Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

günaydın kızlar nasılsınız?bende okuldayım 2 ders boş bekliyorum öğretmenler odasında

canım o mutlaka oynuyordur ama daha ufak oldugundan sen anca kuvvetli olanları hıssedebılıyorsun.bende cok yasadım o haftalarda onu ve sonrasındadaara ara oldu tabı.korkma ama takibe devam et

valla kuzum ortada olcaksın ama oda zor boşver en rahatı sensın ınan bana..tek kalmak en ıyısı bazen hatta cogu zaman benım ıcın herzaman

selam kızlar .. nasılsınız .. hepinizi özledim ..
kaç zamandır ilk defa pc oturuyorum... pc nin basına geçmeye geçmeye, oturmaya da üseniyorum..
yazmayı bilem unutmusum, arada harf bakıyorum

beni sorarsanız...
yine ben, aynı ben .. hep ben , tek ben

hoşgeldin gonzalezim

hiççç burda arkidiş bekliyorum işte iki çift laf edem diye ama kmse gelmiyorsen nabıyosun

hm.. beklediğin ben değildim dimi
bnde napim, evde sular donmus, aksam geldik ki. ev sahibi sabah beri ona bakıyordu. demin geldi simdi islere kalkılscam, yemek yapçam daha

hm.. beklediğin ben değildim dimi
bnde napim, evde sular donmus, aksam geldik ki. ev sahibi sabah beri ona bakıyordu. demin geldi simdi islere kalkılscam, yemek yapçam daha

beklediğim kişiyi özelleştirmedim ki , hepinizi kastetmiştim yani..eskisi gibi
he soğuk sızın oralar valla istanbulda soguktu ama güneş açtı bi kaçgundur ıyı havalar çok şükür

bugün de hiç ısınamıyom ben yaa. kalorier mi iyi yanmıyo ne, demin ev sahibine dedim, tamam bakıcam dedi ama,
ne varsa diyorum, sikayetname

beklediğim kişiyi özelleştirmedim ki , hepinizi kastetmiştim yani..eskisi gibi
he soğuk sızın oralar valla istanbulda soguktu ama güneş açtı bi kaçgundur ıyı havalar çok şükür

takıldım yaw :))

burda da günes ama yalancı günes var. :26:

adam kovacak seni en sonunda eniştem napıyo küsüm ben onaaben ona okadar selam gönderdim o bana göndermedi hiççç

isterse kovsun, kirayı alırken alıyo, çok-az demiyo
kira hadi neyse de, bazen diyorum, ısındığım kadar ödesem parayı, şu gün iyi ısındım atıyom 10lira, şugün iyi ısınamadım 1 lira
enisten mi, adam feleğini sasırmıs, unuttu seni

benimde çok canım sıkılıyo gonzalezımnasıl gectı sınavlar varmı daha dıreksıyona

heya, evde zaman geçirmek zor.. ama senin ki heyecanlı bekleyis yinede.. bende hiç bi heyecan kalmadı.. adet günümü bile hesaplamayı unutuyom. ne zaman oluyom dikkat etmiyom bile simdi ne zaman olucam bilmiyom mesela :26:
he sınav geçti de. kaç gündür direksiyon dersi vardı yine. onları bitirdik geçen cuma günü.. smdi bu cmartesi direksiyon sınavı olcak. insaAllah heyecanlanmayıp yaparım
kız sen 140 kilodan 139 kiloya düşmeyi başar söz ben gelip bindircem seni süpürgeye

vayy anassını beni kendiyle karıstırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…