- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #56.101
dursun tontişim birazdaha az kalmış zaten dün çınarda hiç uyumadı sanki teyzesi normalde gündüz hiç tekme atmaz akşam 5 ile sabah 5 arasıda uyumaz mübarek ama dün allahım dedim bu çocuk uyusun artık artık tekme atışından dolayı midemm bulandı o derece doğuncada böyle olursa ayvayı yedım ben
slm kızlar ben 11 aydır bebek istiyorum pko hastasıyım bu ay klomene baladım herşey yolunda gitti yumurtam büyüdü ve çatladı birkaç gündür göğüslerimin ucu acıyo ve az karardı bide hani arkadaşlar krap giriyo diyoya kasıklarına bnm sanki sol kasığıma hafif iğne batırıyolar gibi geliyo sizce bende bi umut varmı bu ay daha önce böyle belirtiler hiöç yaşamadım yardım ederseniz sevinirim
Cnm ben pko hastası değildim ama benim ilk hamilelik belirtim gogus uclarimin cok acimasiydi:44: ins sende hamissindir
Canım geçmişi okudumda alıntı yapamadım.teyzosu ayrıntılı gormussun çok sevindim bitenem darisida kucağına almaya ins
Bide annenin geleceğine sevindim.ben iyiyim çok şükür kaynanamlarin koyundeyiz biraz zeytin ağaçlarmiz var çalıştık yorulduk.karamla gorusuyorum bende çok merak ediyorum.bazen görüyordum açık olduğunu bakıp gidiyor bende kustüm yazmadım.şaka bi yana ne oldu bu kizceye acaba ya
Bu 6. denememiz ama bu ay da olmadı bugün adet oldumBebişimiz gelmek için doğru zamanı bekliyor sanırım.. Hepimiz için hayırlısı...
saol canımcım bugun gıttı mısafırlerım cok eglendık 2 tanede cok tatlı 5 ve 3 yasında cocukları vardı masallah nasılda tatlı ve akıllı cocuklar hıc sıkılmadım 4 gundur saolsunlar ama oyle iş çıktıki bana ev savas alanı gıbı yarın sıkı bı temızlık benı beklıyoriyi değilmi teyzesi çok teşekkür ederizbirinci çınar nasıl ıyımı oda
sernesım kolay gelsınnnn canbonummmmmmmmözledim seniii
Ben sizi cokkkkkkkkk ozledimmmmm
adet geciksede yumurtlama dönemii nasıl belirlenio ablalar biride bişi yazmadı hee tecrübeli kıdemlşii bayanlarr yardm lütfen:)
kızçelerim biz geldik.bebeğimin kalbi,karaciğeri ,midesi dalağı ,elleri kolları dudakları her bişeyi vardı çok şüküryanlız doktor beyinde sıvı var dedi.bu sıvı her bebekte olurmuş ama zamanla azalması gereken birşeymiş.aynı yenidoğan bebeklerdeki bıngıldak derler ya onun gıbı sanırım:26:normalde sınır 10-11 mm dedi.bizimkisi 9 mm cıktı birden fazla ölçüm yaptı ama 8 buçuk 9 arasında gidip geldi.şuanlık organlarından kaynaklı bir şey degıl içiniz rahat olsun dedi.ama takibe almalıyım dedi.bakalım bu sıvı ilerliyecekmi yoksa azalma gösterecekmi.doğuma kadar takipte olucam. dedim peki ya yükselirse bu değer zararı ne olcak dedi.Allah korusun %10 bebekte hasar olacaktır dedi.ama şuan bunu söylemek ıcın cok erken dedı sızde böyle bırsey gözükmüyor dedı.bızzat tembıhledı sakın burdan çıkınca panık yapmayın ağlamayın falan dıye ben sıze bu budur suan ıcın dıyemem ama onumuzdekı ay bellı olur dedı.dedim bunun sebebi ne olabılır.belki hamileyken iltihap gıbı bırsey gecırdıysenız bu bıle olabılır dedi.tek duam bu degerın dusmesı.daha netten araştırmadım eve yenı geldım hemen kkya gırdım
çınar efendiye gelince doktorun odasına gıormeden herıfıme sınırlendım zaten bı bas donmesı yasıyordum heyecan yaptığımdan.odaya gırdım doktor dedı bu çocuğa napmısınız cok suratı asık duruyor dedıdedım babası sınırlendırdı benı oda doğal olarak sınırlendı yavrum oyle güldük bıraz.he bırde bu beyındekı su ile ilgili doktor sunları dedı.belkide bebekte hıcbırsey yok.babası ile sizin kafa yapınız yanlardan şişkin(tabi bu kibarcası normalde koca kafalısınız demek ıstedı )muhtemelen sızede bebekken böyle bır olçum yapsalardı sızınkıde bebeğinizle aynı oranda olabılırdı dedi.bu açıklama bırazdaha mantıklı gıbı geldı organlarında bır sorun yokmuş cunku.bebegın bas cevresı butun olcumlerı haftasıyla uyumlu cıktı hep .ıkılı üçlüde normaldı ama içimize kurt dustu işte yinede rabbim bilir ama allahım vermesin yine sağlıklı olsun yavrum teyzeleri neyse bunun için gözyaşı dokupte rabbime karsı gelmek istemiyorum guclu olmalıyımki bebeğimde ıyı olsun degılmı resimleri vermedı cdye cekmıs onuda kopyalamayı bılmıyorum ben olsaydı bakardınız sızde.rabbım sızlerede nasıp etsın inş kızçelerim.dualarınızı sizde bızden esırgemeyın emi..bu arada buyumus maşallah kiloda almış 24+2 hafta ama 24+4 çıktık yıne.710 gram olmuş
canım hayırlısı olsuın hakkındaslm kızlar ben 11 aydır bebek istiyorum pko hastasıyım bu ay klomene baladım herşey yolunda gitti yumurtam büyüdü ve çatladı birkaç gündür göğüslerimin ucu acıyo ve az karardı bide hani arkadaşlar krap giriyo diyoya kasıklarına bnm sanki sol kasığıma hafif iğne batırıyolar gibi geliyo sizce bende bi umut varmı bu ay daha önce böyle belirtiler hiöç yaşamadım yardım ederseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?