- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #57.261
habibtelerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnasilsinizzzzzz hepinizi cok ozledimmmmmmmmmmmmmmmmm canikoklarrrrrrrrr bizim kiz buyudu cok yaramazzzz kime cekti kesin babasinaaa annesi ne kadan daaaa akilliiihayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm az kalmissssss pipican geliyorrrrrr hepinizi cok opuyorummmmmmmmm
keserimmm ben cıkıyorum gördüm seni ama hazırlanmam gerekkarşılarız inş yine kusuruma bakma emiii kendine iyi bak kızçem
Ewet anladim hayatim saol oyle bir dert yaptim bosu bosuno otirup bos bos ewi 40 sekle sokuorum tamam hadi ole yapim amapark besige uygun kardolab nasil bulcam hadi buldum ona uygun sonra buyuk yatak bulamicam hadi genc odasi al....hani bole krem beyaz 2 .3 kapakli dolap ve etijer koseli yatak war ikea bebek odasinda 3 yas die gecio onlar war hp aklimda buyunce baska gerekmesim zaten besikleri war die prenses odasi gibi bembeyaz amailahi beste kızçemevet klima içerdeki havayı alıyor geri salıyor oyüzden bebeklere pek sağlıklı olmuyor.ama onun yerine elektrikli ısıtıcı kullanabilirsin canım bizde doğalgaz petek var onu kullanıyoruz ama bebeğin banyo esnasında mecbur klimayıda açıcam yoksa ev soğuk kalabilir sende klimayı o şekilde kullanabilirsin.yada buhar makınelerı var klimayla dengelenebilirmi ortam bi araştırman lazım bilemedim ne derece saglıklı olur kuzum:26:
canım park beşiği çocuk odasına bebek sepetinide yatak odana alıcaksın mecbur.çünkü sepette en fazla yatacağı 3 -3 bucuk ay sonnra deli gibi dönüyorlar imkanı yok onun içinde o bebeği yatırmanınpark beşiğinde bebeğin odasında olur tatlım istediğin vakit oyun parkında yatırabılırsın.ben öyle yaptım karyolayı bebek odasına sepetide yatak odama geçireceğim rabbim nasip eylerse egerr
Ahhhhh cok guldum yaaaawwwwvalla hatırlamıyorumki 20. haftamda kaç40 kilo aldığımı geçmişe bakmak lazım ama sanıyorum bi 10 kiloyu geçmiştim bensende geride kaldın beni geçemedinki
Kizzz cadi hazirlo tezesini.n kuzusunu guzelce doguma hazirliksiz yakalanmasincanbonlarımmm tatlılarım nabıyonuz bakımmm
ben bu akşam anneme gıdecegım kalırmıyız orada bılmıyorum
bugun son eksıklerımı tamamladım daha cantamı hazırlamadım ben artık yarın hazırlarım inşallah bugeceden doguma gıtmessem
sizi çok sevıyorummm yarın gorusuruz ınsallahhh
slm canımbende yeni gördüm bende bi girdim çıktım hemen geri yemek falan yedik derken bi bakayım dedm:)) bu kızçeler nerdeler yahuu saçlarını ahada böyle yolcam:)
Kizlar mujde bir yildir cocugum olmuyorduu ama bu ay sans bize vurdu bebisimiz 2 aylik allh olmyan herkse yasatsin bu duyguyuu aminn
slm canımbende yeni gördüm bende bi girdim çıktım hemen geri yemek falan yedik derken bi bakayım dedm:)) bu kızçeler nerdeler yahuu saçlarını ahada böyle yolcam:)
Ewet anladim hayatim saol oyle bir dert yaptim bosu bosuno otirup bos bos ewi 40 sekle sokuorum tamam hadi ole yapim amapark besige uygun kardolab nasil bulcam hadi buldum ona uygun sonra buyuk yatak bulamicam hadi genc odasi al....hani bole krem beyaz 2 .3 kapakli dolap ve etijer koseli yatak war ikea bebek odasinda 3 yas die gecio onlar war hp aklimda buyunce baska gerekmesim zaten besikleri war die prenses odasi gibi bembeyaz ama)))))))) İCİP SABAHA KADAR DAGİLMAK İSTİORUM:'(
Ahhhhh cok guldum yaaaawwww
Kizzz cadi hazirlo tezesini.n kuzusunu guzelce doguma hazirliksiz yakalanmasin
Yol walla yol da belki ucan aklim geri gelir
Kizlar mujde bir yildir cocugum olmuyorduu ama bu ay sans bize vurdu bebisimiz 2 aylik allh olmyan herkse yasatsin bu duyguyuu aminn
günaydın canılarım nasılsınız hayalotum gidiyormuş annesine ne güzel hakkında hayırlısı kızçem inş. kolay va sağlıklı olur doğumlarımız benimde bebek bayağı aşağıya indi hissediyorum göğsümün altı boşaldı içimi bir korku sardı nasıl doğuracağım diye allah yardımcımız olsun ya
günaydın tatlım ben anneme gittimde döndüm bile
nasılsın kuzum iyimiisn.bende şimdi evi toparlayıp doğum çantamı hazırlıycam inşallah
kızçem bende korkmaya başladım artık aslında korkuda değilde ne olucağını bilmiyorum ya böyle acayip bi duygu işteebirde ya normal doğuramassam ya
şu anlık iyiyim canım bazen böyle kafasını daha aşağıya kayıyormuş gibi hissediyorum o zaman bir tedirginlik sarıyor inşallah normal doğururuz canım sezeryanda olursa kısmet deriz artık canım bende hazırladım bebeğin çantası benim ki ana kucağı falan bir yerde duruyor kısmet ne zamana bakalım ...doğursan falan mutlaka bir şekilde haberimiz olsun belki buraya girmeye fırsatın olmaz ama msj falan atarsın yada ben önce doğurursam ben atarım cep telefonundan
evet ben onu bayadır hıssedıyor yaklasık 1 aydır falan ama daha dogurmadımerken erken gelcek dedik ama çok şükür doğum haftasına kadar geldık kızçem inş normal olur ama en hayırlısı hangısıyse o olsun ben daha hazırlamadım vallahi koycaklarım belli ama bi çantaya tıkmak kaldı işte.onuda birazdan yapıcam inş mutlaka yazarım kuzum merak etme sen beni hiç kksız gördünmü doğum anındada yazardım ama söz vermiyim şimcik
aynen bnde parcalana kadar kullanmak istiorum saol tatlim allah yardimcin olsum seninde annendemisim artikozaman tatlım seninde benim gibi büyüyen beşik alman lazımben öyle yaptım birde gardalop aldım okadar sende öyle yapabilirsin rabbım gonlune göre nasip eylesin inşallah bu arada bende beyaz aldım ama ben çok çok uzun süreli kullanmayı düşünüyorum rabbimden mani olmassa eğer.oyüzden beyazı kullanabılırım en azından.içine renk katarsın sende.hem uzun kullanışlı oluuyor hemde cok güzel duruyor
korkmak gel bana sor sen yine ii dayanipsun beklemek cok zorgünaydın canılarım nasılsınız hayalotum gidiyormuş annesine ne güzel hakkında hayırlısı kızçem inş. kolay va sağlıklı olur doğumlarımız benimde bebek bayağı aşağıya indi hissediyorum göğsümün altı boşaldı içimi bir korku sardı nasıl doğuracağım diye allah yardımcımız olsun ya
esilam hoşgeldin seni görümce içim cız ediyor kuzumbenim bebişte dursaydı doğum tarihimiz aynıydı çok üzülüyorum... ee hamişlik nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır...
allah kabul etsin dualarinizi ciz ettirme keserim icini aaaaaa allah buyuk inancini kaybetmek yok HEPİMİZ ANNE OLİCAZ İSTE OKADAR .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?