Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Sorma yasakhayall kimse yok benim ne gelenim ne gidenim var zaten burada bayram yok annemede ablam yigenim fln geliyomus ufff cok moralimm bozuk

kocanindami hic akrabasi neyi yok..:44::44::44::44:ablan nerde yasiyo...

Son düzenleme:
kocanindami hic akrabasi neyi yok..:44::44::44::44:ablan nerde yasiyo...

Sadece babasi var demistim annesi vefat etmis ama babasi baska biriyle evli onlar var iste onlara gidip geliyoruz baskada kimsemmiz yok

Ablam bursada yasiyo annemler istanbulda

Aralikta gidiyorum istanbula takil bana Insallah hamis olarak giderim ya:18:

anladim....olsun bak üzülme gidecekmisin....hadi insaallah hem anneni görürsün sen bebisinde seninle olur..cifte sevinc yasarsin ....

anladim....olsun bak üzülme gidecekmisin....hadi insaallah hem anneni görürsün sen bebisinde seninle olur..cifte sevinc yasarsin ....

Insallah oyle olur yasakhayalim Karnim acikti yaa ne yapsam bilemiyorum bana tuyo versene kolay olsun soyle

Son düzenleyen: Moderatör:
Insallah oyle olur yasakhayalim Karnim acikti yaa ne yapsam bilemiyorum bana tuyo versene kolay olsun soyle

kiz loori aynisini bende düsünüyodum valla..canim benim makarna istedi yaw..diyorum biraz az suda hasliyim.salca ne degilde aci ketchup dökümde yiyim bari......sen ne yapacan....

kiz loori aynisini bende düsünüyodum valla..canim benim makarna istedi yaw..diyorum biraz az suda hasliyim.salca ne degilde aci ketchup dökümde yiyim bari......sen ne yapacan....

MMMMM bende yapiyim bari kiz cin makarnasi olsada yesek yeee ufff neyse bende makarna yapiyim sosmu moslu permesan sos vardi

bide kiz loori ne kadar hizlisin hemen baslamisin bile..benim lafim bi bitmiyoki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…