- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #55.681
gulbisim hemşirem nerelerdesin kuzum inşallah iyisindir:26:
Hemşirem nasıl oldu acaba:26:
inşallah morali düzelmiştir ya hayırlı değilmiş dua ediyorum inşallah hayırlısıyla tekrar olurr
nurlum nassın ıyımısın fazla ugruyamıyorsun artııkkkk canbonummm
cok tesekkur ederım cnm ıcımı rahatlattın saol. zaten dun doktor adetın kac gun gecıktı dedı 2 dedım kendın test yaptın mı dedı evet yaptım pozıtıf dedım o zmn hamılesındır dedı :) doktor bıraz sorunlu ozel bı hastanede doktor bulcam artık
Canlarm benm iyiym iyi cok sukur kanamam tekrar basladi bide kasiklarim cok agriyor.fena halde kabiz oldm afedersinz karnmda agriyor.dun ise basladim.oyle iste.yuzum hala gulmuyor nedense.sizde iyisinzdir ins opuyorum hepinizi
Canım iyiyim , sana da çok geçmiş olsun , şifa olsun aşı inşallah .
Arada bakıyorum aslında topiğe ama tanıdık denk gelmeyince göz atıp çıkıyorum.
atlatmışsındır umarım sıkıntılaını , öpüyorum hayalotum .
236 gıbı bısey gordum doktorun ekranında ne demek oluyor normalde kac olması lazım
Allah yardımcısı olsun kızcem fazla cektırmesın ınsallah aılesınede sabır versınRabbim
kuzucum biz iyiz sen nasılsın profil resmindeki cocuk gercekmı cok tatlı
ah kuzum ah hıce gecıkmezkı zaten damlar gelır hemenneyse sıkma canını dunyanın sonu degılya bıdahakı aya kaldı umutlar artık hayırlısıyla
olsun yaaa normal onlar aaah ah bizede nasip olurmu aceba
çok saol kızcem amin hepımız musmutlu olalım
hadi bakalıııım hayırlısı olsun kuzum ınsallah
canım ne kadarlık evlısınkı ıhmal etme gıt bı doktora esınde gıtsın
tatlım gunun gecmeden hersey yapabılırmıssın benm doktorum oyle dedı benımde gecen sene yirmilk dişlerim çekilcekti adetime 1 hafta vardı gunun gecene kadar bızde hamılelık yoktur dedı rahat ol bıse olmaz
o ıgne cok zor balım pamuga kolonya surup koluna masaj yap sısmesını onluyor. inşallah tahlillerınde temız cıkar kuzum
canım benım tekrar gecmıs olsun.
evet bugun yıldonumumuz ama oglene kadar hastanelerdeydık esımın tahlıl vermesı gerekıyodu sonrra yorgun argın ıse gıttı esım baya ugrastırıyo capaya gıtttık ama gıtmez olaydık esım cok ıgrendı hastaneden bana bı ton soz saydı nıye onu oraya goturmusum dıye
canbonlarım sağlık ocağına gittim saat 11 gibi anca gelebildim
tetenoz iğnesini vurdu yavaş yavaş koluma bi ağrı çöküyor sanki1 ay sonra 2.si için gün verdi
utanmazlar beni tartmayın dedikçe zorla tarttılar tam 11 kilo almışımmm
hemşire hemen kandan şekere bakalım dedi birde doktor kontrolümde mutlaka doktorun şeker yüklemesine göndersin seni dedi
yarın sabah kan vericem kan için saati kaçırmıştım çünkü.birde idrar tahlılı verıdm onuda yarın alıcam bakalım ne cıkacak
bebeğin kalp atımına baktı ama net duyamadım en son ne zaman oynadı falan dedi korktum ama eve gelince minnakım oynadı çok şüküro deli hemşire anlamadı sanırım
şimdi beynim dönüyo başım ağryo güneş başıma geçti sanırımkaçtan beri yollardayım ya
biraz uzanayım yine gelirim canbonlarım
sağol kuzum benim vurulmam gerekıyomus sanırsam oyuzden yaptırdım
canbonum tanıdık olmasa bıle nasıl olduğunu yaz oyle cıkhabersız bırakmayın.buyudulermı benım spalar
Geldim canm benm braz toparlandim ama fena kaptirmisim kendimisen nasilsin.bugun senin dugun gunun benmde kinamm nice mutlu huzurlu senelere insallah canm benm
priorim hemşirem nereye kaçtınızzz
temem kızçemkuzum çok geçmişş olsun... dinlen şekerim birazz..
Yoruyorlar ama büyüdüler teyzoşu
Canım ben tetanoz aşısı hiç olmadım . Aşıyı yaptıranlar çok ama bilmiyorum ki .
Kimse bana aşı ol demedi ki :44:
bunlarda gececek bıtanem sabret bak bıde bende bı kıtap var sureklı dusuk yapanlar yorgan ıpı gıbı bıseye esmaul husna okuyup blıne takınca koruyomus Allahın ıznıyle her ısmı 3 kere okuyop dugumleyıp 99 ısmın hepsıne uygulayacaksın ınsalah sebep olurda dusmez yınebence bı deneCanlarm benm iyiym iyi cok sukur kanamam tekrar basladi bide kasiklarim cok agriyor.fena halde kabiz oldm afedersinz karnmda agriyor.dun ise basladim.oyle iste.yuzum hala gulmuyor nedense.sizde iyisinzdir ins opuyorum hepinizi
amin canbonum.aminn
şuan şişlik yok ama ara ara bi uyuşma geliyor ağrıyla beraber
temem kızçemşimdik daha iyiyim gıbı
sen dur büyüdükçe daha bı yorulcan kızçem hemde beyın olarak
olmayanda cok doğru.bugun hemsıreyede dedım olmak gereklımı.size kalmış bız tavsıye edıyoruz hamılelık esnasında bısey olursa bebegı ve sızı koruyor bı yan etkısı zararı yok dedızaten vurulmuştum artıkın 1 ay sonra 2.için cagırdı 2 doz vuruluyomus zaten
Hayirli olsn canm.benim adetten 3 gun snra 950 lerdeydi dr ikiz gebelik olabilir demisti ama dustu zaten .Allah senin kucagina versin sag salim bebisinisenin degernde gayet normal sakn telas yapma keyfini cikar cok dikkat et
saglıkla kucagınıza alırsınız ınsallahhh :) bı sorum olacaktı yrdımcı olurmusunuzslmmm kızlar nasılsınız bakalım ben hastahaneden geldim moralim bozuk ya ayrıntılı ultroson için randevu aldım ama bana verdikleri randevu tarihi 24 ekim hatayda 1 hastahane yapıyor doktorda çok yoğunmuş ancak 24 ekime olurmuş ve ben 28. haftalık oluyorum o zamana 22-26 haftalar arsında yapılıyormuş ne olacak bilmiyorumm
bebişimi gördümm hemde renkli de topacık bir yüzü vardı ve tekmelerini hem ultrosondan hemde karnımdan hissettim 470 gr olmuş ve 25 cm miş boyu gelişimi iyi dedi doktor bir sorun yok çok şükür ya idrar tahlili verdm yarında aç karnına kan tahlili vereceğim bakalım artık hayırlısı olsunn inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?