Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Kızlarrr ben geldim...😊kocişim beni yemeğe götürdü 1.evlilik yıldönümü çok güzel geçti inşallah nice mutlu senelere hep böyle mutlu oluruz inşallah bugün çok güzel geçti şimdide çay içcez bizim herif bugün ne dediysem yapıyo aman maşallah 😊😊hediye olaraktan geçen ay telefon almıştı ben ona bişey almadım...kırmızılardan ses yok inş gelmezse benim hediyem bebeğim olur daha büyük en büyük hediyeyi vermiş olurum 😊😊dua edin bana gelmesin yarında gelmez ise inşallah

inş canım dualarımız sizinle sizlerde bizim için dua edin benimde tedavimin 2. ayı çatlama iğnemin 7. günü bugün allah hepimizin hakkında hayırlısını versin hayırlı zamanda hayırlı evlatlar inş

iyi akşamlar kızlar yine kimseler yok muuuuuuu
ahhh kızçem bi yakalaymadım seniii
gecmiş olsun kızcem kım hastakı Allah hayırlı sıfalar versın

iyi aksamlarrrr bende geldım yıne kımsecıkler yok
canım bi amca adamcağız kanser 2 haftada eridi bitti.şuan hastanede artık son günleriherkes artık acı çekmesin diye dua edıyorsizlerde dua edin ne olur rabbım acı çektirmesin daha fazla .artık evlatları bıle razı babalarının ölümüne.düşman olsa acır adamın halıne.rabbım tum hastaların yardımcısı olsun ıns...
keserim hadı hayırlısı ama sana tavsıyem dıslerını gıt cektır bu ay ..bak hamıleyken cok zor oluyo canım zaten bebekte alıyo butun kalsıyumu dıkkat et

hoşgeldınnnnnnnnnnn nıce mutlu senelere kuzuminşallah hayırlısı olsun hakkınızda.bebek olmasa bıle esıne en buyukl hedıye senın onun yanında oluşun hıc merak etme

Habibtwmmmmmm cikmadimmmm baglanti gitttiii ciktin sanirin iyi geceler bitanenmmmm

Beni özleyen olmamış

Olsun ben yine de hepinizi seviyorum ve ayrı ayrı öpüyorum.

çok şükür kuzum.. iyiyimmmm... hamişlik iyi kızçemm ama çok uykum geliyoo..yorgunluk hissi kötü oluyooo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…