Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aslnda sogan kürünu denemkte fayda war iltihaba iyiymis deee nasil yapcam gunde kac kez ac karnami yada hergun tazemi kaynatcam inan hic bilemiyorum :) sen neleri denedin mesala ? :-*

kuzum ngasgım yazmıs sana tarifleri..
denemekte fayda var.bende iltihap yoktu ama ben adet olamıyordum ve kıstlerım vardı.
soğan kürünü yaptıktan bi 5-6 ay sonra hamiş kaldım sanıyorum ben ama kistlerim engel oluyordu buna yumurtlama olmuyordu bende cunku:26:soğan içtim adetlerim yavaş yavaş düzene girmeye başaldı o ay ilaç kullanmadığım halde ben kendiliğimden adet olmuştuım.hatta bak hatırlıyorum kızçeler hamıle kalınca halay cekıyoduk topıktebende kırmızılarım gelınce yıne burda halay cekıyoduk kızçelerimle okdar dusun yanıtopıkte yıne soganla hamıs kalanlarda oldu olmadı degıl hatta dogumları bıle oldudarısı sana ınsalah.ıns sendede faydası olur kuzum

sabrediyorum kuzum olucak biliyorum Allahın izniyle... ummadığım anda gelicek bana... inş. kucağımda diye de yazıcan buralara cancağızım.... doğumunda loğusalığında en güzel şekilde geçicek inşallah canım sen hiç bişeyi kimseyi takma yalnız bebeğini ve kendini düşünnn... Dualarım her daim seninle sizlerleee...

denicem hpsini we icim kipr kpirr olucaaakk :)) ha birde yumrtlamasi olabilen kadin bebe sahibi kesinlikle olur demktr demii?

yıldırakcım ben dün maydonoz buharına oturmayı denedim gerçekten iltihap gibi akıntı oldu işe yarıyo bence. bende de pko var bakalım maydonoz suyu yada soğan suyu içmeye çalışcam ama midem kabul etmiyo içebildiğim kadar içmeye çalışcam... evet canım yumurtlaması olan her kadın hamile kalabilir ama buda yumurtanın gelişimi ile alaklı. Rabbim gönlüne göre versin...

rabbim seninde gonlune gore wersin inss.. He dogrudr duydum dunden beri arastiriyorum buhara oturmayi denicem bu ay olmassa.. ins hic denemeye bile gerek kalmaz bu ay ha birde süt we maydanoz karsimi buhar warmis onu duydunuz mu? bnim kayinvalidem 3 yil cocuk sahibi olamamis fakat süt buharina oturduktan sora oluvermis ayni ay..

amin canım aminn Rabbim haepimizin kucağını bebelerle doldursun valla ikiz olsa ne kadar güzel olcakk gerçi daha bitaneyi bulamadımmm valla canım ben mayıs ayında düşük yaptım daha sonrada temmuzda bu süre zarfında ayda en az 4 5 defa doktora gittim ilaç içtim klomen ve bi çok ilaç artık bünyem ilaçlara bile tepki vermemeye başladı karar aldık eşimle 2-3 ay dinlenelim diye doktorda iyi olur dedi ama adet olamayabilirsin dedi. bende başladım doğal yolları aramaya. dün maydonozu duydum akıntı ve kaşıntım vardı dün akşam yaptım ama buhar yakıyo çok az ılıyınca oturdum afedersin sarı sarı akıntı geldi halada geliyor kalan maydonozlarıda beze sarıp çamaşırıma koydum ama altıma etmiş gibi ıslandı çıkardım sütüde internette gördüm ne kadar doğru bilmiyorum ama günlük süt olması gerekiyomuş onu bulma imkanım yok benim burda... paket sütle oluyomuymuş ki canım sen biliyo musun .bakalım soğan suyu içmeye çalışcam ne kadar içemesemde... bide 5-6 kilo versem olucak inş.....

cdden üzuld adina ilk bebegin icin.. ama hayat dewam ediyoo bebek icin calismak gerekk eee buda demektr ki durmaksizin yola dewaaaamm :)) bende ögrenciyim bilgsayar ogretmenligine hazrlaniyorum doguluyum we bu yuzden cok sansli hissediyorum kndimii pek inanmadiklari koca kari önerileri burda cok yaygin firsatin olsada gelsen.. sifali sular war onlarda iltihapa birebir mesela silvanda war bu hamile olmak istyenlerin ugrak yeri..süte gelince canim paket sutte olur tabiki bnde paket kullanicam sonucta onunda buhari war.. e artik bi tencerenide feda edersin bebisin icin :)) ha yok tencereme kiyamam diyosan lazimlik olarak kullan anacimm :)) bu isin espirisi tabi denemkte fayda war canimm :))

aynen canım çalışmaya devam. ben o koca karı ilaçlarına deneyimlerine güveniyorum kimyasal kullandığımız ilaçlardan çok daha iyi... bakalım ayrıca hocaya gitcem canım sonuçta yer gök dua üzerine kurulu Rabbim ol dedikten sonra olucak... bakalım paket sütten denicem canımm.. valla tek tencere değil tencere takımları feda olsun canım yeter ki bebişm gelsin. ama ben tencerede kaynatıp küçük bi kova aldım ona koyuyorum onun üzerine oturuyorum. hem daha hijyenik oluyo işim bittikten sonra banyoda yıkayıp dolaba kaldırıyorumm

Bitanem allah buyuk birbirimizden hic dualarimizi eksik etmeyiz tabiki allah kimseye dayanamicagi caresoz dertler vermesin

Kuzuuummm sapl bitanembak ne dicem hani eniste testi alinca qhastaneden oynayarak ewe gelcekti nnapti unutmadim aklimda valla sorum dedim hazirlikar nasil bebise neler koydun oda yaptinmi

Canim sen de sadece bebegini ve guzel gunleri dusun o ark. Dowerim ben terbiyesizlik etmisler sen morelini asla tuletme bana dr yasmini birakinca 1 sene werdi olmasina 1 aydam sonra oluwrrdi bes kurus kenara atamadik asla olmaz die bakma uuyy bemim kizim bile dua edio tezoslari kardes yapsin die
denicem hpsini we icim kipr kpirr olucaaakk :)) ha birde yumrtlamasi olabilen kadin bebe sahibi kesinlikle olur demktr demii?

Mrb tatlim ewet dgru bilipsun yumurtlamasi olan kadinin er yada gec olurmus allah dogru zamani bekliodur

hocaya gitmen oldukca mantikli burada büyukler boylama dye adlandiriyo hoca okuyup sariyo we yaninda tasiyosun onuda genellikle düsuk yapanlar uyguluyo.. rabbim emeklerini bosa cikarmasin dualarim seninlee ve tum anne adaylari ile..hem kurban oldgum Allah ol dedimi olur sen hic merak etme yaradan werecegi zamani biliyo.. sende bnim icin dua et bu ay mujdemi weriim artik :))

güzelliklerrrrrrrrr, ballı böreklerimmmm

günaydınlar olsun herkeslere.....

çok giremiyorum artık bankada kk ya...

tablet aldım onun gelmesini bekliyorum..akşamları rahat rahat girerim artıkkk...

herkesler iyi mii ?????

slm kızlar nasılsınız ben çok yorgunum birazdan okula gidicem akşamda nöbetçiyim bugün geçer mi acep

selam canlar giremiyorum bu raralar nete malum haftaya sınavlar var ders çalışıyorum bgn yıne doktorlardaydık tam 3 hastane gezdik ilkin çapada eşim spermogram verdi sonrasındada ultrason için hastane aradık en sonunda ozel bı hastanede yaptırdık ve sonuç amelıyat cıktı vardır bundada bı hayır dıye dusunuyorum gelısmelerı buradan yazarım sızlerı sevıyorum Allaha emanet olun

slm kızlar nasılsınızz
maşaallah doğumlar yaklaşmış heyecan başlamışş oyyy
Rabbim bir avazda kurtarsın canlarım benimm
inş hepiniz iyisinizdir
bebek isteyenlerede Rabbim tez vakit hedinizi yollasınn (aminnnnnnnn)
bizi sorasanız 2 aylık oldu prensesim gaz sanıcımız geceleri oluyo
onun dışında iyiyiz şükür darısı sizlere inşş
kendinize çok iyi bakın bebişleri okşayın
Rabbime emanetsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…