- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #56.401
kurban bayramının birinci akşamı istanbuldayım inşallah ... bir ara karşı tarafa geçeriz teyzem gelin alıyor ümraniye tarfından kısmet olur mu görüşmek bilemiyorumm ...çatlaklarda oluşuyor kalçamda ve bacağımda göbeğimde bir şey yok hala ama çok kötü gözüküyorlar kırmızı kırmızı ya ...
Yok teyzesi çınar paşa hala bekliyorkeyfi Yerinde sanirim bekliyoruz bakalim kuzum
Canım benim ikinizi de tebrik ederim o zaman :Nazar:Bereketi bol olsun priorim kazancınızın.
Minnakı artık stresten uzak tut tatlım yeter ona bu kadar stres . Kitaplarında kafa da dağıtırsın . Senin tatilde yaklaşıyor ohh tadını çıkarın .
benimkiler mikrop kaptı galiba ama inşallah normale dönecekler canım .
seni de kuzuyu da çok öptüm canımDikkat edin kendinize ,
Kocaman olsun ondan sonra yiyim bari , daha çok ufak minnak kıyamam
Canım bizimkiler biraz rahatsız . Ufağın ateşi vardı, düzeldi neyse ki ama dün ablasına geçti sanırım . Şimdi kontrol ediyoruz ateşini. İyileşir inşallah kısa zamanda . Onun dışında herşey aynı canım
Kızlar selam başka bir topikte gördüm, belki biliyorsunuzdur yine de paylaşıyım dedim.
Öpüyorum
( Kim seher vaktinde hamilekadının karnına elini koyarak 99 defa ” Ya Mübdi ” söylerse ne o çocuk düşecektir, nede vaktinden önce doğacaktır. hamile hanımların her gece yatmadan önce 33 kez okuması gerekir.)
canbonlarım nassınız..ben bugün eltimle hastaneye gıttım bebegı görmeye ama maalesef boş gebelikmiş:26:üzüldü tabi ama yapcak bişey yokki herşey rabbimden.onun dışında sanırım bugun fazla yurudugumden kasıklarım cok agrıyo.birde bebek aşağıya iniyo artık geçen haftalara göre daha yukarda taşıyordum:26:adet olcakmıs gıbıde kasıklarım belım agrıyo son 2-3 gundur.sat 10 idi ondan sanırım bu agrılar:44:birazda gecmıse bakım sızler nasılsınız ıyımısınız kızçelrimmm
canbonum gecmıs olsun bol su içmeye çalış emi.bu herifler hep büle zatenhayırlı gunler kızlaarr.benım yıne ıdrar yollarımda enfeksıyon olustu artık tukendım yaaa doktora gıtmekten esımde dıyo kı hasta olmadıgın bı gun mu varnapim sankı elımde olan bısey evdkı antıbıyotıgım bırazda olsa rahatlattı ona devam edeyım barı
slm kızlar nasılsınız?hepinizi özledim valla demekki herkes kış gelmesini bekliyor kışın daha çok muhabbet ediyorduk
kızçemm çok üzüldüm. Rabbim inşallah versin ona da kısa sürede hayırlı bir evlat. zor olsa gerek
dikkat et kızçem kendine dinlen bol bol yorma kendini çok fazla.
zordur ama rabbım evladına uzun ömür versın canbonum bir cocugu var cok sukur..demekkı kısmet boyleymıs napalım.rabbım kimseye yasatmasın inş..sen nasılsın ıyımısın.bende bayram temızlıgıne başladım yavaştan.
iyiyim şekerim dinleniyorum.çok yoruldum yine. gölerim yandı bilgisayara bakmaktan.
sen nasılsın. yorma kuzum kendini. bayram da yine kirleniyor. ben kendimi bildim bileli karşıyım bayram temizliğine.
hele ki o bayram kurban bayramıysa
annem de sonunda doğru yolu bulmuşanneme yıllardır bayram öncesi evi kaldırıp indirme bayram sonunda batıyor ev. aynısını 3 gün sonra yine yapıyorsun diyordum. bu bayram yapmıyormuş
canbonum gecmıs olsun bol su içmeye çalış emi.bu herifler hep büle zaten
vala keserım bende cok ozledım sızı.gelmıyonuzkı kızçelerim ben yıne hergun ugruyorumkimse olmadığı için ya gezınıyorum yada çıkıyorum kış gelsın ozaman hemen sizler gelceksınız topıge
saol canım sen nasılsın nasıl gıdıyo
oyy kıyamam havalar soğudu salgınlar başladı tabı.gecmıs olsun canım çabucak atlatırsınız ınsallah:26:iyi olun canbonumseni sevıyorum minnak bu sıralar aşağıya kayıyo nurlum erken doğurmam ıns
benim kociş şimcik gelir heran cıkabilirim canlar sen nasılsın priorim
gecmiş olsun kızcem nerelerın agrıyo ?iyi diyeli iyi olalım kızçem nolsun bıraz ağrım var bugun
yemek yapıcam bende sımdıhala düşünüyorum ne yapıcagımı orasıda ayrı mesela adamın gelmeısne yarım saat var ortada yemek yok
sağol kuzucum iyiym çok şükür.. tatil öncesi son koşuşturmacalarımı yaşıyorum.. keyiflerin nasıl kuzucum.. herşey yolunda mı
iyi akşam kıscelernerdesiniz
günaydın şekerimaksama gormedım ama gunaydın kızcemmmm
günaydın şekerim
nasılsın nasıl gidiyo dr işleri:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?