Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ohh ne güzel canım demek ümraniyeye gelıyosun keşke buluşabılırsek valla ben nedesem boş şimdilik bu çatlaklarda:44:ama öyle kırmızılık yok bende yada yağlarımdan belli olmuyor

canım nurlum çok teşekkür ederim. Rabbim herkese bol kazançlar versin. açıkçası korkuyordum bebek de geliyor nasıl yapacağız diye :44::44:

evet tatlım tatil yaklaşıyor. dört gözle bekliyorum. bebeğin de dinlenmesi gerekiyor artık.

canım benim ,arkadaşlarından falan mı kaptılar. çok çok geçmiş olsun. inşallah çok ciddi değildir. Rabbim acil şifalar versin.

sen de dikkat et canım. öpüyorum çok.

Son düzenleme:

oyy kıyamam havalar soğudu salgınlar başladı tabı.gecmıs olsun canım çabucak atlatırsınız ınsallah:26:iyi olun canbonumseni sevıyorum minnak bu sıralar aşağıya kayıyo nurlum erken doğurmam ıns

sağol nurlum valla ben bılmıyodum:26:bende okuyayım

kızçemm çok üzüldüm. Rabbim inşallah versin ona da kısa sürede hayırlı bir evlat. zor olsa gerek

dikkat et kızçem kendine dinlen bol bol yorma kendini çok fazla.

canbonum gecmıs olsun bol su içmeye çalış emi.bu herifler hep büle zaten
slm kızlar nasılsınız? hepinizi özledim valla demekki herkes kış gelmesini bekliyor kışın daha çok muhabbet ediyorduk

vala keserım bende cok ozledım sızı.gelmıyonuzkı kızçelerim ben yıne hergun ugruyorumkimse olmadığı için ya gezınıyorum yada çıkıyorum kış gelsın ozaman hemen sizler gelceksınız topıge

kızçemm çok üzüldüm. Rabbim inşallah versin ona da kısa sürede hayırlı bir evlat. zor olsa gerek

dikkat et kızçem kendine dinlen bol bol yorma kendini çok fazla.

zordur ama rabbım evladına uzun ömür versın canbonum bir cocugu var cok sukur..demekkı kısmet boyleymıs napalım.rabbım kimseye yasatmasın inş..sen nasılsın ıyımısın.bende bayram temızlıgıne başladım yavaştan.

iyiyim şekerim dinleniyorum. çok yoruldum yine. gölerim yandı bilgisayara bakmaktan.

sen nasılsın. yorma kuzum kendini. bayram da yine kirleniyor. ben kendimi bildim bileli karşıyım bayram temizliğine.

hele ki o bayram kurban bayramıysa

annem de sonunda doğru yolu bulmuş anneme yıllardır bayram öncesi evi kaldırıp indirme bayram sonunda batıyor ev. aynısını 3 gün sonra yine yapıyorsun diyordum. bu bayram yapmıyormuş

oyy kıyamam ya.zaten bana kımsenın gelıp gıttıgıde yok ya adet yerını bulsun hesabı yapıyorum benmantıken doğru evet bayram sonrası alasını yapıyorsun hemde ama adet olmuş

saol canım sen nasılsın nasıl gıdıyo

inşallah canım ,
bende seni seviyorum , çınar bebeğide

Tatlım sen çok yoruyosun kendini , çok ağır işler yapma artık bence .
Senin minnak aceleci mi olacak yoksa ne canım karnın iniyor mu ,sana öyle gelmesin hayalotum . Yaramaz senin ki yaramaz valla

iyi diyeli iyi olalım kızçem nolsun bıraz ağrım var bugun
yemek yapıcam bende sımdıhala düşünüyorum ne yapıcagımı orasıda ayrı mesela adamın gelmeısne yarım saat var ortada yemek yok
gecmiş olsun kızcem nerelerın agrıyo ?
bosver ne bulursa onu yesın sankı makbulemı gecıyo ozel bısede yapsak
sağol kuzucum iyiym çok şükür.. tatil öncesi son koşuşturmacalarımı yaşıyorum.. keyiflerin nasıl kuzucum.. herşey yolunda mı

ohh ne guzel sen tatılı hakettın cok calıstın cokiyim bende cok sukur hersey yolunda

günaydın şekerim
nasılsın nasıl gidiyo dr işleri:26::26:

canım yaa fakulteye basladım myomlarım yuzunden olmuyo olabılır dedı en sonkı gıttıgım doktor halbukı 2senedır doktorlar myomlarının etkısı yok demıstı ama bu doktor tup bebk merkezlerınde kapalı amelıyatla aldır dedı bende cok korktum tehlıkelı hıc cocuk dogurmamıs kadına neyse çapaya gittim ordakilerde hiç bahsetmedi onemsemedı yani myomlarımdan bayramdan sonra gel asılama yada tup yapalım dedı esımın ayrıntılı sonucuna gore işte boyle kızcem sen napıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…