Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Bide annenin geleceğine sevindim.ben iyiyim çok şükür kaynanamlarin koyundeyiz biraz zeytin ağaçlarmiz var çalıştık yorulduk.karamla gorusuyorum bende çok merak ediyorum.bazen görüyordum açık olduğunu bakıp gidiyor bende kustüm yazmadım.şaka bi yana ne oldu bu kizceye acaba ya

slm kızlar ben 11 aydır bebek istiyorum pko hastasıyım bu ay klomene baladım herşey yolunda gitti yumurtam büyüdü ve çatladı birkaç gündür göğüslerimin ucu acıyo ve az karardı bide hani arkadaşlar krap giriyo diyoya kasıklarına bnm sanki sol kasığıma hafif iğne batırıyolar gibi geliyo sizce bende bi umut varmı bu ay daha önce böyle belirtiler hiöç yaşamadım yardım ederseniz sevinirim

Annen kuzum gece kuşu olacak sanirim pasalar

Cnm ben pko hastası değildim ama benim ilk hamilelik belirtim gogus uclarimin cok acimasiydi:44: ins sende hamissindir

Cnm ben pko hastası değildim ama benim ilk hamilelik belirtim gogus uclarimin cok acimasiydi:44: ins sende hamissindir

bnmde ilk bide yumurtamın çatladığı hafta hemen acımaya başladı şişti adetim geldiği zmn bile bnm göğüslerim acımazdı o üzden biraz ümitlendim inşallah bebişim vardır

kızçem bende cok sevıyorum oyle yeşilliği falan ama giremiyorum ne yzıkki bücüklere karşı acayip tikim varböyle ağaç altına ot içine ne yazıkki giremiyorum .onu bırak yazları geceelri dışarı çıksam mutlaka spor ayakkabı giyerim terlik sandalet tarzı giyinemem böcek gelirde konar falan diyekolay gelsın sıze demek zeytin güzeli oldun hevalla karam kayıp bende anlamadımki:26:

Bide annenin geleceğine sevindim.ben iyiyim çok şükür kaynanamlarin koyundeyiz biraz zeytin ağaçlarmiz var çalıştık yorulduk.karamla gorusuyorum bende çok merak ediyorum.bazen görüyordum açık olduğunu bakıp gidiyor bende kustüm yazmadım.şaka bi yana ne oldu bu kizceye acaba ya

inşallah hayalotum iğneler ateş pahası evet eşimin tahlil vermesi gerekiyor birde benim TSH normalin üzerinde yüksek çıktığı için kadın doğum uzmanı dahiliyeye yönlendirdi buda etkiliyor olabilir dedi ilaç kullanmam gerekiyormuş belkide ondandır bilemiyorum yarın dahiliye uzmanına gidicem inş hayırlısı olur..

iyi değilmi teyzesi çok teşekkür ederizbirinci çınar nasıl ıyımı oda

sernesım kolay gelsınnnn canbonummmmmmmmözledim seniii
saol canımcım bugun gıttı mısafırlerım cok eglendık 2 tanede cok tatlı 5 ve 3 yasında cocukları vardı masallah nasılda tatlı ve akıllı cocuklar hıc sıkılmadım 4 gundur saolsunlar ama oyle iş çıktıki bana ev savas alanı gıbı yarın sıkı bı temızlık benı beklıyor
Ben sizi cokkkkkkkkk ozledimmmmm

bende ozledım kuzum neden gorusemıyoruz

Günaydın kızlar. .herkes iyidir umarim..ben son gunlerde ruhen hic iyi degildim o yuzden girmek istemdm buraya da..face bile dondurdum. .
Birde dün sabh farkettim. .sol kulagima yakın cene bolumu gbi bi yer yemek yerkrn hafiften bi agri hissettim. .bu sabh ise daha agri baskın oldgnu anladm..sanki o agri daha farkettrdi kendini. .geçenlerde sernes miydi? Seremcem miydi? Biri daha cene kilitlenmesi gbi bsry yazmıştı. .
Dr a gitsem diyorum. .acaba nedir ki bu sizce neden olur.
Hepinizi özledim. .Öpüyorum. .

Son düzenleme:

cnm çok şükür iyiymiş sonuçlar.sevindim.inş hepimiz sağlıklı sıhhatlı kucağımıza alırız bebişlerimizi.

kızlar merhaba.şimdi drdan geldik çok şükür 4lü testimizde temiz çıktı.oğlum olcakmış .Rabbim isteyen herkese öncelikle burdaki isteyen arkadaşlarıma hayırlısıyla nasip etsin inş.

canım hayırlısı olsuın hakkındainşallah vardır bebeişinbenım göğüs uçlarım iğne gibi batıyodu ama bunklar adetten 1 hafta sonra başladı hemen hemen.benim tek belirtim ara ara adet sancısı gıbı agrı çekmem olduama anlattığın belırtıler bebeişin belirtiside olabılır tabı.kaç gun var bata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…