- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #56.121
hoş geldin canımmmBen de yeni katildim araniza kizlar
canım doktordan gelmedınmı daha:26:hadı hayırlısı ama esınde mutlaka versın testıinşallah hayalotum iğneler ateş pahası evet eşimin tahlil vermesi gerekiyor birde benim TSH normalin üzerinde yüksek çıktığı için kadın doğum uzmanı dahiliyeye yönlendirdi buda etkiliyor olabilir dedi ilaç kullanmam gerekiyormuş belkide ondandır bilemiyorum yarın dahiliye uzmanına gidicem inş hayırlısı olur..
oyy sernesım kolay gelsın.ıns seneye kendı çocuklarının dağıttıklarını toplarsın canbonummmsaol canımcım bugun gıttı mısafırlerım cok eglendık 2 tanede cok tatlı 5 ve 3 yasında cocukları vardı masallah nasılda tatlı ve akıllı cocuklar hıc sıkılmadım 4 gundur saolsunlar ama oyle iş çıktıki bana ev savas alanı gıbı yarın sıkı bı temızlık benı beklıyor
bende ozledım kuzum neden gorusemıyoruz
kızçem ngasg arkadaşım anlatmısadet geciksede yumurtlama dönemii nasıl belirlenio ablalar biride bişi yazmadı hee tecrübeli kıdemlşii bayanlarr yardm lütfen:)
canım gecmıs olsun bendım cene kılıtlenmesı yasayan diş fakültesine gittim capada aksama kadar ınceledıler fılm falan cektıler fızık tedavıye gonderdıler ama daha randevu alıpta gıdemedım cok usenıyorum bıde dıslerıme takacagım bı kalıp verıceklerdı 140 tlye doktor kendısı yapıyomus devlet karsılamıyomus ama yıne capada yapılıyomus sanırsam telefon numaramı aldı doktor sızı arıcak dedı 1 haftadır kımsecıkler aramadı ınsallahta aramaz hıc doktora gıdesım yok valla fızık tedavıde beyazıttaymıs oraya tasınmıs cok ıs...sters yırmılık dısler falan ha buarada gomulu dıslerım var ustte 20lık onlarıda aldırmam lazımms gıttıgımde cok sıra vardı ertesı gun gelın dedıler dedıgım gıbı anında olmayınca hevesım gelmıyo hıc bıseyeGünaydın kızlar. .herkes iyidir umarim..ben son gunlerde ruhen hic iyi degildim o yuzden girmek istemdm buraya da..face bile dondurdum. .
Birde dün sabh farkettim. .sol kulagima yakın cene bolumu gbi bi yer yemek yerkrn hafiften bi agri hissettim. .bu sabh ise daha agri baskın oldgnu anladm..sanki o agri daha farkettrdi kendini. .geçenlerde sernes miydi? Seremcem miydi? Biri daha cene kilitlenmesi gbi bsry yazmıştı. .
Dr a gitsem diyorum. .acaba nedir ki bu sizce neden olur.
Hepinizi özledim. .Öpüyorum. .
adet geciksede yumurtlama dönemii nasıl belirlenio ablalar biride bişi yazmadı hee tecrübeli kıdemlşii bayanlarr yardm lütfen:)
inşallah kızcem inşallahoyy sernesım kolay gelsın.ıns seneye kendı çocuklarının dağıttıklarını toplarsın canbonummm
kızçem ngasg arkadaşım anlatmısbunun dışında adet bıtımı ovulasyon testı kullanarak gunlerı yakalayabılırsın
buyur tatlımmmm
inşallah kızcem inşallah
buyur tatlımmmm
kız nerelerdesınnnnhosgeldınnn
buralardayıımmm yazılanları okuyoruummmm..... napiiimmmm.... yarın bat gunumm bakalımm nolcakk... sonuççç...
merhaba canlar uzun zamandır bende kosusturmacadan gelemedım nasılsınız pekte bı degısıklık yok sanırsam ben yokken kımsede gelmemıs zatenben gecen hafta sureklı hastanelerdeydım kan verdım cenemle ugrastım falan fılan...bu haftada mısafırlerım vardı...bide acık ogretım okuyorum kayıt yenılememı yaptırdım ders calısmam lazım çalışasım yok suan acıktım yerımden kalkasım yok yok ta yokkkk
bide 9.gunum bugun 3 gundur bıse yoktu geceden berı kırmızı kahverngı karısımı akıntım var daha temızlenemedım galıba
evet baslamak lazım mısafırlerım Allahtankı gıttıleradetın bıter bıtmez ılıskıye gır sernesımhadı hayırlısı calısmalar baslıyorrr
ben grip oldummm ya:2::2::2:
bak yazılanları okuyomus kızçem okumayın yahu ıkı kelam edınyoksam saccıklarınızdan cekecem teker kımse yazmıyor zaten artık eskısı gıbı
nassın neler yapıyosun gel anlat bakemmm
napiiyiimmkııı hergun ayrı kosturmaca... gecen hafta mısafırler vardıı onlar gıttıı akşamına şehır dısına cıktık dun geldım.. ortalık toparlamaca derken yorgun dustumm... anlasılan bu haftam hazırlıkla geccek bu hafta sonuda yemeklı mısafırler varr... ondan sonrakı hafta yıne ev toparlıcam hafta içi komşularımm gelcek sonrada yıne evi toparlaaa...allaaammmm bi nefes alıyım beaaa.... amann yaaffff
senin yine iyi canım gelenin gidenin oluyor biz gurbette olduğumuz için akrabalar uzakta pek etrafımdada arkadaşlık edecek komşum yokk kalk ev temizle yamak ye yatt yine aynı şeyler :26:
bu sabah bende hasta oldum, 6. ay bu kezde olmadı. hemen ilk denemede olur zannedıyordum 6 aydır hep hüsran 3 kez konrole gıttım bı sorun yok dedı dr. banada stres yaparsan olmaz dıyorlar ama bu kadar önemlı bı konudada ınsan heyecanlanıyor stres yapmadan duramıyorum. uyduruk bı test almıştım dun sılık çıktı ıkıncı cızgı çok heyecanlandım ama bugun reglı olunca hevesım kursagımda kaldı. allah herkese nasip etsin beklemek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?