- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #56.961
ayyyyyyyyyy geliyor bebek seni görün ce heyecan yaptıkkkşaka şaka asetonummm cok özlemişimmm yaaa nasılsın görkkemim buyudumu agucuklar atıyomuuu
Ewt sorma Cnm büYütüm Allahin izni ile ama cok zor bir bebekti gazliydi hala da öyle cok gazi var dok damla Yazdi bir faydasi Yok sen nasilsin napiorsunuz bizim zaman bebisle geciyor
doğum yaklaştıkça banada bir heyecan korku basıyor valla hayırlısıyla doğursaydık bir
Ewt sorma Cnm büYütüm Allahin izni ile ama cok zor bir bebekti gazliydi hala da öyle cok gazi var dok damla Yazdi bir faydasi Yok sen nasilsin napiorsunuz bizim zaman bebisle geciyor
agucukta neymiş anne diyor kuzumm..annelik bambaşka bişey kucağına al kokusunu içine cek işte benim dünyam bu dersin.bende sizi çok özledimmtatlım çantanı hazır et tehlikeli haftadasın..bi bakmışsın içerde canı sıkılmış geliyorum der oyyyy ısırır yerim ben teyzoşumuu.. bu arada adını ne koyacaksın
annemi diytorrr anammm okadar buyudumu yaaa y nasıl duygulandım valla anlatamam kızçem nasılda zamanda gecıyor yaa maşallah benım sıpama
bundan sonra hazırlıycaz inş yavaş yavaş
adı çınar şimdilik herkes çınar diyor.
ama nedense hep içimde bişey eksik bu konuda şimdiye kadar hep eşimle hira istiyorduk ee oda kızlara konuluyormus
acaba kulağına hirayıda okutsammı napsamuymuyor ama kimlikte çınar olsa olmamı :26:bu isim bulmak cok zormuş yaa
hira benim komşumun kızının adı..genelde kızlara koyuyorlar ama çınarda çok güzell.bugün 6.ayı doldurduk 7 den gün alıyoruz teyzesi
kızçelerimmmmmmmmmmmm
kelebeklerimmmmm... günaydınlar olsun herkese
evet denkleşemiyoruz kuzum yahadı hayırlısı olsun inş bi sorun çıkmaz canım ya erkekte eşim sadece test verdiğinden dolayı üroloji alanında uzman bilmiyorum maalesef ben:26:kkdan biraz araştırmak lazım ama
slm kızlar ben geldim önmcelilke tüm meslektaşlarımın geçmiş öğretmenler gününü kutlarım dün çok güzel bir konser verdik hastaydım ama yinede çıktım solo söyledim:))) herks beğendi çok güzel eğlenceli bir konser oldu sizler nasılsınız bu arada ben bugün itibariyle soğan kürüne başlıyorum inşallah olur arkadaşım 2,5 yıldır her yöntemi denedi aşılamada yaptırdı ama olmuyordu bu ay birde soğan kürü deneym dedi ve oldu darısı bizlere belkide olur:)))
doğum yaklaştıkça banada bir heyecan korku basıyor valla hayırlısıyla doğursaydık bir
inşallah bi sorun cıkmaz yada cıksada cozumu olur ınsallah boyle bos bos beklemektense hayırlı sonuclar alırız ınsallah
aynı durumdayız:) hayırlısıyla yaparız doğumlarımızı inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?