Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım geçmiş öğretmenler gününüz kutlu olsun kzuumhadi bakalım hayırlısı
kızçelerimmmm,,, teyzoşlarım günaydınlar olsun herkeslereee

hira benim komşumun kızının adı..genelde kızlara koyuyorlar ama çınarda çok güzell.bugün 6.ayı doldurduk 7 den gün alıyoruz teyzesi
evet aslında eşimin bi aradaşının adıydı hira ama erkekti.ozamanlar biz liseye gıdıyoduk eşim bana demişti erkek olursa hira olsun diye.sonra son zamanlar hira ismi moda oldu ama kız ismi olarak ee tabi bizim hayallerde suya düştü.aslında dağ ismi unısex olabılır dineyse artık kısmet tabioyy teyzesi yer onu bizde görürüz inş ogunlerisenin sınavlar noldu pekı kızçem geçebildinmi

selam kızceler nasılsınız buarada dikkat etmemişim daha once hayalotum ve ngasgm 1 gun var dogum aranızda
evet kuzum sıradaki doğum ngasg ile benim olacak sanırım.bakalım belkide gerçekten aynı gün doğuruveririz

anammmm ayşem gelmişş yaoyy kuzum cok az kalmış sanada bızden once sen varsınrabbım kolay doğum nasıp eylesın ıns

Son düzenleme:
olabılır benım göğsümde geceleri sıkışıyor ayaklarını goguslerımde hıssedıyorum artık ondan oluyor bu nefes darlıkları
aman erken gelmesinler her nekadar bana benımkı bu ay dogcakmıs gıbı gelsede zamanında gelsın yavrum ya
benım kansızlığım yok bıtanem ama ben hergun yarım kase yaklaşık 6-7 yemek kasıgı tahın pekmez yıyorum dengeliyor.senın zaten sorununda vardı ilaçla olcak iş degıl tek bu ek vıtamın gıdalar alman lazım yıyormusun bal kaymak pekmez falan bişeyler

Son düzenleme:
valla canbonum iyi diyeyim iyi olalım
bacak aralarım çok ağrıyor yahu benim

kuzum yaaa benim de geçen haftadan beri bacak aralarım ağrıyor... çok mu erken başladı acaba :44::44:

bi de geçen hafta bebek sanki aşağıya inmişti.. öyle hissettim hep :44:

pekmez yiyorum canım yemem desen iyi şükür aç karnına günde 2 kere de kan ilacı alıyorum ama fayda vermiyor gibi decaviti de hala içiyorum magnezymda ama maalesefartık diğer gitmemde söylerim doktora olmassa ...

kuzum yaaa benim de geçen haftadan beri bacak aralarım ağrıyor... çok mu erken başladı acaba :44::44:

bi de geçen hafta bebek sanki aşağıya inmişti.. öyle hissettim hep :44:

canım vitamin eksikliğinden olabilir hatırlıyorsan benim nasıl kasılmalarım oluyordu ohaftalar bi kandan baktırsana değerlerine..
senin tombıke daha var kuzum arada belkı yorulduysan sana oyle gelmıstır belkı.ama sen yınede dıkkat et emiii

pekmez yiyorum canım yemem desen iyi şükür aç karnına günde 2 kere de kan ilacı alıyorum ama fayda vermiyor gibi decaviti de hala içiyorum magnezymda ama maalesefartık diğer gitmemde söylerim doktora olmassa ...

demekki senin kansızlığın bayagfı yüksek.bunun iğnesi falan yokmu acaba :26:hani iğneler daha cabuk etkı gosterıyor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…