Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ayy ayşemm yaaa çok heyecanlıinş bende başarabılırım:18:
okudum evet ıkınma sekıllerını ama oan yanlış bişey yapmaktan cok korkuyorum:26:ben şuan tam 24 kilo aldım ben nasıl dogurcam olcakmı bu kıloyla bılmıyorum ayşem ya benımde cok kramplı gecen gunlerım oldu son 1 haftadır 2 haftadaırda ıste cok agrım var anlattıgım yerlerde aglıyorum hatta cogu zaman bende esım coraplarımı gıydırıyor cogu zamaninş bende basarabılırımbebişimde cok saglıkymıs kılosu boyuıda normal hatta boyu uzun maşallahgeçen hafta bizimkisi 3200dü bakalım bu hafta kaç kılo olmus ıns kılo almıstır bu haftaboyu 50 küsürdü geçen hafta sanırım 51 cmle dogar nasıpse
anne sutumu verıyon pekı

valla gelen eden yok malesef bende sürekli bakınıp çıkıyorum

Son düzenleme:
oleyyycok guzle bır haber bu iştteee hadı bakalım haırlısı olsun sernesımmmm

saol canım çok güzel tabiki bakalım yarın tekrar verdiği spermogramın sonuçlarını alıcam inşallah.
göstercem doktoruna inşallah bakarlar eşimin işleri çok yoğun.daha sonra benim amh sonucuma baktırcam hala bi degerlendiren olmadı en son gıttıgımde 1 saat sıra bekledım bakmadılar yarın gel hocaya gösterelim dediler bende daha kolay degıl gıt gel yapmak dıye bekledım sonuc cıksında ıkısını bırden halledeyım dedım inşallah bi sorun çıkmaz

çıkmaz kuzum Allahın izniyle içini ferah tut sen

kızlar doktordan geldik çok sıra vardı bugün çok yoruldum ve sıkıldım beklerken..
nstde yine hiç oynamadı eşekazcık oynadı neyseki doktor tekrar cekıme gerek yok dedi.
çatı muanemide oldum çok şükürrahmin ne çok dar nede çok geniş dedi.ön tarafta ufak bi çıkıklık var dedi eğer bebek o kısmı aşabilirse normal doğurabilirmişim açılmama bağlı olarak.eğer o kısım olmassa sezeryana alırız şuan normal gözüküyor dedibebek başını daha kanala yaslamamış doğuma var gözüküyor ani hareket falan yapmmasam günümde doğarmış çok şükür
normal istiyodum ama korkmaya başladım inşallah doğurabılrıım yanlış bişey yapmaktan çok korkuyorum o esnada
işte böyle canlarım yoruldum bi duş alıp dineleneyim biraz

masallah essek deme kuzuma ya aaaaa keyfi istememistir yeri dar geliodur canimcim

kizcelerim ben renkli ayrintili zimbirtiya girdim cok guzeldi muhtesem hareketler yapti saka gibi bi. omur duyguyduuuuu 390 gram 18 cm nasil haftamla uyumlumus herseyi super nazar degmesin prensesime.....bende ufak bi sorun war renkli yogun kokulu akintim wardi dr a sordum erken dogum sebebi dedi fitil werdi takip edicez dedi....catlak kremi olarak losyon wrdi bide kan ilaci werdi witamine ek iste boleeeeee kuzularimmmmm

herkes yılbaşı kutlamasına mı gitti naptı yılnaşıda neymiş gavur icadı biz kutlamıyoruz çok şükür

herneyse herkesler iyidir inşallah bugun eşimin spermogram sonucunu aldım bu sefer tekrar amelıyat dedıler ve bmm doktorumdan bı yazı ıstedıler tam cıktım gıttım bınayı kılıtleyıpp gıtmısler saka gıbı hıc kımsenın haberı yok nerde bu klınıktekıler dıyınce kapattı gıttıler nerden bılelım belkıde yılbası kutlamaya gıttıler dedı.bende bimere şikayet yazdım sinir oldum herkes çalışıyo onlar yok

hanımlarrrr cook acıl yardmm edın esımle 1 seferlıge mahsus krunamadık oda yumurtlama gnume denk gelmıs gebelık belırtılerı var bnde adet gnm 2 gun gectii idrar testı yaptım negatıf cıktı boyle tek seferde gebe kalan varmı ıdrar testını adet gecıkmesınden kac gun snra dgru yanıt verır kac gn gcmesı lazım tek seferde gebe kalan var mı kan testı yaptrcak vaktım yok

canım zor olsada anlattığın şekildede gebe kalan var.birazdaha bekle tekrar testi tekrarlarsın eğer kan vermek istemiyorsanhakkında hayırlısı olsun inş.sen kafana taktığın içinde gecikmiş olabilir canım 2 gün pek gecikme sayılmıyor çünkü kaç günde bir adet gördüğüne bağlı.ara ara oynamalar olabilir

kızçem bizde yılbaşı kutlamıyoruz ama ailelerle birleşip yemek yeriz ,yeni yıla girerken birlikte olmak güzel
alaala bu doktorlarda bı karar veremedılerkıne kadar dengesız ınsanlar ıyı yapmışın sıkayet etmeklehayırlısı artık kızçem tedavıler basladımı arkası corap sokugu gıbı gelır hıc merak etme rabbım yardımcınız olsun ıns

kızçem sende buyudunmu kız usgya gırecek kadarçok şükür herşey sorunsuz maşallah benım fıstığıma yaama akıntıya dıkkat et doktorun dedıklerını yap bır bır birde bol su iç sakın çıkarma öğünlerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…