- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #56.141
neredesiniz... nerde oturuyosunuz... öyle olmakta zoorrr.... dogru vallaa sıkılıyosundur oralardaa...
Herkze merhaba... 3.cu deneyisim basarisiz oldu, regl oldum. Ptesi doktora gidiyorum kismetse, ovulasyon tarihini ogrenmem icin.. ins ekim ayi bana ve bekleyen herkezegetircek..
hoşgeldın canım aramıza.olcak ınsallah hayırlısı olsun.ekımde kavuşursun ıns bebegıne fazla beklemedenHerkze merhaba... 3.cu deneyisim basarisiz oldu, regl oldum. Ptesi doktora gidiyorum kismetse, ovulasyon tarihini ogrenmem icin.. ins ekim ayi bana ve bekleyen herkezegetircek..
hamılelıkten oncekı yaşantım ama benım evı hergun bu sekıl dusunnapiiyiimmkııı hergun ayrı kosturmaca... gecen hafta mısafırler vardıı onlar gıttıı akşamına şehır dısına cıktık dun geldım.. ortalık toparlamaca derken yorgun dustumm... anlasılan bu haftam hazırlıkla geccek bu hafta sonuda yemeklı mısafırler varr... ondan sonrakı hafta yıne ev toparlıcam hafta içi komşularımm gelcek sonrada yıne evi toparlaaa...allaaammmm bi nefes alıyım beaaa.... amann yaaffff
hayalotum geçmiş olsun kızçem ıhlamur iyi geliyor bende bir ara içtim fazla yakalanmadan kurtuldum şükür sen magnezym ilacı yazdırdın mı doktora ?
Herkese merhaba, benim adet olmama daha 4 gun var , yumurtlamanin ustunden de 10 gun gecti. Bugun idrar testi yaptim, ikinci cizgi biraz silik olmakla beraber pozitif cikti. 3 defa tekrarladim testi, ucunde de ayni sonucu aldim. Hemen cikip kan testi yaptirdim, negatif dediler, adetin geciktikten sonra bir daha gel dediler. Bu durumla karsilasan var mi daha once? Sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim. Esime bile soyleyemedim henuz..
oyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyine kimsecikler yok yahu hasta halımle geldım oysaki:2::2::2:
Ben varimmmmm gece kusumlA birlikte
hoşgeldınızzzzzzzzzzzzz
Hosbulduk kizcemnasilsin keyfiniz nasıl kuzunla
çok şükür canbonumbiraz grıptık ama geçiyor sanki sizin keyıfler nasıl az kaldı sızın kavusmanıza
Evet balim az kaldi ama son günler hic gecmiyor :26: bugun doktordaydik 2900 gr olmusuzhizli buyuyoruz bakalım hayırlısı artık kuzum
selencelkimiz doğum yapmış canbonlarım sağlıklı bir kızı olmuş çok şükürrrr
günaydıınn kızlarrrrr..... bugun kırmızılarıı tatile yolladımmmm..... yupppiiiiiiiiiiiiiiiii...................
canım hayırlısı olsuın hakkındainşallah vardır bebeişin benım göğüs uçlarım iğne gibi batıyodu ama bunklar adetten 1 hafta sonra başladı hemen hemen.benim tek belirtim ara ara adet sancısı gıbı agrı çekmem oldu ama anlattığın belırtıler bebeişin belirtiside olabılır tabı.kaç gun var bata
10 ekim bat günm de yumurta çaladıktn 9 gün sonra test yap dedi ben yaptım şimdi negatif 9 gün erken değil mi dün akşam aynı sen dediğin gibikasıklarıma ağrı girdi şimdi araştırdım herkez 14 15 gün test yapıyomuş bekliycem 6 gün sonra gene yapıcam
canım daha erken idrarda geç çıkıyor 12 günden önce çıkmaz istisnalar hariçtir tabiama kan verırsen 10.gunde anca kana gecıyor sen bırazdaha bekle bence acele etme.ıns senınledır meleğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?