- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #55.641
ee napıyosun nasıl gıdıyo ben cok heyecanlıyım yarın hastane randevumuz var ve aynı zamanda evlılık yıldonumuz esımın spermogram vermesı gerekıyomus
slm kızlar nasılsınız???ben çook kötüyüm diş ağrım var 2 gündr ölüyorum resmen korkudan doktorada gidemiyorum ama randevuyu aldım yarn sabah gtcembu arada bi kaç gündr ovulasyon testi yapıyordum nihayet bugün çif çizgiyi gördüm bakalm hayırlısı ile bu ayı değerlendirelm ama öncelik şu diş ağrım geçsin inşallah...Eki Görüntüle 798683 Eki Görüntüle 798684
Beni özleyen olmamış
Olsun ben yine de hepinizi seviyorum ve ayrı ayrı öpüyorum.
Ben yine bu sabah kırmızı kartı gördüm demek ki hayırlısı böyleymiş hakkımda
Alpinimmmm ...habptemmm..ozluyoruz seni...nerelerdesin...minik prenses cok mu yoruyo seni...opiyom ikinizi deselammmmm kizlar nasilsiniz biz kizimla iyiyizzzzz kabuzlik sorunumuz vardi 1 haftadir sonunda cikarabildi kizim uyku duzene girmedi uykusuxmmm bszen uyuyor geceleri
Keseriimm...blim ins bu ay gelir meleginslm kızlar nasılsınız???ben çook kötüyüm diş ağrım var 2 gündr ölüyorum resmen korkudan doktorada gidemiyorum ama randevuyu aldım yarn sabah gtcembu arada bi kaç gündr ovulasyon testi yapıyordum nihayet bugün çif çizgiyi gördüm bakalm hayırlısı ile bu ayı değerlendirelm ama öncelik şu diş ağrım geçsin inşallah...Eki Görüntüle 798683 Eki Görüntüle 798684
Kızlarrr ben geldim...kocişim beni yemeğe götürdü 1.evlilik yıldönümü çok güzel geçti inşallah nice mutlu senelere hep böyle mutlu oluruz inşallah bugün çok güzel geçti şimdide çay içcez bizim herif bugün ne dediysem yapıyo aman maşallah hediye olaraktan geçen ay telefon almıştı ben ona bişey almadım...kırmızılardan ses yok inş gelmezse benim hediyem bebeğim olur daha büyük en büyük hediyeyi vermiş olurum dua edin bana gelmesin yarında gelmez ise inşallah
Alpinimmm hsgeldiinnncanlarım cıgerlrım nasılsınızzzzzzzz
Nurlummmm...nerelerdesin cancagziimmBeni özleyen olmamış
:26::26::26:ama ben çok özlüyordumki:26::26:bende seni öpüyorum bide teyzoşlarımıııBeni özleyen olmamış
seremcemim kuzum hayırlısı olsun inşalah bu ayBen yine bu sabah kırmızı kartı gördüm demek ki hayırlısı böyleymiş hakkımda
dondurmalar mı yediriyorsun minnakıma
günaydın canbonlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kavaltı hazırlıyorum hadi gelin beraber yiyelimmm
bugün uyumuşum valla daha yeni kalktım
çok acıkmışım şimdi ne var ne yok silip götürcem mideye
gelirim yine sizi seviyorummmmmmm
umuduuuuuuuuuuumGünaydın kizzlaarrrrrrrr
Kizlar dua edin persmbe batim...tabi 20.gunumde olursam:44:
Dun gecede calistik
Testlerde ikinci czgi gorecem die gozum sasi olucam he
Artk dun gece hayal meyal dedim calisalmhemide preseedlee
Allahim gelsn artk bebisler ne kdar yorgun oldgmuzu sen biliyon yarabbim
umuduuuuuuuuuuumşükür kavuştuk nerelerdesin görmez oldum seni
inş bu denedikleriniz bebişinigönderir canım benim
umut81görmedin mi beni
anladım canımHeya melekim bi denk gelemedik
Ah ins cnmm ins.. Rabbim denk getirir ins.
Bi umut deniyoz kendi cabamizda bakalım. .
Cnm telden girdgim icin arada bakıyorum. . Adım burda kalıyo
canım bende 7 yıldır saati saatine adet oluyorum ama gel gör ki hamile kalamıyorumbu ay da olmadı yedim kırmızı kartı kızlaar çok moralim bozukinsan tam gününde adet olurda hamile kalmaz mı yaa bu nasıl iş anlamadım, doktora mı gitsem napsam bilemedimkii
şimdi aklımdan geçiyordunnn... nurlum görünmüyor diyordum.. nasılsın canım.. herşey yolundadır inşallah.
Nurlummmm...nerelerdesin cancagziimmnassin bakim
:26::26::26:ama ben çok özlüyordumki:26::26:bende seni öpüyorum bide teyzoşlarımııı
anladım canım
inş hiç beklemediğimiz bi anda gelir bizim meleklerimiz eşşek sıpasıbir gün gelirse eğer sözüm var ilk baş poposuna vurucam nerdeydin diye
canım bende 7 yıldır saati saatine adet oluyorum ama gel gör ki hamile kalamıyorumbelki eşinle ilgili bişey vardır:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?