- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #57.061
merhaba guzel arkadaslarımbenı unutmadıysanız tabıokul baslayınca gelemez oldumkızımda bıre basladı kucuk yas grubu evde net yok okulda fırsatım olmuyor.ınsallah hersey yolundadır bırı bana ozet gecsın zahmet olmazsa.:26:bızım oglanda buyuyor ıste beklıyoruz heyecanla ahmedımızı hepınız allaha emanet olun
bnimde 5.ayim olcak fKat tik yokk gun saymaya basladim bnde ama bnde idrar yolu enfeksiyonu war we engelmi gbelige bilemiyorum
keserim Allahtan ümit kesilmez olucak zamanı var biliyorum... zor çok zor yaşamayan bilemez içimizde kopan fırtınaları banada hep olamıcakmışım gibi geliyor ama eşim tek dayanağım olucak inan diyo kendi ne kadar inanıyo bilmiyorumRabbim bundan sonra sağlıkla hamile kalıp kucağımıza almayı nasip etsin inş...
bende pek iyi değilim canım kurudum artık yumurtlama bile olmuyo bu ay 2 kutu klomen içtim tık yok... zaten yarın kontrolüm son 2-3 ay doktora gitmeyi düşünmüyorum. kafamı toparlayayım tüp bebeğe geçicem. hamile arkadaşlarım benimle konuşmuyor. neyymiş üzülürmüşüm hemde onları üzüp hamileliklerini etkilermişim... amannn amannnn geçicek bu günlerimiz kuzum biz senle aynı zamanda hamile kalıcaz görr bitanemmm
karamımmm kuzum rabbim sanada nasip eylesin inşallah bizdekilerin kat ve kat güzellerini iyilerinniiidualarım hep sızınle bıtanem.olucak ınsallah hıc bı zaman umudunu yıtırme..bak ben nasıl hamile kalmıştım herseyın bı vakti zamanı var olcak inşalah hiç etgmezmiyim sizlere ben dualarımdan eksık edermıyım..ama sızlerde bızlerı unutmayın..inşalah bızlerde saglıkla kucaklarımıza alırız :26:
inşallah hayalotumm Aallah razı olsun duaların için. hiç dua etmez miyim Rabbim bi avazda bebişlerinizin doğmasını kucağınıza almayı nasip etsin... Arkadaşlara gelince hiç arkadaşım olmamışlar ki bana öyle dediler ve yaklaştılar. ben herkesi Allaha havale ediyorum...karamım arkadaslarına ne dıycegımı hıc bılemedım ama bılıyorsun benımde yasdıklarımı kızçem..
kımler neler neler demişti bu hamıle kaldıktan sonra böyle devam etti birde başka başka cümlelerle..ve hala devam ediyor doğal olarak.bu bi döngü kızçem.oyuzden hıc canını sıkma.sadece beynini rahatlat başka bişey düşünme yeter yumurtlama olması için.bak benim de hiç yumurtlama olmuyorduki yumurtladıgım ayda 2 doktora göründüm biliyorsun hatta 2.cisinde hesaba göre yumurtanın bile çatlamış olması lazımdıki görmediler gıttıgım doktorlarda en ıyılerıydı proflardı.göstermeyen rabbim göstermiyor kuzum.herşey rabbımden..hıc canınızı sıkmayınnn sızı sevıyorummm
ayıp değil canım eşeklik ettilerrr... ahh canımm öp beni sev beniiii. bende seni öpüyorum çokkk çokkkkkkkkkcanım benim kıyamam ben sana kuzummm.. takma sen onları kafana ayıp etmişler biraz.. seni kıracaklarını düşünmemişler datlıkuşum.. gel bana ben severim öperim seniiiiii
Bende aranıza yeni katıldım. Bu ay ilk kez denedik bakalım olacak mı? Ne zaman belli olur adetimin tarihini beklemem şart mı?:44:
cewaplarin icin yardimin icin teskr ederm kactr sorularimin yanitini senden aliyom rabbim gonlune gore wersin ins :) yanliz bn gcen ay ilac kullandim bu ay gne tekrarlamis olmali zaten esim askere gdyo subatta bu gdisle bn hasret kalicam yawrucagima bi önerin warmi? :) gun symayada baslamistim ustelik off
inşallah hayalotumm Aallah razı olsun duaların için. hiç dua etmez miyim Rabbim bi avazda bebişlerinizin doğmasını kucağınıza almayı nasip etsin... Arkadaşlara gelince hiç arkadaşım olmamışlar ki bana öyle dediler ve yaklaştılar. ben herkesi Allaha havale ediyorum...
bügün son kez kontrole gittim yumurtalar büyümemişş doktor bidaha ki ay iğneye başlıcaz dedi ama kabul etmedim. çünkü artık çok yoruldum ilaç içmekten bi hal oldum hormanlar şaşırdı... 2-3 ay gelmicem oluruna bırakcam ddim doktorda iyi olur belki kendiliğinden hamile kalırsın dedi... bugünü milat kabul ediyorum kendim için artık bu konuyu bi kaç ay açmıcam söz etmicem bebekten. spora başlamaya karar verdim birazda diyet tedavi öncesine vücudumu hazırlayayım bomba gibi geri dönücem o bebiş koncak inşallah göbüşee... iyi ki varsınız cankuşlarımmm seviyorum seniiiii
ayıp değil canım eşeklik ettilerrr... ahh canımm öp beni sev beniiii. bende seni öpüyorum çokkk çokkkkkkkkk
karamım en azından 2 ay kadar bi boşluk bırak arada.hormonlar kendi kendine çalışssın bakaalım bi.sonrasında iğne tedavisi daha iyi bi yöntem.bende aşılama olmuş olsaydı iğneli olanı tercih etmeyi düşünüyordum.hapla olanların pek bi faydası olmuyo çünkü bizim gibi pkolularda.inşallah tedaviye gerek kalmadan senınde benım gıbı olur kuzum.olmassada atek tedavıde gelır melegın ınssen kımseyı takma.çünkü hamıle kaldıgında ınan butun hormonlar degısıyor.onu takmam dedıklerını bıle ınan bu donemde kafana takıyorsun.ben zaten buyuk bır yıkımla gırmıstım hamılelıge ve mutlu bır gebelıkte gecırmedım karamım.benım gıbı olmanızı ıstemem ınsan bu donemde kendını hıc toparlıyamıyor cunku.inşallah loğusalığım bundan beter olmaz ne dıyeyım beterınde beterı var demısler sonucta:26:
bugün baya yoğun burası maşallah ya ....hoşgeldinnn karamım dert etme sen kimseyi hakkında hayırlısı olsun inşallah nasılsın canım ....
yeni arkadaşlarımızda var galiba hoşgeldinizzznasılsınız bakalım bende evdeyim biraz kuran falan okudum sıkılınca buraya geldim kim var kim yok diye ama gelen giden var maşallah nazar değmesin yaz saatim de gelmiş maşallah kızı okula başlamış diğerinide sağ salim alır kucağına inşallah ....
hayalotum sen nasılsın priorim de gelmiş gitmiş galiba?
hoşbuldum kuzummmmamin canım hayırlısı tabii... çok şükür iyiyim canımmm bugün yeni kararlar aldık hakkımızda hayırlısı bakalımm... sen nasılsın bitanem bebişşimiz nasıl??
ah kuzum bende evde kendi başıma kuran öğreniyorum okuyorum ama çok yavaş bide acaba yanlış mı okuyorum diye korkuyorum... türkçe yazılışına bakıyorum teyit etmek için.. ama bakalım kuran kursuna gitsem diyorum onlarında kayıt tarihi geçmişş almazlarsa diyorum. inşallah su gibi okumak banada nasip olur...
aslnda sogan kürünu denemkte fayda war iltihaba iyiymis deee nasil yapcam gunde kac kez ac karnami yada hergun tazemi kaynatcam inan hic bilemiyorum :) sen neleri denedin mesala ? :-*
yanliz bisey sorucam maydanozu tarif eder misin rica edersem.. mesala bi deste maydanozu tencerede kaynatip kac dakika oturmam gerek uzerine we ne sklikta bnu yapmaliym bnu hergun mu
bakalım diyorum ya canım2-3 ay oluruna bırakcam doktorda dedi belki adet olmazsın 2- 3 ay ama takma oluruna bırak 3 ay sonra görüşelim dedi. hem psikolojik hem bedenen dinlenmem düşükten sonra bu konunun üzerine haddinden fazla gittim ... inş... senin gibi olur hayalotum olmasada kader kısmet artık tüp deneriz diyoruz...
sende hiç bişeye sıkma canını bitanem çınarcığımızı düşün onu kucağına aldığın kokladığın anı ve mutlu ol... Loğusalığında inş.. depresyonsuz stressiz geçer... hepimiz için herşeyin en güzeli olsun cancağıızım valla dün gibi aklımda hamileyim diye yazdığın zaaman çok çabuk geçiyo çınarımız büyüdü dünya ya gelcek... valla bende senin kadar heyecanlıyımm
bugün baya yoğun burası maşallah ya ....hoşgeldinnn karamım dert etme sen kimseyi hakkında hayırlısı olsun inşallah nasılsın canım ....
yeni arkadaşlarımızda var galiba hoşgeldinizzznasılsınız bakalım bende evdeyim biraz kuran falan okudum sıkılınca buraya geldim kim var kim yok diye ama gelen giden var maşallah nazar değmesin yaz saatim de gelmiş maşallah kızı okula başlamış diğerinide sağ salim alır kucağına inşallah ....
hayalotum sen nasılsın priorim de gelmiş gitmiş galiba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?