- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #57.301
ben geldim bu annelik ne zormis dun gece bi agri girdi belime ve karnima o dk dan beri yok oynamio kiz ne yaptisam banamisim demedi bu gun apar topar gittik bursaya hasyaneye nst girdim bn duumadim ama hemsire normal hersey dedi geldik ewe boguluyorum sandim olucem sandimmmmbu arada bn normal dogumdsn ck korkuorum
allah yardımcın olsun kuzum ya ben o yönden rahatım uzağım yaama gurbet ellerde olunca insan bir akraba arıyor yeter ki gelen olsun düşmanım bile olsa diyorum insan çevresinde bir akraba arıyor ne çok yakın ne de çok uzak olacaksın ortasıda bulunmuyor maalesef her zaman kaderimizde ne varsa hayırlısı diyelim
günaydın kızlar nasılsınız?bende okuldayım 2 ders boş bekliyorum öğretmenler odasında
selam kızlar .. nasılsınız .. hepinizi özledim ..
kaç zamandır ilk defa pc oturuyorum... pc nin basına geçmeye geçmeye, oturmaya da üseniyorum..
yazmayı bilem unutmusum, arada harf bakıyorum
beni sorarsanız...yine ben, aynı ben .. hep ben , tek ben
hoşgeldin gonzalezim
hiççç burda arkidiş bekliyorum işte iki çift laf edem diye ama kmse gelmiyorsaolasın kusum hsb. napıyon nasısın bakim
hiççç burda arkidiş bekliyorum işte iki çift laf edem diye ama kmse gelmiyorsen nabıyosun
hm.. beklediğin ben değildim dimi
bnde napim, evde sular donmus, aksam geldik ki. ev sahibi sabah beri ona bakıyordu. demin geldi simdi islere kalkılscam, yemek yapçam daha
insan bi yuvarlana yuvarlana yardıma gelir, nasıl arkidissin sen
beklediğim kişiyi özelleştirmedim ki , hepinizi kastetmiştim yani..eskisi gibi
he soğuk sızın oralar valla istanbulda soguktu ama güneş açtı bi kaçgundur ıyı havalar çok şükür
hemen geliyorummmyanlzı biri arkadan beni ittirivermesi lazım yoksa bu süpürge taşımıyo artık beni
bugün de hiç ısınamıyom ben yaa. kalorier mi iyi yanmıyo ne, demin ev sahibine dedim, tamam bakıcam dedi ama,
ne varsa diyorum,sikayetname
takıldım yaw :))
burda da günes ama yalancı günes var. :26:
yazık süpürgeye de yafbeni tasısa neyse
adam kovacak seni en sonundaeniştem napıyo küsüm ben onaa ben ona okadar selam gönderdim o bana göndermedi hiççç
benimde çok canım sıkılıyo gonzalezım nasıl gectı sınavlar varmı daha dıreksıyona
kız sen 140 kilodan 139 kiloya düşmeyi başar söz ben gelip bindircem seni süpürgeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?