Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Walla yaa . Söyle dur kac kere dicem dimi ama
Ins geceriz bakalım dedigin gbi direksiyon başına gectim mi olan oluyo zaten

Oooo demek sipacik epey büyümüş e tabo anasi neler yedo kimbilir cocuk smdiden tosuncuk olmus

Canim Allah yardimcin olsun. Taşınmak zaten zor bide sen o hâlde :26:

ahhhh kuzummmm benim neler olmuş yaa:26::26:çokk geçmiş olsun rabbım tekrar yasatmasın inş..bu doktor nasıl anlamadı ılk hastaneye yattıgındaa iyiki ikinizde saglıklısınız rabbıme sukurler olsunnezaman cıkıcaksınız pekı hastaneden hay allah cok dıkkat et kendıne canbonum yarabbım yardımcın olsun

Bestekiz sağolasın

Priori cok gecms olsun cnm.. Allah beterinden korusun inşallah

valla yaklaştıkça hep hemen dogsun dıyorum hemde ıcımde kalsın dıyorumdünyaya gelince cok zor olacak cunku bakalım ıyı bı anne olabılcekmıyım hayırlı bı evlat olacakmı:26:düşündükçe inan çok korkuyorumhayırlısı artık
odayı neden sevmıyorum tıkıyorlar benı odaya bom boş kimse yok birde sırt ustu yatamıyorum en belimden dolayı daralıyorumda daralıyorum belım cok agrıyor kendımı kasıyorum hep.öyle oluncada asabi oluyorum birde bizim herif boş boş konuşuyormesela dün naptı hemen anlatımyeni telefon almıştı kendisine ben girmişim nstye o almış telden fılm izliyo seside açmışizlediği şeyde kurtlar vadısı tekrarlarıinsan bebegının kalp atısını dınler neymiş o ikisinide dinliyormuşşgelde çıldırma ozaman hiç gelme sen yanımda destek olmayacaksan neye gelıyorsuın degılmı amason ayda her hafta gırıyorsun tatlım hem sancılarına hemde bebegın kalp atımına bakıyolrar

Iyi diyelim nolsun iste...ayni yuvarlanip gidiyoruz
Sen nasilsin napiuosun gorusmeyeli..
Bu arada telden yaziyorum. Msj atlarsam alinmayin he

iyi canım bende aynı
bide grip olmuşum:2::2::2::2::2:
hep bu durumdayım eşimde diyo bi düzelemedim görümcem doğum yapınca yanında kaldım 1 gece hastanede oyuzden bıde sırtım tutuldu garıp bı haldeyım

Hmm gecmis olsun kuşum dikkat et hawalarda kötü:26:

ayy canım sen neler yaşadın bülee çok ama çookk geçmiş olsun allahım sanada miniğede uzun ömürler versin beterinden saklasın yat dinlen kuzum dikkat et kendini dur bi öpem seni

aman canım dikkat et ağır falan kaldırma ayyy hayırlısıyla yerleş yerine minnoşuda alıver kucağına ohhhh misss:)

anladim canim ewet haklisin oyle bi durum da hic hos degildir oyle yatmak
umudum gonzalezım nassınızzz
benim dişi ağrıyor yaaa

ayyy gecmis olsunnnnn en nefret ettgim sey dis agrisi.....kg alsin die bebis ozell bisi yiyon mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…