- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #5.641
AYYY yasakhayal catlicamm durrrrrrrrrrrrr
Kaynanasi 39 yasinda fln herhalde canim
Layla iste yaaa yeni henuz daha bi bilgisi yok ne hamilelik ne yumurtlama fln ben ogretmenlik yapiyorum ona
Bugunde dr gitcekti kasintisi varmis bide akintisi adette olmamis bakalim
kiz ben dünden beri catlicam gülmekten..sohbetinizi azda olsa takip ettim ama bi giremedim...kiz layla sus gülmekten beni öldürecen diyecektim
bide cok gencmis daha kaynanasi...sanada surda cok güldüm hani dedinya kizlar yanlis anlamayin onun degil kaynanasinin cocuklari deyince orda koptum..sende olmasan biz napacagiz bu laylayi yaw....loorim sen laylayi iyiyce bi egit bu konularda..alinti yapmayida ögret...yoksa bu kiz beni catlatacak yaw.....
Aynen canim hala guluyorum diyoki cocuklarimi yaticam diyo bende dedim ki ya cocuklari onun degil kaynanasinin yanlis anlamayin sonra giderken de diyoki ben cikiyorum cocuklari yatiricam sonra diyoki benim degil kaynanaminn
Bide sey vardi hevesle icine girdim yazmis burasi icin bende dedim kizim napiyosun millet yanlis anlicak fln boyle bizim leylaaa
doru onuda görrdüm simdi hatirladim
bide seye cok güldüm galiba knl diye bi arkadasla yeni tanisiyodunuz.. galiba senden alinti yapip diyoki hos geldin bizim kizlardan vazgecemiyeceksin diyo..kiz dedim seninle dogru dürüst bi sohbet edemedikki...looride olmasa hic anlamayacagiz seni..
bi soruyo sonra baska yerden bi alinti yapiyo hepimizin kafasini iyice karistiriyo
bide loori bu avatar koyma isini nasil anlatacan cok merak ediyom..takip edecem sizi...
AY BIDE O VARDI DIMI gece gece uykuluydum zaten bende ne dedim bilmiyorum
Artik onu bana geldiginde halledicem
siz görüsüyosunuz demi..yakinmi eviniz...
Evet canim gorusuyoruz agda gunleri fln yapiyoruz yakin evlerimiz
iyi ya hem arkadaslik edersiniz birbirinize..o zaman resim koymayi burada anlatamazsin...sana gelince sen koy ...tam ona göre bi resim yükle
Aynen buradan tarif edemem zaten...
Ama iyi biri layla yaa seviyorum onu
belli zaten iyi bi kiz ama bide kontak kurabilsek daha iyi olacak..bende sevdim hic görmeden...
Evet yasakhayal sorunumuz telekominasyon
Sende gelen giden varmi agrin fln valla senin yerine ben heyecanlaniyorum heee
deutsche telekoma baglansin onun cekim gücü cok kuvvetli..daha iyi anlasiriz...
loorim dedigim gibi regl belirtileri basliyo hissediyorum...herzamanki gibi agrilar..zaten biliyodum o yüzden streste ne degilim...kendimi iyi hissediyorum..önceden bu duruma kendimi hazirlamak iyi valla...2 gün sonra kavusuruz benim kirmizililarla özlemis beni bu ay seni görmeden olmaz diyo bende bisey diyemedim....iyi gel o zaman dedim...simdi küstürmüm yoksa gelmez bide onunla ugrasmiyim...
Gelmez belki yasakhayal yaa uff gelmesinle valla bende calismalara basladim cok umutluyum bu aydan hic yapmadiklarimi yapiyorum bu ay Insallah rabbim bizede verir en kisa zamanda
hani belki biraz degisik olsa süphelenirim ama ayni belirti ve agrilar..yani %99 EMINIM %1lik prosenti bilemeyecegim.....
senin icinde insaallah hayirlisi olur..rabbim emeklerinin karsiligini verir insaallah...
Sende sikma canini elbetteki olucak
Insallah canim ya valla bu ay cok fazla istiyorum artik galiba ciddi ciddi istiyorum
loorim bak ama herseyede hazirlikli olmaya calis canim benim..bak görüyoruz sonucu hüsran olunca yikimda büyük oluyo....o zaman hormonlarimizda alt üst oluyo ve bu seferde baska sikintilar cikiyo....
loori bu kizlar hep calisiyo galibane gelen var ne giden....
yada bayram hazirliklari basladi.......bende yarin basliyacagim...bi seyler ne yapmaliyim...:44::44::44::44: elimizi öpmeye gelenimiz olmaz ama bizim gidecek yerlerimiz olur.... bide yaw su el öpme isini hic sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?