- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #57.441
vardır doktorunun bi bildiği kuuzum doktoruna güven hiç bişe olmaz Allahın izniyle geçmiş olsunkizlar yeni yiliniz kutlu olsun....bana fitil werdi dedim ya bi zarari olmaz dimi bebege falan kullaniorum ama icimde bi korkum var hep......
dün yazamadım sizlere
2014 yılı sizler için hayırlı, sağlıklı,mutlu,huzurlu geçer inşallahbolllllll bollll sağlıklı bebişlerle dolu bir ömür nasip eylesin rabbim sizlere hamişlerime kolay kolay fırtlatmaları için güç kuvvet versin inşallah tedavideki canlarıma sorunsuz sonu bebişle biten tedaviler nasip etsin rabbim gönlünüzden ne geçiyosa o olsun inşallahhh sizleri çokkk seviyorummmmmmmmmmmmm canbonlarım benimmmmmmm iyiki varsınızzzz
canım hamile kalmış olsan nolur ki kaç çocuğun var yoksa bi sağlık problemin mi var yoksa başka bi sıkıntın mı sakın kafana takma eğer bu tür sıkıntıların yoksa bak bize senelerdir uğraşıyoruz olmuyor vardır elbet bundada bi hayır deyip geçiştiriyoruz 2 gün çok değil büyük bi olasılıkla stres yaptığın için gecikmiştir velevki hamilesin nolcak kan tahlili yaptıramam diyosun ya 3 gün daha bekle bi idrar testi tekrar yap Allah gönlüne göre versin inşallahhanımlarrrr cook acıl yardmm edın esımle 1 seferlıge mahsus krunamadık oda yumurtlama gnume denk gelmıs gebelık belırtılerı var bnde adet gnm 2 gun gectii idrar testı yaptım negatıf cıktı boyle tek seferde gebe kalan varmı ıdrar testını adet gecıkmesınden kac gun snra dgru yanıt verır kac gn gcmesı lazım tek seferde gebe kalan var mı kan testı yaptrcak vaktım yok
kızçem bizde yılbaşı kutlamıyoruz ama ailelerle birleşip yemek yeriz ,yeni yıla girerken birlikte olmak güzel
alaala bu doktorlarda bı karar veremedılerkıne kadar dengesız ınsanlar ıyı yapmışın sıkayet etmekle hayırlısı artık kızçem tedavıler basladımı arkası corap sokugu gıbı gelır hıc merak etme rabbım yardımcınız olsun ıns
kızçeler bildiğiniz gibi artık fakültede tedaviye başladık yaklaşık 3 aydır gidip geliyoruz...dün eşimin sonuçlarını göstermek için gittiğimde urfadan gelen bi adamcagızı bizim gittiğimiz fakülteye sevk etmişler.kaç yıllık evlisin diye sordu kayıt yapan kız 9 yıllık dedi eşin kaç yaşında 1986eee neden geldin buraya dedi benm çocuğum olmuyor dedi...tamam dediler sevkle geldiğin için alalım seni dediler...ve adam bombayı patlattı ya aslında benim 2 tane kızım varda 3. olmuyor dedi şoka girdim resmen gülsem mi ağlasammı karar veremedim bu nedir yaaa 2 çocuğum var demiyor şükredip 2 kızım var diyor var mı böyle bişey kesin bi tanede oğlan istiyor eğer 2 oğlu olmuş olsaydı yinede gelirmiydi istanbula acaba yoksa ben mi abartıyorum kızçeler söyleyin bakem
bu arada ngasgım yok:26:acaba dogurdumu yoksa ev telaşındamı ya:26:ngasgım telden okuyorsan eğer bi cevap yaz bacım merak edıyorum:26:
kuzum bişey olmaz doktor vermiş sonuçta asıl kullanamzsan eğer sorun olur tatlımkizlar yeni yiliniz kutlu olsun....bana fitil werdi dedim ya bi zarari olmaz dimi bebege falan kullaniorum ama icimde bi korkum var hep......
alaala yediklerine falanda dikkkat etsın tatlım :26:düzene girer inşallahcanım hamile kalmış olsan nolur ki kaç çocuğun var yoksa bi sağlık problemin mi var yoksa başka bi sıkıntın mı sakın kafana takma eğer bu tür sıkıntıların yoksa bak bize senelerdir uğraşıyoruz olmuyor vardır elbet bundada bi hayır deyip geçiştiriyoruz 2 gün çok değil büyük bi olasılıkla stres yaptığın için gecikmiştir velevki hamilesin nolcak kan tahlili yaptıramam diyosun ya 3 gün daha bekle bi idrar testi tekrar yap Allah gönlüne göre versin inşallah
aynen öyle kuzucum değerleri bi iniyo bi çıkıyo bizde anlamadık ilk test 33 mllyndu 2.test 63 milyn 3 testde 23 milyon hocama sorucam dedi bakalım artk bi randevu alıp gideyim bakalım ne sonuç çıkcak hayırlısı...
canım oğlu olsaydı hıc gıkını cıkarmazdı oralara kadarda gelmezdi.ne tuhaf ınsanlar var ya.benim eşimin tarafıda oglan dıye laf soktular bana hıc sevınmedıler ılk zamanlarkızçeler bildiğiniz gibi artık fakültede tedaviye başladık yaklaşık 3 aydır gidip geliyoruz...dün eşimin sonuçlarını göstermek için gittiğimde urfadan gelen bi adamcagızı bizim gittiğimiz fakülteye sevk etmişler.kaç yıllık evlisin diye sordu kayıt yapan kız 9 yıllık dedi eşin kaç yaşında 1986eee neden geldin buraya dedi benm çocuğum olmuyor dedi...tamam dediler sevkle geldiğin için alalım seni dediler...ve adam bombayı patlattı ya aslında benim 2 tane kızım varda 3. olmuyor dedi şoka girdim resmen gülsem mi ağlasammı karar veremedim bu nedir yaaa 2 çocuğum var demiyor şükredip 2 kızım var diyor var mı böyle bişey kesin bi tanede oğlan istiyor eğer 2 oğlu olmuş olsaydı yinede gelirmiydi istanbula acaba yoksa ben mi abartıyorum kızçeler söyleyin bakem
ayy kızçem bende senı merak ettımyok daha dogurmadım canım annemlere geçtim net yoktu eşim mobil interneti getirdi şimdi eşyalarıımız yola cıktı cumartesiye gelir evimi yerleştirene kadar inş. dogurmam sizlerden ne haber sen dogurdun mu canım
yok daha dogurmadım canım annemlere geçtim net yoktu eşim mobil interneti getirdi şimdi eşyalarıımız yola cıktı cumartesiye gelir evimi yerleştirene kadar inş. dogurmam sizlerden ne haber sen dogurdun mu canım
evet canım çokk haklısın sevdirme tabi kurban olsunlar kız çocuklarına onu yaratanabitanem ii dilegin icin saol dr lara guvenmekten baska bisi kalmio bize zaten allaha emanetiz.....ewet tabiki gelmezdi bana da cewremdekilr neler yapti simdi kizimi onlara asla sewdirmicem bayramdan bayrama..bu zihniyet bole bu kafalar oldukca bizim hayatimiza cokkkk eden olur anladin
kuzum bişey olmaz doktor vermiş sonuçta asıl kullanamzsan eğer sorun olur tatlım
alaala yediklerine falanda dikkkat etsın tatlım :26:düzene girer inşallahyanlış hatırlamıyorsam benim eşimin de 33milyandu ama 1 mlde tabi.eger sızınkıde oyle ıse sorun gozukmuyor gayet guzel bı deger:26 off rabbım ne eylerse guzel eyler ınsallah sanada nasıp edıce bu meyveden hıc merak etme
canım oğlu olsaydı hıc gıkını cıkarmazdı oralara kadarda gelmezdi.ne tuhaf ınsanlar var ya.benim eşimin tarafıda oglan dıye laf soktular bana hıc sevınmedıler ılk zamanlarhey allahım herkes farklı işte saglıklıolsunlarda gerısı hıc onemlı degıl kız yada erkek onemlı olan hayırlı olması
ayy kızçem bende senı merak ettımbende daha dogurmadım evimde dagınık temızlıgın ıcındeyım halılarım yıkamada suan gelmesın hafta bası gelsın
gozun aydin tatlim istrat et sende atik ewde bende calismiorum bak ewdeyim elde telKızçelerim nasılsınız.. Biz hastaneden çıktık çok şükür.. Evdeyiz artık. Doktorumuz çalışmaya izin vermiyor. Sizler nasılsınız?
Gunaydin kızlar cumaniz mübarek olsun. .. sanırım gecen hfta bugündü en son ki yazdgim. ..soran arkdslara tsk ederim. ..
Her bu hale geldgimizde içimden öyle şeyler kopup gidiyor ki...gözüm de hicbi seyin değeri kalmiyo oluyo... öyle cok yaşanmışliklar var ki şu koskoca 16 yil boyunca...ne anlatsam tam ifade edemem kendimi. .. bi iki gündür konusuyoz biraz ama gönülsuz oluyo gbi...
Şu hayatımı kendim icin, kendi istedgim gbi , içimden geldgi gibi, mutlu edicek kdar yaşamayı ne cok isterdim. ... Şimdi bana yanlış düşünüyon diyebilirsiniz. ... ama inanin ki insanı o yaşanan şeyler bu hale getiriyo....
Öyle cok doluyum ki... Şu yıpranmış yıllarımi hic yaşanmamış olmayi isterdim. ..
Neyse. .. sabah sabh başınızı sisirdim...
Sizler nasılsınız kizceler... hayalotum ngsam hayirli dgumlariniz olsun inşallah en yakında siz varsınız. . Sonrada sırada ki kizcelerimin olsun..
Olmayan kizcelerimin de tez vakitte Rabbim sıkıntisz nasip eylesin inşallah. .
Bizim olabilmesi için ancak bi mucize olması lazım. . Çünkü epey bi zor vaka imiş(
Yeni yiliniz sağlık mutluluk huzur versin sizlere inşallah. .
Öpüyorum ... sizleri sewen umut ... umutsuz umut
gozun aydin tatlim istrat et sende atik ewde bende calismiorum bak ewdeyim elde tel
hosgeldinn canim bnm sanada yeni yil bol umut sans getirsinnnnnnnnn
masallahi war kizimin ayrintiliya bile girdi tezesi gecen kulaklarini cinlattim senin elmali cukakata soslu tatlidan yaptim tatliyi cok sewioruz ana kiz boyle yani isten cikarttilar beni o ayda hamile kqldim kismet dedik ama maddi acidan cok zor durumdayiz allah buyuk dielim saglikliyiz ya hamd olsunHayırlısı böyleymiş canım... Alışmaya çalışıyorum ben de eve
Sen nasılsın bebiş nasıl..
Umudum hiç bi zaman umudunu kırma olcak inşallah bizimde bebişlerimiz priorim geçmiş olsun kızçem boşver zaten çalışma dinlen kaç gün kaldınız hastanede ? Hayırlısıyla doğurda inşallahbenmde sırtım ağrıyodu 2 haftadır gittim dün film çekildim sırykm yamulmus egzersiz verdiler bakslım yuzmeye gıtmem lazımmıs hıc sevmem nalcm ben sırtımda cok agrıyo :/ cepten yazıyorum alıntı yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?