Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

cnm gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inş.bebiş nasıl?

Canm yazdklarim gelmiyo bi türlü. Cok saol kizcem bilmiyodum yaa suanda iyiyim tekrarlarsa uyucam tavsiyene cunki antibiyotik kullanmadan halletmek istiyorum. Cok opuyorumm

Hiç deme valla bizimki sperm testine girmemek için zehir olsa içir kızz:) Ben böylesini duymadım 7 aydır uğraştım 2 şişe keçi boynuzu pekmezi içirdim 1.5 aydırda kürünü yapıyom teste gitmemek için içiyo işte ne desem yapacak test hariç.

O kadar ilginçler ki yarın hormon testine gidicem regl. 3. günü benle gelecek 3 gündür tavır koydum sürekli ağladım (kedi gibi masum bakışlarım döktüğüm tatlı diller işe yaramayınca acıtasyona bağladım) konuşmuyordum. sperm testi için gelecek hafta yaptırcam sözü aldım::))) Tutturmuş sakın ssk ya gitme bizim buradası küçük bir yer kim kimi görse tanır geçen yıl bir arkadaşı beni hastanede görmüş ki ortapediye gitmiştim. Eşime seninki hamilemi demiş. Bizim ki o günden beri uyuz oluyo gidersek mutlaka özele gidiyoruz. Adam fena takıntılı Oysa bana ne ya ne düşünürlerse düşünsünler ssk dan bütün tahlilleri yaptırmak varken sürekli özellere para dökeceğiz:(( Özel hastane de yakın olsa 1 saatlik yol benzinde cabası.

Geçmiş olsun canım bende de cok oluyor en arkadaki dişlerde iltahap, doktor kloroben diye bir sprey önerdi ağrıyan yere sıkıp 15-20 saniye orayı gargara yapıp tükürüyorsun. Hamilelerde kullanılırmı bilmiyorum ama sonuçta içilmiyor diye düşündüm 7-8 tl falan fiyatı

Saol canm benim evt biliyorum o sprey var bnde ama ben yinede korktum kullanmaya.bir ara yirmilik dis cikardgmda kullanmistm ama bi zamandan snra fayda etmemisti antibiyotik igne yazmıştı. Abselere antibiyotik iyi geliyor agri kesiciler gecici iste.bakalim keklik filan iyi geliyormus dogal seyler en mantikli.

Canımm erkekler böyledir yediremiyorlar bnde zorka yaptiriyordum sonuclar kötü olunca bide dr u psikolojik destek verince alisti .baya ilac kullandı toz filan üç ayda bir kontrol ediyorduk.hatta dr lar drek tup bebek.dyordu.o kadar yani.bizimki de beni sıkı sıkı tembihliyordu aman kime duymasın bilmesin dye.cekiniyorlar işte. Allahim en kisa zamanda sizede versin emeklerinizi bosa goturmesin.aminn.

slm kızlar nasılsınız?? bende evdeyim nihayet pansiyon günleri bitti artık hergün evimde olucam...bıraktım nöbeti dayanamdım cadı kızlara...gülbişim geçmiş olsun canım benmde 2 gündr dişim ağryo ölyrm valla..

hayalotum kuzum canım taze annişim benim gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok sevindim oğluşunda pek datlu maşallah...

esilam canım benim zaman valla çabuk egçmişi benm miniğimde bırakmasaydı beni günlermiz aynıydı senle hayırlısı artık

Son düzenleme:
kızlar bugun doktora gittim.. çok şükür bebeğimin herseyi cok normal ve saglıklı dedi doktor...ama benim minnakım yüzüstü yattığı için bize cinsiyetını göstermedi... böle olmasını hiç beklemıoduk ama doktor cok ugrastı bi turlu donmedi... bu durumda kız diyebilirim ama belli değil cinsiyeti dedi ama ALLAHıma cok sukur saglıklıymıs ya napalım 3 bucuk ay bekledık bi 10 gün daha beklıycez artık

Saol canm evt ya dis agrisi da berbat bisey kulagim basim hertarafim agriyordu dün ( sana da geçmiş olsn canm..valla iyi olmus nobetin bitmesi dinlenirsin biraz ya.cinar bebek cok tatli dimi ya masallah.darisi bizlere olsn inşallah. ..

Canm yazdklarim gelmiyo bi türlü. Cok saol kizcem bilmiyodum yaa suanda iyiyim tekrarlarsa uyucam tavsiyene cunki antibiyotik kullanmadan halletmek istiyorum. Cok opuyorumm

Gulbis bebiş mı geliyor , maşallah hayırlı olsun , Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsin İnsallah .

Bu arada gecmis olsun

Iyi teyzesi ellernden oper iyi olmaya calisiyoruz iste :))) bizimki nasil peki o da iyimi.seker durumun filan nasil dikkat ediyosun kendine deilmi

Yerim ben o kıymetliyi... Iyi olun çok iyi olun kuzum.. Biz iyimiz çok şükür.. Fırırldak gibi dönüyoruz akşama kadar.. Dışarıya çıkınca nasıl zaptedeceksek... şeker iyi canım çok şükür.. Yavaş yavaş insülin dozlarımız azalıyor... İnş sonra geçecekmiş... Sen de dikkat et kendine.. Aklım sende bebeemmmmm...

slm kızlar dualarınıza ihtiyacım var bebeğmm sarılık oldu hastahaneye gittik ve kalbinin delik olduğunu öğrendik şuan küvede kanında mikrop varmış aynı zamanda antibiyotk tedavi alıyor dualarınızı eksik etmeyin inşallah

Oy oy masallah firildaga sevindm canm ya iyi olduguna.saol tatlim dualarini unutma

Canımmmmm ne diyosunnnn.bitanem çok çok uzuldum ya ((( bisey olmicak inşallah canm benim dua ederiz tabiki .herseyin caresi var cok şükür. Inancli insanlariz biz sakin uzulup kendini yipratma guclu ol herzaman bebisin sana ihtyaci var cünkü

Evet canim bebis geliyor inşallah :)) 10 haftalik oldu cok saol Allah razi olsun. Sen nasılsın hersey yolundami...
Maşallah canım ya Allah a emanet olsun minik fasulye.
Guzel ve sağlıklı geçer insallah hamileliğin .
Priorim canım nasılsın , atlattın mı sıkıntılarını .
Masallah minigine , keyfi yerinde kuzunun , başlamış şimdiden oyunlara

kiyamam ya cok cok gecmis olsun . Allah şifa versin insallah .

kızlar buda muhammedim benim yavrum inşallah sağlıkla çıkar hastahaneden
Maşallah cok tatlı cok
sagligina kavuşacak insallah dualarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…