Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gulbisim hemşirem nerelerdesin kuzum inşallah iyisindir:26:

Hemşirem nasıl oldu acaba:26:

inşallah morali düzelmiştir ya hayırlı değilmiş dua ediyorum inşallah hayırlısıyla tekrar olurr

Canlarm benm iyiym iyi cok sukur kanamam tekrar basladi bide kasiklarim cok agriyor.fena halde kabiz oldm afedersinz karnmda agriyor.dun ise basladim.oyle iste.yuzum hala gulmuyor nedense.sizde iyisinzdir ins opuyorum hepinizi

nurlum nassın ıyımısın fazla ugruyamıyorsun artııkkkk canbonummm

Canım iyiyim , sana da çok geçmiş olsun , şifa olsun aşı inşallah .
Arada bakıyorum aslında topiğe ama tanıdık denk gelmeyince göz atıp çıkıyorum.

atlatmışsındır umarım sıkıntılaını , öpüyorum hayalotum .

canım sen yine kan ver degerın 2 kat artması gerek sağlıklı gebelik ıse
zaten o degerın 1000 olunca kesende gorunuyor.oda tahminen 6 haftaya denk geliyor canım içini ferah tuttebrık ederım bu arada kuvagınada alırsın ıns

Canlarm benm iyiym iyi cok sukur kanamam tekrar basladi bide kasiklarim cok agriyor.fena halde kabiz oldm afedersinz karnmda agriyor.dun ise basladim.oyle iste.yuzum hala gulmuyor nedense.sizde iyisinzdir ins opuyorum hepinizi

hemşirem biraz daha izin alsaydın olmuyormuyduki:26: ah kuzuzm gecıcek ıns bu günlerde dualarım senınle canbonum

sağol kuzum benim vurulmam gerekıyomus sanırsam oyuzden yaptırdım
canbonum tanıdık olmasa bıle nasıl olduğunu yaz oyle cık habersız bırakmayın.buyudulermı benım spalar

236 gıbı bısey gordum doktorun ekranında ne demek oluyor normalde kac olması lazım

Hayirli olsn canm.benim adetten 3 gun snra 950 lerdeydi dr ikiz gebelik olabilir demisti ama dustu zaten .Allah senin kucagina versin sag salim bebisini senin degernde gayet normal sakn telas yapma keyfini cikar cok dikkat et

amin canbonum.aminn
şuan şişlik yok ama ara ara bi uyuşma geliyor ağrıyla beraber

kuzum çok geçmişş olsun... dinlen şekerim birazz..

sağol kuzum benim vurulmam gerekıyomus sanırsam oyuzden yaptırdım
canbonum tanıdık olmasa bıle nasıl olduğunu yaz oyle cık habersız bırakmayın.buyudulermı benım spalar

Yoruyorlar ama büyüdüler teyzoşu

Canım ben tetanoz aşısı hiç olmadım . Aşıyı yaptıranlar çok ama bilmiyorum ki .
Kimse bana aşı ol demedi ki :44:

kuzum çok geçmişş olsun... dinlen şekerim birazz..
temem kızçem şimdik daha iyiyim gıbı

Yoruyorlar ama büyüdüler teyzoşu

Canım ben tetanoz aşısı hiç olmadım . Aşıyı yaptıranlar çok ama bilmiyorum ki .
Kimse bana aşı ol demedi ki :44:

sen dur büyüdükçe daha bı yorulcan kızçem hemde beyın olarak
olmayanda cok doğru.bugun hemsıreyede dedım olmak gereklımı.size kalmış bız tavsıye edıyoruz hamılelık esnasında bısey olursa bebegı ve sızı koruyor bı yan etkısı zararı yok dedızaten vurulmuştum artıkın1 ay sonra 2.için cagırdı 2 doz vuruluyomus zaten

Gülbişim canım benim ne desem boş biliyorum.
Okudum ama daha önce yazacak bişey bulamadım.
Allah sabır versin , yardımcın olsun canım .Kalbin ferahlasın inşallah senin de eşininde.

Daha güzel günler var önünüzde , bundan sonrakinş kucağına sağlıla almanı nasip etsin Allah ım. Dualarımdasın bitanem ..

bunlarda gececek bıtanem sabret bak bıde bende bı kıtap var sureklı dusuk yapanlar yorgan ıpı gıbı bıseye esmaul husna okuyup blıne takınca koruyomus Allahın ıznıyle her ısmı 3 kere okuyop dugumleyıp 99 ısmın hepsıne uygulayacaksın ınsalah sebep olurda dusmez yınebence bı dene
amin canbonum.aminn
şuan şişlik yok ama ara ara bi uyuşma geliyor ağrıyla beraber

gecmıs olsun kızcem

Şifa olsun tatlım , bişey olmaz inşallah ama tedbirli olmak en güzeli madem zararı yok .

Hayirli olsn canm.benim adetten 3 gun snra 950 lerdeydi dr ikiz gebelik olabilir demisti ama dustu zaten .Allah senin kucagina versin sag salim bebisini senin degernde gayet normal sakn telas yapma keyfini cikar cok dikkat et

cok tesekkur ederım canım allah senınde sag salım kucagına vermeyı nasıp etsın yaa bende cok uyku var :) esımede bırazcık naz yapıyorum :))

mrblarrr kızlar nasılsınız... benım bı sorum var .. 2 eylülde adetım basladı 6 sında bıttı bıtgı gun bırlıkte olduk esımle c.tesı bı bırlıktlk daha yasadk pazar gnu ara verdk dün tekrar oldu.. bugun belımde ve kasıklarımda bı sancı varr neden olabılr acaba yumurtlama gunu 11 ve ya 12 sı ıntten hesapladm daha erken olablrmı hesaplarıma göre 25 gunde bır adet oluorum

slmmm kızlar nasılsınız bakalım ben hastahaneden geldim moralim bozuk ya ayrıntılı ultroson için randevu aldım ama bana verdikleri randevu tarihi 24 ekim hatayda 1 hastahane yapıyor doktorda çok yoğunmuş ancak 24 ekime olurmuş ve ben 28. haftalık oluyorum o zamana 22-26 haftalar arsında yapılıyormuş ne olacak bilmiyorumm

bebişimi gördümm hemde renkli de topacık bir yüzü vardı ve tekmelerini hem ultrosondan hemde karnımdan hissettim 470 gr olmuş ve 25 cm miş boyu gelişimi iyi dedi doktor bir sorun yok çok şükür ya idrar tahlili verdm yarında aç karnına kan tahlili vereceğim bakalım artık hayırlısı olsunn inşallah

saglıkla kucagınıza alırsınız ınsallahhh :) bı sorum olacaktı yrdımcı olurmusunuz
benım bı sorum var .. 2 eylülde adetım basladı 6 sında bıttı bıtgı gun bırlıkte olduk esımle c.tesı bı bırlıktlk daha yasadk pazar gnu ara verdk dün tekrar oldu.. bugun belımde ve kasıklarımda bı sancı varr neden olabılr acaba yumurtlama gunu 11 ve ya 12 sı ıntten hesapladm daha erken olablrmı hesaplarıma göre 25 gunde bır adet oluorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…