- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #57.101
Maşaallah canım güle güle büyüt yakışıklını
Meleğimmm canımmm nasılsınn
belin nasıl sancılar ne alemde kuzumm
çınarım nasıl
kızz hani sen benim kızı alacaktınn ne çabuk unuttun benm kızı
kızçem tablet yerine keşke pc alaydınız tabletten zor oluyor cunkugüzelliklerrrrrrrrr, ballı böreklerimmmm
günaydınlar olsun herkeslere.....
çok giremiyorum artık bankada kk ya...
tablet aldım onun gelmesini bekliyorum..akşamları rahat rahat girerim artıkkk...
herkesler iyi mii ?????
Gunaydin uğurlu topigin guzel insanlari
kuzum gecmıs olsun vardır bundada bı hayırselam canlar giremiyorum bu raralar nete malum haftaya sınavlar var ders çalışıyorum bgn yıne doktorlardaydık tam 3 hastane gezdik ilkin çapada eşim spermogram verdi sonrasındada ultrason için hastane aradık en sonunda ozel bı hastanede yaptırdık ve sonuç amelıyat cıktı vardır bundada bı hayır dıye dusunuyorum gelısmelerı buradan yazarım sızlerı sevıyorum Allaha emanet olun
denicem hpsini we icim kipr kpirr olucaaakk :)) ha birde yumrtlamasi olabilen kadin bebe sahibi kesinlikle olur demktr demii?
Bitanem allah buyuk birbirimizden hic dualarimizi eksik etmeyiz tabiki allah kimseye dayanamicagi caresoz dertler vermesin
Kuzuuummm sapl bitanembak ne dicem hani eniste testi alinca qhastaneden oynayarak ewe gelcekti nnapti unutmadim aklimda valla sorum dedim hazirlikar nasil bebise neler koydun oda yaptinmi
olcak kuzum sabır cekmek zor ama cekmek zorundayız..rabbım nasıp eylıcek sanada bu gunlerı ınsallah ınanıyorum bensende ınan ınanmassan olmaz bılıyorsun sende bu arada hamıle kaldıgım zamankı yazımı bulup okumus oldum sayemde .ne degısık bı duygu gercekten.rabbım ısteyen bekleyen herkese nasıp eylesınnn bu heyecanaı sızlerdende allah razı olsun hep dua ettınız yanımda oldunuz her anımda loğusalığımın deprosyonsuz gecıcegını hıc sanmıyorum karamım hayatımda sanıyorum en zor gecırcegım aylar olucak o dönem tabı gorursek:26:hayırlısı yınede rabbımden umut kesılmez belkı hersey cok farklıda olabılır
Hoşgeldin ngasg canımm sen nasıln miniş nasıl
canbonlarımmm nasılsınız bakalım..
oyyy oyyy oyyyy benim prensesımın annesı mı gelmısssuedam demek 1e basladı he yazsaatım cok sevındım valla tatlı cadıyı öp benim için sen nasılsın mınıcık oglusunla sende bayagı buyutmusun masallah
ne anlatıyım ki kuzum kimselerin gelip geldiği yok artık:26:arada kaçaklarımız geliyor işte senin gıbı
yanlız selencelkımın ve scorcipimin guzeller guzelı kızçeleri oldu..habıbtemı ve asetonumu bılıyorsundur zaten..klnimde dogum yaptı bi paşası oldu onundahayalimde sag salım bebesını kucagına aldı biricik çınarını en son haberler böyle kuzum
kızçelrirmmm biz geldikkk
malumunuz bugün görüş günümüzdü
ahh bu bizim bibiliye büyüdükçe bi haller oldu 2 dir suratını saklıyor bu çucukdeli ediyor beni bugünde parmağını emiyordu yavrum yandan görebildik azcıkın yanaklarımız tombık tombık duruyodu kuzumun
bu sefer 2550 cıktı bu cucuk.2 haftada sadece 250 gram kadar almış az geldi bana.ama 2 cm uzamış.doktor boyu ve kilosu gayet iyi dedi.1 hafta önde gidiyor şuan yine.boyumuzda 49 buçuk cm civarı 50 cm tam olmamışız
boyumuz çok güzel uzun olcak bu cucuk dedi
nst ye girdim sonrasındabelim koptu yatarken eşek sıpası hiç hareket etmedi ya..doktor odasına kadar tepınen cocuktan nstde eser kalmadı nasıl sinir oldum anlatamam hemşireler bile dedi işte bi inatçı bebek daha dediler
çikolat yedim yatarken meyve suyu içirdiler yok anam40 dakka kalmışımdır sadece 2 kez tekme attı eşek
yan yatıncada kalp atımı yavaşladı hemşire dedi bu bize oyun oynuyorsonra aletleri çıkarınca yine başladı oynamaya hemşirede güldü doğal olarak sen bi doğda ozaman görüşcez küçük bey dedi sonrasında doktora gösterdik tekrar sorun yok gayet güzel şuanlık dedi..
ben bebeğin başını sordum seninki çoktan döndü dedi.biz seninle korkma diye doğumu hiç konuşmadık dedi.şuanlık normal gözüküyor dedi.çatıya bakmadık ama normalmi istiyorsun dedi.evet ama kendime güvenemiyorum dedim.oda dediki hiç bir zaman normal yaparım ederim deme.kendine çok güvenirsen doğuramassın dedi.böylesi daha iyi deditamam ozaman dedim bende
bu arada kilo kısmına hiç girmiyorum80 kilo olmuşum sanırım 85 ile kapatırım
napıyım ya bu 2 hafta hiç oturmadığım halde kilo almışım anlamadım hiç bişeyneyse işte doğum aralık sonuna kaydı bu arada.ocak ayını kafandan sil dedi bana .aralık gibi olur şekle bakılırsa dedi.bende istemeyerek gülümsedim tabi işte böyle kızçelrim çok şükür bir sorunumuz yok ama.bu arada sancılarımı söyledim oda dediki olması gayet doğal bebeğin kafası sen kendini yordukça baskı yapıyor dedi rahme.doğuma hazırlık başlamış içerde dedi.çok yorma kendini dedi.
doğum fiyatlarını konuştuk odalarını gezdik
normal 1000 sezeryan 1450
küçük oda ile büyük oda arasında 75 tl fark varmış.
fotoğrafçı 350,450 birde 600 tllik paket var ben 600 seçicem sanırım:26:
birde oda süslemeleri var onlarda 220den başlıyor 1000 tlye kadar var değişiyor ama ben oda süğslemeyi yaptırmayı düşünmüyorum.kendim alıcam süslemelerimi kısmetse
işte bizden haberler böyle kızçelerimmmyarında babamlar gelicek oyuzden çıkıyorum şimdi temizlik yapmam gerek ve akşama yemek yarına market alışverişi çokk işim var anlıycanızz sizi seviyorummm
Allah iyilik versin canımmhoşbulduk canım benimben iyiyim şükür canım doğumu bekliyoruz artık miniş de nasıl olsun kendi halinde karnımın içinde tekmeler savuruyor bazen çok canımı yakıyor sen nasılsın canım nasıl gidiyor bakalım
Maşaallah meleğimmmkızçelrirmmm biz geldikkk
ahh bu bizim bibiliye büyüdükçe bi haller oldu 2 dir suratını saklıyor bu çucukdeli ediyor beni bugünde parmağını emiyordu yavrum yandan görebildik azcıkın yanaklarımız tombık tombık duruyodu kuzumun
bu sefer 2550 cıktı bu cucuk.2 haftada sadece 250 gram kadar almış az geldi bana.ama 2 cm uzamış.doktor boyu ve kilosu gayet iyi dedi.1 hafta önde gidiyor şuan yine.boyumuzda 49 buçuk cm civarı 50 cm tam olmamışız
nst ye girdim sonrasındabelim koptu yatarken eşek sıpası hiç hareket etmedi ya..doktor odasına kadar tepınen cocuktan nstde eser kalmadı nasıl sinir oldum anlatamam hemşireler bile dedi işte bi inatçı bebek daha dediler
çikolat yedim yatarken meyve suyu içirdiler yok anam40 dakka kalmışımdır sadece 2 kez tekme attı eşek
yan yatıncada kalp atımı yavaşladı hemşire dedi bu bize oyun oynuyorsonra aletleri çıkarınca yine başladı oynamaya hemşirede güldü doğal olarak sen bi doğda ozaman görüşcez küçük bey dedi sonrasında doktora gösterdik tekrar sorun yok gayet güzel şuanlık dedi..
ben bebeğin başını sordum seninki çoktan döndü dedi.biz seninle korkma diye doğumu hiç konuşmadık dedi.şuanlık normal gözüküyor dedi.çatıya bakmadık ama normalmi istiyorsun dedi.evet ama kendime güvenemiyorum dedim.oda dediki hiç bir zaman normal yaparım ederim deme.kendine çok güvenirsen doğuramassın dedi.böylesi daha iyi deditamam ozaman dedim bende
napıyım ya bu 2 hafta hiç oturmadığım halde kilo almışım anlamadım hiç bişeyneyse işte doğum aralık sonuna kaydı bu arada.ocak ayını kafandan sil dedi bana .aralık gibi olur şekle bakılırsa dedi.bende istemeyerek gülümsedim tabi işte böyle kızçelrim çok şükür bir sorunumuz yok ama.bu arada sancılarımı söyledim oda dediki olması gayet doğal bebeğin kafası sen kendini yordukça baskı yapıyor dedi rahme.doğuma hazırlık başlamış içerde dedi.çok yorma kendini dedi.
birde oda süslemeleri var onlarda 220den başlıyor 1000 tlye kadar var değişiyor ama ben oda süğslemeyi yaptırmayı düşünmüyorum.kendim alıcam süslemelerimi kısmetse
işte bizden haberler böyle kızçelerimmmyarında babamlar gelicek oyuzden çıkıyorum şimdi temizlik yapmam gerek ve akşama yemek yarına market alışverişi çokk işim var anlıycanızz sizi seviyorummm
oooo görüyon mu inatçı meleğimizianneye şimdiden inat haa vay bee ayy canım çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine eminim çok güzel bir duygudur rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Allah iyilik versin canımm
yerim ben tekme savuran ayacıklarnı
bende iyiyim canım valla çocuklar ev işi minigim baya yorgun geçiyo günlerim
çokk öpüyorum canımminişimi okşa annesi
Maşaallah meleğimmm
herşey yolunda şükür
bak sennn minik erkeğe şimdiden oyunlara başlamışşş ben onun totosunu ısısrırmm
Rabbim bir avazda kurtarsın canım artık gün saymaya başlıyoruzz ayyy çok heyecanlıyımm
cok sagol kuzum rabbım en kısa zamanda sana ve dıger kızlarıme nasıp etsın ınsallah
kızçelrirmmm biz geldikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?