- 15 Eylül 2012
- 8.387
- 6.843
- 398
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #57.601
Amin canm benim aminnnn :)) en en en kısa zamanda
canım hadi bakalım gözün aydın Allah analı babalı buyutsun ınsallahhhhhayırlı akşamlar kızlar dün saat 12 10 da dünyaya geldi bebeğim normal doğum yaptım ama ebede doğurduğum için normal oldu hastahenede olsaydım sezeryan a alırlardı kakasını yapmış ama yememişş allah kurtarsın hamile kardeşlerimizi
canım yemen lazım zor şer ye artıkinşallah yaza kadar bizde anne oluruz burda bas bas bağırcam valla aht olsun bende aç karnına yiyorum fakat miğdem biraz hassas ya yanıyor sanki ama sonra geçiyor
herşey minnoşlarımız için...
gözünüz aydın cnm allah analı babalı buyutsun inş.
hayırlı akşamlar kızlar dün saat 12 10 da dünyaya geldi bebeğim normal doğum yaptım ama ebede doğurduğum için normal oldu hastahenede olsaydım sezeryan a alırlardı kakasını yapmış ama yememişş allah kurtarsın hamile kardeşlerimizi
canım senin bebişin cinsiyeti neydi maşallah sanada az kalmış darısı başımıza inşallah
nasılsınız bakalım herkese günaydın ben normalde yatarım bu saatlerde anca kalkardım esım grıp olmus 2 gunluk rapor vermıs doktor sımdı yatıyo bende bı bakayım sıze dedım.
buarada benden ofis histeroskopi istediler bu ay onu çekılcem myomlarımın alınıp alınmayacagına karar verıcekler dua edın ınsallah hayırlısıyla amelıyat falan demezler
erkek cnm.evet az kaldı.hayırlısıyla bi kucağımıza alsak.Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inş.
muhtesemsin canim masallah sen kg lulumussun fakat bebiste cok ii mis walla nazar degmesin ozellikle bebis kg alsin die bisi yedin mi canim
ayy ayşemm yaaa çok heyecanlı inş bende başarabılırım:18:
okudum evet ıkınma sekıllerını ama oan yanlış bişey yapmaktan cok korkuyorum:26:ben şuan tam 24 kilo aldım ben nasıl dogurcam olcakmı bu kıloyla bılmıyorum ayşem yabenımde cok kramplı gecen gunlerım oldu son 1 haftadır 2 haftadaırda ıste cok agrım var anlattıgım yerlerde aglıyorum hatta cogu zaman bende esım coraplarımı gıydırıyor cogu zaman inş bende basarabılırım bebişimde cok saglıkymıs kılosu boyuıda normal hatta boyu uzun maşallah geçen hafta bizimkisi 3200dü bakalım bu hafta kaç kılo olmus ıns kılo almıstır bu hafta boyu 50 küsürdü geçen hafta sanırım 51 cmle dogar nasıpse
anne sutumu verıyon pekı
kızçelerim sonunda gelebıldım hepınızın yazdıklarını telden okudum ama ben sıze donemedım malesef
çok şükür herşey yolunda kızlar bızım sıpa da ıyı maşallahı var yanlız ben kotuyum sanırım antıbıyotık dokundu bana kasıntı tuttu tabuırcu oldugumdan berı felaket durumdayım evımde cok kalabalık oyuzden pcye bır turlu oturamıyorum su yarı kırkım bı cıksa rahatlıcam ıns
ngasgım kuzummmmmmmmm da dogum yapmıs yaaa allahım saglıklı uzun omurler nasıp eylesın ınsdarısı sızlere hep dua ettım gelıcem yıne cıkmak zorundayım yıne çok özledim sızlerı ya kendınıze ıyı bakın emiii dualarım sızlerle
kızçelerim sonunda gelebıldım hepınızın yazdıklarını telden okudum ama ben sıze donemedım malesef
çok şükür herşey yolunda kızlar bızım sıpa da ıyı maşallahı var yanlız ben kotuyum sanırım antıbıyotık dokundu bana kasıntı tuttu tabuırcu oldugumdan berı felaket durumdayım evımde cok kalabalık oyuzden pcye bır turlu oturamıyorum su yarı kırkım bı cıksa rahatlıcam ıns
ngasgım kuzummmmmmmmm da dogum yapmıs yaaa allahım saglıklı uzun omurler nasıp eylesın ınsdarısı sızlere hep dua ettım gelıcem yıne cıkmak zorundayım yıne çok özledim sızlerı ya kendınıze ıyı bakın emiii dualarım sızlerle
evet canım artık kafamızda bi soru kalmasın inşallah hayırlı olur...Canmmm gecmis olsn kocana. bi cektir bakalim ne sonuç çıkacak.ins ameliyata gerek kalmaz btanem ya ne diyim hakkinda hayirlisi olsn.Allah en kisa zamanda bebis versnde acılarını unuttursun..
maşallah canım yaaaerkek cnm.evet az kaldı.hayırlısıyla bi kucağımıza alsak.Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inş.
çokkk çokk geçmiş olsun kızçem Allah analı babalı büyütsün inşallahhhkızçelerim sonunda gelebıldım hepınızın yazdıklarını telden okudum ama ben sıze donemedım malesef
dikkat et kendine kızçem kekik suyuyla falan gargara yap yada sirkeli limonlu suyla apselere iyi geliyor geçmiş olsun tatlımmSlm kizlar herkesler uyudumu napiyonuz.uyku tutmadi beni kocisde yok nobetci.ben bugün felaket diş agrisi cektm ya.en arkada dis etim abselesmis şişmişhatta bi ara atesim yükseldi ama geri dustu cok şükür. Dger bebegim yuksek atesten snra düşmüştü o kadar korktm ki ( kocam telde ısrar etti nane limon yap ic dye bnde yaptm ictm gariptr ki dis agrisi da ates de kalmadi cok şükür. Galiba drenc yukselince gecti braz.nyse hayirlisi artk.hayirli cumalar bu arada Allahim herkesin gonlundekini versn.dualarinizda banada yer verin optum canımın icileri :)))
Merhaba sernescim nasılsın anlaşılan benim gibi sende de gelişme yok
bende yaklaşık 1.5 aydır eşime keçi boynuzu kürü içiriyorum. Nelerden medet umuyoruz inşallah işe yarar.:(
Kuzummmm minik çınarı Sağlıkla analı babalı büyütün.. Darısı diğer kızçelerime olsunnn... Çekirdek ailenle çok mutlu olun...
kızcelerım her ıkınızınde gözü aydın.... hayırlı ugurlu olsunRABBİM uzun ömürler versin bebişleriize darısı inşALLAH bizlerin basına olsun
Slm kizlar herkesler uyudumu napiyonuz.uyku tutmadi beni kocisde yok nobetci.ben bugün felaket diş agrisi cektm ya.en arkada dis etim abselesmis şişmişhatta bi ara atesim yükseldi ama geri dustu cok şükür. Dger bebegim yuksek atesten snra düşmüştü o kadar korktm ki ( kocam telde ısrar etti nane limon yap ic dye bnde yaptm ictm gariptr ki dis agrisi da ates de kalmadi cok şükür. Galiba drenc yukselince gecti braz.nyse hayirlisi artk.hayirli cumalar bu arada Allahim herkesin gonlundekini versn.dualarinizda banada yer verin optum canımın icileri :)))
kızçelerim çok sağolunnnevet canım artık kafamızda bi soru kalmasın inşallah hayırlı olur...
maşallah canım yaaaRabbim hayırlı doğumlar versin analı bablı büyüsün inşallah darısı başımıza
çokkk çokk geçmiş olsun kızçem Allah analı babalı büyütsün inşallahhh
dikkat et kendine kızçem kekik suyuyla falan gargara yap yada sirkeli limonlu suyla apselere iyi geliyor geçmiş olsun tatlımm
kızçelerim çok sağolunnndarısı sızlere olsun inşallahhh hemşirem korkma kuzum içini ferah tut hepinize hayırlıo cumalar dılıyorum tek tek yazamıyorum kusuruma bakmayın gelen gıdenım cok pcyı acık tutamıyorum su yarı kırk bı cıksa rahatlıcam ınsallah çok çok öpüyorum sızlerı
esilam bebeğini inşallah hayrlısıyla kucağına alırsın.. demek erkek ne güzel :) zman çabuk geçmiş.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?