Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

habıbtemmmmmmmmmmmmoyyy bende senı cok özledimmmmmyerim ben o cadıyı bı ara resımde at bakalım kıme benzıyoraz kaldı kuzum pipicana nasıl cıkacak bu cocuk bılmıyorum ama cıkar inş sagsalımsık sık gel özlüyom yaa ben sızlerııı

canbonlarımmm tatlılarım nabıyonuz bakımmm
ben bu akşam anneme gıdecegım kalırmıyız orada bılmıyorum
bugun son eksıklerımı tamamladım daha cantamı hazırlamadım ben artık yarın hazırlarım inşallah bugeceden doguma gıtmessem
sizi çok sevıyorummm yarın gorusuruz ınsallahhh

keserimmm ben cıkıyorum gördüm seni ama hazırlanmam gerekkarşılarız inş yine kusuruma bakma emiiikendine iyi bak kızçem

keserimmm ben cıkıyorum gördüm seni ama hazırlanmam gerekkarşılarız inş yine kusuruma bakma emiiikendine iyi bak kızçem

slm canım bende yeni gördüm bende bi girdim çıktım hemen geri yemek falan yedik derken bi bakayım dedm:)) bu kızçeler nerdeler yahuu saçlarını ahada böyle yolcam:)

Ewet anladim hayatim saol oyle bir dert yaptim bosu bosuno otirup bos bos ewi 40 sekle sokuorum tamam hadi ole yapim amapark besige uygun kardolab nasil bulcam hadi buldum ona uygun sonra buyuk yatak bulamicam hadi genc odasi al....hani bole krem beyaz 2 .3 kapakli dolap ve etijer koseli yatak war ikea bebek odasinda 3 yas die gecio onlar war hp aklimda buyunce baska gerekmesim zaten besikleri war die prenses odasi gibi bembeyaz ama )))))))) İCİP SABAHA KADAR DAGİLMAK İSTİORUM:'(

valla hatırlamıyorumki 20. haftamda kaç40 kilo aldığımı geçmişe bakmak lazım ama sanıyorum bi 10 kiloyu geçmiştim bensende geride kaldın beni geçemedinki
Ahhhhh cok guldum yaaaawwww
Kizzz cadi hazirlo tezesini.n kuzusunu guzelce doguma hazirliksiz yakalanmasin
slm canım bende yeni gördüm bende bi girdim çıktım hemen geri yemek falan yedik derken bi bakayım dedm:)) bu kızçeler nerdeler yahuu saçlarını ahada böyle yolcam:)

Yol walla yol da belki ucan aklim geri gelir

Kizlar mujde bir yildir cocugum olmuyorduu ama bu ay sans bize vurdu bebisimiz 2 aylik allh olmyan herkse yasatsin bu duyguyuu aminn

Amim tatlim gozun aydim allah bana aratmadi dilerim herkesinde yuzunu bnm gibi ansizin guldurur allah kicagna almai nasip etsin

günaydın canılarım nasılsınız hayalotum gidiyormuş annesine ne güzel hakkında hayırlısı kızçem inş. kolay va sağlıklı olur doğumlarımız benimde bebek bayağı aşağıya indi hissediyorum göğsümün altı boşaldı içimi bir korku sardı nasıl doğuracağım diye allah yardımcımız olsun ya

ozaman tatlım seninde benim gibi büyüyen beşik alman lazımben öyle yaptım birde gardalop aldım okadarsende öyle yapabilirsin rabbım gonlune göre nasip eylesin inşallah bu arada bende beyaz aldım ama ben çok çok uzun süreli kullanmayı düşünüyorum rabbimden mani olmassa eğer.oyüzden beyazı kullanabılırım en azından.içine renk katarsın sende.hem uzun kullanışlı oluuyor hemde cok güzel duruyor

günaydın tatlım ben anneme gittimde döndüm bile
nasılsın kuzum iyimiisn.bende şimdi evi toparlayıp doğum çantamı hazırlıycam inşallah
kızçem bende korkmaya başladım artık aslında korkuda değilde ne olucağını bilmiyorum ya böyle acayip bi duygu işteebirde ya normal doğuramassam ya

şu anlık iyiyim canım bazen böyle kafasını daha aşağıya kayıyormuş gibi hissediyorum o zaman bir tedirginlik sarıyor inşallah normal doğururuz canım sezeryanda olursa kısmet deriz artık canım bende hazırladım bebeğin çantası benim ki ana kucağı falan bir yerde duruyor kısmet ne zamana bakalım ...doğursan falan mutlaka bir şekilde haberimiz olsun belki buraya girmeye fırsatın olmaz ama msj falan atarsın yada ben önce doğurursam ben atarım cep telefonundan

evet ben onu bayadır hıssedıyor yaklasık 1 aydır falan ama daha dogurmadımerken erken gelcek dedik ama çok şükür doğum haftasına kadar geldık kızçeminş normal olur ama en hayırlısı hangısıyse o olsunben daha hazırlamadım vallahi koycaklarım belli ama bi çantaya tıkmak kaldı işte.onuda birazdan yapıcam inşmutlaka yazarım kuzum merak etmesen beni hiç kksız gördünmüdoğum anındada yazardım ama söz vermiyim şimcik

ayy çok heyecanlı..kızcelerim anne oluyor..eminim çok yakışacak annelik..

naber kızlar bugün öğretmen arkadaşlarla günümz vardı sohbet muhabbet güzel geçti herkes benim için ve diğer bebeği olmayan 2 arkadaş için dua ediyor inşallah bizde tadarız o güzel duyguyu

esilam hoşgeldin seni görümce içim cız ediyor kuzum benim bebişte dursaydı doğum tarihimiz aynıydı çok üzülüyorum... ee hamişlik nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır...

aynen bnde parcalana kadar kullanmak istiorum saol tatlim allah yardimcin olsum seninde annendemisim artik
korkmak gel bana sor sen yine ii dayanipsun beklemek cok zor

esilam hoşgeldin seni görümce içim cız ediyor kuzum benim bebişte dursaydı doğum tarihimiz aynıydı çok üzülüyorum... ee hamişlik nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır...

allah kabul etsin dualarinizi ciz ettirme keserim icini aaaaaa allah buyuk inancini kaybetmek yok HEPİMİZ ANNE OLİCAZ İSTE OKADAR .....

allah kabul etsin dualarinizi ciz ettirme keserim icini aaaaaa allah buyuk inancini kaybetmek yok HEPİMİZ ANNE OLİCAZ İSTE OKADAR .....

amin canım inşallah hayırlısıyla olsunda tabi eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli olsun.... valla insan bi tuhaf oluyor çevremdeki herkes hamiş benim neden olmuyor dye sürekli içimden geçiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…