- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #56.381
bende çook ıyıyım 5 ekım cumartesı test yaptımm pozitif cıktıııhamileyiiiimmmm bu perşembe randevu aldık doktora gıdıcemmmm... benım ıcın dua et haylotummm... bebişim benimledir inşallah bu perşembe guzel haberler verırım umarımmm...
Kizcem neredesiniz gelinde hasret giderek acik
anammmmmmmnıye haber vermıyon canbonummm hemen halayınızı cekelımmm rabbım kucagınızada almayı nasıp eyler ınsallah vallahı cok sevındım verırsın kuzum pıtpıtlarıda duyarsın inşallah
inş kuzum inşinşallahhhhhh canbonummmm yaa amiiinnnn...... denk gelemedım topıgee ondan haber vremedım... darısı herkse olsuunnnn.... inşallah duyarım bebişimiii....:124::124::124::124:
slmmm herkese hayırlı akşamlarr yeni hamile haberleri varmış çokk sevindimm salğkla doğar inşallah ...hayalotum nasılsın bakalım
inş kuzum inşdualarım senınle
r zaman aynı şeyle
ıyıyım kuzum yenı gordum burda olduğunusen nasılsın ıyımısın
iyiym canım ne olsun her zaman aynı şeyler farklı olan sabah miniğin tekmeleriyle uyanıyorum birde hayırlısıyla doğsaydı..belim ço
k ağrıyo ya azıcık iş yapınca ne yapcam bilmiyorm ..senin hamilelik nasıl gidiyor ...
canım dık durmaya calıs sureklı poponla belın arasında mutlaka boşluk olsun ayakta dururken ben kambur durduğum ıcın o fırsatı yaratamıyorum ama sen bu sekıl durbel ağrısı olcak agırlasıyo artık gobısler.ınan ben daha hamılelıgın belıme vurduğunu hıssedemedım henüz kendı belımın ağrısından bizim sıpada uyandırıyor artık teyzesı hayırlısıyla bı dogsalardı nezaman gelıyosun ıstanbula
Canım benim Allah yardimcin olsun kuzum seni çok iyi anlıyorumama dur hemen telaş yapma kendi doktoruna git hele ne diycek .sakin ona danışmadan ilaç alma önemli böyle şeyler.geçmiş olsun.gitmemezlik yapma olsun sen git bazı doktorlar gerçekten çok iyi geliyor insana.ins en kısa zamanda hayaline kavuştursun.
amın canbonum amınnnayy cok az kalmış ya hadı sağlıklı bır sekılde alısrsınız kucağınıza ıns mınnakı
lorenammm hoşgeldınnn kızçem çok şükür ben ıyıyım sen nasılsın
daha dogurmadınmı canbonummmm allahım cok az kaldı ya scorcıpım ıle klnımde cok az kaldı hadı hayırlısı
ohhh çok şükür atlattın priorim ben bılıyodum zaten gecıcegınıteyzoşumda supermıs maşşalh kuzuma bızde ıyıyız sanırım
ye teyzesi ye amın kuzum amın cümlemizinki inş.nasılsın teyzoşlarım nasıllar
unutulmaz kızcem Allah kolaylık versın hepıze sen yıne anlıyosunkı dogal yolla kalıyosun bende oda yo malesef
noldu kızcem yıne neden kafayı yıyosunkiiiii
ye teyzesi ye amın kuzum amın cümlemizinki inş.nasılsın teyzoşlarım nasıllar
nurlummm şekerim çok teşekkür ediyorum. evet canım benim bebeğim kısmetiyle geliyor inşallah.. sırada babamız var.. o da geçti sınavını ama maaşına yansımasını bekliyoruz.
sen nasılsın bitanem.. minnaklar nasıl...
üzerimden yük kalktı.. kitap okumaya adayacağım artık kendimi... ne zamandır okuyamıyordum
çook öpüyorum seni ve teyzoşlarımı
VALLAHİ BENDE KAFAYI YİYCEM GÜLBİS GİBİ, BU AYDA OLMADI ADET OLUCAM HERHALDE SANCILARIM BAŞLADI AMA BU AY ARTIK HAMİLE KALIIRIM DİYE DÜŞÜNÜYORDUM AMA. DAHA 22 GÜN GEÇTİ ÜSTÜNDEN ÖNCEKİ ADETİMİN , ARKADAŞLAR ACABA KÜRTAJ 'da PROBLEMMİ OLUYOR MAYIS AYINDA KÜRTAJ OLMUŞTUM. NE YAPAYIM ANLAMADIM Kİ.
aaah ah hangimizde kafa kaldıkiSen kalırsın kızcem cok sters yapma sunları denıyomusun sorunu olmayan cıftlere onerılıyor ılıskıden sonra hemen ayaga kalkma mumkunse sabaha kadar benım doktorumun onerısı 2 senedır uyguluyorum gercı ama tık yok Sen dene senın bı tane kızcen var zaten hemde sonrasındada kalabılmıssın denemedıysen dene derım denedıysende pes etme 2 senedır bnm denemedıgım yol kalmadı cunku ama hep bı umut beklyorum Inşallah adetin gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?