Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

merhaba kızlar nasılsınız:) ben tabiiki yine okuyamadım tek tek çünkü yine bir sürü sayfa birikmiş.. ayy ne olacak bnm bu halim:)

Seelam kizlar
Bizde gecen ay olmayinca vazgectik bu yil bebisten ama esim korunmadi aman zaten olmuyo diye bende evet olmaz dedim sik iliski olmadi daha vakit cok zaten adetime bu ay pek umursamadik yani akisina biraktim bende
Yine olmayacak biliyorum ama beklicez adeti 10 kasim
Hayirlisi

canım çooook haklısın. ben de aynı şeyleri yaşıyorum işyerimde, çevremde, buradan pek çok şey öğreniyoruz, katılıyorum, benim gibiler de varmış diyoruz, yeni yöntemler buluyoruz, acılarımıza/sevinçlerimize ortak oluyoruz vs. ben bir ara aslında sürekli internetten napsam ne etsem diye (sadece burası diil) araştırmakla, lokman hekimlerden deva aramakla, tv lerden formüller yazıp onları yapıp içmekle kafamı bulandırmışım ve farkına varmadan belki olmasını engellemişim. Söylemek istediğim buydu. O anda insan farkedemiyor o üzüntüyle, anneliği yaşama arzusuyla...Hoş şu anda beta hcg değerim düşüşe geçti, kesem göründü ama şekli bozuk, 5. haftadayım ve doktorun dediğine göre her an düşürmeyi bekler durumdayım, tam da bayramm arifesi oldu. oldukça üzgünüm, Yüce Rabbim herşeyin en iyisini bilir, düşük olcak kesin ama inşallah acısız olur.
ben de paylaşıyorum derdimi ama içimdeki acı gitmiyor.
sevgilerimle:)

ekimde de olmadı ya ((
daha hastalanmadım ama olmadı galiba
kızlar ekim kasım derken yıllar geçti yoruldum artık isyanlardayımmmmmm

Gunaydin kizlar telden giriyorum o yuzden fazla kalamicam :)

Yasakhayal bugun buradasindir ins..

Saglicakla kalin.....

Gunaydin kizlar telden giriyorum o yuzden fazla kalamicam :)

Yasakhayal bugun buradasindir ins..

Saglicakla kalin.....

anam telden giriyomussendemi modaya uydun yaw

niye telden girddin calismaya basladin yoksa

kiz nerde olacam tabiki gercek evimde olacam varmi burasi gibisi

bak geldim yoksun alalalal

Son düzenleme:
ben geldimya ben bu eklentileri eklemeyi bilmiyorum oyüzden teker teker yazamıcam aklımda kalanlardan başlıyorum
MEDDCEZİRCİM sana niye alınayımki ben bitanem benimsakın yanlış anlama ben birden gelince baktım yazışmalar olmuş stres yaptım birden topik dağılcak diyeyoksa senle alakalı bir durum değildi sadece yasakhayalle dertleştik bu konuda diğer topikle bu topik arasında çatışma gibi geldi biranda.konu sen niye olasınki.biliyosun bu topiği nekadar çok sevdığimi hastasıyım okadarrrrrbu arada canım benim üzülme nolur kasıma olcak inşallah demekki zamanı değilmiş napalımbirazdaha sabır tatlım

SÜMEYYEM annenden hoşgeldin umarım iyi geçmiştir

HNK sen okuma gelmeye çalış yeterki biz sana anlatırız sonra

güllümsun canım benim hayırlısı olsun napalım.elbet gelicekler birgün

KAÇAKHAYALİM LOORİM 8SCORPİONSUM misafir giiti ama ben vınn kullandığım için dün gece giremedim şimdi modemden griyorum eltimlerden

bu arada aramıza YENİ ARKADAŞLARIMIZ katılmış hepiniz HOŞGELDİNİZ
genelde sizleri beğenmeye çalıştım ama arada kaçırdıklarımda olmuş olabilir kusura bakmayın

ya çok yazışmışınız anca okuyabıldım ama aklımda bukadarını tutabıldım napam alalala unuttuklarım kendini hatırlatsın artık

anam telden giriyomussendemi modaya uydun yaw

niye telden girddin calismaya basladin yoksa

kiz nerde olacam tabiki gercek evimde olacam varmi burasi gibisi

bak geldim yoksun alalalal

Calismalar basladi baslamasina da sabah uyanir uyanmaz yataktan kalkmadan telden bi giriyim dedimm

Bende geldim nolmus alalalala

Calismalar basladi baslamasina da sabah uyanir uyanmaz yataktan kalkmadan telden bi giriyim dedimm

Bende geldim nolmus alalalala

geldin ama sabahtan beri burda bekliyom sonrada beni ektin diyosun alalalalya simdi ben cikmak zorunda kalacam o nolacak...senin yüzünden is neyimde yapmadim..öylece bekledim internetin basinda

Hosgeldiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn

kiz hayalot umudu unuttun...hayatinin hatasini yaptin.....kazanin alti yanmaya hazir durumda bak

Son düzenleme:
geldin ama sabahtan beri burda bekliyom sonrada beni ektin diyosun alalalalya simdi ben cikmak zorunda kalacam o nolacak...senin yüzünden is neyimde yapmadim..öylece bekledim internetin basinda

Ne cikiyomusun hayirrrrrrrrrrrrrrrr Olamazzzzzzzzzzzzzzz

Ben islerimi yapip gelmistim oysaki

Ne cikiyomusun hayirrrrrrrrrrrrrrrr Olamazzzzzzzzzzzzzzz

Ben islerimi yapip gelmistim oysaki

ana uyaniga bak kiz ben senin is ne yapmadim bekledim öylecesen isini bitirdin öyleme

sana ceza verecem ben cikacam birazdan sende beni bekliyecen aksama

Yuhhhhh bide aksama gelcekmissss

Beklerim canim ne olcakki

yaw bi arkadsim aradi sana ugrarim belki dedi..belki firsat bulupta giremem diye garanti olsun diye aksam dedim..sonra beni ektin deme diye.....

kiz loori dün giremedim yine sayfalar cok gec aciliyodu ama kiz o layla neydi öyle ..cok güldüm yaw..hepsini okuyamadim ama

Tamam canim o zamana ben buradayim

Ayyyy yasakhayal benide guldurme yaaaaa sormaaaa fena bisey laylaa

Tamam canim o zamana ben buradayim

Ayyyy yasakhayal benide guldurme yaaaaa sormaaaa fena bisey laylaa

yaw ben aklima düstükce halen gülüyorum..bide su cocuk isini anlayamadim...kaynanasinin yasi kacki cocuklari var yaw....

anam bide hep karisik yaziyo..baskasindan alinti yapiyo baska kisiye yorum yaziyo...bide telden giriyo diyodun pc den giriyo yine ayni degisen bisey yok sonucta..layla yine leyla

AYYY yasakhayal catlicamm durrrrrrrrrrrrr

Kaynanasi 39 yasinda fln herhalde canim

Layla iste yaaa yeni henuz daha bi bilgisi yok ne hamilelik ne yumurtlama fln ben ogretmenlik yapiyorum ona

Bugunde dr gitcekti kasintisi varmis bide akintisi adette olmamis bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…