- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #57.081
aslnda sogan kürünu denemkte fayda war iltihaba iyiymis deee nasil yapcam gunde kac kez ac karnami yada hergun tazemi kaynatcam inan hic bilemiyorum :) sen neleri denedin mesala ? :-*
olcak kuzum sabır cekmek zor ama cekmek zorundayız..rabbım nasıp eylıcek sanada bu gunlerı ınsallah ınanıyorum bensende ınan ınanmassan olmaz bılıyorsun sende bu arada hamıle kaldıgım zamankı yazımı bulup okumus oldum sayemde .ne degısık bı duygu gercekten.rabbım ısteyen bekleyen herkese nasıp eylesınnn bu heyecanaı sızlerdende allah razı olsun hep dua ettınız yanımda oldunuz her anımda loğusalığımın deprosyonsuz gecıcegını hıc sanmıyorum karamım hayatımda sanıyorum en zor gecırcegım aylar olucak o dönem tabı gorursek:26:hayırlısı yınede rabbımden umut kesılmez belkı hersey cok farklıda olabılır
denicem hpsini we icim kipr kpirr olucaaakk :)) ha birde yumrtlamasi olabilen kadin bebe sahibi kesinlikle olur demktr demii?
rabbim seninde gonlune gore wersin inss.. He dogrudr duydum dunden beri arastiriyorum buhara oturmayi denicem bu ay olmassa.. ins hic denemeye bile gerek kalmaz bu ayha birde süt we maydanoz karsimi buhar warmis onu duydunuz mu? bnim kayinvalidem 3 yil cocuk sahibi olamamis fakat süt buharina oturduktan sora oluvermis ayni ay..
aynen canım çalışmaya devam. ben o koca karı ilaçlarına deneyimlerine güveniyorum kimyasal kullandığımız ilaçlardan çok daha iyi... bakalım ayrıca hocaya gitcem canım sonuçta yer gök dua üzerine kurulu Rabbim ol dedikten sonra olucak... bakalım paket sütten denicem canımm.. valla tek tencere değil tencere takımları feda olsun canım yeter ki bebişm gelsin. ama ben tencerede kaynatıp küçük bi kova aldım ona koyuyorum onun üzerine oturuyorum. hem daha hijyenik oluyo işim bittikten sonra banyoda yıkayıp dolaba kaldırıyorummcdden üzuld adina ilk bebegin icin.. ama hayat dewam ediyoo bebek icin calismak gerekk eee buda demektr ki durmaksizin yola dewaaaamm :)) bende ögrenciyim bilgsayar ogretmenligine hazrlaniyorum doguluyum we bu yuzden cok sansli hissediyorum kndimii pek inanmadiklari koca kari önerileri burda cok yaygin firsatin olsada gelsen.. sifali sular war onlarda iltihapa birebir mesela silvanda war bu hamile olmak istyenlerin ugrak yeri..süte gelince canim paket sutte olur tabiki bnde paket kullanicam sonucta onunda buhari war.. e artik bi tencerenide feda edersin bebisin icin :)) ha yok tencereme kiyamam diyosan lazimlik olarak kullan anacimm :)) bu isin espirisi tabi denemkte fayda war canimm :))
Bitanem allah buyuk birbirimizden hic dualarimizi eksik etmeyiz tabiki allah kimseye dayanamicagi caresoz dertler vermesinne güzel telaşları varmış benim kuzukulaklarımın yaa maşallahhhh. gecelik mi pijama mı bebişlerin elbiseleri... en kısa zamanda kucağınıza alıp doya doya koklarsınız inşallah canlarımmdarısıda bizlere inşallah... demin karnıma yastık koydum acaba nasıl olcam diye pekte güzel oldu valla çünkü miniğim benden gitmeseydi doğuma 2-3 hafta kalmış olacaktı ama cennete uçtu benim minik kuşumm.... beste kızım hangi ara büyüdü senin kızın 17 haftalık olmuşunuz bende seni ve göbüşündeki minik kızını öpüyorum çokkkkk
kızçelerim sizden tek ricam doğuma girdiğinizde Allah rızası için bana ve bizlerede dua edin... görüşemiyoruz özledim ben sizleriii
kızçemmm llah hoşgeldınızzzhamıle takvimi yapmamıştım evet ama geçen hafta yaptım bende
yaaa giderken 2 aylıktım ama şimdi 8 aylık oldum kızçemşimdi 34 haftalığız bu günümüze şükür..rabbim tüm istiyenlere nasip eylesin inşalah sanada maşallah kuzum ne çabuk büyümüşünüzz oyyy ben senin prensesini almamı hiç çınarımaa böyle tatlı bi kızçemi bulcak ogluşumm gecelik evet düşünüyorum bende 1 adet alıcam kızçem çok sağol.sık sık gelmeye calıs çok özlemişimmm kendıne cok ıyı bak oldumuu
Canim sen de sadece bebegini ve guzel gunleri dusun o ark. Dowerim ben terbiyesizlik etmisler sen morelini asla tuletme bana dr yasmini birakinca 1 sene werdi olmasina 1 aydam sonra oluwrrdi bes kurus kenara atamadik asla olmaz die bakma uuyy bemim kizim bile dua edio tezoslari kardes yapsin diesabrediyorum kuzum olucak biliyorum Allahın izniyle... ummadığım anda gelicek bana... inş. kucağımda diye de yazıcan buralara cancağızım.... doğumunda loğusalığında en güzel şekilde geçicek inşallah canım sen hiç bişeyi kimseyi takma yalnız bebeğini ve kendini düşünnn... Dualarım her daim seninle sizlerleee...
denicem hpsini we icim kipr kpirr olucaaakk :)) ha birde yumrtlamasi olabilen kadin bebe sahibi kesinlikle olur demktr demii?
Gunaydin uğurlu topigin guzel insanlari
slm kızlar nasılsınız ben çok yorgunum birazdan okula gidicem akşamda nöbetçiyim bugün geçer mi acep
günaydın canım nasılsın bebişimz nasıl :))
Maşaallah canım güle güle büyüt yakışıklınıGeçer ins kuzum kolaycacikbiz iyiyiz cok şükür cnm oglum 45gunluk oldu uğraşıp duruyoruz siz nasilsiniz
nasılsın keserimmgünaydın canım nasılsın bebişimz nasıl :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?