- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #57.241
de
şükür canım iyiym bende olsun biraz biraz eşya koliliyorum kullanmadığımız acil olmayanları bebeğin çantasını ana kucağını hazırladım bende cuma günü giderim doktora bakalım hayırlısı kilo almış mı ya miniğin canım
İnanmiorum ya ogunleri gorcekmiyim bnde kg ya bak masallah allahim cok guzeloyy taşınma telaşı var bırde senın basında ya :26:allah yardımcın olsun kuzum benım yakın olsaydık ben gelırdım sana yardıma
bıtanem kilosu normal dedi ama artık haftada 1 olduğu için pek kilo almamıştı.geçen hafta 2500 tu bu hafta 2750 olmuştu.250 grama yakın almış güzel gidiyor ama çok tosbik bi bebek değil normal doğumu gerçekleştirebilirsin dediişte böyle canbonum bakalım senın fındık kurdu nasıl annesi sen cuma ben de pazartesi tekrar gidicem yarım santimden kadar da boyu uzamış tam 50 cm olmuştu boyu
Kuzukulaklarim nasilsnz? Internetm yk telden giriyorum umarim hepinz iyisinizdir. Hayalotum kizcm sana ama dinlensene sen is yapip durma. Sernesim cok sevindm esin icin bizde de varikosel var ama ayni ameliyat gerekmez degerler duzgun dedi. Ins Rabbim gonlumuzde olanlari kucagmza almayi nasip eder. Opuyorum sizi butun kizcelerim aeo
Selam kizlaar nabersiniz teyzoslarim nasil hepinizi cok ozledim kocamann opuyorum kmsecikler yok yine gelcemmm..
oyy taşınma telaşı var bırde senın basında ya :26:allah yardımcın olsun kuzum benım yakın olsaydık ben gelırdım sana yardıma
bıtanem kilosu normal dedi ama artık haftada 1 olduğu için pek kilo almamıştı.geçen hafta 2500 tu bu hafta 2750 olmuştu.250 grama yakın almış güzel gidiyor ama çok tosbik bi bebek değil normal doğumu gerçekleştirebilirsin dediişte böyle canbonum bakalım senın fındık kurdu nasıl annesi sen cuma ben de pazartesi tekrar gidicem yarım santimden kadar da boyu uzamış tam 50 cm olmuştu boyu
Kizlar ozellikle beslenmede dikkat ettiginiz seler warmi
canımm hoşgeldinn nasılsın nerelerdesin?
hosbulduk canım çok şükür iyiyim aynı ışte.evde net yoktu telden acamadm giremedim o yüzden sen nasılsın nevar ne yok
İnanmiorum ya ogunleri gorcekmiyim bnde kg ya bak masallah allahim cok guzelsen otur oturdugun yerde koca gobegini yedim ikinizde oturun yormayin bellerinizi bedenlerinizi minnaklarrinizi
Amin karam kara kizim allahindan dile herseyin caresi onda bitanem
Saol tatlim ya yogurt ve cevize hic ara wermiorum fakat sut u ya nesguikli yada salepli iciorum malesef cok tombul olsun saglikli olsun istiorum yaaapeynir süt yoğurt bol ye yada bunlardan bir tanesi ni her gün düzenli ye ceviz yersen bebeğin zekası için çok iyi aynı zamanda balıkta tabi hurma ye bol bol rahim kaslarını kuvvetlendirir kolay doğum için bebeğin de hayırlı olsun canım allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin canım uzun ömür versin
Canim zaten Allaha sigindim ondanya hakkimda hayirlisini diliyorum. Kizlar bide ben gecen ay 2 kutu klomen kullandm ama yumurta olusmadi doktorla konusup tedaviye ara verdik biliyosunuz cok yiprandm yoruldum. Doktorum 2-3 ay adet olamaya bilirsin dedi olmadimda zaten hala. Gebelik testi yaptim yinede ne olur ne olmaz diye tabiki negatif cikti. 2 gundur sogan suyuna basladim sanirim 15 gun icilcekmis bu kuru kullaninca hemen adet oldunuz mu. Cok zorlaniyorum ama icmeye calisiyorum rahimi temizliyomus. Ins vesile olur hem adet olmama hemde bebise. Opuyorum hepinizi. Ayrica hayalotum ve ngsm dikkat edin yormayin kendinizi. Az kaldi bebislerin gelmesine yatin dinlenin
İnanmiorum ya ogunleri gorcekmiyim bnde kg ya bak masallah allahim cok guzelsen otur oturdugun yerde koca gobegini yedim ikinizde oturun yormayin bellerinizi bedenlerinizi minnaklarrinizi
Amin karam kara kizim allahindan dile herseyin caresi onda bitanem
kızçem beni örnek alma yoksa çok kilo alırsınKizlar ozellikle beslenmede dikkat ettiginiz seler warmi
slm canlarr bende hastahaneden geldim yeni bebeğim aşağıdaydı dönmüş çok şükür ya her şey normalmiş şuanlık bir sorun yok 2.800 gr olmuş doğuma kadar 3 kg dedi doktor nst ye aktılar normal çıktı geldim kan sayımıda iyi çıktı bu sefer haftaya kontrole gel dedi ama alttan muayne yapıp yapmayacağını söylemedi bakalım hayırlısı artık ...
Bencede gecer o 3kg yu daha masallah yaaaa gozun aydinslm canlarr bende hastahaneden geldim yeni bebeğim aşağıdaydı dönmüş çok şükür ya her şey normalmiş şuanlık bir sorun yok 2.800 gr olmuş doğuma kadar 3 kg dedi doktor nst ye aktılar normal çıktı geldim kan sayımıda iyi çıktı bu sefer haftaya kontrole gel dedi ama alttan muayne yapıp yapmayacağını söylemedi bakalım hayırlısı artık ...
Kiamam bn sana yat bitanem merak etme 8 kg aldm daha seni bile gecebilirmcanbonlarımmm ben cok kötüyüm mide bulantılarm tekrardan basladıoyuzden gelemıyorum yatıyorum sürekli:26:öpüyorum hepınızı
slm canlarr bende hastahaneden geldim yeni bebeğim aşağıdaydı dönmüş çok şükür ya her şey normalmiş şuanlık bir sorun yok 2.800 gr olmuş doğuma kadar 3 kg dedi doktor nst ye aktılar normal çıktı geldim kan sayımıda iyi çıktı bu sefer haftaya kontrole gel dedi ama alttan muayne yapıp yapmayacağını söylemedi bakalım hayırlısı artık ...
Kizlr bnm sorunum allaha sukur saglikla alakali degil hep bole sorunlar olsun ama kafayida yicem az kaldi.....simdiiiii bizim ew bi oturma odasi bi yatak odasi bi misafir odasi 3 oda war sadece oturma odasinda klima var onunla isinioruz ve oturma odasini cocuk odasi yapicaz esimin istegi ile hem isinma hem esya konusi var isinmakda diolar ki klima cocuga dokunur ozaman ona minik elektirikli petek yada elektrikli soba mi kursak klimayi soksek bu konuda ne siosunuz birdeeeebnm kuzenimin bebeginden yepis yeni hem sepet besik hemde park besik war ikisinide verio bana sepeti yatak odama koyarim diorum yada park besigi eee cocuk odasina nasil alicam ozMan kafai tirlatcaaamallah askina bi akil
Bencede gecer o 3kg yu daha masallah yaaaa gozun aydin
Kiamam bn sana yat bitanem merak etme 8 kg aldm daha seni bile gecebilirm))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?