Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Yasakhayal cadisi gelicem dedi gelmedi

Ekti beni

Supurgesimi kirildi ne oldu

Yavrukus ben sana supurge yollarim ya sensiz olmuyo

Iyi geceler canim dr neden gidiyosun tahlil fln mi kendine iyi bakk

Evet bitanem, yarın adetimin 3. günü.. Hormonlarımın hepsine baktırcam, bide myomum ve prolaktinimin ne durumda diye merak ediyorumm.. Eşim de sperm testi yaptırcak... İnşallaah bişey çıkmaz.. Öpüyorum looricim, sen de kendine iyi bak bitanemmmmm

hadi kizlar iyigeceler isten geldim dogru yataga ama once su ovuslasyaon testi neymis ona bakcam hadi yarin gorusuruz optuuummmmm.

Yasakhayalim ve hayalotummmm.... Umarım yazdıklarımla kendimi daha iyi ifade etmişimdir.. Ben çok seviyorum sizi, nolur yanlış anlayıpta üzmeyin benii... Öpüyorum siziii

Anladim canim insallah bisey cikmaz kolay gelsin sikma canini iyi uykular

Bende cikiyorum kizlar iyi geceler.... Kimse kafasina bisey takmasin hersey olacagina varir... En yakin zamanda da bebislerimiz olur opuldunuz yavruceylannlar

Yasakhayal cadisi gelicem dedi gelmedi

Ekti beni

Supurgesimi kirildi ne oldu

Yavrukus ben sana supurge yollarim ya sensiz olmuyo

loorim yaw giremedimki yazdiklarinizi bile dogru dürüst okuyamadim canim ya....simdi bile su mesaji yazmak icin neler cektim yawbu gün internetim cok yavas bisayfaya girmek icin dakikalarca beklemek zorunda kaldim

Yasakhayalim ve hayalotummmm.... Umarım yazdıklarımla kendimi daha iyi ifade etmişimdir.. Ben çok seviyorum sizi, nolur yanlış anlayıpta üzmeyin benii... Öpüyorum siziii

canim benim sakin üzülme..gercekten hepimizin yaninda degerin cok fazla...sonucta ne olursa olsun biz ayrilamayiz...ilk hepimiz burda tanistik...hamileligimizide insaalalh ilk burda duyuracagiz.....ben anladim seni..biliyorumki diger arkadaslarimda anladi..hic bi sorun yok....

sen olmak üzere hepimizde burda olacagiz...tabiki seninde dedigin gibi baska yerlerede hepimiz gidiyoruz ama burasi hepimiz icin bi baska....yüregini ferah tut...kimse yanlis anlamiyor...
bende seni öpüyorum..kendi adima söyleyim benim icin bu konu kapandi bile...

Son düzenleme:
ne guzel annenı gormussun:)ben ıdare eder ıste hamılemıyım deılmıyım onu dusunup duruom enteresanım yıne

bende ayın 25 regl olmam gerek sadece ona endkselendım gecen gun 7 gun kala kn testi yaptırdım negtaıftı ama cok erken dıe hala umudum var

Ayni bende ya test yapiuoruz negatiff 16gun oldiu adet olmadim
ya bn 4 ay once dusuk yapmısım farkında deıldım tabibı sonrakı adet donemınde can sıkıntısından gebelık testı yapmıstım cok sılık olarak poztf cıkmıstı..cok sasırdık tabı adetıme daha 2 hafta vardıdoktora gttım tabı kostura kostura o zaman demıstı sen gecen ay dusuk yapmıssın ta onun kalıntısı bu die şok olmuştumbu aksamda kuzenımın zoruyla bı test yaptım onda da aynı cıktı ama emın olamıom tabı cok belırsız...
bende ayın 25 regl olmam gerek sadece ona endkselendım gecen gun 7 gun kala kn testi yaptırdım negtaıftı ama cok erken dıe hala umudum var
7 gun kala erken tatlımm bende 9 gun kala yaptırmıstımgecen gun mr cekımım vardı acılde yaptıram dedım ama dktor yapmadı daha 3 gunun var hormonlar degısmemıstır dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…