- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #57.401
slm kızlar ben istanbula geldim uçak yolculuğum güzel geçti çerkezköye gittik evi tuttuk şükür geriye taşınmak kaldı yazamassam merak etmeyin hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
habibtelerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasilsinizzzzz herkes iyicik mi
habibtelerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasilsinizzzzz herkes iyicik mi
oyy kuzum nasıslınnnselamün aleyküm canlar. hepimizin cuması mübarek olsun.... internetim çok şükür geldi bende hemen damladımmmarada telden bakıyodum ama olmuyodu... eee nasılsınız canlarımmm hayalotum ngasnmmm doğrmadınız dimi canlarımmm... yaa varya ben sizle muhabbet etmeyi özledimmm... diğer cancağızlarım umarım sizlerde iyisinizdir... nasıl gidiyo çalışmalar var mı yeni haberler... dualarım zilerle öpüyorum hepiniziiii
slm kızlar ben istanbula geldim uçak yolculuğum güzel geçti çerkezköye gittik evi tuttuk şükür geriye taşınmak kaldı yazamassam merak etmeyin hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
Merhaba canlar napıyosunuz bugun gelen giden olmamış ben çok hastayım hala toparlanamadım sırtım çok ağrıyo bîde bugun regl oldum malesef bilmiyorum çok moralim bozuldu yine
habıbtemmmmmmmmmmmmm
oyy kuzum nasıslınnndaha dogurmadık karamım bende sohbetlerı cok ozledım ama artık herkes hayat mücadelesine daldı gib,:26:gibide değilde oyle işte kısaca sen nasılsın ıyımısın kuzum
kızçem sen nezaman geldinnn yaaaçok şükür sag salım varmısnız ben bılmıyodum otobusle gelceksınız sanıyordum çok sevındım ya doktor ısını naptın hastane meselesını onuda hazırda tut hadı hayırlısı
kuzum sıcak tutmaya calıs kendını gecmıs olsun hayırlısı olsun sıkma sen canını vardır ondada bı hayır bıtanem
doktordan rapor aldım canım uçakla geldim perşembe günü işte cuma günü tekirdağa gittik ev tuttuk şükür doğurmadan da bir taşınırsam sorun olmadan eşyalar hataydan salı çıkacak perşembeye ancak gelir daha hastahane bakamadık
Sağol hayalotum inanır mısın sabahtsn beri yatıyorum artık nefes alamıyorum patladım sıkıntıdan tabiki vardır bi hayır cepten bakıyorum şuanda düzgn yazamıyorum ve göremiyotum herşeyi şarjımda bitti üstelik:/
canım çok sevindim hayırlısıyla gitmişsin inşallah yeni evinde bebişinle eşinle güle güle oturunnn...slm kızlar ben istanbula geldim uçak yolculuğum güzel geçti çerkezköye gittik evi tuttuk şükür geriye taşınmak kaldı yazamassam merak etmeyin hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
haklısın canım herkes kendi mücadelesinde... Az kaldı kuzum ya valla ben sizden daha heyecanlığım eğer dursaydı bende benim meleğimi ya doğurmuş yada doğmasına bi kaç gün kalmış olacaktı ama hayırlısı geçtiii gittii. valla ben napayım be hayalotum evdeyim hep çıkmıyorum bi yere yakında patlıcammmhabıbtemmmmmmmmmmmmm
oyy kuzum nasıslınnndaha dogurmadık karamım bende sohbetlerı cok ozledım ama artık herkes hayat mücadelesine daldı gib,:26:gibide değilde oyle işte kısaca sen nasılsın ıyımısın kuzum
kızçem sen nezaman geldinnn yaaaçok şükür sag salım varmısnız ben bılmıyodum otobusle gelceksınız sanıyordum çok sevındım ya doktor ısını naptın hastane meselesını onuda hazırda tut hadı hayırlısı
geçmiş olsun sernesim dikkat et kendine söyle enişte iyi baksın sana... şükret bitanem en azından regl oldun yeni bi ay daha başlıyoo bizim için yeni umutlar... bak ben artık adet bile olamıyorummMerhaba canlar napıyosunuz bugun gelen giden olmamış ben çok hastayım hala toparlanamadım sırtım çok ağrıyo bîde bugun regl oldum malesef bilmiyorum çok moralim bozuldu yine
sağol canım güzel dileklerin için ben çok karamsar olmaya başladım buaralar kafaya takmıcam dedim dedim şimdide olsun yada olmasın dıyorum ya hiç olmazsa dıyorum dıyorum dıyorum sacmalamaya baslıyorum onuda bılıyorum Allahım isyan etmiyorum affet yinede hata ediyorsamgeçmiş olsun sernesim dikkat et kendine söyle enişte iyi baksın sana... şükret bitanem en azından regl oldun yeni bi ay daha başlıyoo bizim için yeni umutlar... bak ben artık adet bile olamıyorummhep dua ediyorum bize bizde anne olcak bitanem sabret sabır çek.. öpüyorum çokkkkk canımmm üzme kendini
canım sıkıntı yapma kendıne bol bol dua et la havle çek aklına geldıkçetamam bıtanem sorun degıll
canım çok sevindim hayırlısıyla gitmişsin inşallah yeni evinde bebişinle eşinle güle güle oturunnn...
haklısın canım herkes kendi mücadelesinde... Az kaldı kuzum ya valla ben sizden daha heyecanlığım eğer dursaydı bende benim meleğimi ya doğurmuş yada doğmasına bi kaç gün kalmış olacaktı ama hayırlısı geçtiii gittii. valla ben napayım be hayalotum evdeyim hep çıkmıyorum bi yere yakında patlıcammmevde bakalım soğan kürü yapıyorum 12. günüm bitti 3 gün sonra biticek gelcek mi bakalım kırmızılar artık bebeişi geçtim kırmızılar gelsin diye uğraşıyorum. benim dert belli canım... yine buna da çok şükürr....
geçmiş olsun sernesim dikkat et kendine söyle enişte iyi baksın sana... şükret bitanem en azından regl oldun yeni bi ay daha başlıyoo bizim için yeni umutlar... bak ben artık adet bile olamıyorummhep dua ediyorum bize bizde anne olcak bitanem sabret sabır çek.. öpüyorum çokkkkk canımmm üzme kendini
selam fistiklar gecmise bakamadim once hemen uyuz oldugum durimu anlatayim bn telden herzaman son yazdiim cewaplardan girerdim oteki turlu konulari bulmak yarim saat cunku ay bi acmadi habire site yonetiminden mesaj war ...eror...nig...err gibi uzayip giden bisi war bu ne delircem mayis annelrime de giremiorim bulamiorum
sağol canım güzel dileklerin için ben çok karamsar olmaya başladım buaralar kafaya takmıcam dedim dedim şimdide olsun yada olmasın dıyorum ya hiç olmazsa dıyorum dıyorum dıyorum sacmalamaya baslıyorum onuda bılıyorum Allahım isyan etmiyorum affet yinede hata ediyorsam
sağol cnm inşallah sıkıntı yapmayayım diyorum ama elimde degil eşimin degerlerini kaan aydosa gösterdim amelıyata gerek yok dogal yollada olur yazmıs varıkosel amelıyatı ıcın degerlerınız yeterlı demıs ama ya nasipppp
amınn ayşem amınnn
kızçem 1 ay olmuştur hayalot sola yat bol bol dedi ama sonraki haftalar gıttıgımde sol ve ya sağ hiçbirşey demedii banaayşem benim vajinayla ilgli sıkıntım var bu sıralar yaa hele dünden beri hiç yatamıyorum hem şiş hem etim acıyo bebek artık aşağıya iniyo ondanmıdır ya sende olmusmuydu bu durum:26:bacagımı kaldıramıyorum dusun o derece etlerim agrıyo vajına cevresı dedıklerını bende yapıcam son 1 haftadır bacaklarımı acıp egılıyorum sonra kalkıyorum merdıvende gunluk cıkıyorum 5.katta oturuyoruz ama özel olarak ınıp cıkmadım bundan sonra yaparım bende bizimde hastane yakın yeterkı trafık olmasın inş bizimde kolay olur yaaa:18:bu arada bebiş nasıl kilosu falan ıyımı
bnm oyle bı sıkıntım olmadı hayalotum daha beterdm dıyebılırım sureklı bacaklarıma kramp giriyodu saga yatıyodm oglanm sola donuyodu saga yatıyodm saga cok rahatsız oluyodmm... bnm bacak arama bıle kramp gırıyodu kıtlenıyodm aglıyodm artık gece gunduz hele bıde yuruyusten sonra mahvoluyodm amöa doguma yakın gecıyo hepsı ıcını rahat ttut kotu dusunme ve korkma yemın ederm doguma gıderken bıle ıcımde korku yoktu bnm bebegm cok cok fazla hareketlı oldugu ıcın yuzunu son 2 ay hıc gostermemıstı ya saga donuktu ya sola yada yuzu koyun cok merak edıyodum bı an once kucagıma almak ıstıyodm dusun yanı dogum bıttı bebegımı gıyındırmek ıcın aldılar bnm dınlenmem gerekıyodu bıraz ben hemen kalkıp odama cıkmak ıstedm ALLAH oyle guc sabır verıyo kı oyle yardm edıyo kı sen merak etme bana doktorum dedı sen doguramazsın 95 kıloyla gıttım kılon var dıye zor dogurursun dedı ama doktorm bıle helal olsun dedı senden bunu hıc beklemıyodm yalnız ıkınırken belını sakın kaldırıp ıkınma sırtını yatır basını gogsune egıp oyle ıkın bı kere yaptım oyle suan belımde sankı yumurta var agrı saplanıyo bazenn boylee iştee cnmmm ... bebegimde masallah cok iyi saglıgı yerınde cok sukur 3.300 gr dogdu boyu 53 cm di yarn saglık ocagına gıdıcez bakalım kac kılo olmusuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?