- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #57.461
Umudum hiç bi zaman umudunu kırma olcak inşallah bizimde bebişlerimiz priorim geçmiş olsun kızçem boşver zaten çalışma dinlen kaç gün kaldınız hastanede ? Hayırlısıyla doğurda inşallahbenmde sırtım ağrıyodu 2 haftadır gittim dün film çekildim sırykm yamulmus egzersiz verdiler bakslım yuzmeye gıtmem lazımmıs hıc sevmem nalcm ben sırtımda cok agrıyo :/ cepten yazıyorum alıntı yapamadım
masallahi war kizimin ayrintiliya bile girdi tezesi gecen kulaklarini cinlattim senin elmali cukakata soslu tatlidan yaptim tatliyi cok sewioruz ana kiz boyle yani isten cikarttilar beni o ayda hamile kqldim kismet dedik ama maddi acidan cok zor durumdayiz allah buyuk dielim saglikliyiz ya hamd olsun
canimmmm imkanin warsa yuz be bayilirim ben bikere de bnm icin atlagecmis olsun seker
Bebek kısmetiyle gelir kuzum üzülme... Rabbim daraltır da bunaltmaz.. Dua et sen..
Kimsecikler yok(( yardiminiza ihtiyacim var.boyle yasayan varmi benim bide bugun adet günüm normalde.dr umu aradm hemsire acti telini ameliyattaymis bi st snra ara dedi .çok korkuyirum elim ayam titriyor.kanamam kesildi ama yinede cok korkuyorum normal mi acaba.hos benmki hic bi zaman normal olmadi ama.....
Slm canlar napiyosunuz size bi haberim var iyimi kotumu bnde bilmiyorum suan iki aylik hamileyim ve kanamam basladi yine( bnde yeni ogrndim adetm düzensiz old icin anlamamistim 6 haftalikken ogrendm evde int iptal telden yazamiyordum bana dua edin hepinizi öpüyorum.
Dger kizcelerim sizler de iyisinizdir ins hepinizi cok ozledim hattima int paketi aldm artk buralardayim Allahin izniyle :) cok mrrak ediyorum hepinizi gecmisi okuyamiyorum cat pat okudum braz
Kimsecikler yok(( yardiminiza ihtiyacim var.boyle yasayan varmi benim bide bugun adet günüm normalde.dr umu aradm hemsire acti telini ameliyattaymis bi st snra ara dedi .çok korkuyirum elim ayam titriyor.kanamam kesildi ama yinede cok korkuyorum normal mi acaba.hos benmki hic bi zaman normal olmadi ama.....
Saol cnmcım amin inş.Kuzum çok geçmişler olsun.... Evet yüzme iyi gelir sana.. Rabbim acil şifalar versin.. 18 gün kadar kaldık canım..
Slm canlar napiyosunuz size bi haberim var iyimi kotumu bnde bilmiyorum suan iki aylik hamileyim ve kanamam basladi yine( bnde yeni ogrndim adetm düzensiz old icin anlamamistim 6 haftalikken ogrendm evde int iptal telden yazamiyordum bana dua edin hepinizi öpüyorum.
Saol cnmcım amin inş.
Cnm hep aklımdasın kan testinde kaç çıkmıştı.darısı başımıza artık Rabbim korusun bebişinide senide... Hayalotum görümcem 2 cmlik açılmayla 1 hafta bekledi suyu geldi öyle gitti onada suni sancı verdiler meryem ana otunu bulabilirsen cok faydasını gördum dedı görumcem.Rabbim hayırlısını versin inş.dua et hepimize.
canım çok sevindim inşallah bi sorun yoktur bebişini hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah.. kanda kaç çıkmştı en son? git tekrardan test yaptır
kuzum çok sevindim öncelikle hayırlı uğurlu olsun annesine sıkı sıkı tutunan bebiş olsunçok mu yoğun oldu kanamam yoksa lekelenme gibi mi canım.. kalkma yerinden yat hep. içini ferah tut Allahın izniyle hiç bişey olmaz Dualerım her daim seninle sizlerle sende dualrını eksik etme bizlerden...
kanama varsa tehlikeli..ayakta kalma uzan.doktora gitmelisin
saol bi tanem ilk ayda benim de kanamam geldi ama dr istirat we progestan werdi sonra gecti oyle dayanamam falan deme en azinda hamile kalabiliosun bak hic kotu bisi dusunmee tamam mi hic olumsuzluk getirme aklina bende telden giriorum alisirsin bende cok zorlanmistimmm sirf canim siklmasin ewde die esim yapti bol istrat et birak ewi ....gotursun tamam miSlm canlar napiyosunuz size bi haberim var iyimi kotumu bnde bilmiyorum suan iki aylik hamileyim ve kanamam basladi yine( bnde yeni ogrndim adetm düzensiz old icin anlamamistim 6 haftalikken ogrendm evde int iptal telden yazamiyordum bana dua edin hepinizi öpüyorum.
kızlar ben geldim ama kafamı toparlıyamıyorum
grıbım hala geçmedi oyuzden yazamadım sızlere:2:bugün doktora gıttık
nstde yıne sancılarım cıkmıs ama ben hıc ama hıc hıssettmedım anlamıyorum bunlar neye gore sancı cekıyor benım evdekı sancılarım olsa ozaman doktor duser bayılır herhaldeneyse karnıma falan bastırdı cok agrın var suan dedı hayır yok dedım ama karnım tas gıbıydı o ara bakarken neyse onuda gectım usgden baktı bebek sadece 3400 olmus zaten 2 hafta once 3200 du dedım hıc kılo almıyuo artık normalde bu cocuk her hafta 400 gramdan asagıya almıyordu dedım.bazı bebeklerın son zamanlarda kılosu çınar efendının gıbı durabılıyormus zaten normal dogum ıcın en ıyısı bebek zayıf degıl haftasıyla uyumlu hala dedı tamam dedım sonra baktı baktı cuma gunu sabah erkenden gel dedı alttan bakıcam eger 2 cm acılma varsa suni sancı takıcam dedi.eşim 1 haftadır sezeryan yap dıye dıye basımın etını yedı sonra esım doktora szeryan yapsak nasıl olur dedı ınanın ben oara agzımı acıp 2 kelıme edemedım suni sancıyı duyunca ben normal ıstıyorum ama evde kendı sancımı cekıpte gıtmek ıstıyorudm hep neyse doktor sezeryana guldu neden ıstedıgını falan sordu oda netten cok olumsuz yazı okudum korkuyorum falan dedı tabı bende hala tık yok sankı dogum yapcak kısı esımmıs gıbı ben hala usg makınesıne baka kaldım:26:neyse işte doktor anlattı zor bı durum olursa,acılma yavaş gıderse,ben dırek sezeryan yapıyorum merak etmeyın dedı.tehlıkeye hayatta sokmam dedı eşimde biz özel oda istiyoruz hastaneneızde onceden ayırtılıyormus cuma gunu kesınse odayı ayırtcamdedı doktorda kesın cuma dogum olcak dedı ve bunlar konusulurken doktorla gozgozeyız ama bende hala tek kelıme yok sadece cıkarken ıyı aksamlar dıyebıldım doktorda bana hamıleıgın son 3 gunu keyfını cıkar dedı nasıl cıktım nasıl odayı gezdım nasıl arabaya bındık anlamadan ben arabada ağlama krızıne gırdıim zaten şimdi diyceksınızkı hayalot normal ıstemedınmı evet ıstedım ama sunı sancı ıstemıyorumki ya açılmam olmassa okadar sancı cektıkten sonra hadı bakalım hayalot sezeryana derlerse bana cıldırırım orda sızde bılıyonuz en korktugum seydı bu geldiğimden beride karnım taşgıbı oluyo ara ara bu agrı demekmıs mubarek birde adet sancısı gıbı sancım basladı belımden vuruyor ama cok cok hafıf ya bunlar benı zorla dogurtcaklar ya hıcbısey anlamadım bu ısten ben herkes arıyor soruyor nededı doktor dıye :26:anlatıyorumm herkess bı ayyyyyyyyy nıoye oyle dogurcan sunı alma sakın dıyor keyfımden alıyorum sankı
beste kızçem sen nıye normalden kacıyosun korkuyonmu bıtanemsaol bi tanem ilk ayda benim de kanamam geldi ama dr istirat we progestan werdi sonra gecti oyle dayanamam falan deme en azinda hamile kalabiliosun bak hic kotu bisi dusunmee tamam mi hic olumsuzluk getirme aklina bende telden giriorum alisirsin bende cok zorlanmistimmm sirf canim siklmasin ewde die esim yapti bol istrat et birak ewi ....gotursun tamam mi
kiamam bn ya hayolat tezeme once sen sakin ol bi cocuguda geriosun ben normal dogumdan cok korkuorum ote ki topiktede razi edemediler dr um da edemedi. eger gucum yettigince sezaryen olmak icin elimden geleni yapicam....bencede suni sanci werdirtme sezaryen yaptir sayet o zaman kadar gelmezse madem ki o normal gelmio suni. sanci da mudehale sayilir bence eenormali nerde kaldi normalde adami hastaneye yatirirlarmi suyun gelir gider dogurursun kesinlikle esine katiliorum sanada suni yaptirmaman konusu da katiliorum sakin ol ilk yapman gereken bu bitanem ornek olcan bizeee sen daha aaaaaa
Saol cnmcım amin inş.
Cnm hep aklımdasın kan testinde kaç çıkmıştı.darısı başımıza artık Rabbim korusun bebişinide senide... Hayalotum görümcem 2 cmlik açılmayla 1 hafta bekledi suyu geldi öyle gitti onada suni sancı verdiler meryem ana otunu bulabilirsen cok faydasını gördum dedı görumcem.Rabbim hayırlısını versin inş.dua et hepimize.
kuzummmm dualarım kalbım senınleee..inşallah tutuncak annesı bol bol dınlen ..inşallah hayırlısıyla kucagın alıcaksın yavrunu..cok sevıondım guzel haberlerını beklıyorum ınsallahSlm canlar napiyosunuz size bi haberim var iyimi kotumu bnde bilmiyorum suan iki aylik hamileyim ve kanamam basladi yine( bnde yeni ogrndim adetm düzensiz old icin anlamamistim 6 haftalikken ogrendm evde int iptal telden yazamiyordum bana dua edin hepinizi öpüyorum.
yaklastı kuzum kısmetse ben cuma gunu gırıyorum doguma..rabbım sızlerede yasatsın ıns bu gunelrı gormeyı hayırlısı ıleHayalotum ngasgim dogum yaklasmis masallah :) Rabbim sagsalim kucaginiza versn inş. Priorim sana da gecmis olsn canm Rabbim sana bagislasin bebegini bestekiz sanada gecerli bu duam :) bana dua edin ltfen bunuda kaybedersem yasayamam((((
kanama varsa tehlikeli..ayakta kalma uzan.doktora gitmelisin
Kızçelerim nasılsınız.. Biz hastaneden çıktık çok şükür.. Evdeyiz artık. Doktorumuz çalışmaya izin vermiyor. Sizler nasılsınız?
Gunaydin kızlar cumaniz mübarek olsun. .. sanırım gecen hfta bugündü en son ki yazdgim. ..soran arkdslara tsk ederim. ..
Her bu hale geldgimizde içimden öyle şeyler kopup gidiyor ki...gözüm de hicbi seyin değeri kalmiyo oluyo... öyle cok yaşanmışliklar var ki şu koskoca 16 yil boyunca...ne anlatsam tam ifade edemem kendimi. .. bi iki gündür konusuyoz biraz ama gönülsuz oluyo gbi...
Şu hayatımı kendim icin, kendi istedgim gbi , içimden geldgi gibi, mutlu edicek kdar yaşamayı ne cok isterdim. ... Şimdi bana yanlış düşünüyon diyebilirsiniz. ... ama inanin ki insanı o yaşanan şeyler bu hale getiriyo....
Öyle cok doluyum ki... Şu yıpranmış yıllarımi hic yaşanmamış olmayi isterdim. ..
Neyse. .. sabah sabh başınızı sisirdim...
Sizler nasılsınız kizceler... hayalotum ngsam hayirli dgumlariniz olsun inşallah en yakında siz varsınız. . Sonrada sırada ki kizcelerimin olsun..
Olmayan kizcelerimin de tez vakitte Rabbim sıkıntisz nasip eylesin inşallah. .
Bizim olabilmesi için ancak bi mucize olması lazım. . Çünkü epey bi zor vaka imiş(
Yeni yiliniz sağlık mutluluk huzur versin sizlere inşallah. .
Öpüyorum ... sizleri sewen umut ... umutsuz umut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?