tekrarlamamı ıstedı esimede hemen randevu verdıler cok begendım cok guzel hastane aklınıza gelebılecek her turlu hızmet var cok sukur ben bastan nasılda gıtmemısım oraya keske oraya gıtsymısım en son bezmıalee gıttım adetımın 3 gunu test yaptırmak ıcın yaptırmadı doktor sımdı bır ayım heba oldu sımdı bıdahakı adette kan vermem lazım o kadar ısrar etmem ragmen kan veremedımama klomene baglı 5-6 yumusum varmıs belkıde hıc bıseyegerek kalmaz bu ay kalabılırsın dedı cokk umut verdı hadı bakalım hayırlısı dua edın lutfen
günaydın canlar gerçi öğlen olmuş ama
ben dün çok yoğundum sabah gitttik doktora baya bi koşuşturdum hastanede çok yoruldum smear testi verdim doktorum myomlarıma takılmadı fakultenın dırek tup bebk merkezıne gıttım butun tahlıllerımı tekrarlamamı ıstedı esimede hemen randevu verdıler cok begendım cok guzel hastane aklınıza gelebılecek her turlu hızmet var cok sukur ben bastan nasılda gıtmemısım oraya keske oraya gıtsymısım en son bezmıalee gıttım adetımın 3 gunu test yaptırmak ıcın yaptırmadı doktor sımdı bır ayım heba oldu sımdı bıdahakı adette kan vermem lazım o kadar ısrar etmem ragmen kan veremedımama klomene baglı 5-6 yumusum varmıs belkıde hıc bıseyegerek kalmaz bu ay kalabılırsın dedı cokk umut verdı hadı bakalım hayırlısı dua edın lutfen
ahh kuzum ikiside yaşlı aslında biri sanırım mide kanaması diğeri kanser ama kanser olanın artık pek bi zamanı kalmadı gibirabbim hayırlı güzel ölümle karşılaştırsın yataklarda bırakmasın inşallah..şuan o kanser olan acı çektikçe evlatları bile ölsün artık diye dua ediyor.ne acıdırki evladı bile bunu istiyebiliyor artık.rabbım düşürmesin çok zor.
görmez kuzum onlar zaten hamılelıktede kullanılan ilaçlardır merak etme sen.
Ayy kuzum Allah yardmcilari olsn.amin amin Allah surundurmesin guzel olum versn.peki hayalotum kim bunlar merak ettim :26:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
eee kimse yok yine
kuzum forum ayarlarına gel..onu tıkla 3 satır çıkıyor en alttaki satır profil ayarları.... orada bebeğinizin tahmini doğum tarihi var....eğer tahmini tarihi bilmiyorsan doğum tarihi hesaplama linki var hemen altında.. sat ı giriyorsun tarihi veriyor sana.. onu yaz kaydet de.. bitti bu kadar
Gulbisiimmm... gecmislet olsun balimm..bebis rahme duaru ya ates agir basiyodur.. hepsi birbirini tetikledi sanirim.. drun cate bulacakfir kusum.sikma canini..duzelecek ins opuyorum seni..
Ahh ... klnimm sorma..son gunlerde pek giremedim. Girdigim zamnda da denk gelmedik kuşum yaa ..
Sen napiyon epey sona yaklastin hadi bakalim..insallah bebis sağlıkla dgucak..bize de dua et balim..
Bnde bu ara yine sogansyuna basladm.sabhlariac karnina yapip iciyom.alistim sayilir.
Bide arisutubal polen yiyorum bi tatli kaşığı. Belkim biseyler fayda eder
Opuyorum seni ve melegini. ..
Gulbisiimmm... gecmislet olsun balimm..bebis rahme duaru ya ates agir basiyodur.. hepsi birbirini tetikledi sanirim.. drun cate bulacakfir kusum.sikma canini..duzelecek ins opuyorum seni..
bilemedimki umudum bakalim hayirlisi
kaninda mikrop var dedi crp yuksek ins antibiyotikle duser.ins seninde sogan suyu ovi testi filan faydasi olur canmbnde seni opuyorum.hepp dualarmdasinn
kimse yokmuuuuu
umut hayolot nerdesiniz kızlar
ben geldim kimseler yok
iyiyim umudumHsg melekim.. nassin bakiim..
Telden baktgim icin arada bakip cikiorum..yazabilirsem yaziuorum..
Sen nssin gorusmedk ne zmndir :44:
sagol canımcım inşallah artık sabrım tukenıyo doktorumda oyle dedı cok mutlu oluyorum boyle yumurta görunce dedı cok guzel tam ıstedıgım gıbı nasıl oluyosakuzucummmm hadi gözümüzz aydın olsunnnnn.... inşallahhhh hiçbişeyciklere gerek kalmadan gelir bizim melekk
inşallah canım benim inşallah eşimde ciddi bi sıkıntı yok cok sukur bakalım haftaya vercek esım tekrar o zaman kac olacak degerımız gorcez inşallah bi sıkıntı cıkmaz
Kusum bnce senin asilAmaya gerek kalmadan kalirsin.
Icimden bi ses ole diyo. Hadi hayirlisi. .esden yana hersey iyiyse tabi ki
evet ya bı yandan kızıyorum doktorlara ümit niye veriyolar sonra olmuyo diye görümcemde diyoki şükretki umut veriyolar ya vermeseler aklımı actı saolsun çok şükürsüzüm galiba Rabbim affetsin hayırlısını versınHadi gozunaydin canm bencede kendiliginden olcak gbi asilamaya filan gerek kalmicak gbi sen braz rahatla derin nefes al ve oluruna birak braz .hiic stres yapma.oyle yada byle gelck sonunda ins melegin.hep dua ediyorum kizcem hepimize kucaklar dolsun dyee
Iyi aksamlar kizlar..nassiniz bakimbugn yagmurluydu hep..arada durdu yine yagdi..
Snra sıkıntı basti...hazirlandim ckdim..biraz yagmurda yurudum..semsiyeyle tabi ki..
Yalnizlik zor..can sıkıntısını bastitmak daha zor..
bndan snra hawalar hep bozuk gder..bsryler olur ins. Yoksa sıkılıyorum ole hawalarda(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?