Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

oyyy oyyy oyyyy benim prensesımın annesı mı gelmısssuedam demek 1e basladı he yazsaatım cok sevındım valla tatlı cadıyı öp benim içinsen nasılsın mınıcık oglusunla sende bayagı buyutmusun masallah
ne anlatıyım ki kuzum kimselerin gelip geldiği yok artık:26:arada kaçaklarımız geliyor işte senin gıbı
yanlız selencelkımın ve scorcipimin guzeller guzelı kızçeleri oldu..habıbtemı ve asetonumu bılıyorsundur zaten..klnimde dogum yaptı bi paşası oldu onundahayalimde sag salım bebesını kucagına aldı biricik çınarınıen son haberler böyle kuzum

bnimde 5.ayim olcak fKat tik yokk gun saymaya basladim bnde ama bnde idrar yolu enfeksiyonu war we engelmi gbelige bilemiyorum

canım enfeksiyon gebeliği etkiliyebilir.önce enfeksiyon tedavisi olsan daha olumlu sonuclar alırsın aslında.inşallah en kısa zamanda sende kavusursun meleğine..hoşgeldın bu arada

canım benim kıyamam ben sana kuzummm.. takma sen onları kafana ayıp etmişler biraz.. seni kıracaklarını düşünmemişler datlıkuşum.. gel bana ben severim öperim seniiiiii

Bende aranıza yeni katıldım. Bu ay ilk kez denedik bakalım olacak mı? Ne zaman belli olur adetimin tarihini beklemem şart mı?:44:

cewaplarin icin yardimin icin teskr ederm kactr sorularimin yanitini senden aliyom rabbim gonlune gore wersin ins :) yanliz bn gcen ay ilac kullandim bu ay gne tekrarlamis olmali zaten esim askere gdyo subatta bu gdisle bn hasret kalicam yawrucagima bi önerin warmi? :) gun symayada baslamistim ustelik off

inşallah hayalotumm Aallah razı olsun duaların için. hiç dua etmez miyim Rabbim bi avazda bebişlerinizin doğmasını kucağınıza almayı nasip etsin... Arkadaşlara gelince hiç arkadaşım olmamışlar ki bana öyle dediler ve yaklaştılar. ben herkesi Allaha havale ediyorum...
bügün son kez kontrole gittim yumurtalar büyümemişş doktor bidaha ki ay iğneye başlıcaz dedi ama kabul etmedim. çünkü artık çok yoruldum ilaç içmekten bi hal oldum hormanlar şaşırdı... 2-3 ay gelmicem oluruna bırakcam ddim doktorda iyi olur belki kendiliğinden hamile kalırsın dedi... bugünü milat kabul ediyorum kendim için artık bu konuyu bi kaç ay açmıcam söz etmicem bebekten. spora başlamaya karar verdim birazda diyet tedavi öncesine vücudumu hazırlayayım bomba gibi geri dönücem o bebiş koncak inşallah göbüşee... iyi ki varsınız cankuşlarımmm seviyorum seniiiii

canım benim kıyamam ben sana kuzummm.. takma sen onları kafana ayıp etmişler biraz.. seni kıracaklarını düşünmemişler datlıkuşum.. gel bana ben severim öperim seniiiiii
ayıp değil canım eşeklik ettilerrr... ahh canımm öp beni sev beniiii. bende seni öpüyorum çokkk çokkkkkkkkk

Bende aranıza yeni katıldım. Bu ay ilk kez denedik bakalım olacak mı? Ne zaman belli olur adetimin tarihini beklemem şart mı?:44:

canım sende hoşgeldinkesin sonuç için şart diyeyim ben sana..adet öncesi öğrenmen biraz zor gibi:26:inşallah tek seferde olur da ugrasmassın canım hayırlısı olsun

sağol bitanem rabbım hepımınızın gonlundekını hayırlısı ile nasip eylesin inşallah
canım benim şimdiden allah kavustursun diyeyim eşin için sağ salim gitsin gelsinde bebeğinde olur inşallah
o gidene kadar olmassa bile vardır bundada bi hayır herşeyin bi zamnı var sonuçta..
ama ben olsam önce şu iltihabı ortadan kaldırmaya çalışırım.çünkü bebeğin tutunmasınada engel oluyor rahimde.bu arada bol bol su iç birde soğan kürü yapsan nasıl olur acaba

karamım en azından 2 ay kadar bi boşluk bırak arada.hormonlar kendi kendine çalışssın bakaalım bi.sonrasında iğne tedavisi daha iyi bi yöntem.bende aşılama olmuş olsaydı iğneli olanı tercih etmeyi düşünüyordum.hapla olanların pek bi faydası olmuyo çünkü bizim gibi pkolularda.inşallah tedaviye gerek kalmadan senınde benım gıbı olur kuzum.olmassada atek tedavıde gelır melegın ınssen kımseyı takma.çünkü hamıle kaldıgında ınan butun hormonlar degısıyor.onu takmam dedıklerını bıle ınan bu donemde kafana takıyorsun.ben zaten buyuk bır yıkımla gırmıstım hamılelıge ve mutlu bır gebelıkte gecırmedım karamım.benım gıbı olmanızı ıstemem ınsan bu donemde kendını hıc toparlıyamıyor cunku.inşallah loğusalığım bundan beter olmaz ne dıyeyım beterınde beterı var demısler sonucta:26:

bakalım diyorum ya canım2-3 ay oluruna bırakcam doktorda dedi belki adet olmazsın 2- 3 ay ama takma oluruna bırak 3 ay sonra görüşelim dedi. hem psikolojik hem bedenen dinlenmem düşükten sonra bu konunun üzerine haddinden fazla gittim ... inş... senin gibi olur hayalotum olmasada kader kısmet artık tüp deneriz diyoruz...
sende hiç bişeye sıkma canını bitanem çınarcığımızı düşün onu kucağına aldığın kokladığın anı ve mutlu ol... Loğusalığında inş.. depresyonsuz stressiz geçer... hepimiz için herşeyin en güzeli olsun cancağıızım valla dün gibi aklımda hamileyim diye yazdığın zaaman çok çabuk geçiyo çınarımız büyüdü dünya ya gelcek... valla bende senin kadar heyecanlıyımm

bugün baya yoğun burası maşallah ya ....hoşgeldinnn karamım dert etme sen kimseyi hakkında hayırlısı olsun inşallah nasılsın canım ....

yeni arkadaşlarımızda var galiba hoşgeldinizzznasılsınız bakalım bende evdeyim biraz kuran falan okudum sıkılınca buraya geldim kim var kim yok diye ama gelen giden var maşallah nazar değmesin yaz saatim de gelmiş maşallah kızı okula başlamış diğerinide sağ salim alır kucağına inşallah ....

hayalotum sen nasılsın priorim de gelmiş gitmiş galiba?

hoşbuldum kuzummmm amin canım hayırlısı tabii... çok şükür iyiyim canımmm bugün yeni kararlar aldık hakkımızda hayırlısı bakalımm... sen nasılsın bitanem bebişşimiz nasıl??
ah kuzum bende evde kendi başıma kuran öğreniyorum okuyorum ama çok yavaş bide acaba yanlış mı okuyorum diye korkuyorum... türkçe yazılışına bakıyorum teyit etmek için.. ama bakalım kuran kursuna gitsem diyorum onlarında kayıt tarihi geçmişş almazlarsa diyorum. inşallah su gibi okumak banada nasip olur...

ben iyiyim şükür canım şu anlık bi sorun yok minik de iyi teyzesi hayırlısıyla doğmasını bekliyoruz canım ...canım sen evde oku okuyabildiğin kadar yalınşlarını melekler düzeltir inşallah ama yinede bir git kuran kursuna sor alırlar belki kayıtlı almasalar bile gidersin 15 tatilden sonra yeni kayıtlar başlıyor o zamnda kayıtını yaptırırsın senin için daha iyi olur tecvid falanda öğrenirsin

aslnda sogan kürünu denemkte fayda war iltihaba iyiymis deee nasil yapcam gunde kac kez ac karnami yada hergun tazemi kaynatcam inan hic bilemiyorum :) sen neleri denedin mesala ? :-*

aslnda sogan kürünu denemkte fayda war iltihaba iyiymis deee nasil yapcam gunde kac kez ac karnami yada hergun tazemi kaynatcam inan hic bilemiyorum :) sen neleri denedin mesala ? :-*

adete 10 gün kala başlıyorsun ...yada adetliykende yapanlar var ama sen adete 10 gün kala başla adetle birlikte iltihapın dökülür inşallah ...Klorsuz iki bardak suyu kaynatın. Orta boy 1 adet kuru soğanın en dıştaki ince kabuğunu soyunuz. Daha sonra 4’e veya 6’a bölerek kaynayan suyun içine atınız. 5 dakika ağzı kapalı olmak şartıyla kaynatınız. Sonrasında ocaktan indirip ılınmasını bekleyiniz.
Ilındaktan sonra süzerek, öğle yemeğinden 10 dakika önce bir su bardağı içiniz. Akşam yemeğinden önce de aynı şekilde taze olarak hazırlayarak içiniz.

maydonoz suyuda içebilrsin oda iltihp sökücü maydonozu kaynatıp üzerine oturabilirsin buharına...

yanliz bisey sorucam maydanozu tarif eder misin rica edersem.. mesala bi deste maydanozu tencerede kaynatip kac dakika oturmam gerek uzerine we ne sklikta bnu yapmaliym bnu hergun mu

yanliz bisey sorucam maydanozu tarif eder misin rica edersem.. mesala bi deste maydanozu tencerede kaynatip kac dakika oturmam gerek uzerine we ne sklikta bnu yapmaliym bnu hergun mu

suyu için saplarıyla birlikte kaynat orta sıcaklık da iken iç hafta 2 gün falan ...üzerine oturmak içinde bir demet maydonozu suyun içinde kaynat su yeşilleniyor zaten sonra bir leğene al buharına otur bacaklarını ve leğenin etrafını battaniye ile kapat ki buhar vajinadan içeri girsin buhar soğuyana kadar otur benim yanmam falan olduğu zaman yapıyordum çok iyi geliyordu

olcak kuzum sabır cekmek zor ama cekmek zorundayız..rabbım nasıp eylıcek sanada bu gunlerı ınsallah ınanıyorum bensende ınan ınanmassan olmaz bılıyorsun sendebu arada hamıle kaldıgım zamankı yazımı bulup okumus oldum sayemde .ne degısık bı duygu gercekten.rabbım ısteyen bekleyen herkese nasıp eylesınnn bu heyecanaısızlerdende allah razı olsun hep dua ettınız yanımda oldunuz her anımdaloğusalığımın deprosyonsuz gecıcegını hıc sanmıyorum karamım hayatımda sanıyorum en zor gecırcegım aylar olucak o dönem tabı gorursek:26:hayırlısı yınede rabbımden umut kesılmez belkı hersey cok farklıda olabılır

allah kabul etsın ngasgım dualarını
bende sukur ıyıyım dun bıraz gezınce sancılandım ama bugun daha ıyıyım.esımın yengesının mevlütü var bugun oraya gecıcem bırazdansen nasılsın bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…