- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #5.581
Sorun degil canimIiyim cok sukur bu ay devam ediyoruz calismalara ama yine sonuc husran olursa diye tasalaniyorum iste
Sen nasilsin nasil gidiyo??
ya deniyorum ama yumurtlama günümü bike kestiremez oldm artık
siz özelbişeyler yapıomsnz
Tasalanma bitanemmmmm, inş bu ay bebeğin seninle olur.. İnş bu ay Rabbim güldürür yüzünü... Malesef pazar sabahı hüsrana uğradım ben de, adetim 2 gün gecikmeli geldi.. Ve belirtilerin hepsi de bebeğimin benile olduğunu söylüyordu ama ama amaaaaÜmitlenmiyorum dedim hep ama boşune demişim yaa basbaya ümitlenmişim veeee inanmışım bebeğimin varlığınaa.. İlk defa bu kadar çok yıkıldım yarın dr. a gitcem, belki de yine prolaktinim yükselmiştir... Çok stresliyim bi kaç gündür.. Sizinle de pek dertleşemedim, kötüyüm anlayacağın... Bakalım ne diyecek
iyiaksamlar kizlar isten geldim bende nasilsiniz????
kullanmadım ama kullanmayı düşünüorm fiyatı biliomusunuz acaba
Canım aramıza hoşgeldiiinnn, inş bebişin en kısa zamanda seninle olurr
Tr de fiyatlari bilmiyorum canim ama burada eczanelerde 25 euro
Canım aramıza hoşgeldiiinnn, inş bebişin en kısa zamanda seninle olurr
aslında denemem i olabilir ama bi ümitsizim neden bilmiorm
Briec29 hoşgeldin canım benimmmm
biraz cahil kaldim ben sanirim bu ovulasyon testi nedir ve nasil kullaniyosunuz merakediyorum??? doktordaki randevumdan sonra bende kullanmak istiyorumdaa
Kizlar umitsizlige kapilmayalimm lutfen boyle yapmayalim biliyorum cok yipraniyoruz yoruluyoruz kolay degil ama napalim bu isler nasip kismet demekki zamanina var bebislerin gelmelerine beklicez yapacak biseyimiz yok yapiyoruz elimizden geleni gerisi Allah kerim
Ben çıkıyorum hanımlaaarrrr yarın dr. a gitcem sabah erken kalkmam gerekiyor... Duş alıp uyuyayım hemen, tabi bu stresle uyuyabilirsem:44: hepinize iyi geceleerrr
Ben çıkıyorum hanımlaaarrrr yarın dr. a gitcem sabah erken kalkmam gerekiyor... Duş alıp uyuyayım hemen, tabi bu stresle uyuyabilirsem:44: hepinize iyi geceleerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?