- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #57.001
evet canım şimdi gördümm dahabak benim takvimdede bacaklarınızda yorgunluk gözlemleyebilirsiniz diyor canım
sernesim ne gerekiyorsa yaptırın biz beklemedik hiç eşim ultrason çekildi varikosel çıktı ve cumartesi günü ameliyat oldu şuan evimizdeyiz bitti inşallah bende rahim filmi çekinmiştim yani yolları açtık bebişimizi bekliyoruz inşallah hemen gelir meleğim bizleri bekletmez :)
evet kuzum sıradaki doğum ngasg ile benim olacak sanırım.bakalım belkide gerçekten aynı gün doğuruveririz
anammmm ayşem gelmişş yaoyy kuzum cok az kalmış sanada bızden once sen varsın rabbım kolay doğum nasıp eylesın ıns
baktır canım çünkü bebek büyüdükçe sende ki kanı alıyor doğal olarak kansızlık oluşuyor bende ilk beta hcg yi yaptırdığımda kan tahlilide yaptırmıştımkansızlığın yok demişti ilk defa ama bebek alır yazalım ilac dediler yeşil mercimeğin yemeğini yapıyorum sürekli onunda kan oluşumuna çok faydası varmış
canım ben mercimeği seviyorum ama hamilelikle dokunmaya başladı.. hemen midem bozuluyor ve barsaklarımda sıkıntı oluyor.
baktır canım çünkü bebek büyüdükçe sende ki kanı alıyor doğal olarak kansızlık oluşuyor bende ilk beta hcg yi yaptırdığımda kan tahlilide yaptırmıştımkansızlığın yok demişti ilk defa ama bebek alır yazalım ilac dediler yeşil mercimeğin yemeğini yapıyorum sürekli onunda kan oluşumuna çok faydası varmış
ngasgım bende de kansızlık var mercimeğin yemeğini nasıl yapıyorsun şimdiden bende bu sorunu bari atlatıyım bebiş gelene kadar :):)
ngasgım bende de kansızlık var mercimeğin yemeğini nasıl yapıyorsun şimdiden bende bu sorunu bari atlatıyım bebiş gelene kadar :):)
canım yeşil mercimeği sıcak suda yıka ...düdüklüde hemen pişiyor yağını kızdır soğanı domatesi salçasını kavur üzerine mercimekleri ekle tuzunu baharatını yok suyunu ekle düdüklüyü kapat 15 dk pişir canım ...
ngasgım alemiz yaaa
kuzum cok gecmiş olsun bugun tam yazıyodum sana elektrıkler kesildi
inşallah amelıyatınız sebep olur minnagın gelişine nerede oldunuz amelıyatı?
inşallah canım benim :):)özelde olduk canım bir gece hastanede kaldık cumartesi sabahı ameliyat oldu pazar sabahı 11 gibi evimizdeydik bugün işe bile gitti eşim çok şükür atlattık....kimsenin haberi yok o yüzden çok korktum valla ameliyattayken ama şimdi düzeldi...korkma yani bian önce baktırın
canimm nasilsinnn.. Ben dogum yaptim 22 ekim de. Sezeryan oldu normali beklerken, bebek iri dedi doktor. Ama sezeryandan sonra toparlanamadim cok agir geldi. Melek im saglikla dogdu cok sükür, darisi basina:))) öpüyorummm
kızçelerim kimseler yok ya ne zaman gelsem kimse olmuyo yakalayamıyorum kimseyinapıyosunuz ne var ne yok gecen persembe doktora gittim ve bebişimin kalp atısını duyduk teyzeleri doktor 5 hafta sonra gel dedi ama vakit gecmiyo yaaa
canbonlarım nasılsınızzz
dün sıpamın eşyalarını yıkadım ama kurutamadım havalar malum yagıslı
yarın kururlarsa inşallah ütülemeye başlıyacagım
sizler nasılsınız iyimis,inizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?