Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

anammmmmmmnıye haber vermıyon canbonummmhemen halayınızı cekelımmmrabbım kucagınızada almayı nasıp eyler ınsallahvallahı cok sevındımverırsın kuzum pıtpıtlarıda duyarsın inşallah

anammmmmmmnıye haber vermıyon canbonummmhemen halayınızı cekelımmmrabbım kucagınızada almayı nasıp eyler ınsallahvallahı cok sevındımverırsın kuzum pıtpıtlarıda duyarsın inşallah

inşallahhhhhh canbonummmm yaa amiiinnnn...... denk gelemedım topıgee ondan haber vremedım... darısı herkse olsuunnnn.... inşallah duyarım bebişimiii....:124::124::124::124:

slmmm herkese hayırlı akşamlarr yeni hamile haberleri varmış çokk sevindimm salğkla doğar inşallah ...hayalotum nasılsın bakalım

inşallahhhhhh canbonummmm yaa amiiinnnn...... denk gelemedım topıgee ondan haber vremedım... darısı herkse olsuunnnn.... inşallah duyarım bebişimiii....:124::124::124::124:
inş kuzum inşdualarım senınle
slmmm herkese hayırlı akşamlarr yeni hamile haberleri varmış çokk sevindimm salğkla doğar inşallah ...hayalotum nasılsın bakalım

ıyıyım kuzum yenı gordum burda olduğunu sen nasılsın ıyımısın

inş kuzum inşdualarım senınle
r zaman aynı şeyle

ıyıyım kuzum yenı gordum burda olduğunu sen nasılsın ıyımısın

iyiym canım ne olsun her zaman aynı şeyler farklı olan sabah miniğin tekmeleriyle uyanıyorum birde hayırlısıyla doğsaydı..belim ço
k ağrıyo ya azıcık iş yapınca ne yapcam bilmiyorm ..senin hamilelik nasıl gidiyor ...

canım dık durmaya calıs sureklı poponla belın arasında mutlaka boşluk olsun ayakta dururken ben kambur durduğum ıcın o fırsatı yaratamıyorum ama sen bu sekıl durbel ağrısı olcak agırlasıyo artık gobısler.ınan ben daha hamılelıgın belıme vurduğunu hıssedemedım henüz kendı belımın ağrısından bizim sıpada uyandırıyor artık teyzesı hayırlısıyla bı dogsalardınezaman gelıyosun ıstanbula

kurban bayramının birinci akşamı istanbuldayım inşallah ... bir ara karşı tarafa geçeriz teyzem gelin alıyor ümraniye tarfından kısmet olur mu görüşmek bilemiyorumm ...çatlaklarda oluşuyor kalçamda ve bacağımda göbeğimde bir şey yok hala ama çok kötü gözüküyorlar kırmızı kırmızı ya ...

sağol canım yarın doktoruma gidecem bakalım o ne dicek çok merak ediyorum inş olumlu konuşur da bu hapları kullanmama gerek kalmaz dua edin bana nolur

Yok teyzesi çınar paşa hala bekliyor keyfi Yerinde sanirim bekliyoruz bakalim kuzum

unutulmaz kızcem Allah kolaylık versın hepıze sen yıne anlıyosunkı dogal yolla kalıyosun bende oda yo malesef

noldu kızcem yıne neden kafayı yıyosunkiiiii

VALLAHİ BENDE KAFAYI YİYCEM GÜLBİS GİBİ, BU AYDA OLMADI ADET OLUCAM HERHALDE SANCILARIM BAŞLADI AMA BU AY ARTIK HAMİLE KALIIRIM DİYE DÜŞÜNÜYORDUM AMA. DAHA 22 GÜN GEÇTİ ÜSTÜNDEN ÖNCEKİ ADETİMİN , ARKADAŞLAR ACABA KÜRTAJ 'da PROBLEMMİ OLUYOR MAYIS AYINDA KÜRTAJ OLMUŞTUM. NE YAPAYIM ANLAMADIM Kİ.

ye teyzesi yeamın kuzum amın cümlemizinki inş.nasılsın teyzoşlarım nasıllar

Kocaman olsun ondan sonra yiyim bari , daha çok ufak minnak kıyamam
Canım bizimkiler biraz rahatsız . Ufağın ateşi vardı, düzeldi neyse ki ama dün ablasına geçti sanırım . Şimdi kontrol ediyoruz ateşini. İyileşir inşallah kısa zamanda . Onun dışında herşey aynı canım

Canım benim ikinizi de tebrik ederim o zaman :Nazar: Bereketi bol olsun priorim kazancınızın.
Minnakı artık stresten uzak tut tatlım yeter ona bu kadar stres . Kitaplarında kafa da dağıtırsın . Senin tatilde yaklaşıyor ohh tadını çıkarın .

benimkiler mikrop kaptı galiba ama inşallah normale dönecekler canım .

seni de kuzuyu da çok öptüm canım Dikkat edin kendinize ,

Son düzenleme:

Kızlar selam başka bir topikte gördüm, belki biliyorsunuzdur yine de paylaşıyım dedim.
Öpüyorum

( Kim seher vaktinde
hamilekadının karnına elini koyarak 99 defa ” Ya Mübdi ” söylerse ne o çocuk düşecektir, nede vaktinden önce doğacaktır. hamile hanımların her gece yatmadan önce 33 kez okuması gerekir.)

aaah ah hangimizde kafa kaldıki sen kalırsın kızcem cok sters yapma sunları denıyomusun sorunu olmayan cıftlere onerılıyor ılıskıden sonra hemen ayaga kalkma mumkunse sabaha kadar benım doktorumun onerısı 2 senedır uyguluyorum gercı ama tık yok sen dene senın bı tane kızcen var zaten hemde sonrasındada kalabılmıssın denemedıysen dene derım denedıysende pes etme 2 senedır bnm denemedıgım yol kalmadı cunku ama hep bı umut beklyorum inşallah adetin gelmez

hayırlı gunler kızlaarr.benım yıne ıdrar yollarımda enfeksıyon olustu artık tukendım yaaa doktora gıtmekten esımde dıyo kı hasta olmadıgın bı gun mu var napim sankı elımde olan bısey evdkı antıbıyotıgım bırazda olsa rahatlattı ona devam edeyım barı

yaşım genç olsa zaten stres yapmam ama 37 yaşındayım biliyorsun bu yaştan sonra hamile kalmak vede kalırsan hamileliğini sürdürmek çok zor . O yüzden panik yapıyorum allahım bir an önce isteyen herkese versin ama benim belirtilerim adet olucak gibi. Ne yapalım başka aya inşallah.

slm kızlar nasılsınız? hepinizi özledim valla demekki herkes kış gelmesini bekliyor kışın daha çok muhabbet ediyorduk

canbonlarım nassınız..ben bugün eltimle hastaneye gıttım bebegı görmeye ama maalesef boş gebelikmiş:26:üzüldü tabi ama yapcak bişey yokki herşey rabbimden.onun dışında sanırım bugun fazla yurudugumden kasıklarım cok agrıyo.birde bebek aşağıya iniyo artık geçen haftalara göre daha yukarda taşıyordum:26:adet olcakmıs gıbıde kasıklarım belım agrıyo son 2-3 gundur.sat 10 idi ondan sanırım bu agrılar:44:birazda gecmıse bakım sızler nasılsınız ıyımısınız kızçelrimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…