Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

cnm hayırlısıyla sende bu güzel haberi biran once alırsın benim eşimde ultrason çekinmişti ve ondada varikosel cıkmıstı ameliyattan 1 gün öncede büyük bir sürprizle hamile oldugumu öğrendimm hem şaşırdık hem havalara uctuk hemde eşimin ameliyatı iptal olmustu RABBİM tez vakitte size de verir inşALLAH cnm.. dualarım seninle...

kızçelerim kimseler yok ya ne zaman gelsem kimse olmuyo yakalayamıyorum kimseyi napıyosunuz ne var ne yok gecen persembe doktora gittim ve bebişimin kalp atısını duyduk teyzeleri doktor 5 hafta sonra gel dedi ama vakit gecmiyo yaaa

slm kızlar ben geldim sizer nerelerdesiniz seremcem canım geçmiş olsun rabbim tez zamanda bebişini versin sana:)

amin bebegim aminn cook saolasın hepimize kolay dogm nasip etsinn rabbiim

kuzum cok gecmiş olsun bugun tam yazıyodum sana elektrıkler kesildi
inşallah amelıyatınız sebep olur minnagın gelişine nerede oldunuz amelıyatı?

kuzum cok gecmiş olsun bugun tam yazıyodum sana elektrıkler kesildi
inşallah amelıyatınız sebep olur minnagın gelişine nerede oldunuz amelıyatı?

inşallah canım benim :):)özelde olduk canım bir gece hastanede kaldık cumartesi sabahı ameliyat oldu pazar sabahı 11 gibi evimizdeydik bugün işe bile gitti eşim çok şükür atlattık....kimsenin haberi yok o yüzden çok korktum valla ameliyattayken ama şimdi düzeldi...korkma yani bian önce baktırın

canım cok gecmıs olsun kızçemmmminşallah hayırlısıyla gelır melegınızzz

canimm nasilsinnn.. Ben dogum yaptim 22 ekim de. Sezeryan oldu normali beklerken, bebek iri dedi doktor. Ama sezeryandan sonra toparlanamadim cok agir geldi. Melek im saglikla dogdu cok sükür, darisi basina:))) öpüyorummm

moremmm çok şükür çok sevindimmmhancekimden haberlerini aldım kuzum.yerim ben onu
çok sukur saglıkla atlattın nasıl benim güzeller güzeli teyzeşum iyiymi şimdi sen nasılsınamin kızçem çok teşekkür ederizzz

oyyyy ben yerimmm onu maşşalh sizeee inşallah kucagın alıcagın gunlerde gelcek kızçemmmçok sevındımmm

canbonlarım nasılsınızzz

dün sıpamın eşyalarını yıkadım ama kurutamadım havalar malum yagıslı
yarın kururlarsa inşallah ütülemeye başlıyacagım
sizler nasılsınız iyimis,inizz

iyiyz şekerimmm sen nasılsın... minnak nasılll...

kızçelerimm nasılsınız..

yav bişi sorucam size.. ben sakatat yemiyorum hamile olduğum için ama 5 aydır canım ciğer istiyordu... bugün yemekte çıktı 2 kaşık kadar yedim.. bişi olmaz di mi... c.tesi kontrolümüz var.. vicdanım sızlıyor şuan ama bilemedim. anneme sordum nefsini körlemişsin bişi olmuz dedi :44::44::44:

selamın aleyküm canlarım nasılsınız napıyosunuz. gelemiyorum artık buralara. internetim yok ayrıca ailecek sağlık problemleri ile uğraşıyoruz hem benim hem eşimin hem eltimin. Rabbim beterinden korusun yine. valla sizleri çok özledim sizlerle muhabbetiii... ben aynıyım yine her ay beklemedeyim 2 aydır hiç yumurtamda oluşmuyor kurudum iyice. bu ay klomen kullandım yumurta oluşmadı adet olmadan 2. kutuya başlattı doktorum ama bugün kahverengi lekelenmem oldu nedendir bilmem... bedenim s.o.s veriyo artık.. bide bu ay Meryem ana eli otunu uyguladım bakalım herşey Rabbimden belki vesile olurrr...işte benden bu kadar...
benim minnaklarım annelerinin göbüşünde büyüyüp tosuncuk oldular mı bakalımmm. ayrıca yeni hamişlerimiz ar mı kuşlarımmmm... öpüyorum sizleri çok sakın unuttum sanmayın. internetim olmuyo ve genelde hep hastanede oluyorummm. seviyorum sizlriiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…