- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #5.601
Ben çıkıyorum hanımlaaarrrr yarın dr. a gitcem sabah erken kalkmam gerekiyor... Duş alıp uyuyayım hemen, tabi bu stresle uyuyabilirsem:44: hepinize iyi geceleerrr
Iyi geceler canim dr neden gidiyosun tahlil fln mi kendine iyi bakk
Evet bitanem, yarın adetimin 3. günü.. Hormonlarımın hepsine baktırcam, bide myomum ve prolaktinimin ne durumda diye merak ediyorumm.. Eşim de sperm testi yaptırcak... İnşallaah bişey çıkmaz.. Öpüyorum looricim, sen de kendine iyi bak bitanemmmmm
hadi kizlar iyigeceler isten geldim dogru yataga ama once su ovuslasyaon testi neymis ona bakcam hadi yarin gorusuruz optuuummmmm.
Yasakhayal cadisi gelicem dedi gelmedi
Ekti beni
Supurgesimi kirildi ne oldu
Yavrukus ben sana supurge yollarim ya sensiz olmuyo
Yasakhayalim ve hayalotummmm.... Umarım yazdıklarımla kendimi daha iyi ifade etmişimdir.. Ben çok seviyorum sizi, nolur yanlış anlayıpta üzmeyin benii... Öpüyorum siziii
hosgeldın kızz bende geldım bu arada:)))Ben gelddmmmm
Ben gelddmmmm
hosgeldın kızz bende geldım bu arada:)))
he yaa gıtmıs herkes:)nasılsın gülüm:)Anammmm kimseler yok yaw bi sen bi ben:)
he yaa gıtmıs herkes:)nasılsın gülüm:)
ne guzel annenı gormussun:)ben ıdare eder ıste hamılemıyım deılmıyım onu dusunup duruom enteresanım yıneYim cnm annemden geldik az once kaldim bir gun yattim simdi yatagimda ugrasiyom topik topik:) sen nasilsn
ne guzel annenı gormussun:)ben ıdare eder ıste hamılemıyım deılmıyım onu dusunup duruom enteresanım yıne
ne guzel annenı gormussun:)ben ıdare eder ıste hamılemıyım deılmıyım onu dusunup duruom enteresanım yıne
ya bn 4 ay once dusuk yapmısım farkında deıldım tabiAyni bende ya test yapiuoruz negatiff 16gun oldiu adet olmadim
7 gun kala erken tatlımm bende 9 gun kala yaptırmıstımbende ayın 25 regl olmam gerek sadece ona endkselendım gecen gun 7 gun kala kn testi yaptırdım negtaıftı ama cok erken dıe hala umudum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?