- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #57.621
kızçelerim sonunda gelebıldım hepınızın yazdıklarını telden okudum ama ben sıze donemedım malesef
çok şükür herşey yolunda kızlar bızım sıpa da ıyı maşallahı var yanlız ben kotuyum sanırım antıbıyotık dokundu bana kasıntı tuttu tabuırcu oldugumdan berı felaket durumdayım evımde cok kalabalık oyuzden pcye bır turlu oturamıyorum su yarı kırkım bı cıksa rahatlıcam ıns
ngasgım kuzummmmmmmmm da dogum yapmıs yaaa allahım saglıklı uzun omurler nasıp eylesın ınsdarısı sızlere hep dua ettım gelıcem yıne cıkmak zorundayım yıne çok özledim sızlerı ya kendınıze ıyı bakın emiii dualarım sızlerle
evet canım artık kafamızda bi soru kalmasın inşallah hayırlı olur...
maşallah canım yaaaRabbim hayırlı doğumlar versin analı bablı büyüsün inşallah darısı başımıza
çokkk çokk geçmiş olsun kızçem Allah analı babalı büyütsün inşallahhh
dikkat et kendine kızçem kekik suyuyla falan gargara yap yada sirkeli limonlu suyla apselere iyi geliyor geçmiş olsun tatlımm
aynen canım yaaa yok henüz bi gelişme adetimi bekliyorum histeroskopi yapılcak tanı amaçlı artık aşılama yada tüpe geçicez eşim çok huysuz o konuda sen içirebiliyosan devam et bence en az 6 ay içmek lazımmış inşallah en kısa zamanda gelir bebişlerimiz
Slm kizlar herkesler uyudumu napiyonuz.uyku tutmadi beni kocisde yok nobetci.ben bugün felaket diş agrisi cektm ya.en arkada dis etim abselesmis şişmişhatta bi ara atesim yükseldi ama geri dustu cok şükür. Dger bebegim yuksek atesten snra düşmüştü o kadar korktm ki ( kocam telde ısrar etti nane limon yap ic dye bnde yaptm ictm gariptr ki dis agrisi da ates de kalmadi cok şükür. Galiba drenc yukselince gecti braz.nyse hayirlisi artk.hayirli cumalar bu arada Allahim herkesin gonlundekini versn.dualarinizda banada yer verin optum canımın icileri :)))
Geçmiş olsun canım bende de cok oluyor en arkadaki dişlerde iltahap, doktor kloroben diye bir sprey önerdi ağrıyan yere sıkıp 15-20 saniye orayı gargara yapıp tükürüyorsun. Hamilelerde kullanılırmı bilmiyorum ama sonuçta içilmiyor diye düşündüm 7-8 tl falan fiyatı
Hiç deme valla bizimki sperm testine girmemek için zehir olsa içir kızz:) Ben böylesini duymadım 7 aydır uğraştım 2 şişe keçi boynuzu pekmezi içirdim 1.5 aydırda kürünü yapıyom teste gitmemek için içiyo işte ne desem yapacak test hariç.
O kadar ilginçler ki yarın hormon testine gidicem regl. 3. günü benle gelecek 3 gündür tavır koydum sürekli ağladım (kedi gibi masum bakışlarım döktüğüm tatlı diller işe yaramayınca acıtasyona bağladım) konuşmuyordum. sperm testi için gelecek hafta yaptırcam sözü aldım::))) Tutturmuş sakın ssk ya gitme bizim buradası küçük bir yer kim kimi görse tanır geçen yıl bir arkadaşı beni hastanede görmüş ki ortapediye gitmiştim. Eşime seninki hamilemi demiş. Bizim ki o günden beri uyuz oluyo gidersek mutlaka özele gidiyoruz. Adam fena takıntılıOysa bana ne ya ne düşünürlerse düşünsünler ssk dan bütün tahlilleri yaptırmak varken sürekli özellere para dökeceğiz: (( Özel hastane de yakın olsa 1 saatlik yol benzinde cabası.
Kuzum nasılsın..... Teyzoşum nasılll.. Herşey yolunda mı..
slm kızlar nasılsınız?? bende evdeyim nihayet pansiyon günleri bitti artık hergün evimde olucam...bıraktım nöbetidayanamdım cadı kızlara...gülbişim geçmiş olsun canım benmde 2 gündr dişim ağryo ölyrm valla..
hayalotum kuzum canım taze annişim benimgözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok sevindim oğluşunda pek datlu maşallah...
esilam canım benim zaman valla çabuk egçmişi benm miniğimde bırakmasaydı beni günlermiz aynıydı senle hayırlısı artık
Canm yazdklarim gelmiyo bi türlü. Cok saol kizcem bilmiyodum yaa suanda iyiyim tekrarlarsa uyucam tavsiyene cunki antibiyotik kullanmadan halletmek istiyorum. Cok opuyorumm
Gulbis bebiş mı geliyor , maşallah hayırlı olsun , Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsin İnsallah .
Bu arada gecmis olsun
Iyi teyzesi ellernden oper iyi olmaya calisiyoruz iste :))) bizimki nasil peki o da iyimi.seker durumun filan nasil dikkat ediyosun kendine deilmi
Oy oy masallah firildagaYerim ben o kıymetliyi... Iyi olun çok iyi olun kuzum.. Biz iyimiz çok şükür.. Fırırldak gibi dönüyoruz akşama kadar.. Dışarıya çıkınca nasıl zaptedeceksek...şeker iyi canım çok şükür.. Yavaş yavaş insülin dozlarımız azalıyor... İnş sonra geçecekmiş... Sen de dikkat et kendine.. Aklım sende bebeemmmmm...
slm kızlar dualarınıza ihtiyacım var bebeğmm sarılık oldu hastahaneye gittik ve kalbinin delik olduğunu öğrendik şuan küvede kanında mikrop varmış aynı zamanda antibiyotk tedavi alıyor dualarınızı eksik etmeyin inşallah
Maşallah canım ya Allah a emanet olsun minik fasulye.Evet canim bebis geliyor inşallah :)) 10 haftalik oldu cok saol Allah razi olsun. Sen nasılsın hersey yolundami...
Priorim canım nasılsın , atlattın mı sıkıntılarını .Yerim ben o kıymetliyi... Iyi olun çok iyi olun kuzum.. Biz iyimiz çok şükür.. Fırırldak gibi dönüyoruz akşama kadar.. Dışarıya çıkınca nasıl zaptedeceksek...şeker iyi canım çok şükür.. Yavaş yavaş insülin dozlarımız azalıyor... İnş sonra geçecekmiş... Sen de dikkat et kendine.. Aklım sende bebeemmmmm...
slm kızlar dualarınıza ihtiyacım var bebeğmm sarılık oldu hastahaneye gittik ve kalbinin delik olduğunu öğrendik şuan küvede kanında mikrop varmış aynı zamanda antibiyotk tedavi alıyor dualarınızı eksik etmeyin inşallah
Maşallah cok tatlı cokkiyamam ya cok cok gecmis olsun . Allah şifa versin insallah .
kızlar buda muhammedim benim yavrum inşallah sağlıkla çıkar hastahaneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?