- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #5.621
cooook cok haklısın evet ben de sıklıkla bunu düşünüyorum hatta eşimle burda arkadaşlarımla konuştuklarımı paylaşınca azarı da yiyorum çünkü burası psikolojimi bozuyor burası kesin amaa.... bir de aması var..dertler paylaşıldıkça azalır arkadaşım ben buna fazlasıyla inanıyorum. herkesle hersey paylaşılmıyor bunu işyerimde canımmm dediğim arkadaşlarımdan tökez yiye yiye öğreniyorum bana "aman sende çok safsın herkesin samimiyetine inanıyosun"diyolar. öyle çok üzülüyorum ki...çevremde hiçbir akrabam yok, ailem hepsi memlekette, eşim sağolsun hep destekçim ama o bir ERKEK beni bir yere kadar anlar, dinler.Peki ben kime güvenip dertlerimi dökeceğim..dökme dersen insanız ve patlama noktasına geliyoruz zaman zaman. günlerce ağladığımı bilirim.
Burada ise art niyet gütmeyen, birbirimizden hiçbir çıkarı olmayan, ortak sıkıntıları olan arkadaşlarla paylaşımlarda bulunmak inan çok iyi geliyor.
O yüzden de
Gunaydin kizlar telden giriyorum o yuzden fazla kalamicam :)
Yasakhayal bugun buradasindir ins..
Saglicakla kalin.....
ekimde de olmadı ya((
daha hastalanmadım ama olmadı galiba
kızlar ekim kasım derken yıllar geçti yoruldum artık isyanlardayımmmmmm
ayni bende öyle 3 günüm var ama olmadi biliyorum.:44::44::44:.insaallah kasimda artik...
anam telden giriyomussendemi modaya uydun yaw
niye telden girddin calismaya basladin yoksa
kiz nerde olacamtabiki gercek evimde olacam varmi burasi gibisi
bak geldim yoksun alalalal
Calismalar basladi baslamasina da sabah uyanir uyanmaz yataktan kalkmadan telden bi giriyim dedimm
Bende geldim nolmus alalalala
ben geldimya ben bu eklentileri eklemeyi bilmiyorum oyüzden teker teker yazamıcam aklımda kalanlardan başlıyorum
MEDDCEZİRCİM sana niye alınayımki ben bitanem benimsakın yanlış anlama ben birden gelince baktım yazışmalar olmuş stres yaptım birden topik dağılcak diye yoksa senle alakalı bir durum değildi sadece yasakhayalle dertleştik bu konuda diğer topikle bu topik arasında çatışma gibi geldi biranda.konu sen niye olasınki. biliyosun bu topiği nekadar çok sevdığimi hastasıyım okadarrrrr bu arada canım benim üzülme nolur kasıma olcak inşallah demekki zamanı değilmiş napalım birazdaha sabır tatlım
SÜMEYYEM annenden hoşgeldin umarım iyi geçmiştir
HNK sen okuma gelmeye çalış yeterki biz sana anlatırız sonra
güllümsun canım benim hayırlısı olsun napalım.elbet gelicekler birgün
KAÇAKHAYALİM LOORİM 8SCORPİONSUM misafir giiti ama ben vınn kullandığım için dün gece giremedim şimdi modemden griyorum eltimlerden
bu arada aramıza YENİ ARKADAŞLARIMIZ katılmış hepiniz HOŞGELDİNİZ
genelde sizleri beğenmeye çalıştım ama arada kaçırdıklarımda olmuş olabilir kusura bakmayın
ya çok yazışmışınız anca okuyabıldım ama aklımda bukadarını tutabıldım napam alalala unuttuklarım kendini hatırlatsın artık
ben geldimya ben bu eklentileri eklemeyi bilmiyorum oyüzden teker teker yazamıcam aklımda kalanlardan başlıyorum
MEDDCEZİRCİM sana niye alınayımki ben bitanem benimsakın yanlış anlama ben birden gelince baktım yazışmalar olmuş stres yaptım birden topik dağılcak diye yoksa senle alakalı bir durum değildi sadece yasakhayalle dertleştik bu konuda diğer topikle bu topik arasında çatışma gibi geldi biranda.konu sen niye olasınki. biliyosun bu topiği nekadar çok sevdığimi hastasıyım okadarrrrr bu arada canım benim üzülme nolur kasıma olcak inşallah demekki zamanı değilmiş napalım birazdaha sabır tatlım
SÜMEYYEM annenden hoşgeldin umarım iyi geçmiştir
HNK sen okuma gelmeye çalış yeterki biz sana anlatırız sonra
güllümsun canım benim hayırlısı olsun napalım.elbet gelicekler birgün
KAÇAKHAYALİM LOORİM 8SCORPİONSUM misafir giiti ama ben vınn kullandığım için dün gece giremedim şimdi modemden griyorum eltimlerden
bu arada aramıza YENİ ARKADAŞLARIMIZ katılmış hepiniz HOŞGELDİNİZ
genelde sizleri beğenmeye çalıştım ama arada kaçırdıklarımda olmuş olabilir kusura bakmayın
ya çok yazışmışınız anca okuyabıldım ama aklımda bukadarını tutabıldım napam alalala unuttuklarım kendini hatırlatsın artık
geldin ama sabahtan beri burda bekliyom sonrada beni ektin diyosun alalalalya simdi ben cikmak zorunda kalacam o nolacak...senin yüzünden is neyimde yapmadim..öylece bekledim internetin basinda
Ne cikiyomusun hayirrrrrrrrrrrrrrrr Olamazzzzzzzzzzzzzzz
Ben islerimi yapip gelmistim oysaki
ana uyaniga bak kiz ben senin is ne yapmadim bekledim öylecesen isini bitirdin öyleme
sana ceza verecem ben cikacam birazdan sende beni bekliyecen aksama
Yuhhhhh bide aksama gelcekmissss
Beklerim canim ne olcakki
yaw bi arkadsim aradi sana ugrarim belki dedi..belki firsat bulupta giremem diye garanti olsun diye aksam dedim.. sonra beni ektin deme diye.....
kiz loori dün giremedim yine sayfalar cok gec aciliyodu ama kiz o layla neydi öyle ..cok güldüm yaw..hepsini okuyamadim ama
Tamam canim o zamana ben buradayim
Ayyyy yasakhayal benide guldurme yaaaaa sormaaaa fena bisey laylaa
yaw ben aklima düstükce halen gülüyorum..bide su cocuk isini anlayamadim...kaynanasinin yasi kacki cocuklari var yaw....
anam bide hep karisik yaziyo..baskasindan alinti yapiyo baska kisiye yorum yaziyo...bide telden giriyo diyodun pc den giriyo yine ayni degisen bisey yok sonucta..layla yine leyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?