- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #55.661
Tatlım iyiyim çok şükür.
Sen nasılsın , miniğin nasıl ?
kızlar günaydın hepinize doktordan geldim röngen çektrdm dişlermde porblem çıktı kanal tedavisi yapılcak cuma günü başlayacağız.. ama benim korkum şuu dün çalışma yapmıştıkyaa tutarsa bişy olurmu oooffff çok korkuyorum yaaa ((
Allah bundan geri koymasın canım.. çok şükür iyiym.. minik de iyidir inşallah.. görüşemiyoruz 15 gündür kendileriyle... 24 ü görüş günümüz... bekleşiyoruz karşılıklı..
öpüyorum seni çok.
benim eşimde sorun var canım o yüzden olmuyo eğer evlendiğinden beridir olmuyo sa eşinde gitsin dr a ama daha yeniyse eğer stres yapma çok erkenhadiya neden olmuyodur, biz daha iki aydır deniyoruz, çokta bilgili değiliz açıkçası, ben doktora gittim korunmayı bırakmadan önce, söyledim eşimde tahlil falan yaptırması gerekiyomu ya da muayene diye, yok dedi doktor gerek yok, neden bakmadılarkiii
Selam kızlaar sonunda dun doktora gıttım ve kesem gozuktu 2 haftalıkmısss ıcı bos olma durumu varmıs bı 10 gun sonra net bellı oluurr ınsallah dıleyen herkes bu duyguya sahıp olurrr
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnGünaydın kizzlaarrrrrrrr
Kizlar dua edin persmbe batim...tabi 20.gunumde olursam:44:
Dun gecede calistik
Testlerde ikinci czgi gorecem die gozum sasi olucam he
Artk dun gece hayal meyal dedim calisalmhemide preseedlee
Allahim gelsn artk bebisler ne kdar yorgun oldgmuzu sen biliyon yarabbim
Gunaydiiinnnn
Kizlar khvaltya cagrmsken cabuk gdelim yoksa bize bse kalmazz
Afyet bal kaymak seker yag olsun ins
canım nekadar zamandır deniyorsunuz 1 seneyi geçirdiysenz eğer doktora gidin derim.illa sende bi sorun olması gerekmiyor eşindede bi problem olabılır:26:bu ay da olmadı yedim kırmızı kartı kızlaar çok moralim bozukinsan tam gününde adet olurda hamile kalmaz mı yaa bu nasıl iş anlamadım, doktora mı gitsem napsam bilemedimkiii
Özle beni kuzum bari sen özle
Canım öpüyorum bende sizi , kendinize iyi bakın.
günaydın canım sen dişçin ile bi konuş bakalım ne diyecek.ona göre elini hızlı tutsun odakızlar günaydın hepinize doktordan geldim röngen çektrdm dişlermde porblem çıktı kanal tedavisi yapılcak cuma günü başlayacağız.. ama benim korkum şuu dün çalışma yapmıştıkyaa tutarsa bişy olurmu oooffff çok korkuyorum yaaa ((
Selam kızlaar sonunda dun doktora gıttım ve kesem gozuktu 2 haftalıkmısss ıcı bos olma durumu varmıs bı 10 gun sonra net bellı oluurr ınsallah dıleyen herkes bu duyguya sahıp olurrr
gulbisim hemşirem nerelerdesin kuzum inşallah iyisindir:26:
benımde aklımda takılan seyler var bugun hastaneye gıttım kan sınucumda gebelıgımı ogrendım ama doktor yarın sabah tekrar gel kan ver dedı . kac haftalık oldugunu sordum 5 haftadan kucuk dedı kan degerım yuksekmıymıs neymıs erken dogum olabılırmıs lutfen acıl cvp kızlarBu 6. denememiz ama bu ay da olmadı bugün adet oldumBebişimiz gelmek için doğru zamanı bekliyor sanırım.. Hepimiz için hayırlısı...
canım hayırlısı olsun benımde aklımda takılan seyler var bugun hastaneye gıttım kan sınucumda gebelıgımı ogrendım ama doktor yarın sabah tekrar gel kan ver dedı . kac haftalık oldugunu sordum 5 haftadan kucuk dedı kan degerım yuksekmıymıs neymıs erken dogum olabılırmıs lutfen acıl cvp kızlar
kan değerin kaç canım:44:
236 gıbı bısey gordum doktorun ekranında ne demek oluyor normalde kac olması lazım
neden yarında kan vermemı ıstedı acaba ??? adetım gecelı 3 gun oldu gebesın dedı ama adet gunum daha cok gecmedıgı ıcın mı boyle cıktı sonuclar off delırcem
sonucun normal değerlerde canım.sana bakan doktor kimse kafasında bi sorun var bencesen yinede bidaha kan ver bakalım değer artışına bakıcaktır oyuzdn
Allah yardımcısı olsun kızcem fazla cektırmesın ınsallah aılesınede sabır versınRabbimahhh kızçem bi yakalaymadım seniii
canım bi amca adamcağız kanser 2 haftada eridi bitti.şuan hastanede artık son günleriherkes artık acı çekmesin diye dua edıyor sizlerde dua edin ne olur rabbım acı çektirmesin daha fazla .artık evlatları bıle razı babalarının ölümüne.düşman olsa acır adamın halıne.rabbım tum hastaların yardımcısı olsun ıns...
keserim hadı hayırlısı ama sana tavsıyem dıslerını gıt cektır bu ay ..bak hamıleyken cok zor oluyo canım zaten bebekte alıyo butun kalsıyumu dıkkat et
hoşgeldınnnnnnnnnnn nıce mutlu senelere kuzuminşallah hayırlısı olsun hakkınızda.bebek olmasa bıle esıne en buyukl hedıye senın onun yanında oluşun hıc merak etme
kuzucum biz iyiz sen nasılsın profil resmindeki cocuk gercekmı cok tatlıcanlarım cıgerlrım nasılsınızzzzzzzz
ah kuzum ah hıce gecıkmezkı zaten damlar gelır hemenBen yine bu sabah kırmızı kartı gördüm demek ki hayırlısı böyleymiş hakkımda
olsun yaaa normal onlar aaah ah bizede nasip olurmu acebaçok şükür kuzum.. iyiyimmmm... hamişlik iyi kızçemm ama çok uykum geliyoo..yorgunluk hissi kötü oluyooo.
çok saol kızcem amin hepımız musmutlu olalımkuzummmm nice 20 li 40 lı 60 lı yıllar sizin olsun... musssmutlu olun...
hadi bakalıııım hayırlısı olsun kuzum ınsallahGünaydın kizzlaarrrrrrrr
Kizlar dua edin persmbe batim...tabi 20.gunumde olursam:44:
Dun gecede calistik
Testlerde ikinci czgi gorecem die gozum sasi olucam he
Artk dun gece hayal meyal dedim calisalmhemide preseedlee
Allahim gelsn artk bebisler ne kdar yorgun oldgmuzu sen biliyon yarabbim
canım ne kadarlık evlısınkı ıhmal etme gıt bı doktora esınde gıtsınbu ay da olmadı yedim kırmızı kartı kızlaar çok moralim bozukinsan tam gününde adet olurda hamile kalmaz mı yaa bu nasıl iş anlamadım, doktora mı gitsem napsam bilemedimkiii
tatlım gunun gecmeden hersey yapabılırmıssın benm doktorum oyle dedı benımde gecen sene yirmilk dişlerim çekilcekti adetime 1 hafta vardı gunun gecene kadar bızde hamılelık yoktur dedı rahat ol bıse olmazkızlar günaydın hepinize doktordan geldim röngen çektrdm dişlermde porblem çıktı kanal tedavisi yapılcak cuma günü başlayacağız.. ama benim korkum şuu dün çalışma yapmıştıkyaa tutarsa bişy olurmu oooffff çok korkuyorum yaaa ((
o ıgne cok zor balım pamuga kolonya surup koluna masaj yap sısmesını onluyor. inşallah tahlillerınde temız cıkar kuzumcanbonlarım sağlık ocağına gittim saat 11 gibi anca gelebildim
tetenoz iğnesini vurdu yavaş yavaş koluma bi ağrı çöküyor sanki1 ay sonra 2.si için gün verdi
utanmazlar beni tartmayın dedikçe zorla tarttılar tam 11 kilo almışımmm
hemşire hemen kandan şekere bakalım dedi birde doktor kontrolümde mutlaka doktorun şeker yüklemesine göndersin seni dedi
yarın sabah kan vericem kan için saati kaçırmıştım çünkü.birde idrar tahlılı verıdm onuda yarın alıcam bakalım ne cıkacak
bebeğin kalp atımına baktı ama net duyamadım en son ne zaman oynadı falan dedi korktum ama eve gelince minnakım oynadı çok şüküro deli hemşire anlamadı sanırım
şimdi beynim dönüyo başım ağryo güneş başıma geçti sanırımkaçtan beri yollardayım ya
biraz uzanayım yine gelirim canbonlarım
Geldim canm benm braz toparlandim ama fena kaptirmisim kendimisen nasilsin.bugun senin dugun gunun benmde kinamm nice mutlu huzurlu senelere insallah canm benm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?