Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aynen bnde parcalana kadar kullanmak istiorum saol tatlim allah yardimcin olsum seninde annendemisim artik

korkmak gel bana sor sen yine ii dayanipsun beklemek cok zor

yok tatlım ben allah nasip ederse evimde doğuracağımeşim izin vermez beni anneme göndermeye zaten gerekte yokki istanbuldayız ikimizde birde annem çalışıyor kadıncağız bana zaten yetişemez başında 2 cocuk var babanem var ee babam varyani ben bile doğumdan sonra ona yardıma gidebilirim o derece ama annem gelicek yine yanıma ilk bir hafta falan en fazla sonra biliyon işte eşimin sülalesiyle başbaşayım neyazıkki

aynı dertteniz canım benim annemde çalışıyor ama annem izin alırım yanıma gel diyor ama eşim izin vermiyor annesi sorun yaparmış bizde kal falan diye ama burasıda sobalı annemde gelemez yanıma artık kaldık böyle

bn geldummmmmmmm nerdesiniz guldurdunuz bni yine yaaaaa bnm de annem bi dedeme bi ananeme bakio bi de zeytinlik war falann hralde bana bi 10 gun ayirir

bn geldummmmmmmm nerdesiniz guldurdunuz bni yine yaaaaa bnm de annem bi dedeme bi ananeme bakio bi de zeytinlik war falann hralde bana bi 10 gun ayirir

Amin tatlim allah buyuk allah duaarini kabul etsin inan ki en umulmadik anda allah cikarir karsina kafani kalbini rahat tut
amin canım inşallah Rabbim sanada hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
teşekkürler canım evet atlattım sınavları 1 ay sonra finaller var bakalım hayırlısı
evet cnm bakalım önümüzdeki ay herşey kesinleşecek hayırlısıyla

sen napıyosun masallah az kaldı
amin canım olcak ınsallahta mudahale gereklı bıze asılama gıbı olmazsa tup bebk normalden nedense olmuyo
Selam kizlaar nabersiniz teyzoslarim nasil hepinizi cok ozledim kocamann opuyorum kmsecikler yok yine gelcemmm..
bende seni soruyodum yok mu bi gelişme başladınızmı çalışmalara
senmi yolacan yoksa benmi yolacagımmm

yolma kızcem

buarada görümcem doğum yaptı onun yanındaydım bi kaçgündür az kaldı kızceler sizede hayalotum ngasgım biliyosunuz daha öncede anlatmıştım 10 sene boyunca 3 tbaşarısızz tüp bebk denemesi sonucu olmamıştı çocuğu.varikosel ameliyatından sonra şimdi 3.kızçesi oldu maşallah
yani umutlarımızı kaybetmeyelim bizimde hiç beklemediğimiz anda gelicek inanıyorum hiç sancısı yoktu 2 cm açılmayla 1 hafta bekledi normal dogum yapmak ıstedı tam doktorun verdıgı son gune 2 gun kala suyu geldı apar topar gıttı hastaneye sabaha kadar bekletmısler sancısı yokmus bebk kanalda degılmıs dıyede sunui sancı vermemısler artık son care sezeryan derken bebk gırmıs kanalada sancı vermısler oyle gelmış bebiş Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah

hay ben bunların sorununa başlarım ha ama onlarınki başımızda olsa bizimkiler hiç sorun yapmıyor maşallahngasgım benim evi biliyon kuzum gelen gidenim hiç eksık olmaz şimdi bebek doğunca ayvayı yedim dün tam ayaklarımı uzattım eşimde vardı pat telefon size geliyoruz sinirden ağladım tabi benimki kaçtı dışarı hemensaat 1 bucuktu gıttıler bırde gecedüşünsene bebek olunca daha beteri olucak gunduz ayrı bi grup gece ayrı bi grup neyapıcam valla biliyorum hiç

hadi hayırlısı kuzum gözünüz aydın rabbım analı babalı buyutsun ıns
darısı başına olsunnn
allahtan ümit kesılmez tabı rabbım evlatlarına uzun ömürler versın

ben geldim bu annelik ne zormis dun gece bi agri girdi belime ve karnima o dk dan beri yok oynamio kiz ne yaptisam banamisim demedi bu gun apar topar gittik bursaya hasyaneye nst girdim bn duumadim ama hemsire normal hersey dedi geldik ewe boguluyorum sandim olucem sandimmmm bu arada bn normal dogumdsn ck korkuorum

tatlı bir şeyler ye uzan canım hareket etmeyince o zaman hareket eder ....korkma canım inşallah allah o an sabrını verir bize o sancıların

allah yardımcın olsun kuzum ya ben o yönden rahatım uzağım ya ama gurbet ellerde olunca insan bir akraba arıyor yeter ki gelen olsun düşmanım bile olsa diyorum insan çevresinde bir akraba arıyor ne çok yakın ne de çok uzak olacaksın ortasıda bulunmuyor maalesef her zaman kaderimizde ne varsa hayırlısı diyelim

tatlı bir şeyler ye uzan canım hareket etmeyince o zaman hareket eder ....korkma canım inşallah allah o an sabrını verir bize o sancıların

amin insallah misafir konusunda bnde rahatim gurbette degilim ama sanirom hayolotum kadar guler yuzle dawet etmiorum herkesi ha hayyyyy

hadi hayırlısı kuzum gözünüz aydın rabbım analı babalı buyutsun ıns
darısı başına olsunnn
allahtan ümit kesılmez tabı rabbım evlatlarına uzun ömürler versın

saol canım Allah razı olsunn amin Rabbim herkesin evladını anasına babsına bağışlasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…