- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #55.721
kuzummmmmm kıyamam ben sana .... yavrukuşummmm ne diyeyimmm bilemedim ki ben yaaaa.. nasıl üzgünümm anlatamam... ama bebeğimmmm geçecek bugünlerde inşallah.. Rabbim gönderecek meleğini..
oyyy kuzularımmmmmkıyamam ben sizeee mahvettinizzz beniii.... düzelecek inşallahhhh canım benimmm.. herşeyy yoluna girecekk
Uzun zamandir gelemedim.artik bebis annesini zorluyor.7. Ayi bitiriyoruz bu hafta.Allah izin verirse 1 ay daha işe devam.edicem.aksamlari erkenden uyuyorum.hepinizi cok ozledim.bem de bebis te iyiyiz.hepiniz iyisinizdir insllah.opuyorum cok.yine gelicem
Scorpionsumm...napiyon nasılsın kiscemm yaaa..bende diyodum scorpim hic girmedi diye
MasaAllah epey yola girdiniz. .Rabbim kolay dogum nasip etsin ins balim
Birde biz olmayanlara nasip eylesin ins
Nyse balim ..sen bakma bana..opiyom seni scorpimm
Gulbisimm..nasil oldun kiscemm..daha iyisindir insaAllah..
Rabbim hayirli zamnda sagliklan nasip etsin ins balim. Opuyom seni
Karam nerelerde hic gorunmuyo gördünüz mu hic:26::26:
canbonlarım ben geldım
kafam sanki benim kafam değil gibi bi tuhafım anlamadım gitti
birde belim çok ağrıyor yatıyorum bı bakım sızlere.hiç iyi hissetmiyorum ben kendımı ya
Hosgeldin canm benim nye oyle oldnki :26: dinlen bolbol canm
Canim sıkılıyor kızlardiyom su bizim belirsizligimiz nolcak bu denedgmiz seylerden olmazsa yine diye.. hep olimsuzluk yasayinca ...yine mi... demek zor gelcek
Enistenize sordum bu aksam naapcas diye olmazsa ne zmn dr a gderiz.. hic cvp vermiuo.. nolcak blmiyom.
Aha yine karamsarlk çöktü iste(
Gulbisimm..nasil oldun kiscemm..daha iyisindir insaAllah..
Rabbim hayirli zamnda sagliklan nasip etsin ins balim. Opuyom seni
Karam nerelerde hic gorunmuyo ... gördünüz mu kizlar :26::26:
pek iyi sayılmam gonzalezı yınede cok sukurHsbuldum balim nassin
rabbım buyuktur gonzalezımeniştemde düşünüyodur senın kadar emın ol sıkma o tatlı canını olcak ınsallah hersey yoluna gırecek bundan sonra
Daha iyiym umudum cok sukur.gecmisi okumaya calisiyorum telden.amin kizcem aminn.hepimiz icn hakkimizda hayirlisi olsn..Karami bende cok merak ediyorum hala gelmemis yaa :26:
hoşbulduk hemşirm.bilmiyorumki kuzum:26:belimin ağrısı bellide diğer hissettıklerım nıyedır bılınmez.bu arada günler gectıkçe bel ağrım artıyor napıcagımı sasırdım artıksen nasılsın hemşirem
pek iyi sayılmam gonzalezı yınede cok sukur
Ay kiyamam kizcem benm gebeliktendir bisi olmz insbende ruh gibiyim ya hic konusmuyorum gulmuyorym.bide cok asabiyim gerginim.esimde kizip duruyor.cekirdek al citlatcam dedim onuda yiyemedm keyfm yok.mac izliyor bizmkide turkiye macini cok sıkildmm
Noldu balim
Eltiler mi limon sikdi yoksa eniste bey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?