Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ben de yeni katildim araniza kizlar
hoş geldin canımmm
canım doktordan gelmedınmı daha:26:hadı hayırlısı ama esınde mutlaka versın testı

oyy sernesım kolay gelsın.ıns seneye kendı çocuklarının dağıttıklarını toplarsın canbonummm

adet geciksede yumurtlama dönemii nasıl belirlenio ablalar biride bişi yazmadı hee tecrübeli kıdemlşii bayanlarr yardm lütfen:)
kızçem ngasg arkadaşım anlatmısbunun dışında adet bıtımı ovulasyon testı kullanarak gunlerı yakalayabılırsın

Son düzenleme:
canım gecmıs olsun bendım cene kılıtlenmesı yasayan diş fakültesine gittim capada aksama kadar ınceledıler fılm falan cektıler fızık tedavıye gonderdıler ama daha randevu alıpta gıdemedım cok usenıyorum bıde dıslerıme takacagım bı kalıp verıceklerdı 140 tlye doktor kendısı yapıyomus devlet karsılamıyomus ama yıne capada yapılıyomus sanırsam telefon numaramı aldı doktor sızı arıcak dedı 1 haftadır kımsecıkler aramadı ınsallahta aramaz hıc doktora gıdesım yok valla fızık tedavıde beyazıttaymıs oraya tasınmıs cok ıs...sters yırmılık dısler falan ha buarada gomulu dıslerım var ustte 20lık onlarıda aldırmam lazımms gıttıgımde cok sıra vardı ertesı gun gelın dedıler dedıgım gıbı anında olmayınca hevesım gelmıyo hıc bıseye
adet geciksede yumurtlama dönemii nasıl belirlenio ablalar biride bişi yazmadı hee tecrübeli kıdemlşii bayanlarr yardm lütfen:)

canım o degısıyo akıntı fazlalsınca yumurtlama oluyor bıde asırı derecede agrı olıyo yumurta bolgesınde

umudum facesıne bakıyorum bend bukız nıye yazmıyor dıyorum megersem dondurmusunnoluyo bakem yamacıma gel telefonumda bozuk numaralar eskı telımde kaldıbı anlatıver bakem

buralardayıımmm yazılanları okuyoruummmm..... napiiimmmm.... yarın bat gunumm bakalımm nolcakk... sonuççç...

bak yazılanları okuyomus kızçem okumayın yahu ıkı kelam edın yoksam saccıklarınızdan cekecem tekerkımse yazmıyor zaten artık eskısı gıbı
nassın neler yapıyosun gel anlat bakemmm

merhaba canlar uzun zamandır bende kosusturmacadan gelemedım nasılsınız pekte bı degısıklık yok sanırsam ben yokken kımsede gelmemıs zaten ben gecen hafta sureklı hastanelerdeydım kan verdım cenemle ugrastım falan fılan...bu haftada mısafırlerım vardı...bide acık ogretım okuyorum kayıt yenılememı yaptırdım ders calısmam lazım çalışasım yok suan acıktım yerımden kalkasım yok yok ta yokkkk

bide 9.gunum bugun 3 gundur bıse yoktu geceden berı kırmızı kahverngı karısımı akıntım var daha temızlenemedım galıba

adetın bıter bıtmez ılıskıye gır sernesımhadı hayırlısı calısmalar baslıyorrr

bana musade butun ıslerım duruyo kahvaltı bıle duzgun yapmadım bı suru camasır yıkadım 5.makınede bırazdan dolucak astım kuruttum sımdı sıra utulerde

Herkze merhaba... 3.cu deneyisim basarisiz oldu, regl oldum. Ptesi doktora gidiyorum kismetse, ovulasyon tarihini ogrenmem icin.. ins ekim ayi bana ve bekleyen herkeze getircek..

bak yazılanları okuyomus kızçem okumayın yahu ıkı kelam edın yoksam saccıklarınızdan cekecem tekerkımse yazmıyor zaten artık eskısı gıbı
nassın neler yapıyosun gel anlat bakemmm

napiiyiimmkııı hergun ayrı kosturmaca... gecen hafta mısafırler vardıı onlar gıttıı akşamına şehır dısına cıktık dun geldım.. ortalık toparlamaca derken yorgun dustumm... anlasılan bu haftam hazırlıkla geccek bu hafta sonuda yemeklı mısafırler varr... ondan sonrakı hafta yıne ev toparlıcam hafta içi komşularımm gelcek sonrada yıne evi toparlaaa... allaaammmm bi nefes alıyım beaaa.... amann yaaffff

senin yine iyi canım gelenin gidenin oluyor biz gurbette olduğumuz için akrabalar uzakta pek etrafımdada arkadaşlık edecek komşum yokk kalk ev temizle yamak ye yatt yine aynı şeyler :26:

hayalotum geçmiş olsun kızçem ıhlamur iyi geliyor bende bir ara içtim fazla yakalanmadan kurtuldum şükür sen magnezym ilacı yazdırdın mı doktora ?

senin yine iyi canım gelenin gidenin oluyor biz gurbette olduğumuz için akrabalar uzakta pek etrafımdada arkadaşlık edecek komşum yokk kalk ev temizle yamak ye yatt yine aynı şeyler :26:

neredesiniz... nerde oturuyosunuz... öyle olmakta zoorrr.... dogru vallaa sıkılıyosundur oralardaa...

canım hayırlı olsun hamilesin ama adeti üzerine mi gördün çok merak ettim.Allah sağlıkla mutlulukla bebeğine kavuştursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…