- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #5.661
Sorma yasakhayall kimse yokbenim ne gelenim ne gidenim var zaten burada bayram yok annemede ablam yigenim fln geliyomus ufff cok moralimm bozuk
kocanindami hic akrabasi neyi yok..:44::44::44::44:ablan nerde yasiyo...
Sadece babasi var demistim annesi vefat etmis ama babasi baska biriyle evli onlar var iste onlara gidip geliyoruz baskada kimsemmiz yok
Ablam bursada yasiyo annemler istanbulda
Aralikta gidiyorum istanbula takil banaInsallah hamis olarak giderim ya:18:
anladim....olsun bak üzülme gidecekmisin....hadi insaallah hem anneni görürsün sen bebisinde seninle olur..cifte sevinc yasarsin ....
Insallah oyle olur yasakhayalimKarnim acikti yaa ne yapsam bilemiyorum bana tuyo versene kolay olsun soyle
kiz loori aynisini bende düsünüyodum valla..canim benim makarna istedi yaw..diyorum biraz az suda hasliyim.salca ne degilde aci ketchup dökümde yiyim bari......sen ne yapacan....
MMMMM bende yapiyim bari kiz cin makarnasi olsada yesek yeee ufff neyse bende makarna yapiyim sosmu moslu permesan sos vardi
loori bide gnocchi yapalirim...sen biliyomusun..yiyomusun...
doru hadi cikalimda karnimizi doyuralim...
Esim yer severde ben yemem begenmiyorum makarna gibi ama biraz tuaf bide tam kalori bombasi hee
doru hadi cikalimda karnimizi doyuralim...
Benim pc acik ama ben yemek yapmakla mesgulum kizlar hadi yasakhayalim
bide kiz loori ne kadar hizlisin hemen baslamisin bile..benim lafim bi bitmiyoki
cok hizliyim bebegimmm ben makarnayi suya attim bile Umutun bamyalari geldi aklima yaa simdi de bizim makarnalar
bide kiz loori ne kadar hizlisin hemen baslamisin bile..benim lafim bi bitmiyoki
Laylamm gelmisss hosgeldinnn
yasakhayal nasilsin ne yapiyonaksam yemegi ne yapacaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?